Heart Chat Bubble

Smakprov

 Gick as bra idag! Blev några bra bilder. Ska fixa ny header och sådär vetni. Var dock riktigt kallt ute idag haha men det var bara bita ihop! Har lagt in allt på datorn nu och tänkte ge er ett smakprov. För jag ska iväg och träna strax. Fick en kommentar igår, ville ju att ni skulle skriva vad ni vill läsa mer om och då kom det upp tips för träning och kost. Känns bra att veta vad ni vill läsa om, hjälper ju mig som skriver liksom. Så mer kost och träning ska det bli!! Har lite på gång ;) Nu får ni ett smakprov från dagen! Mot gymmet!
 
 
 

Fotoshoot

Ska strax hämta upp Carro! Till och med solen tittar fram!


Full rulle!

Varit vaken ett tag nu, har ätit frukost och så. Ska börja göra mig i ordning för fotoshooten med Carro! Har nästan bestämt kläder haha. Skorna är bestämda iaf! Nej nu måste jag sätta fart och sminka mig. Puss!


Planer för morgondagen

 
 Har varit världens liv här hela kvällen! Men nu börjar det bli lite lugnare haha. Min morgondag har jag lite planer för. Jag och Carro bestämde nyss att vi ska ses och fota lite, lite nya snygga bilder! För det verkar bli hyfsat väder imorgon. Awesome! Sen är det plugg och träning på schemat. Chillat två dagar så nu måste jag ta tag i skolan lite! Har ni läsare något som ni vill läsa mer om här i bloggen? Skriv skriv skriv!! Haft lite torka och så så det vore super att veta vad ni vill läsa om!
 
 
 

Ååh!!!

Satt två timmar hos frissan och gjorde dessutom blonda slingor. Men syns det? Nja, inte direkt. Men men. Här är det iaf fullt hus. Syrran har massa kompisar så jag måste hålla mig på mitt rum, någon som känner igen det där när det gäller små syskon?;) har börjat på önskelistan till jul och den innehåller en hel del redan haha! Finns ju så mycket jag vill ha!


It's time for a change

Godmorgon! Är uppe tidigt idag trots lov. Ska nämligen åka in till stan, har klipptid kvart över nio. Dags för lite förändring!


Hockeydags!

Hej på er!! Jag och Mattias startade morgonen med en promenad i höstsolen. När vi kom in gjorde vi oss en rejäl frukost. Kan man starta denna lördag på ett bättre sätt? Nu håller vi på att göra oss i ordning för att dra iväg på hockey. Love med riktigt stort L på denna dag!!


Körkooooort!!!!!!

Idag klara jag av teorin, hade uppkörning i måndags som jag klara galant. Och idag teorin, heeeeeej körkort!!!! Nu blir det ta bilen till gymmet!!!


Ny dag, nya tag


Happiness

Jag gråter av lycka nu! Jag har en fästman som är guld. Precis när jag publicerade inlägget innan här, så publicerade min man en bild i min logg på facebook. Ni vet när man verkligen behöver något som lättar upp lite och man har en man som tajmar in det perfekt så är det svårt att hålla tårarna inne. När livet är tufft så vet han alltid vad som behövs. Vad skulle jag göra utan honom? <3


Skratta eller gråta?

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men panik har jag. Börjar nästan tro att lärarna inte vill att man ska ha någon fritid och att man ska gå in i väggen. Jag har höstlov nästa vecka, har tittat i min kalender och insett att jag kommer behöva plugga dygnet runt. Hej då lov, vi ses i nästa liv. Jag har inte gjort annat än pluggat de senaste veckorna, jag sover knappt om nätterna och sitter framför böckerna och word all min lediga tid. När jag tar helgen till att ta det lugnt får jag ännu mer panik för att jag vet att jag egentligen har en hel hög med grejer som jag måste få klart. Och jag är personen som gör vad den ska på lektionerna. Men jag har press på mig själv, jag nöjer mig inte med ett G, jag vill ha mer.


Nörd

Ligger och nördar wordfeud med en killkompis, tror ni jag äger ut honom? Självklart!! Eller... Jag har så mycket just nu så blogginläggen är inte så bra som dom borde, bloggen är rent utsagt tråkig just nu. Men häng kvar, det kommer! Har haft helvetes skolveckor och jag vet att ni förstår. Så håll ut!!


