Heart Chat Bubble

Buhu..

Jag blir just nu spöad av mannen i wii.. Snyft.. Lite har jag vunnit iaf! Men i längden.. Njaaa, mitt spelande håller inte.. hahaha! Tror jag ska hålla mig till sånt jag är bra på! Och spel.. Det är väl inte riiiktigt min grej haha


Snö?

Vakna upp av att det va snö ute?! Det är första april imorn hallå! Inte okej.. Blåser som satan och snöar och har sig. Blir mysdag för oss idag <3 Sitter just nu vid varsin dator, jag bloggar och älsklingen fixar tipset. Ska alldeles strax mysa ner oss i soffan och kolla lite film! Hej så längeeee



I love you my friend <3






Skit också...

Va min sista dag på praktiken idag. Sorgligt ärligt talat, kommer sakna alla grymt mycket. Har trivts så otroooooligt bra där! Fick riktigt riktigt bra omdöme!! Och personliga brevet, I can´t be happier! Dom sa till mig att dom ville att jag skulle lägga in mig som vikarie nu bums haha då blir man glad!
Nu vankas det fredagsmys med min man <3



Nam nam

Stängde idag så hade lite sovmorgon. Helt sjukt att det är sista dagen på praiktiken imorn.. Ush.. När jag kom hem så slängde jag ihop en räksallad! Och just nu sitter jag och pluggar. Ska plugga järnet nu och sen kolla BB det sista jag gör!




Chanel naglar

Skulle inte va helt fel om dessa va mina... Dö läckra!
Mina är som tur va snart långa igen, då ska dom fixas!


Wantis


.

Slutade tidigt idag, gick hem och sen sov jag i några timmar. Vakna av att pappa sa att det va mat. Bloggningen kommer suga ett tag tror jag, har hamnat i värsta svackan. Men men, sånt som händer liksom. I'm a human, dah. Ligger och snackar med min käre friend Carro, hon är bara för bäst! Hon tänkte att jag behövde lite popcorn så hon tänkte komma hit med en popcorn påse. Dock så kom vi på att vädret inte är så kul att gå i haha regn... Fuck! Aja, nu snackar vi om att vi ska upp och gymma någon dag iaf. Måste bara be Mattias hjälpa mig att lägga in ny musik på ipoden, jag är ju så host teknisk host haha.. Skäms.. Jag fyller dessutom år om EXAKT två veckor nu! Shiiit!!!Inte helt fel alltså.



Tjejdag med bästaste Carro!

Efter "jobbet" så drog jag hem till min fina vän Carro. Blev en hel del galenskaper och massa tjejsnack! Och nu är det bevisat... Jag äger på att steka ägg! Och carro... aaa.. Hennes ägg kallar jag nog för sågspån hahaahha sööööt! <3 Sen när jag kom hem så lyckades jag skicka iväg ett mejl om sommarjobb. Är as sent ute men håller tummarna! Bättre sent än aldrig, right?



Vi har våra söta små stunder!


Måste faktiskt ge Justin Biebers nya låt en liten hiss!


Oh dear.. You´re my best friend ever!

Min måndagskväll tillbringades i soffan med mina bästa vänner Ben and Jerry. Dom får en alltid må så bra! Fick lite renskrivet också vilket känns bra. Men är en del kvar. Får plugga lite varje dag nu! Dock inte imorn för då ska jag va med min kära Carro! Nej ush, jag vill bara sova nu. Så god natt på er!



.

Gick upp lite lagom seg i morse, kollar termometern och utbrister.. "MINUS GRADER?! SERIÖST?!". Jahapp, där försvann de hoppet om att det ska bli vår ordentligt. Snackas om att det ska bli snöblandat och skit väder närmsta veckan. Hoppas för allt i världen att dom har fel alltså.. Nej fy, ikväll ska jag trösta mig med glass! Ska börja renskriva lite grejer som är från mina praktik uppgifter så att jag inte behöver stressa med det sen. Kan inte fatta att det är sista veckan. Liksom på måndag är det skola! Nej ush.. Idag är sån dag då allt suger! Okej, de va sån dag igår med. Men man har lite svackor, jag är människa precis som ni. Funderar på att boka klipptid snart också, jag är trött på mitt hår. Lär nog bli en förändring! Om jag vågar...... Haha! ;) Nej nu ska jag göra lite nytta! 

