Heart Chat Bubble

Sweet dreams

Dags för mig att krypa ner i sängen och sova tror jag. Hostan har inte gett sig och huvudet dunkar för fullt.. Precis snackat med syrran, hon ska fixa header+design till mig. Men lär ta ett tag tror jag för vi har funderingar på att ta lite nya bilder och så till mig. Så ja, återkommer om det där lateer.
 Vi får se om jag överlever natten, och hoppas att jag kommer upp imorn..
Nu ska jag drömma massa gullgull om älskling hihi!
Nattiiii



host host

Hostan tänker nog aldrig ta slut tror jag.. ush.. Ligger fortfarande i sängen, har ätit lite iaf. Tankarna är i full gång som vanligt.
 Ibland så glömmer man verkligen vilken tur man verkligen har, och jag har verkligen haft tur <3
När det gäller just kärlek, så vet jag inte hur många man ser bli sårade om och om igen. Det finns så falska idioter som tydligen kan ljuga och låtsas utan att känna ånger.. Ni som råkar ut för det, hur sårade ni än är så ge inte upp. För när ni hittat personen som allting verkligen rullar på med, personen som inte spelar med falska kort så är kärlek det underbaraste som finns. Tro mig, sluta inte att tro på kärleken för den finns där ute.
Det var när jag tappat hoppet helt om kärlek som jag träffade Mattias och han förändrade hela min syn på livet. (Ja, jag har inte alltid haft det perfekta livet..) Han fick mig att känna de där äkta, dom riktiga och djupa känslorna och han har alltid varit ärlig om allt och älskat mig för den jag är. Han är inte bara min fästman utan även min allra bästa vän och han är den enda jag litar på till 110% och han är det bästa som nåååågonsin har hänt mig <3. Så sluta inte ge upp där ute, för äkta kärlek det finns. Inte bara för mig, utan för oss alla.

Mitt liv ändrades från så gått som ett helvete till himmelriket tack vare min älskade Mattias, jag älskar verkligen mitt liv så som det är idag <3
Älskling du är det bästa som någonsin hänt mig, Jag Älskar Dig <3




Kill me....

Fy f*n för skolan... åååh...... Ville bara hugga huvudet av mig kändes det som... Och den som tror jag har hållit mig vaken under alla lektioner kan ju bara drömma vidare hahah...
Sitter eller snarare ligger under täcket, är sjukt frusen och har vääärldens hostattack... Gash...
Väntar på att pappsen ska komma hem så han kan laga mat, men aa det lär ju ta ett tag antar jag?


Citat


"Sådant du inte tycker om hos dig själv kan en dag bli skälet för någon att älska just dig."


Jag är inte direkt normal, är lite speciell om man säger så. Men jag är älskad för den jag är. Så va inte rädda för att vara er själva, alla har rätt att bli älskade för den dom är. Att vara annorlunda är inget negativt, snarare tvärtom. Va stolt över dig själv och den du är.



sova var det ja..

Tänkte ju lägga mig hyfsat idag men.. Hur lätt är det att somna? Älskling är inte här, allting känns så tomt, JAG är tom och sängen känns oändlig.. Vissa kanske är såna som tycker ååh vad skönt, sängen för mig själv medans jag är heeelt tvärtom. Jag kan bara inte sova utan Mattias, så enkelt är det.. Vaknar typ tusen gånger om natten lite gråt här och lite gråt där. Hela huset är liksom tyst.. Tiden går så sakta när jag är utan honom och de är då jag vill att tiden ska gå snabbt. Men nej, tiden är inte på min sida..
Mattias är min drog och jag är beroende till max.
Shit vad jag saknar dig älskliiing!!!! :'/ <3






Värd att läsa

Tänkte länka en blogg som jag helt klart tycker är värd att läsa!
Kika in där vettja, står många bra saker där

http://sandyhall.blogg.se/index.html






SUCK

åååh, jag pallar seriöst inte skolan imorn... Helt ärligt... Jag är så trött på skiten.... Tänker iaf va trött imorn för jag tänker se klart Wallander punkt slut.
Tänkte göra mig i ordning och så nu medans det är nyheterna iaf.

