Heart Chat Bubble

Bättre sent en aldrig

 Jag har gått emot den här hysterin med touch mobiler och grejer, har haft knappmobil enda tills nu. Idag klickade jag hem en iPhone 4s. Varför inte femman tänker ni? Jo, för att det inte är stor skillnad på dem så jag känner inget behov av den nyaste. En 4s kommer passa mig perfekt! Och den kommer redan nu i veckan! Så bloggningen kommer att garanterat bli bättre!
 

Recept på energi bars

 Här kommer receptet på energibarsen som jag och Mattias gjorde förra helgen!
 
1 dl russin
1 dl kokosflingor
2 dl havregryn eller hälften müsli
2 äggvitor
1 dl solroskärnor
1 dl pumpakärnor

Blanda alla ingredienser i en matberedare. Platta ut till en kompakt ca 20×20 centimeter stor platta och markera med kniv så är de lättare att bryta sen. Grädda i ugn 10-12 minuter i 200 grader. Skär/bryt bitarna. Förvara i tätslutande ask eller påse.

Vi skippade russinen eftersom att jag inte tycker om russin haha. Hade i hackad torkad aprikos istället, hackad sötmandel och 1 msk honung. Blev as gott! Man kan ha i lite vad man känner för nästan, torkad frukt är riktigt gott att ha i och nötter och liknande. Vi gjorde en dubbelsats och fick ungerfär 15 bars tror jag det var. Hade i två msk honung eftersom vi gjorde dubbel sats. 1 msk/sats alltså.

 


Mys förmiddag i stallet

 Hej på er! Precis tagit mig en kopp kaffe, har tillbringat förmiddagen i stallet med mamma och Tagebus. Åkte ut tidigt för att slippe tänka på tiden. För vips så har det gått tre timmar. Det är precis så det ska vara. Haft en riktig gosstund med bebisen. Väldigt välbehövligt efter denna helg. Bloggande inte så mycket igår för morfar fyllde år och så var jag ju på vernissage. Sen när jag kom hem från morfar så blev det film. Idag så ska jag dessutom hälsa på min kusin för hon har fått bebis! Köpte lite gulliga bebiskläder igår hihi älska! Ska dit någon gång nu i eftermiddag. Nu ska jag mejla lite bilder till Malin och sådär, lite små fix. Borde städa rummet också. Får se om jag hinner!
 

Vernissage

 Hej på er! Kom precis hem från Nyköping, har varit på vernissage i stadshuset där. Ni som följt min blogg vet ju att jag var modell för bo i nyköping kampanjen i våras/somras. Idag visades bilderna och jag har även fått med mig en förstoring på bilden hem! Bilderna kommer sitta uppe i tunnelbanan i stan från och med 1 oktober till 14 oktober, sen visas dom i vår igen. Så ser ni bilden med ett par lång stolpar till ben på en studsmatta i tunnelbanan så kan ni ju tänka på mig ;) Pappa "Den första i släkten som visar sin rumpa i tunnelbanan" hahah pappsen <3 Blev iaf ett jätte fint resultat av flera timmar fotande. Älskar bilden! Förstoringen ska jag ta och köpa en ram till och sen ska den upp på väggen! Frågan är bara var, är lite fullt på mina väggar. Här kan ni gå in och titta mer om det finns intresse http://www.nykopingsguiden.se/sv/Boinykoping/Upplev/2011ht/
 
 
 

Jag älskar er <3

 Lättat på hjärtat lite, är glad att jag har så bra kontakt med mina föräldrar. Nu har vi tagit plats i soffan och sitter och tittar på en film. Kärleken checkar in tror jag den heter? Lite små gullig, jag som älskar kärleksfilmer! Ska lägga ut receptet på energibarsen, har fått önskemål om det. Imorn så har jag lite små saker planerade, men mer om det imorgon tycker jag ;)  Nu ska jag se till att fixa receptet på energibarsen till er!
 

Me, myself and I

 Rubriken säger allt om min fredagskväll. Något bra med den här dagen är att det väntas god mat ute i köket, riktigt god mat. Hörs lite senare, nu ska jag äta!
 