 


Ray Bans

Hmm... Är lite små sugen på ett par bruna ray bans tror jag!



Ray Ban Glas: - Ray Ban RB3025 Large Metall Aviator 001/3E


Wantis


(mobilblogg)

ligger i soffan och kollar tv och äter lite choklad. Slänger in en bild på sötisen och mig! Lilla gosen <3 övningskörde hem från stallet. Underbart att ens mamma gillar bilar med hästkrafter! Imorn ska jag lägga upp bild på shortsen och lite sånt där. Inte på blogghumör idag. Säger god natt för mig, hörs imorn bitches!


Och så va denna helg slut

Det är läskigt va fort allting går. Imorn är det min första dag på sista veckan av min praktik. Suger seriöst ap b*lle. Jag vill inte tillbaka till skolan, I hate it seriöst. Ush. Aja, får försöka tänka lite positivt. Går ju bara fyra dagar sen är det påsklov. Men ändå.. Känner mig lite fucked up för tillfället. Ska strax bege mig ut till stallet. Massa gos med pållen gör nog det lite bättre!



Now they're mine!!!!

Mina shorts anlände idag! Så dom är uthämtade och dom satt as bra!!! Kommer komma bild på dom i slutet av helgen ;) Varit nere och handlat med min kära lilla syster. Vi står för maten ikväll så mannen min får maten serverad när han kommer! Nu ska jag duscha och städa, har visst glömt tiden lite.. Men god mat blir det sen iaf! Magen kurra lite faktiskt, har inte ätit så mycket idag. Hoppas ni får en mysig fredags kväll allihopa!!!





.

Jag är väl inte fullt på topp för tillfället. Men imorn är det iaf fredag! Och då kommer förhoppningsvis mina shorts!
Är inte riktigt på blogg humör idag, vet inte riktigt va jag ska skriva faktiskt haha. Eller en sak! Vissa personer i big brother kan ju *** ** *******. Seriöst, dom ska va vuxna och dom beter sig värre än en tre åring. Hur kan man trycka ner andra så fruuuuktansvärt? ush.. Dagens diss alltså! Personer som beter sig som tre åringar och personer som trycker ner andra. Nej, nu sk ajag kolla  lite top model och lyckan i LA! Glass kanske? Ja!



.

Mätt i magen, ärendet fixat, pluggat lite körkortsteori och nu... Ska jag sätta upp en grej på väggen! haha utan pappas hjälp, wish me luck! Har även fått mejl om att mina älskade shorts är nerpackade och skickade och på väg hem till miiig. Föehoppningsvis så kommer dom innan helgen! YES! Syrran ska fota mig någon dag nästa vecka också, så ny header ska va på gång! Ska lägga till lite små saker på önskelistan och mejla till mams och paps ikväll också.


Hallå där i vårsolen!

Slutade tidigt idag eftersom jag va och öppna. Så tolv fick jag röra mig hemåt! Förmiddagen så satt jag i den härliga vår solen eftersom barnen var ute. Solen värmde verkligen idag! Nu har jag precis vaknat haha har sovit lite, för jag sov riktigt dåligt i natt och sen att gå upp klockan fem gör ju inte saken bättre. Men men, nu är jag piggare! Mamma kommer alldeles strax hem och då ska vi ut på ett litet ärende. Tänkte även att jag skulle svara på en kommentar som jag fått.

Niklas om Långa brudar:

Hej Snygga skor.
Tjejer är snyggare i klackar, även långa..