Gooood Niiiiight



Mätt och belåten

Nu är jag nöjd!! Har ätit för en stund sen och syrran drog nyss så äntligen lite solo.. Mamma och pappa kommer snart hem, typ om en 40 min. skööönt =)
Tänkte fixa lite te och frukt till solsidan sen. Och efter det är det ju Wallander. Lär sitta fastklistrad framför teven resten av kvällen. Imorn är det upp tidigt igen.. suck..

Hittade föresten denna urgulliga klänning på nelly!!! Give me!!! Är sjukt sugen på att klicka hem den... Hittade en jacka också.



Slut på lovet..

Jahapp, då va de slut på den här veckan.. Lovet har varit heeelt underbart!!! Och igår hade jag och Mattias 20 månader. Tänk va tiden går snabbt, snart har det gått 2år <3 Shit vad jag älskar honom!!! <3
Va ute i stallet nu på em och gick hem! *klapp på axeln* Ska väcka syrran som ligger och snarkar så vi kan dra och köpa mat för min mage kurrar... Thaimat kanske eller en stor fet hamburgare? hahah inte ätit sen frukost så det börjar bli lite kris för magen känner jag..
Hej så längeee



Friday soooon

Yes!! Imorn är det äntligen fredaaag!!! Och älskling kommer hit igen hihi <3 Vi ska träffa valeria, emil och Lollo och ante =) Blir nog en super fredag!!! Måste dock städa mitt rum eftersom aa... haha så här kan det inte se ut.. Blir nog ingen mer uppdatering under helgen, för nu ska jag njuta av sista dagarna på mitt lov!!! Så skriver återigen på söndag kväll eller måndaaag =)
Trevlig helg!!!




Tuuursdag

Ojojoj.. inte mycket sömn.. Somna vid halv sju i morse sen har jag vaknat till och från heeelda tiden.. Aja, sitter just nu och pluggar lite, lovade älskling haha duktigt av mig! Ska snart fixa något och äta för ska ju rida för Kjell idag. Hoppas hon känns lika bra som hon gjorde i tisdags =) Älskling va med i stallet då haha =D <3
Nej nu ska jag fortsätta, slänger väl in ett inlägg senare ikväll.



04:48

Slänger in ett natt inlägg, eller ska man säga morgon? Japp.. Inte lätt när man ska sova ensam... Tur att min man är tillbaka på fredag<3 f*n va jag saknar honom... <3 Ingen sömn för mig inatt tror jag haha.. Not good...


<3

Jag vet, jag vet att jag inte fungerar utan dig.
Jag vet, ja jag vet att allting kommer ordna sig
om jag får somna bredvid dig
<3



I´m looking at an angel<3

Underbara Underbara älskliiiiiing!!! <3 I´m the happiest girl in the world!!! Skönt med lov, skönt att ha Mattias vid min sida dygnet runt. Kommer bli tufft och ensamt i veckorna igen sen när lovet är slut.. Men nu gäller det att se det positivt! Lovet är inte slut än! <3 Och på fredag ska vi träffa Valeria och emil =)



Fick dessutom en kommentar i ett av mina inlägg att jag va ful. Och? Ge mig en anledning till varför jag ska bry mig om en kommentar som en person skrivit bara för att försöka trycka ner någon? Du lyckas inte ens, är iaf älskad för den jag är så varför ska jag bry mig? Du som skrev har antagligen inget liv och sitter säkert ensam. Du skriver dessutom anonymt och står inte för det du tycker... Moget... not... =) Så skaffa dig ett liv istället ;)


Nu blir det film!!







Min och älsklings super sexiga paintbild =D Jag på moppe haha <3


Saaaft

Jag är inte på blogghumör aaaalls. Imorn blir det bowling
god natt


Skön dag

Började med att dra ut till stallet med Matte vid halv elva. Gjorde iordning hästarna och begav oss ut i det fina men kalla vädret. Gud va underbart det va och bara släppa dom i galoppen och snön bara yrde kring benen på dom!!! Va ute i typ en och en halv timme!! Sen bar det av till nästa stall för mig så jag va hemma vid fyra kanske? Sen tog jag en liten tupplur och nu sitter jag här och väntar på käket!!! ska se om matte kan skicka bilderna på oss och våra snygga outfits hahahhah ''snygga''...


