Heart Chat Bubble

Mot babe <3


Här kommer update!

Ja, som ni ser så har jag inte bloggat på några dagar. Men har haft fullt upp! I fredags så var det utgång med dem bästa och kvällen blev riiiiktigt grym må jag säga! I går så blev det en stressig start på dagen. Seg som ett troll och galet bakis va det bara att stressa till tåget och sen blev det skhlm med mannen min. Blev en shopping dag och sen myskväll! Igår mådde man som man förtjäna helt enkelt haha. Sen idag så har vi tagit det lugnt, rensat hans garderob och jag fick en av hans tjocktröjor hihi så jag bor i den ikväll kan jag säga! Finns inget bättre än mannens ur mysiga tröjor <3


.

Hallå där! Haft en as lugn dag idag, två lektioner endast. Och under lunchen va jag och Josse hemma hos henne, åt lite pizza och bara satt och snacka. En riktigt härlig skoldag helt enkelt! Kom hem, tog det lugnt och nu ska jag måla om mina naglar, duscha och packa lite. För imorn blir det utgååååång!!!! Så måste ha grejer med mig till plugget då jag inte ska hem i mellan. GRYMT taggad på fredag alltså! Sen lång helg också, det är aldrig fel! Jaaa, uppdateringen är lite sisådär men ni får klara er. Vi hörs igen imorn!



Döh

När jag vakna i morse så kände jag mig sämre igen.. Jag som trodde att jag äntligen va på bättringsvägen men det sket sig tydligen. Ååh.. Känne rmig lite lättad nu iaf, sista delen av matte provet gjort idag. Hoppas på et G iaf. Men skönt att det är gjort, nu kan man andas hyfsat igen, en sak mindre att göra liksom.
Tänker dessutom langa fetaste dissen till alla jäkla fotbolls uppdateringar över hela facebook. Seriöst, det är det absolut jobbigaste som finns! Palla skriva minsta lilla grej på facebook. Dom som bryr sig kollar matchen döh. Ni behöver inte uppdatera oss som inte bryr oss ett piss.
Nej nu ska jag duscha och sova, peace!


Nom Nom






Hallå där!

Jag och Linnea sitter och kämpar järnet i datasalen med våra engelskatexter. Linnea googlar...Korv...
See you back home bitches!



Bild från sommaren 2011


Cupcakes

Pappa fyller år idag så jag har fixat lite cupcakes och ska göra i ordning lite kvällsfika!


Äntligen!

Riktigt vårväder idag! Fy satan vad efterlängtat! Hoppas det är här för att stanna! Träden börjar slå ut och det börjar faktiskt se grönt ut. Ååh! Förkylningen börjar även lätta för mig. Så är det bra väder imorn så ska jag ta mig ut på en powerwalk och gymmet torsdag eventuellt. Imorn börjar jag även bleka tänderna hade jag tänkt. Visar vilket märke jag har på blekningen då också. Solarium får dock vänta lite för jag är rätt pank just nu.. F*n vilken kick man får av vädret och våren och allt! Vintern ser man ut som värsta lodisen typ och är helt down. Sen till våren då jäklar händer det grejer! Någon mer som är så? haha! Nu ska jag plugga lite sen hämta thai mat. Favvo maten nr ett! Någon som vet en gratis sida man kan fixa bilder på? Picnick la ju ner och jag brukar göra mina bilder lite ljusare för dom blir så mörka och tråkiga... Släng in en kommentar om ni vet någon! 



"Everyone is beautiful in their own way"

Finns en del som ligger och skaver inombords.. Och ikväll känns det tufft.. Som det kan göra ibland.. Okej, ska inte ha värsta deep talk här men that's life liksom. Och ikväll är det tankarna som tar upp skallen. Men jag ska ta mig en lång dusch nu, fixa naglarna, göra mig en kopp te och kvälls smörgås! Så jag säger god natt gullungar!



Shoe Love



Dessa Jeffrey Cambell skor är så jäkla LOVE! Mer än välkomna till min garderob kan jag säga!


Home

Känner mig allmänt död typ, dumma förkylning. Man håller sigh pigg i skolan men de tar typ alla krafter för när man kommer hem slokar man ihop haha uuuush. Vill va frisk så jag kan träna! Och jag sitter och äter upp min choklad för ska bleka tänderna i veckan (fick tandblekningspenna av älskling i present) och då ska man undvika mörka saker som kaffe och sånt där för att få bästa resultat. Blir en liten uppdate om det när jag fixar det. Spännande!
Nu ska jag plugga lite!