Men jag gillar långa tjejer, hur lång blir du i "favvo skorna" som har (platå fram cm)

Men mig får du titta ner på (176cm)

Svar:

Tack så mycket! I mina högsta klackar som även är mina favoriter så blir jag 196, dom är 14 cm höga med en platå på 4 cm. Utan klackar står jag jag stadigt på mina 182 cm =)








JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FY SATAN VA JÄVLA GLAD JAG ÄR JUST NU!!!!!!!!!!!!!!!! Kommer ni ihåg shortsen jag dreglat över? Dom som tog slut på tio minuter och sen när dom kom in igen (bevakade storlek) så var dom slut på typ 5 sekunder på nelly. Kollade då märkets hemsida och då fanns det bara XL, kul.. Och sen tog shortsen slut helt! Tappade hoppet om att lyckas få dom där shortsen. Kollat nelly varje dag och i början kollade jag pieces hemsida varje dag också, sen gav jag upp. Men nu idag när jag gick in på pieces hemsida i hopp om att dom kaaaanske fått in dom sp hade dom det!!! Och i min storlek!!! Jag är lycklig nu!! hahahaha tänk att kläder kan göra än så lycklig haha, sajk.. Men ååh! Äntligen!!! Hoppas bara att dom sitter bra.... 2-4 dagar skulle det ta, längtar!!! Okej haha nu blev det ett lite crazy inlägg, men jag är glad så ni får stå ut med det för jag har väntat i månader på dessa shorts!
Okej, andaaas hahahah jag som sa att jag inte skulle internet shoppa mer och spara pengar till en hel dag på stan ahah där sket sig det.. Men det ska nog ordna sig med en hel dag på stan också! Läskigt att man kan va så beroende av något haha.. Efter april så ska jag chilla med shoppingen!! elleeeer... Nej nu måste jag veeerkligen sova, upp klockan 5 imorn.. God natt på er!





You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have


.

Det börjar kännas lite i ryggen nu, man gör så mycket lyft på småbarns avdelningen. När jag kom hem så vilade jag lite, eller snarare sov lite haha. En eftermiddags tuppis har blivit en av mina vanor. Nu kurrar min mage så jag hoppas för allt i världen att det blir god mat haha. Ska lägga till lite mer saker på min önskelista så länge! Kanske slänger upp collage på lite av de jag önskar mig sen, vi får se om det finns intresse.
Känner att punkt rubriker är min nya grej!


 


God natt

Fick ihop en del grejer till önskelistan, dock bara massa dyrt så man kan nog glömma en del haha.. Men liiite snälla kanske dom är! Ska tänka ut lite mer saker och fylla på och sen skicka den till mamma och pappa imorn. Hittat en klänning bland annat! ååh, ge mig vår och sommar.. Värme! Okej, tisdag imorn. Hoppas det går snabbt till helgen. Hitta en jacka som jag jätte gärna ville ha, men nu är den slut.. Min vanliga tur.. Ååh.. Nej va röriga mina inlägg blir nu för tiden! God naaaaatttt



.

Jag längtar redan till helgen haha.. Lagade mat idag! Kyckling fick det bli. Just nu sitter jag och slänger ihop ett dokument med grejer jag önskar mig så mamma och pappa har lite koll. Blir bara massa dyra saker dock, men fyller ju arton så man kan ju hoppas på att mamma och pappa är lite extra snälla! Jag hoppas för allt i världen att vädret är bättre imorn. Har ju haglat och blåst som tusan idag! Va iiiinte kul att gå hem. Ska slänga mig i soffan nu, kolla familjen annorlunda och two and half men. Min vanliga måndagskväll! Imorn måste jag ta tag i plugget.. Ush.. Måste måste måste! Inga slappheter nu Erica! Ska fixa lite roligare inlägg till er också.



Trött

Och så va den här helgen slut.. Hade en trevlig kväll igår. Dock va jag riktigt trött så jag sa en hel del konstigheter och så låg jag och sov på golvet och så säger jag någonting om mina naglar till Mattias och sen från ingenstans gick jag och klippte av dom hahahahah! Måste vara rätt underhållande att ha mig som flickvän, iaf när jag är trött för då är det alltid något galet. Blev även årets första grillning igår! Satan va gott det var! Idag har vi bara tagit det lugnt, jag har övningskörst lite och så har det varit lite söndagsmys ute i stallet. Måndag imorn då.. Känner mig inte så taggad på veckan faktiskt.. Två veckor kvar på praktiken, sen är det tillbaka till skolan. Dags att börja ta tag i lite saker känner jag. Körkortet med. Nej ush, stressad av bara tanken alltså. Det känns inte så bra ärligt talat haha.. Men men, det löser sig nog!
Nu ska jag gå och lägga mig, är jätte trött faktiskt. Imorn ska jag kolla vilken dag syrran kan fota mig!