02.15

Japp, klockan är lite mycket... Men hur lätt är det att somna när sängen känns enorm och det är helt tomt?.. Inte alls lätt kan jag säga... F*n va jag saknar Mattias alltså...
Men ska väl fortsätta försöka sova.. suck...
Natti natti folkeeet



Random bild..


Ben and Jerry´s <3

Dags att kolla lite film och trösta mig själv med lite ben and jerry´s haha.
Slänger in ett inlägg lite senare!! För nu ska jag njuta av varje tugga muhahha half baked är den godaste just nu!!




Äntligen lov!!!!

Gud va underbart med lov!!! De behövs verkliiiigen!!!! Imorn ska jag och matte ut och racea med hästarna i snön och ikväll blir det för min del att prata engelska... Pappa har någon kompis som ska komma hit på middag? Mamma är just nu och handlar och hon är bäst och köper ben and jerry´s till mig hihi godaste glassen ever!!!
Nej nu måste jag nog städa rummet så det ser någorlunda ut iaf... Man komme rju knappt in...
Ziden gick föresten skiiit bra igååår!!! Duktiga pålle!!! <3



skit bild..


Mot stallet!!!

Blir ett lite snabbt inlägg nu för jag ska alldeles strax byta om och röra mig ut mot stallet. Idag är det träning för kjell vilket betyder att jag rider med mathilda hihi vi får ladda med varma kläder från topp till tå!!! För inte är de varmt ute...
Nej nu måste jag kila, Mathilda hämtar upp mig snart!!!
(lördag ska vi ut och rejsa med hästarna i snön!!!)




Nattiii

Gud va tiden springer iväg... Dags att försöka sova!
Natti nattiii


Man kan inte göra annat än skratta

Har försökt plugga och ja, jaghar kommit en bit iaf men nu har jag fastnat så väntar på att mamma ska komma hem så hon kan hjälpa mig. Och ni som tror att Barn och fritidslinjen är en slapp linje ni är helt ute och cyklar!! För de är nog de sista det är...
Imorn ska vi göra våra IV-val dessutom, spännande.. Nä, men jag vet iaf va jag ska välja nu! De är verkligen en djungel med alla dom där valen..

Det är verkligen inte min dag idag känner jag! Dagen började med att jag försov mig.. Gick upp tio minuter innan jag va tvungen att dra till bussen, lyckat Erica.. Sen har jag varit allmänt depp, don´t know why men alla måste ju få ha sina dåliga dagar.

Nu ska jag smita och äta något innan jag sätter mig framför böckerna igen...



sweet!!

Imorn är det torsdag! Helt sjukt va veckorna går fort! Och jag har lov nästa vecka ;) Lyxit!! Syrran har legat här i min säng och pratat sönder mina öron.. Men snäll och teknisk som hon är hjälpte hon mig att fixa camen!!! Tänkte sätta mig och plugga lite nu duktig som jag ääär.


Syrran och jag


Kvälls myyys...

Idag blir de kvälls mys utan Mattias... snyft... <3 Ska ta en dusch och sen fixa frukt och te och lägga mig framför Tv:n ett tag. Mycket i skolan just nu, har prov varje dag haha.. Hur ska man hinna med allt?

//En ensam Erica






Gash, måste be syrran fixa camen åt mig.. Blir mycket upprepande bilder känner jag...


Foooood

Pappa kommer hem med thaimat snart hihi!!! Gud så gott!!! Lite av min favorit faktiskt haha.
Sitter och kollar lite sommarbilder... Ge mig sommar NUUUU!!!!! Gud va jag är trött på den här dumma dumma snön!!!!!




Jag och syrran på gotland förra året och häääär har ni hennes blogg
http://luckynumberthree.blogg.se/




Mallis maj 2010, bild från vårat hotellrum






Och hääär är jag i hatt hahah man måste ju bjuda lite på sig själv iaf ;)







Boka utlandsresa? JATACK!!! Skulle inte sitta fel alls faktiskt...