Torsdagskaos

 Vilken dag kan jag bara säga, vilken dag. Det har varit en kaos dag rent ut sagt. Ingenting har funkat som det ska. Jag har nog aldrig svurit så mycket på en dag alltså haha. Tur att jag har en man som är tålig för ringde honom när han slutat jobbet och avreagerade mig haha som tur är så är han väll härdad efter dessa år. Skulle behöva en lugn kväll utan att tänka på en massa. Jag känner mig otroligt stressad över en massa, hatar att inte ha koll på läget riktigt. Men imorgon är det som tur är fredag och då ska jag njuta! Sen är min helg dock full, har en massa saker inplanerade. Får se om jag träffar Mattias något, hoppas det för jag behöver det känner jag. Men vi får väll se, han har fått fifa13 idag så det blir nog svårt att få bort honom därifrån haha han sitter bänkad nu och har till och med lagt ut på fb stör ej haha puckot <3 Så är det att ha en fotbollstokig man ;)
 

Älskade pappa

 Fick nyss ett godnatt sms ifrån pappa, man blir verkligen varm i kroppen. Och ikväll känner jag mig lite down så det gjorde verkligen gott. Ska ta mig en dusch nu och sen ska jag sova. Har skolfoto på torsdag och hela min helg är full. Ååh, orkar inte den här veckan!!.. Puss puss gullisar!
 

Issue 1.3

 Mina två favoriter ifrån Issue 1.3
 

Måndagsmys

 Hade en as mysig kväll med min bästa vän igår! Tjockat oss och pratat en heeel del. Marrängsviss kan vara läskigt gott haha ;) Varit jätte segt i skolan idag och jag känner mig inte helt på topp. Jag dör om jag blir sjuk, har verkligen inte tid för det. Ska göra lite mat snart och sätta mig framför en film. Inga måsten idag.
 
Photo: Måndagsmys

Girls night

 Tjejkväll med bästa idag, så blir nog ingen uppdatering förrän imorn! Puss och kram!
 

Egna energibars

 Godmorgon snyggingar! Är uppe tidigt fast jag har sovmorgon till halv ett. Varit uppe sen 6, hämtat ut en ny bunt p-piller och nu har jag landat hemma i soffan. Tänkte blogga lite innan jag fixar lunch och drar till skolan. Jag och Mattias bakade, säger man bakade? haha, egna energibars i lördags. Varför köpa när man kan göra själv? Dom blev as goda! Vi hade i torkade aprikoser, sötmandel och honung utöver basingredienserna. Perfekt att äta om man behöver lite extra energi i skolan, om man är små sugen på något eller före/efter träning, och nyttigt är det också! Eftersom vi båda tränar så vi valde vi de nötter med mest protein i ;) Är ni sugna på receptet så släng in en kommentar. Ska ta med och bjuda mina bruds på en varsin! ;)
 
 
 
 
 
  

Snabb inlägg

 Tänkte bara säga att jag lever!! Måste dejta kudden, klockan är mycket. Så ni får bättre uppdatering imorn. Hade jätte jätte svårt att skiljas från Mattias idag. Så han åkte hem sent. Åh fy, jag har ont i magen.. Önskar jag kunde ha han vid min sida varje dag.. Tumme ner för att sova ensam..
 
 
Jag och hela min värld <3 haha han är så söt med glasögonen upp och ner <3 ååh.. <3

Uppe med tuppen

 Haha här är vi uppe tidigt idag! Vi vakna vid tio över åtta och nu är vi uppe. Legat och myst medans vi hört smattret på rutan. Är skit väder idag också men kan inte påstå att jag lider när jag har mannen min här. Blir en mysdag idag helt enkelt. Får se vad vi hittar på. Vi har pratat om att baka egna energibars men då måste vi handla=ut i skit vädret, får se om det orkas haha ;) Nu ska vi ta och göra oss lite frukost! Jag vill ha pannkakor hihi
 

Mysväder till max!

 Var en riktigt seg skoldag idag, den avslutades dock med lite box träning vilket är sååå kul! Regnet öser ner utanför och den kan ju inte bli mysigare när min man är på väg hit. Så kommer bli en riktig myskväll! Jag har faktiskt köpt mig en Ben and Jerry's som jag ska smaska på sen hihi. Men först blir det grekiskt til middag. Ska bli så otroligt otroligt skönt med helg nu. Hoppas ni får en lika mysig fredag som jag ska ha!
 