Främmande

Jag och älsklingen håller på och gör oss i ordning, blir lite främmande ikväll! Gick bra i stallet idag också, va riktigt skönt ute faktiskt trots att solen inte var framme och att det blåste lite.
Trevlig kväll!



Älskade fredag!

Satan va sköönt! Mannen min kommer hit efter jobbet och sen blir det massa fredags mys! Jag har bara två veckor kvar på min praktik nu, buuu.. Veckorna har gått rysligt fort. Ska städa lite för de ser ut som ett bombnedslag i mitt rum, kläder överallt. Hör ju inte till ovanligheterna dock haha. Jag skulle göra äggröra till mellis... Tror ni inte jag misslyckas.. Vem kan misslyckas med en äggröra?! Man behöver ju bara röra runt liksom. Shit hahaha.. Tur att jag har en snäll syrra iaf som är nere och köper en ben and jerry's till mig! My best friends alltså <3 Imorn ska jag rida Johannas häst också, för hon behövde lite hjälp och på kvällen blir det lite främmande. Känns som det kommer bli en rätt nice helg faktiskt! Hmm.. Hoppas det blir något gott till middag idag hihi.




.

Många punkt rubriker här känner jag haha men det där med rubriker är faktiskt svårt ibland och ibland känns dom rätt onödiga. Imorn är det fredag och jag har bara TVÅ VECKOR kvar på min praktik, buhu.. Har redan gått tre veckor, helt sjukt va tiden går fort. Saknar inte ens skolan haha, inte det minsta. Nej, slut pratat om det!
Jag måste dessutom komma på vad jag önskar mig i födelsedagspresent. Hmm.. Vet lite vad jag önskar mig! Men sen, aa jag får kolla runt lite helt enkelt! Fredag imorn som sagt, häääärligt värre. Har ni några planer för helgen? Nej, nu ska jag ta mig en dusch och sen nanna kudde. Upp tidigt imorn, men skönt att jag slutar tidigt! Jaa, jag skaaa bli bättre med bloggandet och bilder och aa you name it bitch.
Puss och kram!



Help meee

Legat hela kvällen och kollat på top model sverige, missat lite avsnitt. Jag känner dessutom that I need your help mina fina läsare! För jag har extrem bloggtorka just nu, så vore kanoners om ni kunde slänga in en kommentar, tar bara någon sekund ju. Måste dessutom slå till mig själv i fejset tror jag, jag måste börja ta tag i saker. Måste.. Känner hur pressen är långt upp i halsen alltså, fuck.. Har jag för höga krav på mig själv? Vill jag för mycket på en och samma gång? No idea. Nu ska jag lägga mig i min mjuka säng och drömma mig bort lite!


 



Yey!

Min lärare var ju och hälsa på på min praktik idag för att prata lite med mig och min handledare och se lite hur det går och så vidare. Och jag känner mig så glad! Fick bara höra en massa bra saker från min handledare! När jag kom hem så tittade jag big brother och nu ska jag försöka slänga ihop lite mat.


.

Ska hoppa i duschen igen, för jag fryseeer. Sen ska jag ta plats i soffan med choklad och kolla Erik och Mackan. Det får helt enkelt bli slutet på tisdagskvällen. Kom på att min lärare kommer och hälsar på mig på praktiken imorn, spännande! Säger god natt för mig och hörs imorn, för jag tänker somna hyfsat ikväll!



Låter bilden tala

Tycker att saker och ting börjar gå liiite överstyr här i världen. Känner att jag inte behöver säga så mycket om mina egna åsikter för den här bilden säger det mesta.


.

