Heart Chat Bubble

Woho!

Haha är man bäst eller?! Jag har tagit mig tid till att fixa framsida till arbetet! Nu är de bara se till att få de andra gjort ocksååå....


WALLA!


Vår kollektionerna..

Vår kollektionerna har smått börjat komma upp på sidorna, har kikat lite. Längtar så otroligt mycket tills den här dumma snön är borta!!! Vill ha vår och sommar nunununu!!! De går verkligen seeegt i skolan just nu... Har inlämning på torsdag och jag tvivlar på att jag är klar då... Dessutom gick de åt helvete på matteprovet idag... Men nej, nu ska vi inte deppa ihop för de!!För imorn ska jag och älskling på hockey hihi <3
Nej nu ska jag försöka göra en framsida till arbetet iaf!


Slänger in en sommarbild!


12. I min handväska

Hahah alltsåå, jag går inte direkt runt med handväska dygnet runt.. Använder typ bara till skolan och då är de typ bara skolsaker och tidtabell?


Härliga söndag!

Dåligt med uppdatering I knoooow. Men Mathilda kom till mig senare i fredags kväll, vi kollade gråt filmer och käkade ben and jerry. Bästa glassen ever!!

Sen igår så åkte jag till min älskliiiing!!! Sussade där i natt <3 och gud va skönt de va att få ligga i hans famn igen, känslan går inte att beskriva <3 ååh va jag älskar honom!!!! <3333

Sen tror jag att jag slagit i huvudet eller något.. Bestämde mig nyss för att börja ta tag i saker. Framförallt att försöka få den kropp jag VILL ha, så jag tänker slänga iväg ett mess till älsklingen och be han slänga ihop ett träningsprogram till mig <3 Sen ska jag se till att få tillbaka mitt självförtroende och framförallt fixa klart mitt rum med mera. Ny månad nya tag, right? NU JÄVLAR!!!




åhnooo....

Min läkare ringde nyss, provsvaren hade kommit... De enda jag kan säga är helvete också... åååh....
Plus att mina 20 timmar på spotify är snart slut!! JAG DÖÖÖÖR!!! 13 minutos kvar wääää :'(
Kill meee =( hahaha
Ska snart gå och ta en glass tror jag faktiiiskt..




Hejsaaan

Sitter och pluggar! De ni! Hahah jag är chockad själv.. eller alltså jag har prov imorn men de skiter jag i, de ämnet är för tråkigt... Men jag skriver klart min svenska iaf hihi! Dessutom är de ju äntligen snart helg igen!!! Gud va sköööönt.
Och jag har bestämt mig nu, när februari börjar ska jag ta och skärpa till mig med alla onyttigheter och äta nyttigt så ofta jag bara kan. My body needs a change..

Dagens kläder blev iaf leggins, långt linne och den mysiga och super sköna och slappa tröjan från nelly! Wonderful!






Nej tack..

Plugga finns inte ens i mina tankar, inte ens i närheten. Så jaaa, provet imorn kommer ju gå såååååå braaaa sååååå! not... Är inte alls på blogghumör och jag har absolut inget att skriva... Bra där.. nooot..
Kill me please...



.

She's a good girl, with a good smile..



blööö

Duscha, fixa te och kvällsmacka, ta medecinen, kolla solsidan och morden i midsummer eller hur de nu stavas.
Ska be Mandis skicka bild sen också =)
Sweet dreams

De är på kvällarna som verkligheten och tankarna hinner ifatt en




11. Mina syskon

Jahapp, jag har då ett syskon. En lillesyster som är två år yngre en mig. Hon är djävulen själv och hennes karatesparkar är hemska... Vi kommer då inte alltid så bra överens.. Hon snor mina kläder och så vidare.. När hon va liten hade hon alltid tänderna framme och skulle bita mig! Fina blåmärken blev de..
Men jaa, ibland är hon faktiskt sneeel <3



Syrran min!


