Heart Chat Bubble

Pustar ut

Haft ett par väldigt intensiva veckor, men nu pustar jag ut lite och lägger tid på sista examinationen i den här kursen. Haft två as bra dagar! I tisdags träffade jag och syster våra kusiner, middag och bio stod på schemat. I väntan på dom inne i stan så blev det lite shopping för min del, okej "lite". Bra tidsfördriv för själen, mindre bra för kontot haha ;)
 
Och igår så åt jag lunch med min underbara vän Sofia! Helt otroligt vad bra vi har klickat, träffade henne nu när jag började universitetet. Vi prata om allt mellan himmel och jord igår <3 Hon ska tyvärr hoppa av, kommer sakna henne såå. Men självklart ska vi fortsätta ha kontakt!
 
Vi satte oss på ett jätte mysigt fik, Café art i gamla stan. Tips för er som tar en sväng förbi huvudstaden och vill sätta sig på ett mysigt fik! Ligger lite undangömt ;) 
 
Idag har jag ägnat mig åt plugg, hemma, pjuh. Carro kom förbi ett tag och klämde på alla mina nya inköp. Allt var godkänt! haha ;) Back to the books nu då.
 
 
 
 

Trevlig fredag!

Då har jag varit i kontakt med min VFU-plats, och det känns jätte bra! Ser redan fram emot veckorna! Nu är det plugg som gäller innan det är dags att göra sig i ordning för en middag ute med tjejgänget. Livet är på topp idag! Trevlig fredag folket!
 
 
Morgonbild delux!
 
 
 
 

I did it!!

Betyget på första tentan kom in idag, och jag fixade det!! Bättre än förväntat till och med!! Jag är verkligen riktigt nöjd för att vara första tentan, lite små slarv fel dock. Men det är sånt som händer. Haft skrivhandledning idag också och fick riktigt bra kommentarer från min lärare! Den här tentan ska bli ännu bättre, här ska läggas ner tid kan jag säga. Har en bra start som ska byggas på i alla fall. Bara min praktikplats som saknas, men på torsdag ska den vara klar.
 
Jag är så sjukt peppad på plugget just nu alltså! Har bokat in en plugg/lunch dejt med bästaste Sofia också nästa vecka. Nu ska jag plugga lite och ikväll ska jag unna mig en Ben and Jerry! Sådeså ;)
 

Bild från förra gången
 

Bloggmotivationens botten

Hej på er! Bloggen ekar väldigt mycket, jag har tappat motivationen lite och min tid går till plugget just nu. Så den lediga tid jag får ägnar jag åt allt utom datorn liksom. Men jag ska försöka hitta tillbaka hit! Har inte ens haft tid till att träna varje/varannan dag, så jag blir lite down då.
 
Mannen min kom i alla fall hit i fredags och har peppat mig lite! Han är bra att prata med. I veckan ska träningen i alla fall hinnas med så jag blir lite mig själv igen, måste va bättre på att planera min tid. Vi har helt enkelt haft en lugn helg, tittat första avsnittet på säsong fyra av the Walking dead som kom ut i veckan! Woop woop! Bästa!
 
Nu ska jag slänga ner huvudet i böckerna igen, här tickar klockan.
 
 

När tiden står still

Jag och Mattias hade egen tid i fredags, vilket var länge sen. Vi gjorde en god fredagsmiddag, dippade och tittade fotboll. Inget märkvärdigt så, men att bara vara vi är så otroligt ovärderligt! Ni vet när det känns som att tiden stannar för en stund..
 
Igår kväll var det istället full rulle. Åkte hem, gjorde mig snabbt i ordning och sen bar det av till min BB-kompis för middag med familjerna. Otroligt att vi har så bra kontakt fortfarande!! Hon är bara några timmar äldre än mig, häftigt må jag säga.
 
Söndagen blir desto lugnare, har en massa plugg som ska göras. Men min hjärna är på ett helt annat håll. Ska göra mig lite lunch i hopp om mer energi efter. Det som är så fin dag idag med, men promenad hinns inte.. Hoppas någon annan kan njuta lite i solen åt mig?
 
 

Tisdag

God morgon på er! Har varit vaken en stund, ätit frukost, läst bloggar och lite sånt. Min dag bjuder på plugg, plugg, plugg, som tur är så är det mysväder delux idag! Vilket gör det lättare att sitta inne och plugga, tofflorna och myskläder är på. Får bli lite träning i eftermiddag som paus. Någon som vet om man får träna med hög dos antibiotika i kroppen? höhö.. Hoppas det i alla fall! Jag står inte ut att va ifrån träningen mer, blir rastlös.
 
Ska göra mig en kopp kaffe nu och sätta mig framför böckerna. Mycket plugg är det! Jag vill ha en tassimo föresten, apropå ingenting. Får säga till mannen att jag vet vad jag vil ha i julklapp! haha ;)
 

Från IG förra veckan? Älskar mina lattemuggar! Bästa köpet, har beigea också.
 

Söndag

Min bloggmotivation är noll at the moment, känner att det inte händer värsta intressanta grejer i mitt liv just nu. Mestadels så pluggar jag liksom. Men jag ska nog försöka ta tag i bloggen på ett eller annat sätt! Ska fixa en ny header och lite sånt.
 
Har i alla fall haft en kanon helg! Eller aa lördagen i alla fall ;) Pluggade i fredags och träffade Carro en kortis. Och igår var det middag med heeeela familjen hemma hos Mattias, min familj, min morfar och hans familj. Jag är så glad över att våra familjer har klickat så bra och att de har så bra kontakt med varandra, man kan inte önska något mer. Vi hade det jätte trevligt, åt gott och drack gott. En helt underbar lördagskväll helt enkelt!
 
Idag är det pluggdag dock, böckerna väntar. Har snart läst klart till morgondagens seminarium, sen får det bli något som livar upp lite. Man blir så trött i huvudet när man ligger och läser så mycket.
 
 
 
 

Nytt projekt

Börjar sakta komma tillbaka i det ostressade tillståndet, första examinationen lämnades in igår. Har varit några tuffa dagar med lite sömn, bättre planering till nästa helt enkelt. Åtta timmars sömn sammanlagt på två nätter, inget jag riktigt rekommenderar.. ;)
 
Så idag sov jag ut och sen har jag små fixat lite, gjort några ärenden. Lämnat in min vinterjacka på kemtvätt, banken och köpt garn. Japp, ni hörde rätt. Jag har ett litet stickningsprojekt på gång, min kompis Johanna som inspirerat. Jag ska sticka en bläckfisk och skicka till neonatalavdelningen, avdelningen för för tidigt födda bebisar. Är det inte underbart att man som utomstående kan hjälpa till. Ikväll ska det börjas!