Hade en mysig tjejstund med min fina Mikkis. Vi gick hem till mig en kortis för hon ville testa mina skor, hon tänkte ju beställa såna men dom tog slut. Sen så fick jag smisk på fingrarna för jag har så mycket fina kläder och för att jag bloggar dåligt haha söt som hon är! Mamma kom även hem med min nya skinnjacka som hon hämta hos skräddis idag! Och jag älskar den! Den sitter riktigt bra och är as snygg!
Ni får dock inte bild på den idag ;)





Fika dags

Osminkad och håret uppsat i knut, nice shit! Nu ska jag ut i blåsten och ta mig ner och fika med Mikkis.



Storm?

Slutade tolv idag så jag är hemma för länge sedan, riktigt skönt! Men det blåser skit mycket ute ju, så va inte så kul att gå haha. Ska faktiskt hoppa i duschen nu för att sedan gå ner och ta en fika med Mikkis. Min jacka kommer hem till moi idag också hihi tänk så mycket man kan längta! Dom har även sopat gatorna idag, då känner iaf jag att det verkligen är vår.


Sweet dreams

Åh, jag har sån där härlig känsla i kroppen ikväll! Allting känns så bra just nu, allting bara flyter på. Jag trivs så jäkla bra med allt. Jag är så fruktansvärt kär i min Mattias, helt galet. Jag är så sjukt lycklig och allting känns bara helt amazing. Livet alltså <3



I love you baby <3

Ska börja tänka lite på refrängen nu, för ska öppna imorn så blir upp vid 5. Måste bättra på uppdateringen här, har fått sms från mina vänner som klagar haha ajaj då är det illa ;) Får slå mig själv på fingrarna helt enkelt! Men ska ju fixa till bloggen lite så snart som möjligt, då höjs nog motivationen lite! Har även lite bloggtorka.. Men nu måste jag stänga ner! Sweet dreams!


Don't stop dreaming

Finns så mycket man vill här i livet och drömmer om. Jag har massa saker som jag vill och en hel del drömmar med. Visst är det inte lätt att ta sig i mål och ibland ger man upp på vägen. Och en del drömmar kanske faktiskt borde förbli drömmar, man kan ju faktiskt inte ha allt här i världen. Men det är så grymt viktigt enligt mig att ha sina drömmar och mål. Det får en liksom att lägga ner den där extra energin på saker, även fast man kanske inte lyckas ta sig till slutkampen så försöker man. Man har de där målen och försöker nå dom. Man har dom där drömmarna som man vill ska bli verklighet. Tycker det är viktigt att man inte ska trycka undan dom bara för att dom inte kan bli verklighet eller för att man inte kommer nå målen. Man måste liksom ha dom där tankarna och den där viljan. Som ni vet så kom jag till exempel igång med träningen i höstas men sen kom svackan då all lust till träning verkligen försvann. I grunden är jag låååångt ifrån en tjej som gillar tränar, lååångt ifrån. Jag vill verkligen ha den där motivationen, tror det bara gäller att hitta ett träningssätt som passar mig. Fast egentligen.. Beach 2012 fuck you! Jag tänker vara jag och vara nöjd med mig själv, preciiiis som jag är och folk får ta mig som jag är. Fine, jag har kanske inte en kropp som är så mycket att klaga på. Men vem har inte ett utseende man vill uppnå? Att få en tajt kropp är något som är ett mål för mig. Men med min "stora" motivation till träning så är det något jag borde drömma om. Men då är det här med målen! Mitt mål är att få en tajt kropp trots min inställning till träning. För mig är det dock inte det viktigaste att komma i mål, utan att bara komma igång med träningen för min egen skull och faktiskt tycka om mig själv för den jag är. Och mina drömmar.... That's secret, dom tänker jag faktiskt hålla för mig själv! ;) Ledsen för rörigt inlägg, men jag tror ni överlever.