Sega söndag

Mysig kväll med mandiis igår. Vi hämtade hem thaimat och hyrde två filmer och satt och pratade en hel del. Lugn och skön kväll <3 Sen åkte hon hem nu i eftermiddags och då drog jag till stallet en stund. Sitter nu och väntar på maten och sen ska jag kolla solsidan! 



10. Detta hade jag på mig idag

Jaaa, efter lite om och men angående klädval såå fick de bli leggins och jeans skjorta! Fast de känns fortfarande inte rätt så får se om jag byter.. hahha jag är hopplös när de gäller kläder...




Väntar..

Väntar på att Amanda ska komma hit hihi, får se va vi hittar på ikväll. Blir väl något inlägg hit och dit, tur man har att hon också bloggar hihi (a) Länkar er hennes seeen, för den är helt klart värd att läsa! Grym blogg!





Kläder.. suck..

Idag visste jag EXAKT va jag kände för att ha på mig! (hör faktiskt till ovanligheterna) Men tror ni jag hittar tröjan?! NEJ!! ARGH!!!
Har iaf duschat nu, ska börja göra mig i ordning... får hitta någon annan tröja...  Min amandii kommer till mig idag!! Vi har inte träffats på skit länge! saknat den tjejen massor <3


9. Min tro

Alltså.. Hahha jag tror inte direkt på något sånt där.. Men en sak tror jag på och de är andar! Om det räknas?




Men aaa

Uppdateringen har inte varit den bäste precis hehe.. och nej jag skrev inget om när jag va hos läkaren för de angår inte er daaaah... Men aa.. Har bloggtorka dessutom men tänkte köra näste steg på den där listan. Ligger iaf och lyssnar på musik, tänker lite och sådär.. Ska väl snart ta tag i städningen för minn rum ser förjääävligt ut haha. Igår åkte vi föresten skridskor på idrotten hahahaha och man måste ju bara säga att jag har speciella talanger!!! Eller... jag kanske ska drömma vidare? hahahah herregud alltså... Och min rumpa och svanskota mår dock inte bra! Skridskor är inte min grej...

hhaha bild från igår


Stallet

ååh, hon kändes så super duper fin i galoppen idag!!! De blev ett leende på läpparna på vägen hem, första gången på flera dagar! Hästar gör susen ska jag säga!



Nyss hemkommen från stallet


8. Ett ögonblick

Då ska jag skriva om ett ögonblick och de här är ett ögonblick som kommer finnas med mig in i döden. De va kvällen jag och Mattias blev tillsammans, kvällen som förändrade mitt liv på bara en ynka sekund. Våran första kyss och våran första minut som par. Den kvällen betyder så otroligt mycket för mig, även dagen som var innan. Men just den kvällen.. De va en av dom bästa kvällarna i mitt liv och de finns inget som kommer kunna ändra på de <3




vintern 09 <3


I just want to touch the sky..

yesbox! Aja, ska till doktorn imorn IGEN... underbart... inte på blogg humör idag alls så jaa, ni får överleva... hejs...


6. Min bästa vän

Min bästa vän är även min fästman, min älskade Mattias <3
Han är den enda som verkligen känner mig och som alltid finns där för mig när jag behöver. Jag kan verkligen prata med honom om allt och han lyssnar alltid på vad jaghar att säga. De är han som håller om och tröstar när jag är ledsen, de är han som som alltid får mig att skratta <3
Jag älskar honnom mer än allt och är så otroligt glad att han finns i mitt liv <3

Min kärlek och bästa vän <3


God eftermiddag

Va hos läkaarn idaaag, ska avvakta.. Men jaa, något står inte rätt till.. Hr precis ätit och borde plugga, men jag tror jag skjuter upp de till imorn.. är trött som tusan...

