Heart Chat Bubble

Mysväder

Vilket underbat mysigt höstväder det har varit idag! Skönt att jag inte behövt gå ut dock, men inne är det ju underbart. Haft en underbar helg, full med mys med min man, höstpromenad i solen, kräftskiva och såklart plugg, får man ju inte glömma.
 
Igår somna jag innan jag ens hann reagera, va en lång dag. Så blogg och sånt fick hamna åt sidan. Va sista dagen i skolan för den här veckan, resten är det hemma plugg. Tisdag nästa vecka ska första tentan vara inne. Lite små panik.. Men det löser sig nog!
 
Ska unna mig nya ljuslyktor till rummet nu till hösten, får dra med mig Mattias till Ikea i helgen.. Hoppas han blir glad ;) Man kommer ju alltid hem med bara det man ska ha.. Host..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det väntas en kanon helg!

Efter en tuff pluggvecka väntas nu en riktigt bra helg!! Sitter just nu och pluggar lite i väntan på att Mattias ska ta sig hit. Sen ska vi äta sushi och bara mysa! Jag har mina bästa vänner Ben and Jerry som står och väntar på mig i frysen också.. Mums!
 
Imorgon är det kräftskiva som står på kvällens schema. Så nu ikväll har vi kräftkok här hemma! Ska man äta kräftor så är de godaste dom man kokar själv, helt klart. Vi köper alltså levande kräftor ;)
 
Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!
 
 
 
 

Kaffe, min life saver dessa sega dagar

Vilken tur att det är dåligt väder idag, har gosat ner mig under en filt och sitter och pluggar. Dags för första examinationen, börjar känna mig lite små stressad haha. Beställt litteratur till nästa kurs också. Mitt konto ekar.. Den hårdare delen av studentlivet ;)
 
 

Resa nu ja tack vi drar

Ush va ressugen jag är!! Har lust att dra en weekend till London bara för att komma iväg. Love that city, just sayin'! Någon som vill haka på haha ;)
 
Mattias och jag har pratat lite om vart vi ska ta nästa resa. Barcelona var ju underbart! Älskade att man kunde varva stan med bad. Tankarna ligger just nu på Dubai. Någon som varit där?
 

Söndag 15 sep

I morse när jag vaknade upp i Mattias famn så kände jag den där känslan att jag är så tillfreds med livet just nu, med allt. Jag mär verkligen toppen. Högskolan har blivit som pricken över i. Äntligen har livet tagit fart, precis som jag väntat på. Jag är omringad med så underbara människor och är motiverad till allt. Idag är en love life dag helt enkelt, en härlig känsla i hela kroppen.
 
Min vecka har varit fullproppad, därav dåligt med update här. I tisdags stod det kräftskiva på schemat, med tjejerna från skolan, dagar har bestått av plugg, trötthet och träning. I fredags blev det utgång med min kusin, rocka Stureplan all night haha. Medina spelade bland annat på pure. Vi var i lägenheten vid halv fem-fem på morgonen, sen upp och åka till Mattias. Så blev inte mycket sömn där haha ;) Igår var jag helt död, tjocka kebab och somna i soffan efter typ två sekunder.
 
Och idag har jag tagit mig hem för lite plugg och tid med familjen. Gymmet är stängt och vädret är tråkigt, så det blir en dag i myskläder helt enkelt.
 
 
 

Efterlängtade fredag

Första hela veckan på universitetet, och vilken härlig sådan! Trivs så bra med alla goa människor som jag träffat, igång med pluggandet, lunch på Stureplan, pubkvällar. Ja ni hör ju, mig går det ingen nöd ;) Bloggandet har jag inte hunnit med, tågkaos i onsdags, plugg från morgon till kväll igår. Sånt som händer.
 
Nu är det i alla fall fredag! Haft en riktig höstkänsla i kroppen idag, fick bli mina älskade indianskor. Skulle kunna sova i dom. Har en mysig helg att se fram emot, med lite plugg då och då dock haha. Imorgon är det först ett års kalas, sen kommer mannen hit. Har sovit dåligt några nätter, så får bli en lugn helg helt enkelt. Vila upp mig lite.
 
Och mer än så har jag väll inte att säga idag. Ska äta lite nötter och titta på en film tänkte jag. Bilderna från veckan får helt enkelt tala för sig själva!
 
Love Erica
 

Yoghurtglass med färska bär, tur att det inte är långt från universitetet till Stureplan!
 

Första september

Och så blev sommaren höst, äntligen! Älskar nämligen hösten, i alla fall början, innan allt mörker och grått kommer. Min favorit årstid faktiskt.. Mysiga kläder, mysiga höstkvällar, inte för kallt, inte för varmt. Kan ju inte bli bättre! På tisdag börjar skolan på allvar också, så imorgon är sista lediga dagen. Som jag ska ta vara på! Träna, göra i ordning lite på rummet, ringa några viktiga samtal, rensa mejlen och lite sånt som behövs göras helt enkelt.
 
Jag och Carro har tagit nya tag med träningsbloggen också. Så ni som är intresserade kan ju kika in där också! www.ecfitness.blogg.se
 
Ska ta mig en dusch nu, göra en kopp te, märkvärdigare än så blir det inte idag ;)
 
Puss och kram