Ljusa färger

Japp, tänker köra på lite ljusare färger nu i vår och sommar tror jag. Har fastnat för de ljusrosa framförallt!!
Hittat lite grejer jag känner att jag bara måååste ha!!
Har kvar mina blommiga converse sen förra året så dom åker defenitivt fram när våren börjar komma!!



Måste bara ha detta!!


<3

Igår va de alla hjärtans dag och den tillbringades med min älskade <3
Fick världens finaste ros av honom!!!
Va så underbart att få vakna upp i hans famn i morse.
Jag är verkligen världens lyckligaste tjej.
Jag älskar dig mer än allt Mattias, jag fungerar inte utan dig <3



Evig kärlek <3








Rosen jag fick av älsklingen <3



Skolan imorn igen..

Då va denna underbara helg slut.. Ska fixa lite te och frukt och sen kolla på solsidan och efter de är det ju Wallander (Y) Chill kväll så här i slutet på veckan sitter aldrig fel. Imorn hoppas jag att tiden i skolan går yber fort!!! Så jag får pussa och krama på min älskade Mattias igen <3333333





Filmen slutt

Har kollat klart på filmen! Charlie St. Cloud hette den tror jag. Den va underbar!!! Tyckte den va sorlig, haha grät lite här och där. Men filmen va riktigt fin på något sätt. Nej, nu vill jag ha mat! Men är maten påbörjad? näää... Ska gå och ta ett äpple i väntan så länge.
Ska se om lillsyrran kan hjälpa mig fixa camen med hahah jaaa, hon är hundra gånger mer teknisk än va jag är. Ett under att jag ens får på datan! Nej, nu ska jag inte överdriva här =)



hahaha älskliiing <3

Han har nu bestämt sig för att även han ska börja blogga hahha sötiiis!! Gud va stolt han blev för inlägget hahah så vi får se om han slänger upp nå fler inlägg här =) Massa pussar på min underbara pojke!!! <33333333
Han åkte nyss snyft... =/ Men vi ska ses imorn igen som tur är <3 Är ju alla hjärtans dag imorn!!! <3
Nu tänker jag sätta på en film, ska se om lillsyrran vill kolla med mig så känns de inte alltför ensamt. För ja, utan Mattias så känns det faktiskt ensamt.. riktigt ensamt faktiskt..





 


Älskling gästbloggar <3

hej

värsta gästbloggarn!

klart slut

k.






gott



 


Äntligen helg!!

F*n va jag längtat!!! Sitter och väntar på min älskade fästman hihi <3 Underbara heeelg!! Ska gosa sönder honom haha <33333

Ha en trevlig helg alla!!!




Dumma Dumma snö....

JAG HATAR DEN HÄR SNÖN!!!!!! Den bara förstör.... Blir inte stallet idag för hur lätt på en skala är de att ta sig ut dit?... åååh... Så blir vila för både mig och pållen.
Sitter med mjukiskläderna på och tänker bosätta mig undertäcket i soffan och stanna där heeeela kvällen haha. Och vårkänslorna man hade är ju helt borta.. suck... Just nu vill jag bara ligga i min älsklings trygga varma famn.. Som tur är är det fredag imorn <3 Äntligen!! Som jag längtat alltså!! <3





Dags att varva ner

Valle har dragit till sin pojke nu så nu har jag en chans att varva ner lite haha. Tänkte avsluta kvällen med en kopp te och massa frukt. Är nu såna som små äter? Ät frukt istället!! För mig minskar de där suget riktigt bra faktiskt.

Sweet dreams!


Kvällens låt:

http://www.youtube.com/watch?v=DukCJE7m9xQ


Grymmaste bruden!