 

Glöm dagens svårigheter, imorn kommer nya

 Dags att dejta kudden känner jag. Mina ögonlock är riktigt tunga haha. Haft en jätte mysig kväll med min mamma! <3 Och imorn är det äntligen fredag igen, veckan har gått skit fort. Får se vad denna helg har att bjuda på! Hoppas ni drömmer massa söta drömmar i natt, puss!
 

Studentmössa beställd!

 Ååh hej på er! Jag lyser nu ikväll! Idag efter skolan så var det mössutprovning=Jag har beställt min studentmössa!! Kan knappt fatta det själv! Beställde även hem lite annat smått och gott haha ;) Alltså nu fattar man att man går sista året. Jag har hunnit plugga lite nu när jag kom hem. Och på kvällens schema så står det dusch och sen kvällsmys med min mamma! Just nu sitter jag och tittar i Åhléns nya höstkatalog. Finns otroligt mycket inspiration i den! Deras katalog är dessutom rolig att titta i, för det finns tips och saker att läsa om också. Inte bara kläderna. Har spanat in en ny spa serie ifrån Bliss, blir ju perfekt till hösten!
 

Rock'N Blue

 Jag kan nog beskriva min dag med ett ord idag, TOPPEN! Först så får jag samtal från trafikskolan om att jag har fått tid för skrivning och uppkörning, om en månad folket! Då ni, då ska jag ha det där kortet! Sen efter skolan så hämtade jag min jacka inne på lava, mina fina fina Rock'N Blue jacka! Efter skolan så fota jag och min syster lite ute, så ni ska få se lite nya fräsha bilder på min jacka och så ;) Sen har jag fått höra att jag motiverat folk på att ta tag i sin träning, och det gör mig såå glad att höra!!
 
 
 
 
Jag älskar verkligen hösten OCh min nya vinterjacka!

I was here

 Ska dejta kudden strax. Har tänkt på att jag är seriöst för snäll. Fine, det är ju en skit bra egenskap. Men varför får snälla människor skiten? Man tar så mycket men sen smäller man liksom inte tillbaka. Man bara tar emot och tar emot. Jag längtar just nu to mycket till imorn efter skolan då jag ska hämta min nya jacka! Har fått höra att jag har as bra smak flera gånger idag och man blir så glad. Jag ska boka klipptid snarast möjligt också, känner att jag behöver en förändring. Ingen vet vad som ska hittas på, jag vet hur jag ska ha det. Spännande ;) Sen är det bara att hoppas att det blir bra också haha. Nej, nu ska jag stänga av tror jag faktiskt. I morse försov jag mig, vilket jag inte tänker göra imorn! Puss
 
 

My goal

 Har mitt mål till sommaren 2013. Jag ska va tip top så är det bara! Ska ge järnet för drömkroppen! Tror jag har ganska lätt att bli fit. Mitt gymkort har gått ut precis så här ska köpas nytt! Och sen har jag ju skivstång och sånt hemma så det är bara tuta och köra! Tänkte blogga om tips och sånt för er som är intresserade av det. Puss och kram!
 
 
 
My goal!

Dag på stan

 Haft en jätte skön dag idag! Hade en lektion och sen drog jag och Josse ner på stan, åt sallad på Fresta, jag köpte mig en jacka på Lava av märket Rock'N Blue som jag ska hämta imorn och sen gick vi och testade balklänningar. Iiih! Vi hittade två perfekta klänningar för oss, riktigt fina är dom! Men dom är hemliga ;) Jag messar lite med min man just nu haha pratar om att jag nog kan börja skriva på min önskelista redan nu för den kommer bli lång haha! Vet redan tusen saker som jag vill ha, okej inte tusen kanske, men mycket! Har varit riktigt mysväder idag dessutom, blåst och regnat som tusan. Såna här dagar vill man ligga under täcket och inte gå upp på hela dagen. Men har haft en chill dag som tur är! Jag äääälskar dessutom hälsopedagogikslektionerna. Vi gjorde livsstilstest idag och jag låg precis på värdet för normalvikt (19), ligger man under 19 i BMI så är man underviktig. Vilket jag har varit i flera flera år, så det känns skönt att ligga på normalstrecket! Man blir trött när skolsyster frågar om man verkligen äter ordentlig och yadayada. Vi ska ju göra ett hälsocoach arbete sen som jag verkligen ser fram emot! Tycker det är jätte kul och intressant! Har ju börjat med förberedelser och lättare grejer inför den uppgiften, eftersom den täcker 60% av kursen eller va han nu sa. Så det arbetet är jätte stort! ååh, längtar tills vi sätter igång!
Nej nu måste jag plugga, har sovit sen jag kom hem.. Ska boka tid hos massör också så jag får min axel uppkollad!
 
