Heart Chat Bubble

Står mellan två val..

God kväll och god fortsättning! Var ett bra tag sen jag bloggade. Men orsaken till det är att jag står mellan att rensa ur bland mitt arkiv och starta på nytt, eller starta upp en ny blogg och eventuellt byta bloggportal. Velar fram och tillbaka.. För startar jag upp en ny finns denna kvar, det kan ju trots allt vara kul att kunna se tillbaka. Sen är jag så oteknisk man kan bli så jag måste alltid be min pingla om hjälp för att ändra saker här.. Koder ni vet, man blir galen.. Men skulle jag byta så hojtar jag till i hopp om att ni följer med mig!
 
Min jul och Nyår har i alla fall varit toppen bra! Jag och Mattias hade fyraårig förlovningsdag på nyårsafton också. Åren susar iväg.
 
Dagen har bestått av gym och tenta skrivning, eller den består fortfarande av tentaskrivning. Ringde mannen för att få lite ork, har fastnat. Finns det något jobbigare?
 
Rekommenderar er som tränar, att inte träna med en ond rygg föresten. Inte det smartaste valet jag gjort.. Carro har fått stå och skrika på mig för tekniken höll inte till hundra.. Sånt som händer, nya tag ;)