Heart Chat Bubble

Tar vara på varje dag och bara njuter

Nu är jag hemma för en grillkväll med familjen, måste hämta lite mer kläder också. Jag och Mattias har haft lugna dagar som bestått av träning mestadels. Igår tog vi en vilodag och tittade film, blev nattbad i sjön också haha.
 
Idag åkte vi med min familj till Taxinge slott, åt lunch och fikade. Dom har ju lite djur där också och jag kunde verkligen inte låta bli att gå och titta på grisarna! Haha så himla söta! Jag värdesätter dessa dagar så otroligt högt, älskar att tillbringa tid med min familj, Mattias och hans familj. Vad man ändras med åren! Kommer ihåg perioden när man va lite yngre och ville allt utom att va med föräldrarna haha.
 
Men nu väntas lite fix med papper, ordning och reda ska det va! Love it. Sen blir det en trevlig kväll med familjen. Det vankas god mat!
 
Love Erica
 
 

Pinglis

Vart helt död idag, fått bli filmdag faktiskt. Fy skäms haha ;) Träffade Pinglan en stund nu på kvällen och jag cyklade faktiskt!! Tro mig, man blir bekväm när man har körkort.. På gott och ont! Men det var skönt, blir nog cykeln fler gånger. Minns inte när jag använde den senast.. Ush ahah inte bra.
 
Tänkte komma igång ordentligt med cardion, jag är verkligen urkass på att ta tag i det. Jag hatar löpning, starkt ord jag vet, men sant. Har letat upp ett bra träningprogram så att jag kommer igång. Ett steg i taget helt enkelt.
 
Imorgon så är det små fix, igen, innan det bär av mot min man. Tar med mig nya datorn i min nya snygga datorväska ;) Juste, shoppingen från Barcelona! Det kommer upp imorgon! Har varit ur kass på att blogga, jag vet, sagt det tusen gånger också, minst. Men det ska bli bättring! Datorn med som sagt.
 
Time for my beautysleep!
Love E
 
 

Skara och pållarna små

Nu är jag tillbaka hemma igen efter några dagar nere i Skara. Vad har dagarna innehållit? Hästar, hästar och hästar. Underbart! Vi har ridit ut, tränat i ridhuset och det har blivit mycket skratt! Har så kul med Malin!
 
Saknar verkligen att ha häst, Malin tycker att jag ska ta över hennes ena häst Wilmer (vilket jag också tycker). Trivs bra med honom, han är lite små lik Ziden faktiskt. Henne pussade jag också på! Och hennes lille son Zidane, gu så underbart gosig och mysig han var! Ska bli kul att se han växa upp.
 
Igår kom jag som sagt hem, var helt slut så tog en powernap och sen var det middag hos ett våra gamla grannar. Och gu så god mat!! Jag åt tills de kändes som att jag skulle spricka, men det var ju så otroligt gott! Blev en jätte mysig kväll med en massa skratt.
 
Och idag.. Ja idag har jag ägnat mig åt lite tråkigare saker. Kom brev från universitetet igår så jag har fixat lite grejer angående högskolan. Det närmar sig ju med storm steg! Är en hel del att tänka på, även i pappersväg. Men nu är det så gott som klart! Så nu kan jag varva ner, bara vänta på lite papper som ska skickas.
 
Så det får bli en lugn kväll ikväll, ska lägga mig framför en film och bara mysa. Det var ett tag sen, såna dagar behövs ibland. Och det är jag värd ;)
 
 
Willegosen
 
 
Jag är numera tant Erica!
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Idag är det ju inte det roligaste vädret.. Men igår var det desto bättre!! Vi åkte ut med båten tidigt och det blev en helt underbar dag!! Va helt vindstilla och solen gassade, åkte ut och la oss på några klippor och hade en jätte mysig dag. På väg hem så åkte vi lite ring också! Sen blev det en mysig kväll ute med god mat och dricka. Sommaren när den är som bäst helt enkelt.
 
Mattias åkte hem förut, och jag håller på och packar, igen haha gu va jag far fram och tillbaka i år ;) Imorgon bär det av ner till Skara, hälsa på Malin och Ziden med fölis! Och i början av augusti blir det troligen Danmark i år igen, love life ;)
 
Erica
 
 

Jag kom in!!!

