Heart Chat Bubble

It can be so hard...

 .. To make choices some  times.
 
Nu har jag gjort en av mina val som jag funderat på hela sommaren. Det är otroligt svårt att välja bort något man vill göra till tusen. Men man kan inte göra allt här i livet, synd att man inte hade mer tid bara för då hade allting kunnat rulla på. Men nu har jag en hel del annat att ta tag i, en sak borta, flera val återstår. Lättare sagt än gjort det här..
 
 

Irriterad..


 Mina skor som jag beställde förra torsdagen har fortfarande inte kommit!!! Det skulle ta 2-4 dagar men nu har det faktiskt gått 6 arbetsdagar!! Inte okej.. Så jag är riktigt irriterad just nu.. Ska som tur är snart bege mig till Mattias och jag har bett om en ordentlig myskväll i soffan!! Kommer komma hem imorn redan och då har jag tänkt lägga upp ett inlägg med några av produkterna jag använder, har fått önskemål om det. Så det har ni att se fram emot till imorn! Nu ska jag hoppa i duschen och sen är det bara ut i regnet igen, ska nog ta med mig en kaffe på vägen. Tur man har termosmuggar ;) Ha en trevlig fredagskväll allihopa!!!
 
 
 

Natti natti!

 Haft en helt okej skoldag idag med, börjar komma igång med de flesta kurserna nu. Vissa känns dock lite små röriga, men det kommer väll. Vi lyxade med mat från greken idag när Mattias kom hem från jobbet. Det är sååå gott! Vad har vi gjort mer?.. Mattias har kollat på fotboll, AIK-Ryssland om jag inte minns fel? Huvudsaken är väll att jag skriver att AIK gick vidare till Europa League haha skrikandes man i huset! Jag roade mig med att läsa SOLO under tiden, fotboll är väll inte min favorit ;) Nu ska vi faktiskt ta och sova, är as trötta båda två. Så god natt, imorn är det redan fredag!!! Oj vad veckan har gått fort apropå det.. Haha inte för att man klagar. Nu ska jag pussa lite på min man och krypa ner i hans famn!
 

Love Love Love

 Ååh, snaaark. Time to sleep! Det är jobbigt att gå upp så tidigt... Bara resten av terminen kvar! Mina skor verkar ta tid på sig också.. Trodde verkligen dom skulle komma idag.. Men icke.. Imorn MÅSTE dom komma, jag vill ha dom nuuu!!! Här har ni min favorit låt för tillfället. Kan bara inte sluta lyssna på den, går på repeat every day! Kan inte tröttna på den, LLLLLOVE <3
 
 

Mys hela veckan lång

 Hej sötnosar! Blev ingen bloggning igår, älsklingen kom hit och ska bo här resten av veckan. Mys hela veckan lång! Vi la oss tidigt igår för va as trötta båda två, därav ingen bloggning. Första skoldagen igår var helt okej, lite nya i klassen och sådär. Blev en fika med mina tjejer efter på stan. Och idag så började vi efter schemat och det känns riktigt skönt att vara igång på något sätt. Det är inte alls mycket kvar!  Nej, tänkte att jag kanske ska dra igång med maten så är den klar när mannen kommer hem. Är så snäll så!
 
 
 
 

Last day

 Då var sista dagen på sommarlovet över, sista sommarlovet. Blandade känslor, ska bli skönt att komma igång med sista året men att vara tillbaka till skolan känns nja.. Ska bli underbart att va med mina tjejor every day iaf! Det är nog det jag ser mest fram emot. Och i år ska jag satsa på skolan, ska inte slappa som jag gjort tidigare. Nu jäklar. Har dessutom beslut att fatta. Känner mig smått förvirrad och vet ingenting när det gäller vissa saker. Tur att jag har Mattias, han är så otroligt bra att prata med. Förut visste jag exakt vad jag ville, men nu så vet jag nothing. Det är jobbigt kan jag säga att vilja göra tusen saker men det finns bara tid för någon enstaka. Jobbig situation! Men allting löser sig, man får tänka så. Har även fått frågan om vad som hände med bomben jag skulla släppa, som ni märkt så är det försenat och det förblir så ett tag framöver. Har annat som måste styras upp, hope you unerstand. One step at the time you know. Nu ska jag göra mig klar för sängen, klockan är ställd på kvart i 6... Back to reality!
 

