Heart Chat Bubble

Livet känns på topp!

Igår var det första dagen på universitetet och allt känns så bra! Är taggad på att komma igång med plugget och jag träffade härliga tjejer igår. Känns så skönt att vara tillbaka i vardagen och att träffa nya härliga personer. Känns som att dessa år kommer att bli toppen och gå fort. Händer en massa kul utanför skolan också, hello studentliv!
 
Väl hemma så åkte jag, mamma och pappa ut till skottvångsgruva och åt middag. Syrran firade någon kompis. Åt riktigt god mat, pratade och hade det trevligt. Älskar att ha kvalitetstid med mina nära och kära. Har ju varit borta hela veckan, nästan två, eftersom jag bott hos Mattias när jag har jobbat. Så det var skönt att få lite egentid med mams och paps. Mina underbara föräldrar! <3 Hade mycket att prata om.
 
Hemma tänkte vi kolla en film, men jag somna innan pappa ens hade tryckt på svenska på sub haha! Snacka om trött! Var helt slut i huvudet efter all information under dagen och alla nya intryck tror jag. Idag är jag i alla fall utvilad! Pinglan kom hit, vi har testat kläder och rensat i mina byråer och garderoben haha.
 
Har även testat ett nytt recept idag! Älskar att testa nya grejer! Bananplättar, underart goda om man gillar banan. Lite enkel, lätt lunch sådär.
 
Ny väntas det god mat och film. Idag ska jag inte somna ;)
 
Puss på er!
 

Fick ett armband av mamma igår morse <3
 
 

Aug. 28, 2013

Näst sista jobbdagen idag innan skolan börjar. Hade kort dag idag, hunnit med en snabbis på stan med mina svärföräldrar där jag även träffa pinglan. Miss heeeer!! Inte träffats så mycket eftersom jag inte är hemma och vi har olika tider om dagarna. Vi har i alla fall planer på att ta ett nytt tag med vår gemensamma blogg!! I'll keep you updated ;) min man tränar just nu, blir lite bastu idag för min del. Puss på er!


När tröttheten tar över..

Hej på er! Var en vecka sen jag bloggade. Jobbade hela förra veckan och sov hos min man. Skulle blogga men jag har varit så otroligt trött när jag kommit hem. Mina nätter är jobbiga, sover dåligt. Har så himla mycket i huvudet just nu så jag pratar i sömnen hela nätterna typ, vaknar av det också och väcker Mattias. Jag brukar prata i sömnen, men nu är det mer än extremt. Mattias sa att han kommer dö på förtid för att han sover så lite hahah stackarn..
 
Så vi har haft en lugn helg, tittat på prisonbreak (stavning?), ätit gott, tagit promenad, inga måsten. Är så glad att Mattias finns vid min sida och ger mig en sån trygghet. Att man kan älska någon så mycket, det är obeskrivligt.
 
Blir en natt ifrån nu, kanske två.. Men jag ska försöka sova nu, har några dagars jobb kvar innan skolan börjar. Herrgud, jag börjar på fredag redan?! Universitetet.. Små läskigt men kul!
 
 
 

Pengarna rullar in

Hej på er! Har ni börjat skolan? Jobba? Jag har jobbat idag i alla fall, lite nu innan skolan börjar. Är helt slut och skulle kunna somna nu bums. Men icke sa Nicke! Jag ska slänga i mig mat och en celcius, sen är det ett pass Power yoga som står på kvällens schema.
 
Ska slänga upp ett recept till er också! När jag kommer hem från träningen. Imorgon sover jag hos min man några dagar, så jag får närmare till jobbet hihi ;)
 
See you later!
 
 Min älskade när vi åt i hamnen i Barcelona <3

Lördag

Japp, regn och mulet.. Men har faktiskt längtat efter såna här dagar! Riktiga mysdagar. Mattias vet jag inte vad han gör, så jag passar på att blogga haha ;) Vi ska bara ta det lugnt idag, vilodag från träningen för oss båda. Film står på schemat för kvällen.
 