Man blir så fin när det är dåligt väder ute..
 

Något nytt för er

 Jag är sjuuuukt trött! Fick min sovmorgon iaf och vet ni vad.... Jag ska få tid för uppkörning! IIIIH!!!! Fatta känslan!! Snart ska jag ha det där jäkla kortet i handen, det bara är så!!! Vi hade vattengympa i skolan idag också vilket var roligt faktiskt, har jag haft en bra dag eller. JA! Nu ska ni få höra en grej.. Under vattengympan så var det några som hade simträning bakom oss. Läs noooga nu... Jag har simtränat en gång i tiden, var riktigt duktig, hade riktigt bra teknik, låg perfekt i vattnet o s v. Och idag insåg jag att jag nog inte borde slutat. Miss it a little.. Nu har ni fått reda på något nytt om mig också. Inte många som vet att jag simmat kan jag säga er. Ååh, varför sluta jag på något jag va så sjukt duktig på?! Dumt.. Har dessutom typ tappat allt nu.. Men men, man gör sina val här i livet!
 
 

I will love you forever <3

 När man fortfarande blir pirrig i kroppen när man ska ses även fast det gått några år så är det verkligen något speciellt. Finns verkligen ingenting som kan beskriva mina känslor för Mattias. Och det finns ingenting som kan beskriva hur glad jag är att jag har honom vid min sida. Han finns verkligen alltid där, jag har alltid en axel att luta mig mot, alltid någon som finns där för att lyssna, vad det än är. Han får mig alltid att le, min älskade älskade man. Ni vet när man skulle vilja säga hur mycket som helst men inte får finger på orden, för att det faktiskt inte finns några ord, inte för det här. Jag älskar honom mer än allt annat. Vill inte ta ett steg utan honom vid min sida, han gör mig verkligen hel. Det har alltid varit han och kommer alltid vara. Ååh vad jag saknar honom redan, hans trygga famn och hjärtslag. Blir en ensam natt idag..
 
 

Beck is back!

 Avslutar denna helg med en lång varm dusch och sen blir det en kopp te framför nya Beck avsnitten, äntligen lite nya avsnitt! Imorn har jag utbildningskontroll eller va det heter med någon speciell på körskolan, ska alltså köra och han ska chacka av att jag är redo för uppkörning. Det närmar sig alltså! Blir dock sent hem för mig för jag slutar jätte sent imorn. Men när jag kommer hem så slänger jag ut en bild på skorna jag köpte förra veckan! Kunde inte slita mig ifrån dom haha..
 

Favoriter till hösten

 

Och så var det söndag.. Redan..

 Hej där! Bar mig av från min älskade tidigt idag, han är nämligen och kollar fotboll. Ni vet AIK-DIF, jag avstod och har tagit mig i kragen idag och satt mig framför skolböckerna. Mitt CV ska göras klart också så jag har endel saker att göra idag. Det känns som att jag börjat få ordning på saker och ting igen, var ju lite kaos för mig ett tag men nu har jag allt i sin ordning igen. Iallafall det mesta. Något jag vill dissa rejält är ju faktiskt att helgerna är slut innan man ens hinner blinka. Varför kan helgen inte va en dag längre eller något?
 
 

Lördagskväll

 Sitter och kollar på Lilla kycklingen haha jag kommer aaaaaldrig växa ifrån barnfilmer! I just love them! Mattias fixar med något så jag passar på ;) Sen blir det en god middag och lördagsmys! Får se om det blir någon bra film, har tjatat om att jag vill se en komedi. Ska ni ut ikväll eller blir det en lugn kväll hemma? Imorn blir det lite bättre uppdatering. Ha det bra så länge!
 