Islatte

 Körningen gick så jäääääääkla bra!!!! Jag är ett hårstrå från uppkörningen!!! Ska göra en kontroll med trafikledaren så att allting verkligen sitter och sen en lektion för fickparkering med min körlärare sen är det UPPKÖRNING!!!!!! Fatta! Innan septembers slut så ska jag bara ha klarat körkortet!!  Sen blev det en lunch med älsklingen, vi åt indiskt, MUMS! Blev så otroligt mätt haha kändes som att jag rullade ut. Just nu sitter jag hemma med en islatte i handen och ska kolla en film. Är seg som tusan, har till och med sovit en stund. Hoppas bara att jag kan somna ikväll..
 

Luncha med mannen


 God morgon på er! Jaghar precis gjort mig klar och ska strax gå till tåget. Ska in till stan och ha körlektion, dubbel, idag är det motorvägen som ska checkas av. Sen passar jag på att luncha med Mattias, han jobbar ju ;) Hörs senare!
 

Kräftis!

 Hej på er! Igår var det krätfskiva som gällde! Och Carro skrev en fint inlägg på bloggen såg jag också ahha tack gumman! <3 Så går det när man har två stycken som kan ens lösen.. Haha! Hade iaf en riktigt riktigt rolig och trevlig kväll!! Humöret var på topp och kräftorna va så otroooligt goda! Vi kokar ju själva och då smakar dom som allra bäst. Idag har jag och Mattias bara tagit det lugnt, tittat på film och sovit till och från haha. Softis dag! För jag har legat och vridit mig av extreeem smärta till mensvärk.. Ush... Blev iaf en sväng ut till stallet nu på kvällen och nu ska jag göra mig en kopp te. Sen är det dags att gå och sova för imorn har jag dubbel körlektion! Imorn är det dessutom sista dagen på mitt sommarlov, mitt sista sommarlov. Så den ska jag ta vara på! Hoppas dessutom att mina skor kommer imorn!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Full och lever livet

Hej hej kära små vänner såhär dags så ska jag ligga i sängen och sova men istället så ligger jag i sängen som en liten kanin skämt o sido!
Har kräftis och det är såååå kul, älskar verkligen det när man kan kolla in i kräftorna o sjunga för dom så himla kul kan inte skriva ut min lycka till att äntligen få sätta mina tänder i dessa varelser och SUGA ur saften o slaska ner den som sitter brevid mig så mumsigt.
Kastar brödet som blir kvar i elementet så blir det lagom knaprigt o gott så det smular extra mycket bah mums!
Leker handikappad med ett par kryckor, livet asså måste jag säga....
Oj oj nu ska jag gå och sjunga Barabara min margareta lalalal ska du veta o sen Måste ringa carina får inte glömma det osv ni vet? ROCK N ROLL!
 

Så rätt till hösten!

 Något som bara känns så rätt i höst är nitar, kedjor, fransar, pälsdetaljer och mörkare färger! Färger som jag tycker mest om är den vinröda, gråa, mörkgröna och självklart dessa underbara paljetter och blingbling! Det livar upp lite i höstmörkret! Dessa smyckeskragar är något som jag faktiskt gillar mer och mer, och de gör det så lätt att piffa upp någon blus! Kommer dock aldrig sluta med mina älskade halsringar, det är och förblir en favorit för mig. Något som jag personligen älskar är skärp! Det är så himla snyggt! Ett skärp kan göra väldigt mycket till en outfit! Här får ni några av mina höstfavoriter. Och glöm inte dessa stora skäna koftor! 
 