Och jag bara hataaaar en viss person!!! ARGH!!!! :@@@@@@@



Söndag kväll

Varit hos min älskade man hela helgen, därav ingen uppdatering. Är dessutom trött så jag ger er en ordentlig uppdatering imorn istället.

sweet dreams ;*

Jag älskar min Mattias mer än allt!!! <3333333333


5. Min dag

Min dag började väl som vanligt. Eller nästan iaf, hade sovmorgon till sju! wohoo! haha låter helt sjukt men ja, en timme gör mycket. Sen va de skolan och jag och sandra har våra galenskaper för oss som vanligt hahaha. Och sen somna jag på mickes lekton hahahah (hör inte till ovanligheterna..). Sen bar de av hem igen och blogga lite, sen äta och ut till stallet. Ser ut som dom flesta dagarna gör för mig i veckorna haha =)


!

Hatar de här med rubriker alltså haha... Jaja, sitter och väntar på maten hihi ska äta sallad idag MUMS PÅ DE!!! Ska sen vidare ut till stallet och rida för Kjell. Hoppas hon är lika fin som hon varit dom senaste dagarna!!

4. Vad är kärlek?

Jag tror kärlek är olika från person till person. För vissa är kärlek även kärlek till kompisar, familj med mera. Men för mig så är kärlek den där speciella känslan man känner för en annan person (känslomessigt/kär). Och de är en känsla som kan bli så otroligt stark och man känner sig så bra i hela kroppen, att de till och med känns som man svävar och man får de där pirret i magen. Riktig kärlek tror jag är väldigt svår att uppnå, men jag är glad att jag har gjort det <3



ja juste..

Hahah blivit dåligt med uppdatering men har faktiskt inte haft tid. Försökt fått ihop både ridningen och plugget så jaa, mindre tid åt bloggandet. Kom sent i morse haha satt i bilkö på motorvägen i en och en halvtimme innan de ens började rulla framåt.. Gud va sur jag va hahha... Ska snart äta sen ska jag ut till stallet hihi =)


Nattiiii

Tänkte göra mig i ordning och ta och lägga mig. Och göra ett försök att sova iaf..
Nattiii



isgata..

De är verkligen snoooorhalt ute!!! Trodde jag skulle dö när jag gick till bussen idag ahah. Skolan va väl okej antar jag.. Somnade på en lektion=ingen glad lärare haha han dunka händerna i bordet och bah Erica?! hänger du med eller?! bah oooj... haha helt yrvaken.. så kan de gå med för lite sömn.
Tänker ha en lugn kväll, plugga nej tack.. Känner mig stressad för ingenting.. Jaja..




4. Detta åt jag idag

Frukost:
Ett glas apelsinjuice och en knäckemacka utan nånting

Lunch:
Sallad, morötter, ris och någon kyckling gryta och drack vatten

Middag:
Ska äta hemmagjord tacopaj


God natt på er

Ska fixa te och sätta mig framför tv:n en stund. Säger god natt nu för jag har ju ändå skola imorn *suck* så tänkte lägga mig hyffsat iaf..
Sweet dreams!


3. Mina föräldrar

Finns inte så mycket att skriva om dom haha. Men aa dom bor fortfarande tillsammans och så, NOT skilda. Pappa och jag kommer väl inte alltid så bra överens.. Men de gör jag med mamma min!
Och dom är otroligt underbara som skjutsar mig fram och tillbaka till stallet hela tiden, skjutsar mig till tävlingar och hjälper mig. Skulle inte kunna tävla om de inte hade varit för att dom ställer upp så mycket.
Så massa tack till dom för att dom finns! Love them <3


God morgon?

Hahha va så trött efter stallet idag så jaa, jag vakna nyss haha har sovit ett tag. Pålleplutten gick så otroligt bra idag!!!! Är hon bäst eller är hon bäst? Hon är världens bästa! Dock va de snöras idag.. så hon va lite små spänd i början. Men de gick över =)

Sitter just nu och väntar på maten. Borde egentligen ha pluggat i helgen.. meeen... jag har verkligen inte orkat.. Blir stressad bara på tanken av plugget... Börjar ju imorn.. *suck*

Här har ni kvällens låt, otroligt underbar!! Love!


http://www.youtube.com/watch?v=20Ov0cDPZy8


Måste lägga över bilder från gamla datan haha de upprepas bilder..


filmen slut

Filme tog nyss slut, har dippat lite grönsaker också. Gud så gott de äääär!!! Är frusen av mig så jag tänker stanna under täcket resten av kvällen tror jag haha. Nej nu ska jag ta och sätta på en till film!!! Så jag säger god natt nu hihi sweet dreams <3


Myskväll?