Jag har fått jobb för hela nästa vecka också, eventuellt veckan efter med. Bästa svärmor man har! Så det kommer in lite pengar. Perfekt med jobb sista veckorna på sommarlovet, alla andra har ju börjat jobba eller börjar skolan i veckan. Blir lite ensamt ;)
 
Ha en trevligt lördagskväll!
 
 
Mattias träna igår kväll, jag låg på soffan och tog det lugnt eftersom jag hade tränat på dagen haha ;)
 

Morgon PW

Träffade upp pinglan för en PW tidigare i eftermiddag, halv tio. Så nu är första passet klart för idag, sen blir det ett core pass på gymmet i eftermiddagen.
 
Har ringt runt lite och fixat med små saker. Nu sitter jag och fyller på det sista som saknas i mitt CV och sen ska det skickas iväg. Skulle ut med mina kusiner ikväll var tanken, men när jag såg mitt saldo på kontot så kände jag att det får vänta.. Tråkigt nog.. Men det går ju fler tåg som tur är.
 
Blir till att göra någon snabb lunch snart, magen kurrar..
 

Dagens frukost!
 

Spagetti armar

Helt död efter dagens gympass, inte helt lätt att röra på armarna när dom är som spagetti haha ;) Riktigt skönt i alla fall! Imorgon har Carro tvingat med mig på ett morgonpass, jag HATAR att träna tidigt. Kroppen känns helt blä på morgonen. Men men, får bita ihop ;) Tant Carro har ju roat sig på annat håll två dagar så tant vill nog komma igång.
 
Nu ska jag frysa in lite banan och sen försöka nanna kudde.
Puss på er!
 
Glöm inte instagram: ericasjostroms
 
 
 

Högskolan närmar sig med stormsteg

Hej på er! Hoppas det är bra med er alla. Har ätit brunch med min syster och hennes kompis, blev väckt med "Erica, kan du göra dina pannkakor?". Verkar som om dom är goda ;) Inte så onyttiga heller för den delen!
 
Jag har precis beställt litteratur inför första kursen, japp, skolstarten närmar sig. Bara så ni alla vet, ni som tänkt plugga vidare, böcker är as dyrt har jag insett haha! Kommer bli pank på litteratur dom här åren. Men det är sånt man får ta helt enkelt. Längtar tills att komma igång faktiskt, tillbaka till vardagen, en ny vardag.
 
Men nu ska jag göra mig i ordning för ett pass på gymmet!
 
See u later
 
 

Kusindag <3

Haft en riktigt härlig dag idag! Har ätit lunch/fikat med min kusin som jag inte träffat sen april då hon varit i Costa Rica. Så kul att ses och vi hade en hel del att prata om! Tiden flög verkligen iväg. Blev en snabb sväng in i någon affär också innan vi sa hej då.
 
Blev ett core pass hemma idag, kände inte att det behövdes åkas till gymmet för det. Var hemma ganska sent också. Skönt att man kan göra så ;)
 
Har lite smått med bloggtorka, men förhoppningsvis kommer idéerna tillbaka.
 
Sov gott!
 

Tur att man kan beställa hälsotallrik ;)

Power yoga

Hej på er! Vad har ni haft för er idag? Jag sov dåligt i natt så tog en sovmorgon till halv elva, men gick inte upp på en gång. Gjorde frukost och när jag väl fått på mig träningskläderna för en PW så kom regnet.. Lyckat liksom haha. Så jag har fixat lite hemma istället under dagen, tittat litteratur till skolan och sånt. Satan så dyrt det är alltså... Kommer bli pank på böcker dom här åren.. Har checkat bibliotek för första kursen men alla böcker är utlånade. Aja, det löser sig ;)
 
Blev wook till middag idag, en av favoriterna om ni frågar mig. Snabbt och enkelt att göra. Finns ju att köpa färdiga påsar med grönsaker men det är långt ifrån lika gott om ni frågar mig. Köper allt för sig, färskt såklart, och mixar ihop själv. Brukar bli med corn eller något sånt, nom nom.
 
Efter det så blev det ett kvällspass Power yoga med min syster och pinglan. Gu vilket härligt pass! Vilken skön känsla i kroppen efter! Detta kommer bli en måndagsrutin för mig.
 