 
 

Luktar nybakat i hela huset

 God eftermiddag sötnosar!
Jag har börjat lördagen med att baka, ananaspaj för att vara mer exakt ;) Vi har nämligen kräftskiva ikväll och jag står för efterrätten! Hoppas folket kommer älska den lika mycket som jag gör. Den är verkligen otroooligt god! Finns inget stopp när jag äter den, knappt en övermätt mage kan hindra. Då är det gott kan jag säga! ;) Men nu måste jag sätta fart med att städa, duka och bestämma vad jag ska ha på mig ikväll! Kläder är nog det största problemet idag, för jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Nu måste jag iaf sätta fart!
 
 

Äntligen fredag!

 Nu är det äntligen fredag igen! Började min dag med körlektion och några ärenden. Nu på kvällen så drar jag, Mattias, Carro och Frida på bio! Vi ska se the expendables 2, lite spontant sådär. Helgen blir dessutom inget slappar helg, den är fullbokad vilket faktiskt känns skönt. Gillar att ha saker att göra! Är dock dålig på att planera in massa kul, något jag bestämt mig för att bli bättre på faktiskt. Nu ska jag duscha och måla om mina naglar så att dom blir tiptop igen!
 

Och så sa det klick!

 Igen... Varning för er som älskar shopping, när ni blir arton är det farligt! Jag klickade nyss hem ett par härliga skor till hösten! Dessa kommer jag matcha med svarta jeans och en härlig stor kofta.
 

Pictures

 Bilder från dagarna i Dalarna <3
 
 
 
 
 
Min bästa och saknade vän <3 haha ser ni hennes smile på den här bilden?! Så jäkla söt! Vi gillar att kramas <3
 
 
Finns ingenting som kan beskriva känslan jag haft de här dagarna, att sitta på henne igen, få pussa på hennes mule, bara att få se henne igen. Min älskade Ziden <3
 
 

Home sweet home

 Nu har jag landat hemma efter ett par dagar hos Malin i Dalarna!! Haft det så himla kul där! Kunde stannat några veckor till faktiskt haha. Har även hälsat på min käraste vän Ziden, har tagit lite bilder så dom kommer upp om en stund. Tänkte nämligen slänga i mig lite mat för har inte ätit på hela dagen, suttit på ett tråkigt tåg ;) Men nu vet ni att jag lever! Min syrra som skulle bloggat här medans jag var vorta har inte skött sin uppgift som ni märkt, så hon ska få en smäll på fingarna.. haha!
 

Mot Dalarna!

 Uppe tidigt idag! Mitt tåg går halv nio. Jag ska faktiskt röra mig mot Dalarna! Ska hälsa på en kompis där uppe och Ziden!! Ni minns väll henne? Red och tävlade henne under 2010-2011. Hon åkte ju hem till Dalarna förra sommaren och nu ska jag upp och hälsa på henne och Malin! Ska bli så roligt! Har kameran med mig så bilder kommer komma upp när jag kommer hem!  Är tillbaka hemma på torsdag! Men bloggen kommer inte ligga nere för det!
 
 

Våga fråga

 Dags att varva ner för min del, klockan är ställd på halv sju... Snark... Jag har iaf fixat så att ni ska hållas uppdaterade de här dagarna som jag är borta!! Måste säga att det är ganska så skönt att börja skolan om en vecka medans alla börjar typ imorn eller på tisdag ;) Tänkte att ni kan få ställa frågor i det här inlägget medans jag är borta så svarar jag när jag kommer hem! Ni kan fråga allt mellan himmel och jord, framtiden, kärlek, tankar, vardagen e t c! Nu ska jag ta och dejta kudden!
 
 
 

Lördagen <3

 
 
 
 

Ååh! Han är bara för bäst!