I'm alive

Ja, jag lever! Haha uppdateringen har varit kass rent ut sagt. Men min helg har varit underbar! Haft myshelg med älsklingen och vi har legat och hostat ikapp i soffan haha. Såg ni melodifestivalen? Helt rätt låt som vann om ni frågar mig! Verkligen! Ska bli kul att se hur det går i eurovision sen, men jag tror det kan gå rätt bra. Fick dessutom samtal från skräddaren i fredags och min jacka är klar!!! Hoppas bara att mamma kom ihåg att hämta hem den idag! Hon skulle även fixa en grej, fyller ju arton snart så vi ska göra ett lite gulligt inbjudningskort. Så vi satt och tittade igenom gamla bilder igår, riktigt mysig söndagskväll och massa skratt blev det. Söt va man som liten iaf haha ;) Fått mejl om fotojobb också, men vi får se. Skulle va kul men!
Nej nu ska jag läsa bloggar och hoppas att mamma kommer snart för min mage kurrar..
Lovar er att uppdateringen ska bli bättre!


Helg!

Äntligen! Så himla skönt! Visst jag har bara varit på praktiken två dagar men vem älskar inte helg? Jag sluta tidigt idag och när jag kom hem så har jag tagit god tid på mig att duscha, göra mig i ordning och så vidare. För om en liten stund så ska jag bege mig till tåget och älskling! Ska pussa sönder honom, saknat honom så grymt mycket <3 Han slutar jobbet 5, så tåget är framme perfekt! Blir nog en massa kvällsmys och the voice ikväll. Vad ska ni hitta på för något?
Nej nu måste jag logga ut, blir en gammal bild för jag fastna inte på bild idag buhu.
Trevlig helg!


 


JAAAAAAAA!!!!!!!!

Jag har varit feberfri hela dagen!! Äntliiiigen!! Imorn är det min tur att äntligen få en liten smakbit av vårvädret!! Fy satan va glad jag är just nu!!! Idag har jag faktiskt inte bara legat och tittat på film. Tog fram lådorna med foton från när jag va mindre. Tycker det är så kul och mysigt att titta på gamla bilder! Man får faktiskt lite längtan till att va liten igen, allt va så okomplicerat då. Tiden går verkligen skit fort, idag är det liksom prick 5 veckor kvar till jag fyller.

Här är låten som spelas om och om igen i mina högtalare just nu, kär i den


Lite uppdatering

Jag har inte varit fullt feberfri idag.. suck.. Men imorn då jäklar alltså! Kan inte missa mer av min praktik heller.. Så imorn måste måste jag vara frisk! Har legat och vilat hela dagen, tittat film, tagit en tupplur och jag hoppas det lönat sig. Även fått i mig lite mer matigt idag, dock inte mycket men det är nog bättre än äppelbitar haha!
Får så härliga kommentarer av er läsare, ni gör än så glad! Hoppas ni fortsätter att kommentera. Det kanske är något ni vill veta mer om eller ni kanske har frågor eller önskemål eller vad som helst, det är bara att kommentera! För det kan hjälpa mig att veta lite vad ni vill läsa och sådär.
När jag är bättre så ska det bli lite mer ordentlig uppdatering. Har även lite planer på att göra ny header, design o s v. Har ju även funderat på att byta bloggportal, men det får vi se! Trivs rätt bra här på blogg.se faktiskt, lätt och bra! Min syrra ska fota mig någon dag också, ska snacka med henne imorn. Våren ger än verkligen en spark i baken! Känns som man får helt ny energi på något sätt, man får lust och ork till att göra och ta tag i saker. Känns riktigt bra faktiskt! Tog ju tag i mitt rum under sportlovet som ni kanske minns, vilket tog fyra dagar men kändes riiiiktigt skönt efteråt. Två saker som inte kommit upp på väggarna än, men de andra som skulle upp är uppe! Och apropå vår... Idag är det den sjätte, vilket betyder att det är två dagar kvar till den åttonde och då är min skinnjacka förhoppningsvis klar för att hämtas hos skräddaren! Dom va inte säkra om den skulle bli klar då för det va rätt mycket jobb men hoppas hoppas verkligen!
Nej, nu ska jag nog sova faktiskt. Drömma lite om Mattias hihi. Ååh vad jag saknar min älskling alltså.. Och så ska det va så himla svårt att sova utan honom också.. Skönt att det inte är långt till fredag nu iaf <3
God natt på er!