Men nu är det dags att sova, har en fullbokad dag imorgon.
 
Sweet Dreams
 
 
Dunderfrukost!
 

Uppladdning för ett yogapass

2013-08-11

Då va latsommaren över, sista resan är gjord (vad jag vet i alla fall), inget mer är bokat. Kommit igång ordentligt nu efter Göteborg, slappheten och små fusket är över, även fast jag hållit nyttigheten bra. Carro är hemma nu också så vi köttar på tillsammans igen!
 
Torsdag-Fredag blev det ett par rejält svettiga pass på gymmet, fredagskvällen blev lugn med en film, dipp och grönsaker. Igår kom Mattias till mig och Carro kom hit också. Mina favoriter! Carro är ju helt inne på yoga nu så hon kan snart stå på huvudet och sånt svårt konstigt.. Jag har försökt mig på att stå på huvudet men de behöver vi kanske inte ens nämna. Mattias va kaxig och sa att jag va dålig så han fick köra en upp till bevis igår hahaha. Mitt ben blev nerklottrat av Carro också.. What a day! 
 
Idag drog mannen hem, kort visit den här helgen. Fotboll ni vet, suck.. haha ;) Så blev en fika hos Carro, hon hade bakat massa gott.
 
Och nu då?.. Denna vecka över.. Har lite fett och protein kvar som jag måste få i mig, dagliga intaget, så jag ska ta mig något litet kvällsmål, avokado eller så. Även planera klart veckans träning!! Imorgon är det i alla fall powerwalk och yoga som står på schemat.
 
 
Chokladproteinplättar <3
 
 
 
 
 

New in

Kom hem igår kväll efter två grymma dagar i Göteborg! Vi rockade Liseberg hela första dagen, till stängning. Bra väder för Liseberg också, inget regn, inte as varmt, solen kom fram till och från, perfekt helt enkelt. Såg Uggla också, var ju Lotta på Liseberg. Och igår blev det stan tills tåget gick, fick med mig en blus från Chelsea och har spanat in ett par skor. Men orkade inte släpa på dom så köper dom här istället. Smart ibland ;)
 
 
 
 
 

This sunday..

Idag blev det en sån dag man bara är i en helt underbar bubbla. Jag har tänkt på en hel del, det som komma skall och den här underbara sommaren. Jag har legat med min bok i knät, ibland stirrat ut i ingenting. Har verkligen bara varit. Dagar som denna är guld, och dom behövs, då och då i alla fall.
 
Mattias semester slutar, back at work tomorrow. Känns lite små ensamt faktiskt. Och pinglan är inte tillbaka från Gotland förrän sent på torsdag. Men jag har två dagar som kommer fyllas som tur är. Har nämligen precis packat klart väskan, för imorgon tar jag tåget ner till Göteborg för två dagar där med familjen och vänner. Inte helt fel de heller.
 
Veckans träning är planerad och klar, tycker det är skönt att ha det klart för sig i slutet på en vecka, redo för nästa helt enkelt. Dags att frysa in lite banan för morgondagens frukost och ta en dusch. Klockan är ställd på 6, kommer bli en lååång dag eftersom jag lyckats vända på dygnet haha..
 
With love, Erica
 
 

Veckan som varit

Ja, bloggen, juste.. Skrev ett inlägg i söndags faktiskt men det publicerades inte. Åkte till mannen i måndags och har varit där hela veckan, men är på hemmaplan nu då han ska på fotboll imorgon. Veckan har bestått av god mat, regn, film och en hel del mys. Och såklart träning! Känslan att vara igång igen är obeskrivlig.
 
I onsdags drog vi en shoppingtur, haha bara träningsbutikerna. Mattias skulle köpa en tröja, men vem kom hem med mest? Jo jag.. Blev ett par byxor och ett linne ifrån Better Bodies och en tröja ifrån MM sports. Nytt och fräscht i träningsgarderoben!
 
Har hittat lite recpt på nya gottigheter som jag ska testa i helgen eller under nästa vecka. Nyttiga såklart! Måste handla lite imorgon, är lite tomt när man inte varit hemma.