 Vilken helg jag haft! Hann inte blogga igår innan jag drog, blev lite stressigt.. Nu ska ni få höra! I måndags ringde Mattias mig på lunchen, sa att jag absolut inte fick planera något att göra på lördag (vi hade nämligen pratat om att gå ut och äta). Jag var inne i stan då med Carro, stod med världens smile i ansiktet haha och ett frågetecken till kompis! Varit såååå nyfiken hela veckan, i torsdags fick jag veta lite mer, fixa dig men klä dig efter väder. Hmm.. Mig sa det där inte så mycket! Vart ännu mer nyfiken! Fredag, fick höra att jag skulle va hos honom klockan tre. Åkte till honom igår, vi åt middag hemma hos honom och sen satte vi oss på tåget, frågetecken som jag fortfarande var haha.. Men sen klarna det upp när vi kom in till stan! Blev en riktig härlig utekväll! Tog lite dricka på en uteservering och sen blev det dansa hela kvällen lång i Kungsan! Var hemma tre i natt med lagom ont i fötterna, precis som det ska vara!! Min man är bara bäst, TACK FÖR KVÄLLEN ÄLSKLING! <3 Idag har vi tagit det lugnt, gjorde mina berömda pancakes till frukost ;) Nu är jag hemma, för en kväll iaf! Ska börja packa resväskan för imorgon bär det av till en annan del av Sverige!
 

Feeling great!

 Haft en suuuuper mysig kväll med käraste Carro! Dessa stunder är guld! Nu känner jag mig fräsh och redo inför morgon dagen! Vad händer då? Jag har själv faktiskt ingen aning men det tar vi mer om imorn tycker jag, för något kommer hända, frågan är bara vad.. ;) Jag har även gått in lite på de här med vägval i livet med mina föräldrar idag, som jag sa här om dagen så står jag still i en korsning. Okej, ärsligt talat vet jag ingenting. Men har sånt stöd från mamma och pappa och de betyder verkligen allt i dessa situationer! Vad skulle man göra utan dom? Nu ska jag göra mig i ordning för kvällen, titta lite The hills och sen dejta min kudde. Måste tydligen vara utvilad imorn, spännande!!
 
 

Girls night!

Varit iväg i spöregnet och köpt nudlar till mannen min, är nog världens snällaste tjej! Sen åkte jag till Carro och så var vi hos henne tills det sluta regna och så fick jag lite torra kläder haha! Fy så blöt jag va! Nu har vi landat hemma hos mig och ska äta middag och sen ha en spa kväll! Girls night! Love!
 

Höger? Vänster?

 Det här med val i livet är lättare sagt än gjort ibland. Ska jag gå höger eller vänster? Tänk om det blir fel? Jag står inför val. Men hur ska jag veta vad som är rätt? Ibland känns det ena så himla fel. Ibland vore det lättare att vara liten igen. Det är svårt att vilja såhäääääääääär mycket, när man bara kan göra såhär lite. Ush! Men valen formar ens liv, trots att vissa val är svårare än andra.
 
 
.
 
 
 

Saknas i min garderob

 Denna väska saknas i min garderob kan jag säga! Love it, want it.
 

Brak frukost!

 Sovit tills jag vakna idag och guuu så skönt de va! Gjorde sedan en stor fukost till mig och tjejerna. Idag ska jag bara ta det lugnt, plugga lite teori och kolla the hills. En dag utan måsten, så skönt!
 
 
 
 

Baka

 Varit en lång dag! Varit iväg med Josse hela dagen och varit med när hon tatuerat sig! Dom blev sååå snygga! Är så otroligt taggad på att göra min nu! Kom hem vid nio så har bara hunnit äta typ. Ska baka kladdkaka med Frida och Fanny nu tänkte jag! Eller så snor jag bara en bit när den är klar.. haha ;) Imorn har jag dessutom min första sovmorgon på lääänge! Satan så skönt de ska bli, ingen klocka ställd kan jag säga er.
 

God morgon gullisar!

 Har precis kommit ur duschen och ska göra mig i ordning, äta en ordentlig frukost och sen röra mig mot bussen. Ska nämligen med Josse idag när hon ska tatuera sig! ;) Jag kommer ju inte bli ännu mer sugen, nej nej.. Vet exakt hur den ska se ut och allting men ja, de kostar ju lite så den får tyvärr vänta.. Tanken va att vi skulle gjort tillsammans men jag följer med som sällskap istället! Kommer vara borta all day så hörs senare!
 

Surprise!