Hemkommen från stallet, sitte roch väntar på maten. Hon kändes otroligt fin idag!!! Har funderingar på att rida ut imorn men så som de ser ut nu så njaa.. Spöregnar här och de lär ju va snorhalt... Blir väl lite bus i ridhuset annars =)
Ska seriöst ta de lugnt ikväll. Ta ett bad kanske? Och dessutom försöka somna..


Min skruttilutt <3


2. Min första kärlek

Min första kärlek va faktiskt Mattias. De va när jag träffade honom som jag för första gången fick den där pirriga känslan i hela kroppen, de va verkligen första gången jag va kär.
Jag log hela tiden när jag messade med honom, och de gör jag fortfarande efter ett och ett halvt år. Han gör mig fortfarande pirrig i hela kroppen och jag blir helt varm inombords så fort jag ser på honom eller bara tanken på honom. Jag trodde aldrig att jag skulle träffa en kille som jag klickade med, men de gjorde jag och de va verkligen kärlek vid första ögonkastet.
De finns nog ingen kille som skulle passa mig bättre än vad han gör, vi är som gjorde för varandra. Han är verkligen en ängel och bättre kille än honom finns faktiskt inte. De är tack vare honom jag är den jag är idag, trodde aldrig att jag skulle våga vara den jag verkligen är. Han hjälpte mig upp från botten och över ytan. Han har gjort så mycket för mig och jag är verkligen evigt tacksam. Han finns alltid där för mig, han lyssnar när jag behöver prata och han får mig verkligen alltid att skratta hur ledsen jag än är. De är hos honom jag känner mig trygg och de är i hans famn jag vill vara.
Han är inte bara min första kärlek utan även mitt livs kärlek och min bästa vän <3
Jag kan inte se en framtid utan honom vid min sida. Jag kommer aldrig att sluta älska honom. Han är inte bara en del av mitt liv, han är hela mitt liv <3
Han är den rätta för mig <3


Tillsammans 26/6-09
Förlovade 31/12-09
<3







God morgon

God morgon på er! Jag är verkligen sjuuuukt död, somna typ 8 i morse.... uhuu... Känner mig som en zoombie typ och mina ögonlock är otroligt svullna... knappt sovit på 3 nätter nu... Jaja, man får överleva =) Och idag vi frukosten kom jag på att skolan börjar nu på måndag, EN ledig dag kvar uhu =(
Nej nu ska jag sätta på lite musik och skriva nästa punkt på listan
=)


Lääänk

Här kommer en länk till min kompis Linnéas blogg!!! <3

www.bestlia.blogg.se



Popcooorn!!!

Ny duschad (igen) haha jag frös så tog en dusch till. Sitter just nu och försöker få upp värmen med duntofflorna på och morronrocken hihi. Har laddat upp med popcorn och kollar snuten i hollywood 3 som började nyss.



Let´s Dance

Jajamennsan, sitter och tittar på Let´s Dance. Tycker ärligt inte att de är så underhållande, men har inget bättre för mig ikväll faktiskt. Äter dessutom vaniljglass med varma hallon hihi de gott de!
Helena Lundbäck är ju med i år, hoppryttare ;)



Maggan<3

Red gamla Magica idag. OCH GUD VA BRA DE GICK!!! Hon gick otroligt bra idag, fick ner henne i lite piaff dessutom. Man kan inte tro att hon är hela 22 år!
Sitter just nu framför tv:n och väntar på att maten ska bli klar, magen kurrar som tusan haha.