Hahahahha valle gör de helt klart värt att gå till skolan! Vi har grymmaste humorn ever hahahah!! Och just nu mobbar hon mig för att jag är blond... men hon stavar de dock blind HAHAHAHAHAH <3
Jag skrattar ihjäl mig här hahahaha vilka samtalsämnen vi har.. <3
Syrran kom nyss in och hon verkar tro att jag har en skruv lös hahahahaha

Här kommer en länk till bästaste Valles cooooola blogg!!! <3

http://vaalerias.blogg.se/














Uddaste humorn hahaha <3




Tjockiiiis

Känns som hela jag svullnat upp haha åt lite för mycket mat I think.... Vet inte riktigt va jag ska skriva om. Sitter och kollar på HÖÖKS på häst grejer samt lite annonser. Köpa häst? Ja, tack! ååh..
Imorn är de iaf torsdag, en dag närmare helg!!!
Ge mig loooov!!! Snart bara en vecka kvar!! Har lov vecka 8 muhaha!!



Jag och skruttelutt <3


Snabbt inlägg

Slänger in ett litet snabbt inlägg! Har kollat kläder och har hittat super mycket!! Tror jag ska beställa lite hehe. Men nu känner jag att jag behöver lägga mig framför TV:n... Kroppen känns inte okej.. Lyxar nog med lite glass shhh..
Men först... EN VARM DUSH!!!

Natti på er!




Tisdag ni veeet

Blev ingen uppdatering igår, fy.. Men jag köpte lite grejer efter skolan och satt och fixa lite hela kvällen, älskling är nyfiken stackarn hahahah <3 Han är så söööt när han är nyfiken!!! Tror inte man kan vara nyfiknare än vad han är haha <333

Rätt lugn vecka, stan med lollo imorn kanske efter skolan sen ska jag ta mig tid och följa med mathilda och rida på stället där hon har börjat jobba. Mycket man vill göra men tiden räcker inte till... aja, ska se till att fixa de där med tiden på något sätt.

Har mått helt konstigt hela dagen... varför ska de alltid va nå fel på mig för? suck...
Har inte så mycket läxor just nu så jag ska se till att chilla rejält idag!!! Är helt sluuut..




HEEEEEEELG!!!

Fy f*n va sköööönt!!!!! Kom hem för en liten stund sen, käkat en sån där mini yogurt (stavas de så?) och ska städa upp lite på mitt rum och sen ta en dush för älsklingen min kommer hihi <33333
Underbara helg!!! <3

Bloggen lägger vi åt sidan nu för helgen, I´m back söndag!! haha







Roligt!!

Kul att se att antalet besökare ökar!


Stressad för ingenting?

Jag känner mig så sjukt stressad av skolan.. Presterar inte så bra som jag vill, för jag vet att jag kan bättre.. ååh.. Imorn är det iaf fredag! Äntligen!! Och helgen ska tillbringas med min man <3333333 Så ja, ni får räkna med dålig uppdatering. F*AN VA JAG SAKNAR HONOM!!! tur vi ses imorn <3333




GAH!

Alla dessa falska människor!! Jag blir bara så trött!!!
 Hur långt kommer man på att vara falsk? INGENSTANS!!!
Ja, jag är sur och irriterad.


Love





Livets lycka,
Min lycka.
Man kan inte älska någon
mer än vad jag älskar
dig.
Du och jag,
Livet ut
<3


pust..

Nu är arbetet klart!!! Äntligen!!! Vet inte om det är bra gjort men får duga iaf för nu orkar jag inte mer haha...
Och de är något fel på mig idag haha växlat mellan skratt och gråt och fråga mig inte varför för de vet jag inte.
Nu tycker jag att jag är värd en paus, så nu blir de te och sen dusha!!

Och nu får de va slut på mitt småätande seriöst!! Jag rullar snart fram... Skärpning Erica!!



Lill lördag

Gu va onödigt de va att dra till skolan idag... suck.... Hade en helt grym kväll igår med älsklingen!!! Vi va ju på hockey och SSK vann ofc ;)
Sitter och pluggar duktig som man är, känns som att jag har missat massa men. Snart är de iaf helg igen som tur är, ush va segt allting är just nu... Ge mig Mattias famn tack! <3
Nu ska jag se till att fixa klart det sista på de här och sen kanske beställa ett linne?