 Vilken kanon dag det varit! Jonathan fyllde ju år idag så hela hans dag har varit en enda stor överraskning, jag och Joen drog iväg med honom på äventyr idag ahah åh va jag älskar överraskningar! Nu på kvällen har jag övningskört och gjort ett till distanstest och.. ONE STEP CLOSER! Klarade ett till test! Bara åtta kvar att klara! Jag måste börja tänka på refrängen, upp hyfsat imorn också. Mina dagar är verkligen fullbokade! Därför är det lite segt med uppdateringen eftersom det inte funkar att mobilblogga. All min lediga tid går just nu åt till att plugga körkortsteori. Och det blir inte mycket tid haha. Så hoppas ni förstår varför det är lite dåligt här just nu. Natti natt!
 
 
  

Grattis på 18-årsdagen!

 Stort grattis till min bästa killkompis som blir 18 år idag!
 
 

Stan

 Varit inne i stan idag med Carro, testade nämligen en jacka som jag tittat på på nätet. Måste ju testa eftersom jag har så långa armar och är så smal så det kan bli as konstigt om jag köper utan att ha testat. Men nu har jag iaf testat den och den vinterjackan blir det! Den beställs hem! Köpte iaf med mig lite nya ögonskuggor hem. Nu på kvällen har jag suttit och gjort distanstest till körkortet vilket inte har gått sådär jääätte bra och de gör mig så arg... Men det är bara att fortsätta! Ska tänka på refrängen nu, har en hel del planerat imorn!
 
 

New in!

 Här kommer de jag köpte i Göteborg!
 
 
 
 
Bara för jag haft sönder min ena halsring ahha...
 
 

Klant..

 Hej på er! Dåligt med uppdatering här, inte så ovanligt kanske.. Fy! Har inte haft något blogghumör så ja, har roat mig med annat istället. I fredags var jag ju med my dear friend Carro som ni märkte haha vi var trötta så ni anar inte hur knasit de blev ;) Försökte även lära henna äta skagenröra hahahha utan större framgång dessvärre! Men underhållande var det! Nästa steg blir räkor! ;) På kvällen hade jag mys med mamma och pappa faktiskt! Och igår så kom mannen min till mig, har tillbringat tid framför tv:n för de mesta. Han kolla finalen i fotboll, jag måla naglarna haha sen blev det faktiskt grillat till middag och mys framför en film! Eller ja, en stund iaf. Jag somnade ahha så social är jag ;) Min syrra lyckades även bryta foten under lördagskvällen hahahah så idag har hon varit inne och blivit gipsad, och jag var först med att skriva! Klant hon är.. Så jag och Mattias har varit lite extra snälla mot henne idag. Har ju spöregnat idag också så vad kunde passa bättre om inte än filmdag? Kollade även på handbollen men Sverige suger ju haha men silver är inte dåligt de heller! Nej, nu tycker jag det är dags för lite bilder...
 
 
 
 
Efter en dag på Liseberg! Haha sitta längst fram i flumride, jamenvisst!
 
 
HAHAHA carro! <3
 
 
Jag är så snäll och gullig syster!
 

With my Carruuuuu!

 

Halkan-CHECK!!!

 Jag är så sjukt nära nu!!! Haft en körlektion idag och sen kört halkan och fy satan så kul det var!!! Min körlärare sa att jag kommer kunna köraupp och skriva provet inom en månad!! Svårt att få tider. Har bara två grejer kvar att göra när det gäller körningen!! Åååh ni anar inte hur underbart det känns och hur glad jag är idag. Ska fota grejerna nu som jag köpte nere i Göteborg, så det kommer upp om en stund!
 

Full speckat schema imorn

 Nu är jag tillbaka hemma! Gu så skönt, inte för att de varit dåliga dagar i Göteborg, borta bra men hemma bäst helt enkelt ;)  Imorn har jag fullspeckat schema, börjar dagen med körlektion sen hem sen halkkörning. Jag tror jag hinner med lite uppdatering där i mellan! Så bloggningen blir kanske lite seg imorn men jag uppdaterar så mycket jag kan. Kläderna jag köpte igår kommer upp imorn också! Har precis tagit mig en kopp te och nu tror jag faktiskt att det är dags att dejta kudden. Är sviiin trött! Ledsen för dålig uppdatering idag! Puss god natt!
 

Mot Liseberg!