 

Tomt på inlägg

 Hej på er!! Tagit en paus från bloggningen. Eller paus och paus, jaghar sovit bort mina eftermiddagar. I onsdags så blev det stan med Carro ju, och sen så sov hon hos miiig. Blev en sväng till stallet och så. Så aa, blev ingen tid för bloggning då. Och i torsdags så somnade jag faktiskt när jag kom hem haha och sen åt jag och sen.. aa, somna igen?! Så jag gjorde inget annat än sov. Igår så åkte jag till min man och nu sitter jag här i hans soffa. Kändes som riktig höst igår när jag gick mot tåget!! And I love it!! Blev en mysig kväll med tända ljus, en drink och massa prat. Det är nog det som jag älskar mest med hösten, och självklart alla mysiga kläder! Hösten, I love you. Nu ska vi titta på en serie och pussas!
 
 
 
Min fina man <3

Mot stan

 Inga lektioner idag ahah woho! Eller hade en men den kan jag göra hemma så blev en ledig dag för mig idag. Jag har precis ätit lunch och ska möta upp Carro för en eftermiddag inne i stan. Har lite grejer jag ska testa innan de beställs hem ;) Och Carro ska testa ett par skor också så det blir perfekto! Min sista körlektion gick dessutom aaaaaaas bra!!!!! På måndag har jag utbildningskontroll eller va det heter med körledaren eller aa ni fattar? Han ska kolla så att jag kan allting inför uppkörningen så att jag inte kör upp och failar de första jag gör ;) Nej nu måste jag dra, stan ropar på mig!
 

<3

 
 
Put a smile on your face and catch the day!

Höstfavoriter

 

Standard

 Gick as bra att köra, som vanligt ;) Tränade lite fickparkeringar med mamma, passar på när det inte är så mycket trafik ute på vägarna. Just nu sitter jag med en islatte och camar med Lollo haha vi har det som kvällsgrej! Har camat varje kväll flera dagar i rad nu haha ;) Jag ska börja tänka på refrängen nu. Ska upp tidigt, klockan är ställd på 5 haha... Godnatt gullungar!!!!
 

Partyyyyyyyyyyyyyy!!!!

 Hello bitches, Jag är på G idag. Har precis bokat studentkryssning åt mig och mina tjejor! Andra april bär det av på the biggest party eveeeer! Nu ska jag snart äta och sen ut och köra lite med mamma. Har ju näst sista körisen imorn! Så snart har jag förhoppningsvis ett kort i handen! Föresten, jag är såhäääääär trött på mäniskor som hittar på och tror att man inte ser igenom. Fuck off. Nej nu ska jag äta!
 
 
 

hahahah kvällshumor! <3

 
Jag har världens finaste vän! hahaha kärlek på dig  <3

Ny vecka, nya tag

 Då va denna helg redan över. Går alldeles för fort.. Men den slutade bättre än va den började iaf, som tur va. Igår så drog jag ut och red med en kompis och sen kom Mattias hem till mig. Blev tacomys och sen somna vi faktiskt jätte tidigt. Men vi kom upp tidigt idag, gjorde oss en brakfrukost och tog plats i soffan framför en film. Jag äälskar söndagsmornar!! Gör inte ni? Dom blir alltid extra mysiga på något sätt. Sen har vi bara tagit det lugnt och skrattat oss igenom dagen. Nu avslutas kvällen med X-factor och en kopp te!!
 
Vad skulle jag göra utan dig? <3

Ledsen och besviken till max..

 Hela min fredagskväll är förstörd. Hade världens roligaste planer och såg fram emot kvällen så otroligt mycket. Jag tänker inte ta upp saker så här öppet, men jag är inte okej just nu. Inte någonstans. Får bli hämtmat ikväll och sen tänker jag dra mig undan. Jag vill va helt ensam.
 
Söta och osminkade. Älskar dig min vän <3

.