Nu är jag igång igen

Kom nyss hem från gymmet. Nu är jag äntligen igång igen efter mitt uppehåll! Blev ett hårt pass på en och en halv timme och hela kroppen, får se om jag kommer kunna gå imorn haha ;) nu får det bli dusch och middag, sen måste det pluggas lite. Får man säga att man har naturligt snyggt ass?


Lugn helg

Inlägget "nytt" skulle ha kommit upp i torsdags men tydligen så publicerades det inte när jag tryckte. Haft en lugn och skön helg iaf och tillbringat tiden med min man. I fredags var vi hos Carro på kvällen och hade filmkväll och åt middag. Igår så tog vi det lugnt och sen blev det myskväll i soffan. Idag så har vi kollat the walking dead, första avsnittet på säsong tre! Som vi har väntat! Nu sitter jag med en bit hallonpaj framför solsidan, ett härligt avslut på den här helgen.


Nytt

Hej där! Hoppas ni haft en bra vecka. Jag har tagit lite paus från bloggandet. Har typ pluggat dygnet runt, varje ledig minut. Men snart är det helg och jag kommer kunna andas som en vanlig människa igen. Skrev upp för körkort idag, va en ynka poäng ifrån godkänd så jag va argare än jag någonsin varit förut. Men det är bara på't igen. Måndag uppkörning iaf och den känner jag mig faktiskt säker inför. Mamma och jag tog en sväng förbi Ikea, åt lunch och köpte med oss lite grejer hem. Eller ska jag säga jag? Fick med mig fyra lattemuggar, en byrå till, hängare till sjalar, förvaringslådor till byrån och en jätte söt och mysig filt!! Så jag har spenderat hela kvällen med att få ihop byrån och få i ordning. Men den är redan full och jag har fortfarande kläder runt om i rummet.. Äsch, det får bli morgondagens problem. Puss och god natt!


Smile

 Som ni märkte i morse så var jag inte så pigg på den här dagen. Och nej, det har inte varit den bästa dagen. Så fick göra det bästa av situationen och gjorde tacos till middag. Ska sätta mig framför böckerna nu, känns som jag kommer gå in i väggen snart haha. Har så sjukt mycket just nu. Blir plugg en stund iaf, sen får det bli te och lite mys. Man orkar inte hur mycket som helst
 
 
 

Dessa dagar....

....man bara vill sova bort livet för en stund


Helg med släkt

Haft en otroligt bra helg!! I fredags bar det ju av neråt i Sverige med min man och hans familj, träffade släkten och så var det 40 års fest igår. Har haft det såååå bra verkligen!! Trots flera timmars bilresa, men det har faktiskt sin charm. Tycker själv det är skönt att åka bil långt. Nu har jag iaf landat hemma och ska försöka sova. Blir lite snabb update nu bara, hörs mer imorgon. Puss och kram!


Snabbt inlägg

Jag bloggar lite snabbt nu bara. Jag och Mattias med familj ska nämligen neråt i Sverige och hälsa på lite släkt. Så jag kom nyss hem från skolan och ska snart iväg igen. Idag var det dessutom minus grader när jag gick upp, så min super snygga dunjacka ifrån rock'N Blue åkte på idag. Världens mysigaste jacka!!


Mot helg

Imorgon är det äntligen fredag, så efterlängtat! Dagen har ändå gått hyfsat fort. Snart blir det middag, gravad lax. Vet inte om det finns något som är så mycket godare! Ska fixa mig lite fräsch ikväll, vaxa, fixa naglarna och så vidare.


Instagram

Jag kan pusta ut nu haha äntligen hittat något som duger till helgen, efter en hel del suckar, slit och släng. Haft en mysig kväll med mamma och morfar också. Vi har suttit och pratat och tittat gamla bilder från mammas unga år. Älskar det! Sen har jag suttit och pratat någon timme med pappa i telefonen också, vi har pratat om en hel del. Älskar att ha så bra kontakt med mina föräldrar <3 jag kom att tänka på att det kanske finns läsare som vill se mer av mig? Jag har iPhone nu ju= Erica har instagram! Är ni sugna på mer så kan ni följa mig där: ericagurkans. Nu ska jag hoppa i duschen, puss på er!


Panik!

Hej på er! Har pluggat enda sen jag kom hem, klapp på axeln måste jag säga. Jag har just nu panik, ska på fyrtioårs fest i helgen och åker redan på fredag= jag måste packa imorgon = jag måste veta va jag ska ha på mig typ nu = panik. Ja, jag har en fullsmockad garderob och har kläder över hela rummet för jag inte får plats och ja jag har över trettio par skor. Men inget som jag har känner jag känns rätt till helgen!! Någon som känner igen sig? Har tagit kontakt med förstärkning! Och allt i garderoben är snart utrivet, oupsi, kaos..