 Godmorgon på er! Precis varit nere och ätit frukost, nu är det dags att packa ihop faktiskt. För idag åker vi hem. Men första blir det en sväng över till Liseberg!! Som tur är så är vädret bättre idag, solen kommer fram lite då och då men det är ju som sagt väldigt mulet här. Bara hålla tummarna att vi slipper regnskurar. Vi hörs när jag kommit hem! Ha en bra dag!!
 

Dag i stan

 Blev en hel dag i stan! Fick med mig lite saker tillbaka men det lägger jag upp bilder på imorn, är nämligen lite trött. Testa dessutom en svin snygg jacka! Ska beställa hem den när deras weshop öppnar om jag inte gillar den i Stockholm bättre. Har alltså två jackor inspanade! Får se vilken det blir! Vi gick iaf till en restaurang som var jätte mysig och åt middag! Var inriktat på räkor och jag ÄLSKAR ju räkor, fanns även lite fisk och andra skaldjur också. Man körde en båt med sin mat till bordet haha dom lasta på och så körde man den själv, lite små häftigt faktiskt! Och i där så hade dom massa olika fiskar, till och med tre små hajar, sån härlig stämning på den restaurangen! Borde dom ha i stockholm med, men det gör väll de mer speciellt att det finns i Götet och inte överallt.   
 
 
Ett skepp kommer lastat med räkor!
 
 
 
En av hajarna och en annan konstog jätte fisk haha!
 
Min middag nom nom <3
 
Och så lite annat gott som avslut på kvällen!
 
 

Nytt till träningen

Köpte lite nya grejer till träningen förra veckan!
Think pink
 
 
 
 
Ryggen..
 
 
Sämsta bilden, men en matta för hemma träningen, svettband och en ny vattenflaska.

Listan kan göras lång

 Vi har inte kommit så långt än, det verkligen öser ner ute. Så vi tar taxin till Nordstan om en stund haha vadå gå? ;) Så inget Liseberg men jag klagar inte på shopping. Syrran har till och med hunnit somna såhär efter frukosten, hon va så snygg när hon sov så hon hamna på bild på min kamera haha fast ska va snäll och inte lägga upp. Kan va rätt död isf.. Har pratat lite med mannen och kom in på att jag har en smaskigt lång lista på saker jag önskar mig i jul redan nu hahahah så han sa att han får börja spara på en gång haha! Han är så bra såå <3 Nej ska väll börja röra på mig! Köpte föresten lite nytt till träningen förra veckan som jag inte har lagt upp, så slänger upp det nu innan jag drar eller gör ett tidsinställt. PUSS
 

HAHAHA!! klockren!!

 
 
Ni har väll hört om jordskalvet? Hahaha klockrenaste bilden!

God morgon gullungar!

 Klockan är snart nio och jag är uppe! Precis duschat och ska göra mig i ordning, sen blir det ner och äta smarrig hotellfrukost. Tanken var att vi skulle på Liseberg idag men ja, vädret ser inte så lovande ut. Så vi får se helt enkelt, förhoppningsvis klarnar det väll upp. Blir det inget liseberg så får det helt enkelt bli shopping, inte för att jag klagar ;)
 

Göteborg!

 Hej på er, hade problem med bilder igår och så här på bloggen så blev inget tidsinställt. Men som tur är har jag ju datorn med mig ;) Åkt bil halva dagen och nu har vi precis kommit tillbaka till hotellet. Har varit ute och ätit och druckit kaffe. Självklart bor vi på Gothia, bra ska det va ;) Vi åt tapas och sen blev det en kaffe på Espresso house. Kvällssol är det också efter en regnig dag, härligt slut på kvällen!
 