 Dags att sussa, trött som tusan är jag. Men just nu är jag i en period igen då kvällar är en hemsk sak, när tårar bränner innanför ögonlocken. Imorn är det iaf torsdag, snart fredag vilket betyder mitt favvo ämne i skolan! Och på fredag kommer min bästa vän hem från Ayia Napa! Hoppas hon har en massa kul att berätta! Nej nu måste jag sova, vi hörs igen imorn mina fina läsare <3
 

Mina älsklingar

 Vilken dag, sluta med att jag inte hade en enda lektion.. Onödigt eller hur?.. Jag hade engelska men den kunde jag göra hemma så jag hämta bara pappret och sen drog jag och Lollo ner på stan en stund. Sen så blev det en händelserik resa hem haha träffade en killkompis vid bussen, satt och snacka på bussen och så när vi åkt halvvägs hem så säger han "Erica, har du sett min väska?" hahah så hade han glömt den vid busskuren där vi satt och vänta på bussen! Panik blev det för han hade sin dator där i! Men jag fick tag i Felix så han och Henke var så gulliga och åkte dit och titta om väskan var kvar. Och det var den, vilken jäkla tur! Och vilka gulliga vänner jag har! Dom ställer alltid upp! Väl hemma så somna jag idag igen, inte en halvtimme inte, utan en och en halv.. Varför är jag så trött för? Jag sover hur mycket som helst känns det som.. Min kropp känns fucked up, hela min vänster sida.. Jag måste kolla upp mig.. Blö! Nej nu får ni en bild på mina skönheter som jag bott i idag, kan inte sluta älska dom!
 

Oj va kul...

 Kommer till skolan och får reda på att läraren i sjuk som vi dessutom skulle ha DUBBEL LEKTION med.. Ååh.. Där rök den sovmorgonen! Jätte kul! Jag, Lollo och grabbarna är duktiga och pluggar, gör projektarbetet och läxor nu så slipper man gå på sista lektionen och så får man ledig tid efter skolan. Kan ju inte bli skönare! Det är bra att ta vara på tiden, ett litet tips ;)
 
 

Hälsopedagogik

 Favoritämnet i skolan just nu. Handlar om kort och hälsa! Vilket jag tycker är as intressant och kul! Ser även fram emot stora projektet i idrott och hälsa B, för vi ska lägga upp vårat eget träningsprogram och följa det i 6 veckor! Happiness!! Det kanske är hälsocoach eller PT jag borde bli? Hmm... Jag vill så mycket haha!! Kollat på collage i London också.. Jaja, har lite tid på mig att fundera! Jag har känt mig jätte konstig hela dagen så tänkte faktiskt lägga mig nu.
 
 

Oupsi..

 Skulle ta en powernap på MAX en halvtimme. Den halvtimmen blev två timmar.. Stängde av alarmet i sömnen antar jag. Oj.. Hoppas jag kan somna i kväll bara. Ni anar inte hur trött jag är! Luktar mat nu iaf, ugnspannkaka, one of my favourit! Ska be pappa beställa hem ett par stävlar till vintern också. Dessa för att vara mer exakt...
 
 
Overknee mohaha Love Love Love

Memories

 Har tillbringat sista delen av kvällen med att lägga in bilder i en ny mapp på datorn som jag vill framkalla. Vilka känslor som väcks till liv av vissa bilder, känns så otroligt tungt av vissa.. Det är nu man önskar att man kunde gråta en skvätt i mannens famn.. Men måste försöka sova nu, skolan väntar. Sov så gott!
 

Önskeinlägg

 Fick ett önskemål av min älskade vän Lollo om att lägga upp ögonskuggorna jag använder när jag sminkar mig, hon älskar färgerna! Och är nyfiken på vilka jag använder mig av. Passar även på att tipsa om en super produkt till håret som funkar läskigt bra på mig! Det ska stärka håret och man har i det i handdukstorkat hår efter duschen. Mitt hår är inte det minsta slitet och jag plattar det varje dag och att locka håret till fest o s v sliter en heeel del. Använder självklart värmespray och hårinpackning en gång i veckan. Men detta spray har gjort susen! Har inte klippt mig sen i början av sommaren och det är inte ens slitet! Så jag rekommenderar er att ge sprayen en chans, visst funkar det olika i olika hår men för mig har det som sagt gjort susen! Bilderna är inte dom bästa, blänker för mycket med blixt så dom är lite mörka. Önskas bättre bild på färgerna på ögonskuggorna så kommentera så lägger jag upp en bättre bild imorn! Ni kan ignorera mina ofixade naglar.. Dags att måla om dom haha.
 