1. Presentera mig själv

Heter Erica och fyller 17 år i april, är alltså 94a.
Jag är nog ovanligt lång för att vara tjej, står stadigt på mina 181,5. Men att vara så lång är något jag faktiskt skäms över ibland. Hårfärgen är förtillfället brunt men egentligen så är jag faktiskt blond.
Bor i en håla ca 30 min från Södertälje med min mamma, pappa och lilla syster.
Jag är en häst tjej och har varit de sen jag va liten, började rida när jag va 4 och ett halvt.
Träffade även mitt livs kärlek (Mattias) sommaren 2009 och vi är förlovade sen 1 år tillbaka.
Jag är en glad tjej som inte riktigt är som alla andra hahha. Jag har mina konstigheter ibland och jag är en som tänker väldigt mycket.
När de kommer till vänner såå.. Är de faktiskt så att Mattias är min bästa vän, de är han som står mig närmast och som känner mig till 100%. Har haft svårt med kompisar större delen av mitt liv.




Lista?

Ser fler och fler som gör den här listan på sin blogg. Så jag tänkte varför inte? Har fått lite bloggtorka så de här kan väl passa bra =) Men vi får se hur länge jag orkar, slutar jag mitt i så gör jag =)

1. Presentera mig själv
2. Min första kärlek
3. Mina föräldrar
4. Detta åt jag idag
5. Vad är kärlek?
6. Min dag
7. Min bästa vän
8. Ett ögonblick
9. Min tro
10. Detta hade jag på mig idag
11. Mina syskon
12. I min handväska
13. Den här veckan
14. Ett sms
15. Mina drömmar
16. Vad jag lyssnar på
17. Min första kyss 

18. Mitt favoritminne
19. Min favoritfödelsedag
20. Detta ångrar jag
21. Den här månaden
22. Det här upprör mig
23. Det här får mig att må bättre
24. Det här får mig att gråta
25. En första
26. Mina rädslor
27. Min favoritplats
28. Detta saknar jag
29. Mina ambititioner
30. Ett sista ögonblick


Min bästa vän i vått och torrt <3











älskade Ziden <3




De är inte lätt när de är svårt

Jag är helt j*vla förstörd... Jag vet inte va jag ska ta mig till längre och v*ffan ska jag ta mig till med mig själv?.. Tårarna bara rinner, sömn är ju helt och hållet bara att glömma...
Jag orkar f*n inte längre...






..

Stegen vi tar tar slut för oss alla någon dag...
Jag kommer inte ta mig upp igen...





Ny header och design! <3

Världens bästa Emma har hjälpt mig med designen och headern, Massa tack!! <3

Här får ni en före och efter bild



Fel val i livet?..

Har verkligen verkligen funderat in på djupet i över en timme nu.. Har jag gjort ett fel val i livet?.. Angående utbildningen... Det jag verkligen har velat satsa på hela mitt liv och de jag verkligen brinner för.. varför tog jag inte min chans? Tänk om de verkligen är försent nu?...



Ny header?

Tycker att de är dags för en ny header, har pratat med min Emma och hon är bäst som alltid och ska göra en åt mig! <3
Hemkommen från min älskade man idag.. Ush.. Saknar honom sjukt mycket redan.. Så tomt.. <3 Men vi ska ses på fredag igen som tur är! <33333
Men gud vilket helvete de va i måndags när jag skulle åka till honom!!! Tog en och en halv timme!!!! Går annars på max en halv timme om ens de... Va riktigt sur... SL kan ju ta sig någonstans. Dom borde väl veta att de snöar i Sverige på vintern?! Gash...
Imorn ska jag iaf först med Carro ut till hennes stall och rida med henne. Sen på kvällen ska jag träna för kjell med min gulleplutt. Inte ridit på två veckorna eftersom jag varit sjuk och ätit pencillin och massa...

Sitter just nu och väntar på maten! är dö hungrig haha dessutom luktar de så gott...




Ögongodis!!