 
Lite nödproviant i bilen
 
 
 
 
 
Islatte <3
 
 
Tröja Gant, Jacka Saki Collection, Väska Mischa Barton och mina heels till det
 
 
Details of today: Skärp Pieces, Berlock armband Guldfynds egna märke, Klocka One
 

Sorry for party rocking

 Hej på er! Uppdateringen har varit kass här igen, sorry for that. Men har haft fullt upp. Läkaren i fredags och sen åkte jag till Mattias, var där till lördag, hem och vända och sen till Josse. Sen blev det utgång! Fullt ös hela lördagskvällen, vi va hemma efter fyra i morse haha, sov inte så många timmar heller så jag har inte gjort annat än sovit sen jag kom hem idag. Tack för en grym dag/kväll/natt bästa! <3 För mig är det bara att packa om nu för jag åker nämligen en sväng till Göteborg imorn. Men jag tar faktiskt med mig datorn så jag kan blogga, härligt va ;) Kommer göra något tidsinställt till imorgon eftersom det tar sin lilla tid att åka ner. Kameran är dessutom full laddad och jag ska inte glömma den den här gången! Det laggar satan att lägga upp bilder, så bilder från gårdagen ska jag försöka lägga upp imorn. Skit också. Ni får en gammal bild så länge!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stan

 Började min dag med körlektion vilket gick så jääääkla bra rent ut sagt!!! Det är så sjukt nära körkortet nu så jag nästan svimmar!! Efter det mötte jag och mamma upp mina svärföräldrar, Mattias moster och hennes man och så en kompis till dom. Har haft en hel dag med dom vuxna och haft det sååå trevligt! Bröjade dagen med en öl i Kungsan och sen rulla allting bara på haha vi hamna i gamla stan sen för lunch och skumpa ;) Va hemma nu vid halv åtta på kvällen, därav lite sen bloggning. Har tyvärr inga bilder från dagen för jag glömde självklart min kamera hemma... Måste lära mig att tänka på den haha!
 Jag hoppas så häääääär mycket på en lägenhet på söder sen! Hoppas ni håller era tummar och tår med mig!
 

Sweet dreams

 Övningskört hela dagen, hämtat en grej i stallet, ätit glass med mamma och bara tagit det lugnt! Efter middagen blev det ett rejält kvällspass på gymmet, en timme och tjugo minuter hell yeah! Körde hela kroppen och satan så skönt det är att ta ut sig.Nu på kvällen har det varit filmmys och jordgubbsätande, utan glass och med keso såklart! Imorn är det dock en hel del andra planer, börjanr dagen med en körlektion och sen pride festivalen. Träffa svärföräldrarna lite också! Så morgondagen ser jag verkligen fram emot! Kommer nog bli dåligt med uppdatering under dagen för det funkar fortfarande inte att mobilblogga, ingen aning om varför.. Kasst måste jag säga. Men nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar köra imorn! Klockan är  ställd på halv åtta....
 
 

Hoppet tillbaka

 Här ska letas stallplats! Mer om allt... Later ;)
 

Uppe med tuppen

 Okej, kanske inte. Men tio är tidigt för mig så här på lovet! Jag har ringt lite samtal och även bokat tid för att köra halkbanan. Nu är det inte mycket kvar! Idag ska jag plugga teori, träna och köra. Måste verkligen ligga i med teorin! Ska göra mig i ordning nu och göra lite ärenden, köpa en ny kalender så jag har ordning på saker igen haha min har ju tagit slut och jag känner kaoset ush, är sån som planerar. Sen ska jag hämta lite grejer i stallet också!
 
 
 
 

What a feeling!

 Känslan i min kropp är.. Obeskrivlig. Antalet läsare har stigit ännu mer nu under kvällen vilket känns, wow. Fått en grym komplimang ifrån syrrans kompis, fått en "klapp på axeln" att jag går emot strömmen och skiver bara en massa positiva och glada saker medans många bloggar om deppigheter. Visst är jag inte alltid på topp och något lite mer nedstämt inlägg har väll kommit in någon gång ibland. Men jag är ju faktiskt människa ;) Men bloggen vill jag hålla positiv! Självklart skiver jag egna tankar men privata grejer hålls utanför. Har fått höra så mycket bra saker idag så jag översvämmas av lycka! Kan ju verkligen säga att jag uppskattar mitt liv till tusen. Har så otroligt fina människor runt omkring mig. Ta vara på personerna som ligger er varmt om hjärtat, det är otroligt viktigt. Nu ska jag messa min man, säga god natt och att jag älskar honom mer än allt annat på denna jord.