Fick reda på antagningsbeskedet till högskolan idag. Var as nervös haha Mattias kom över som stöd. Och jag kom in!!! Stockholms uníversitet i höst! Så sjukt lättad och glad och aa ni fattar! Firat lite smått idag med god mat och lite fika. Allt i mitt liv är komplett nu, har aldrig känts så här bra. Nu händer det verkligen grejer. Pusselbitarna börjar liksom falla på plats, en efter en. Mår verkligen toppen!
 
Men nu ska jag och min man krypa till sängs för vi ska upp tidigt och ut med båten imorgon! Så vi hörs mer då ;)
 
Love från en överlycklig Erica
 
 
 
 

En underbar resa med min kärlek

Hej på er! Har ni haft det bra? Det har jag i alla fall haft! Resan till Barcelona var underbar på alla sätt och vis. Vart ska man börja någonstans? Vårat hotellrum var grymt!! Jätte fräscht, stor balkong, bubbelbadkar, stor toalett, ja, ni förstår vinken. Staden var inte sämre den. Vi bodde i Born, gamla stan i Barcelona, jätte mysiga gränder, matställen, bra shopping, nära till allt så som stranden, La Rambla, sevärdheter med mera.
 
Glömde såklart min kamera hemma, så har bara mobilbilder... Hur kan man va så dum? Vi har hunnit med jätte mycket, kollat sevärdheter, tittat på hajar, Picasso muséet, shoppat och såklart solat och badat. Inte lagt in bilderna på datorn än men dom kommer!! Jag är typ hemma och landar några dagar igen haha sen drar jag ner till Skara faktiskt och hälsar på en kompis och Ziden och hennes lilla fölis. Som jag har längtat!! Ziden minns ni nog ni som följt mig länge.. ;)
 
Men först väntas det lite annat... Som att imorgon får jag reda på vart jag hamnar i höst!! Ska ju läsa vidare på högskola. Jag är så nervös så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen just nu. Jag vill inget hellre än att komma in på förstahandsvalet, men jag är såååå rädd att mina betyg inte räcker till.. Jag håller tummar och tår och allt som går, hoppas ni gör det också! Just for me.
 
Love E
 
Vår "lilla" balkong och min man <3
 

Lite små hög på livet

Jag börjar hitta tillbaka, båda fötterna är snart på jorden igen. Drog till min man igår och sov där, planerade lite och idag låg vi ute och svettades i solen. Vilken värme!! Svenska somrar kan ta till med lite värme ibland.
 
Men nog om Sverige.. För jag har packat och fixat hela kvällen! I natt bär det av mot Arlanda med mannen och sen tar vi flyget till Barcelona. Ska bli såå härligt!! Sol, värme, god mat och underbar stad med den man älskar. Tror inte det kan bli bättre? Sist hade vi ren solsemester till Turkiet, Alanya, så den här resan planerade vi att ta ett ställe där det fanns mycket att se också, och såklart shopping.. Haha som jag tjatar om den där shoppingen ;) Hoppas jag hittar något kul bara! Men det blir nog inga problem..
 
Blir lite dött här några dagar kanske, men ni står nog ut eftersom min bloggning har varit kass senaste tiden.. Men har ju varit lite här och var..
 
Pussar och kramar!
 
 

Love the burn

Sitter vid min nya dator! Den är så sjukt nice!! Tunn och väger nästan ingenting, så den kommer vara lätt att släpa med sig. Dock så sitter inte tangenterna på samma ställe eftersom den är mindre, så ni lär få räkna med lite konstigheter här och där tills jag har vant mig ;)
 
Blev ett kvällspass på gymmet tillsammans med Carro. Jag kötta sönder mina ben och rumpa idag haha, någon kommer inte kunna gå imorgon ;) But I love the burn! Älskar att köra slut på mig så man knappt kan gå! Efter blev det en proteinshake, vattenmelon och frysta bananer. Något nytt jag testa idag och det var faktiskt inte så dumt! Har kvar som jag ska slänga ner i smoothien imorgonbitti.
 
Imorgon tänkte jag lägga upp en 30 dagars utmaning för er som är intresserade, jag tänkte testa och se hur långt man kommer med den. Bara för att ;)
 
Jag har även stått för middagen i två dagar här hemma, tredje dagen imorgon. Så jag ska försöka hinna slänga upp lite recept innan jag åker till Barcelona, eller om jag tidsinställer några. We'll see ;)
 
Erica ♥
 
Inte är jag en tjej som går till gymmet och är rädd för att svettas i alla fall ;)