God morgon på er!

Nu i morse när jag vakna så var jag äääntligen feber friii!!! Och jag hoppas att det håller i sig nu hela dagen! Ska vara hemma imorn med för att komma igång med ätandet. Har levt på vatten och äppelbitar typ, något rån och lite kräm. Har aldrig matlust när jag är sjuk så går alltid ner i vikt vilket leder till att jag tappar väääldigt mycket ork.. Har fått recept på en hostmedicin som ska dämpa min hosta också, behövde inte ens gå ner för att få recept! Yey! Pappa ska hämta ut på vägen hem.
Idag när jag loggade in här så hade jag fått två goa kommentarer! Det är skönt att ha läsare som peppar än och får en glad och allt det där. Ni är guld! <3

Denise om Sorry:

Krya på dig tjejen! :)

Pelle om Lång, so what?:

Klart du ska ha heels även om du är lång. Det är ju skitsnyggt och coolt. Om folk säger nåt så är de nog bara avundsjuka.

Tycker att ni verkligen borde kika in på Denise blogg! Riktigt mysig blogg där ni kan läsa om det mesta, allt från hennes liv med sambon och sin son till tankar och härliga bilder!
Här får hon en länk:
http://familyportrait.blogg.se/

 
Nu ska jag sätta på en film och vila vidare, kram på er!



Ge mig lite sommar nu tack, så jag får mina härliga sommarkvällar med min älskade man <3


Sorry

Ledsen för att bloggen ligger lite nere nu! Men jag ligger fortfarande sjuk.. Trodde det skulle börja gå mot bättre hållet i lördags men nej. Haft över 39 graders feber i tre dagar så jag hoppas ni förstår varför jag inte bloggat. Är fortfarande inte frisk så bloggandet kommer komma igång när jag är piggare helt enkelt. Hoppas jag är piggare imorn.


Lång, so what?

Som ni vet så är jag en brud på hela 182 cm vilket jag själv tycker är riktigt najs för det är snyggt att va lång. Men det har även sina nackdelar.. Hur många gånger har man liksom inte blivit kallad giraff, jätte o s v. Någon långis där ute som känner igen sig? Visst jag bryr mig inte särskilt mycket men folk borde kanske tänka på att det finns folk som faktiskt tar åt sig. Det är liksom lika illa att kalla någon dvärg.
Jag är en lång brud som älskar klackskor! So what? Har jag klackskor så får jag höra att jag inte borde ha dom på mig, fan va lång du är och yada yada. Som om att jag inte vet att jag är lång? Och varför borde jag inte ha dom på mig? Visst jag blir typ 195 men so what? Man ska väl gå i kläder och skor som man trivs i och ha på sig det man gillar? Vet flera långa tjejer som gillar klackar men som faktiskt inte vill gå i det för dom blir så länga. Ska det verkligen va så? Och mångas nojjor om att killen måste va längre. Vadå är det utsidan som har störst betydelse? Har längden störst betydelse? Jag och Mattias är lika långa men har sett många par då tjejen är längre och jag tycker det är GRYMT! Go Go Go! 
Så till alla mina långbenta vänner där ute.. Skaka av er allting, ha det ni vill ha på er, skit i vad andra tycker och bara tuta och kör! Titta på er själva och va nöjda med era långa snygga ben!


outfit

Slänger in en gammal festbild som är väldigt passande till inlägget!




Länkbyte

Fick en förfrågan av en tjej om ett länkbyte, varför inte? =)

Gillar ni mode så kanske denna söta tjejs blogg är något för er

http://linneawallo.myshowroom.se/



Hallå där!

Som ni märkt så har det inte varit någon uppdatering från min sida. För när jag kom hem i torsdags så hade jag fått feber och igår så va det uppe i hela 39.5 grader så jag har verkligen inte mått bra. Sovit till och från i ett och ett halvt dygn. Men idag mår jag som tur lite bättre! Så lite uppdatering ska nog gå att fixa nu under helgen. Kram på er!