Maybeleine New York, två olika guld nyanser, en lite mer vit och den andra mer guld och sen två olika bruna nyanser.
 
 
 
 

My new shoes

 I'm in love. Så grymt perfekta till hösten! Och dom guldiga runda nitarna där upp... Mums! Dessa ligger redan mig varmt om hjärtat.
 

JAAAAAAAAAA!!!!!!!!

 Mina skor har ÄNTLIGEN kommit!!!!! Har skrikit av glädje här hemma haha och nästan gråtit, då är man glad! Tänk att man kan bli så glad av att få hem ett par nya skor! Och då hade jag inte ens testat dom än haha och när jag testa dom... Vad ska jag säga... Jag smällte!! Ringde Lollo så fort jag öppna paketet haha så hon fick höra på mitt damp ;) Ååh jag äääääälskar dom!!!! Dessutom har jag en jacka beställd som jag väntar otåligt på!!! Vad ska man säga... Shopping får en må otroligt bra och förlänger mitt liv! Är jag ledsen så hjälper det alltid med en sväng på stan eller nätet haha beroende? ehm.. ;) Nu ska jag slänga i mig lite kyckling och sallad! Slänger upp bild på skorna sen och produkterna jag använder. En stor fet kyss!!!
 
 

Söndagsmys

 Avsluta denna helg med en härlig rulle och en kopp islatte, kan det bli bättre? Imorn har jag dessutom sovmorgon till halv ett, har lite tur för får skjuts in till skolan så jag kan sova längre. Dock slutar jag halv 5 så jag är inte hemma förrän vid sju vilket  suger... Så imorn blir det sen uppdatering. Men nu ska jag sova för jag är as trött!
 
 
 

Välkomnar hösten med ett leende

 Igår kväll var jag ute en stund med en kompis, det känns att det börjar bli höst i luften nu, lite småkyligt. Uggsen och vantar åkte faktiskt på. Jag kan inte säga att jag vill ha den sista sommarvärmen längre för jag ser fram emot dom härliga myskvällarna i mörkret, dom fina färgerna på träden, en promenad ute i höstsolen, dom varma sköna koftorna, bootsen och allt pyssel man kan ägna sig åt inne. Har små projekt jag ska ägna mig åt i höst,  ska framkalla en massa bilder, köpa fina fotoalbum och få ordning på alla fina minnen jag har. Förhoppningsvis har jag lyckats skaffa mig ett deltidsjobb också, för här ska det skrivas CV.
 
 
 
 
 

Emilio Cavallini

 Emilio Cavallinis kollektion har nu kommit till Sverige och tightsen finns att köpa på NK. Man gillar det eller inte kan jag säga. Hans kollektioner är lite speciella, men jag har några stycken som jag faktiskt kan tänka mig! Självklart dom lite mer stilrena.. Får inte bli tooo much. Man kan lätt piffa upp en enkel outfit med snygga tights till fest.
 
Länk tills hans sida
http://www.emiliocavallini.com/
Höstens/vinterns kollektion hittar ni under collections, f-w 2012/2013
 
 
 

Grillat

 Bara tagit det lugnt idag, vi har kollat på film och legat och pratat i timmar. Vet inte om det finns något bättre faktiskt, älskar såna dagar. Vi kan verkligen ligga och prata om allt mellan himmel och jord jag och älskling. Just nu väntar jag på mat, grillat till och med! Lite kvällssol har vi faktiskt fått också. Jag har typ pajjat min axel totalt... Har lovat Mattias att boka tid hos naprapaten eller något så att jag får den uppkollad. Jag som hatar att gå till läkare och sånt, för det slutar alltid illa haha med medicin eller något.. Och hur kul känns det med en axel/skuldra/nacke/rygg som inte är bra, vad kan dom göra då liksom? Nej ush.. Men nu har jag lovat att gå iväg innan det blir värre. Kommer lägga upp några produkter jag använder senare ikväll, har ju fått önskemål om det!