Nä men haha =) Älskling är en segkorv, jag har inte kommit iväg än hehe... Så jag sitter och lyssnar lite musik och kollar runt lite på nellys. Hahha tagit någon egopic också som ni kan få ett smakprov på gullisar  =)
Puss på¨eeeer <3


Nytagen (Y)


Frukost?!

haha japp, klockan är tio i två och jag sitter och äter frukost. Väntar även på att Mattias ska vakna men jag tror att de kan ta sin lilla tid, har fått känslan att han va uppe läääänge igår haha. Ska snart packa ihop mina grejer och sen ta en dusch och göra mig i ordning. Sen ska jag åka till honom hihi <3



Sweet dreams <3

Ska börja tänka på refrängen tror jag. Ska träffa älsklingen imorn!!! Måste bara se till att inte glömma ta medicinerna i tid bara haha.. Får nog ställa alarm på mobilen tror jag (Y) Jag hoppas att ni alla haft en underbar dag!! Blir nog lite dåligt med uppdatering fram till onsdag, får se om jag kanske kan slänga in ett inlägg hos Mattias.

Annars får ni ha de super!! Och ta de lugnt där ute i skidbackarna, bryt så lite ben som möjligt!

 Pusssss <3








Och en till!!

Min gulliga kompis tovee!!! <3
www.tooveamh.devote.se





Här kommer en fet länk!

Min syrras blogg www.LuckyNumberThree.blogg.se

naw gullig hon är va?


Tänk att jag är den jag är idag..

Ja är snart 17 och ändå har de hänt så otroligt mycket i mitt liv. Egentligen för mycket.. Men för 2 år sedan trodde jag aldrig att jag skulle vara den person idag som sitter här och skriver. Jag är inte som jag va då, jag har blivit starkare och det är tack vare Mattias faktiskt. Jag står upp stadigt, jag faller inte längre om och om igen. Jag är den glada tjejen som verkligen trivs med mitt egna liv och jag är starkare än någonsin.

2011 ser jag verkligen fram emot, tror att det kommer bli ett super år!



Nytt år, nya minnen

Nu är de ju ett nytt år, kommer att bli fler minnen för livet <3
Om man tänker efter så hände de väldigt mycket förra året. Jag började bland annat gymnasiet, träffade mycket nya underbara människor,balen i nian, har fått minnen för livet med Mattias och så en av de bästa sakerna som hände va att Ziden kom in i mitt liv. Även fast hon är häst så har hon haft en stor betydelse i mitt liv och hon har lärt mig något otroligt mycket som ryttare.






Kärlek <3






Min älskade Ziden <3











Balen


håret


Flyttat in eller?

Gissa vem som ligger i min säng åååter igen.. Syrran! Jag har börjat få känslan av att hon vill flytta in i mitt rum och vem vet hon kanske äntligen gillar mig!!!
Och nuuu gjorde jag något konstigt med texten haha.. Jaja, ska va hemma och vila upp mig idag. Hoppas på att kunna träffa älskling imorn <3 Ska fixa naglarna och lite sånt idag hade jag tänkt.


2011!!!

Första januari idag!! Skönt med ett nytt år att se fram emot. Förra året gick så otroligt snabbt!!  Hade väääärldens underbaraste nyårs afton!! Trevligt folk, god dricka och min älskade fästman, kunde inte bli bättre <3
Vi firade även ett år som förlovade igår! Våran förlovningsdag <3 Fan va jag älskar dig Mattias!!! <3333333333333
Va ju även på sjukan igår, blev bättre under dagen igår men nu är de lika illa igen så äter pencilin eller va de heter, några tabletter iaf. Så blev inte riktigt  som planerat... skulle ju ha stannat hos älskling några dagar men.. Ska se till att ladda upp mig nu och bli bättre så att vi hinner ses nu innan lovet tar slut. Saknar honom redan... <3

Ska väl lägga mis snart, puss puss! <3

Kvällens låt:
http://www.youtube.com/watch?v=4Zc9B-fhyDI


Min lillesyster och jag, osminkad sjukling ja haha gulligt