Nya mystofflor

 Hann ner på stan med grabbarna en snabbis innan min buss gick. Och jag fick med mig världens sötaste tofflor som är sjukligt sköna!! Dom åkte på fötterna så fort jag kom hem!! Sen har jag faktiskt lagat en ny maträtt till middag idag, vegetarisk. Och den gick hem!! Jag ska göra mig en kopp te och sätta mig i soffan nu med min mamma och syster. Imorgon är det redan onsdag kom jag på, helt sjukt vad veckorna går fort!! Måste läsa lite körkortsteori innan jag somnar idag också, jag har uppskrivning torsdag nästa vecka. Wow.. Nästa vecka redan?! Ja, som ni märker så flyter mitt liv på. Nu ska ni få se mina nya favoriter!
 
 
Ni som inte tror jag har mina riktiga naglar kan ju ta en titt nu, it's real stuff bitches!! Ofixade och ush, men men.

Rishög

Ser ut som en rishög idag. Men har bara haft två lektioner och vi gjorde ett besök på en förskola på ena. Så det har bara varit chill idag så orkade inte bry mig i morse ;) har ätit lunch och nu sitter jag och Lollo och tokar oss haha! Tänk va kul man kan ha med en app! Bra tidsfördriv eftersom min buss inte går på ett tag.. Ikväll ska jag ta och laga en ny maträtt tänkte jag! Och ta tag i mitt stökiga rum när jag kommer hem haha det är kaos..


Måndagen är äntligen över

Och en dag närmare helgen. Det är dags för mig att dejta kudden, har legat och tok frusit hela kvällen. Sov så gott!


Skit prov

Gjort omprov nyss. Fick ju mitt livs första IG för någon vecka sen. Jag och nitton andra, hur sjukt är de inte? Oj oj oj... En lektion kvar bara, sen hem och då tänker jag slänga mig i soffan se första jag gör!!

 


Sweet dreams

Ni missade väll inte första avsnittet på säsong tre av solsidan?! Tänkte väll, för det går ju bara inte att missa. Så kul att det är igång igen. Jag har precis lagt fram kläder till imorgon. Kör på enkelt men piffar upp det med smycken! Börjar min dag med körlektion. Bara två veckor kvar till uppkörning nu!!


Nudlar

Varit ute och gått i solen idag och jag blir som barn på nytt när jag ser linbanan så jag kunde inte låta bli att åka, ingen av oss kunde ;) sen blev det lite middag och sen gick vi till gymmet. Mattias träna och jag satt faktiskt och plugga lite där. Lite stolt över mig själv, är ju liksom lördag plus att jag kunde skippa träning. Nu har vi iaf tagit plats i soffan med en varsin skål nudlar! Grabbarna kollar mma så jag passar på att blogga ;)


Lördag

Förra inlägget skulle kommit upp igår men glömde trycka på publicera haha duktig tjej. Är hos älsklingen nu och vi har sovit ut ordentligt. Behövdes för min del eftersom det var studentfest i onsdags så blev det en natts sömn för lite. Så har en hel natts sömn att ta igen ;) är kanon väder idag också! Så jag ska dra ut Mattias på en promenad tänkte jag. Sen ska vi nog gymma lite! Han sitter just nu och kollar på en iPhone 5, tror jag gjort honom lite extra sugen nu när min iPhone kom ;)


iPhone!!!

Tada!! Nu är jag en av alla andra! Här är även första inlägget från den. Jag måste göra mig i ordning för att åka till min man så jag bloggar mer sen. Hänt en del sen sist jag blogga! Jag kommer blogga mycket bättre nu! Här får ni en bild på dagens fina eftermiddags väder som man inte kan annat än älska!


På torsdag, då ni!

 Då kommer min iPhone! Längtar! Den här måndagen har varit otroligt seg. På onsdag är det iaf första studentfesten! Temat är känd från TV, gissa vem jag ska va ;) Jag ska skicka iväg lite mejl nu. Sen så ska jag ta en dusch och göra i ordning en stor kopp te till x-factor! Har lite bloggtorka, är det något speciellt ni läsare önskar att jag skriver mer om? Puss och kram!