Slurp!

Har lektion. Men Josse och jag sitter och gör andra saker istället hahah! Måndagsflumm på högnivå! Porr <3 Har en lektion kvar sen hem. Testade ett plagg hemma hos Josse förut som jag är sugen på att köpa och kunde ha samma storlek. Så ska dra med mannen på shopping i helgen! Om inte han kan springa och köpa på lunchen hihi! Vi hörs när jag är back home again. Nu ska vi fortsätta "plugga" så "bra" haha! 


Victoria's Secret underkläder nam nam nam!




Förkyld igen.. suck..

Mådde ju inte så bra i torsdag så skippa ju träningen. Och tur var väl det för jag har åkt på världens förklylning.. Hoppas för allt i världen att jag blir bra till tisdag för jag vill komma igång med träningen nu. Känns som jag har varit sjuk as ofta nu i början på året, orkar inteeee.. Precis kommit hem ifrån Mattias. Helgen har gått alldeles för fort alltså. Idag har vi tagot det lugnt och tittat lite film samt kollat runt lite efter resa. Förra året var vi ju i Alanya och i år så får vi se vart vi bär oss av! Finns så mycket fina ställen! Jag är lite små sugen på cypern hihi.
Nu ska jag lägga in lite ny musik i ipoden så att den är redo när det är dags att träna.

 


Lördag (mobilblogg)

Hej på er! Inte hunnit blogga för drog till mannen min igår och eftersom vi inte träffats på ett tag så kändes bloggen inte så viktig. Men nu slänger jag in ett inlägg iaf! Har precis kommit hem för han hade match så tittade när han spelade. Sen blev det kebab på hemvägen. Satt riktigt fint i magen! Nu är det myskväll på schemat <3 Hörs imorn gullungar!

"Just don't fall again"

Never lose your self


Pink!

Har duschat och lite sånt där. Målat naglarna, från fransk manikyr till rosa! Nu känns dom fräsha igen iaf. Ska göra mig i ordning för att sedan sova. Ingen träning för mig idag som sagt. Men nästa vecka ska jag och Carro köra järnet!
God natt på er


blö

Hej på er! Sovmorgon och slutade tidigt idag. Kändes inte helt fel! Kände mig ju inte helt hundra igår och inte idag heller. Så jag skippar träningen ikväll för det sista jag vill är att bli sjuk till helgen.. Ska träffa älskling då! Vi har inte setts på ett tag eftersom han varit iväg med fotbollen. Så jag tänker inte bli sjuk! Ska lägga mig framför en film nu och bara ta det lugnt.


Some die young

Har träningsvärk sen igår! Oooont! Och imorn blir det träning igen.
Fick papper från banken idag så ska ner dit och fixa lite grejer också. Shit, jag är stor nu! Man ska verkligen klara sig själv. Lite små läskigt fast spännande på samma gång. Ser fram emot att komma ut i vuxen livet på riktigt faktikt! Jobba och allt sånt där. Men först måste man ju gå klart skolan haha. En sak i taget nu.
Idag har det inte hänt så mycket. Svängde förbi Chrille en sväng för att hämta lite grejer och så. Men nu ska jag faktiskt sova för mår inte så bra. Tur man har sovmorgon imorn och slutar tidigt! Bättre uppdatering är på G


Nyss tränat!

Slutade kvart i elva idag! Jag och Josse drog ner på stan och åt och gick lite i affärer. Har kommit in så sjukt mycket snyggt!!!! Nu är frågan... Hur mycket pengar har jag kvar på kortet?.. Haha! Åkte hem iaf och sen bar det av till gymmet. Tränade med min kära syster och nu kom jag nyss hem igen.
Japp, jag har tränat! Är så trött på att alla klagar på mig. Så det är väl bara bita ihop och köra på right?


Pluggar arslet av mig..

Jga har suttit sen jag kom hem och jag är så långt ifrån att vara klar så ni anar inte. Och det här ska vara klart och inläst till IMORN! Redovisningen ska vara på 30 minuter..... Fattar inte hur jag ska få ihop det... Kill me!! Seriöst!! Nej, jag måste kämpa vidare här...



Good night!

Börjar komma någonstans med plugget. Bara bita ihop alltså. Nu ska jag skriva ut lite grejer och duscha och sen ska jag nanna kudde. Är as trött och nu är det ju upp tidigt igen, suck.. Två veckor till första maj, baaaraaaa stå ut alltså!
God natt mina fina läsare!



Zigi

Måste säga att Zigi skorna faktiskt är rättså tuffa! Dessa faller mig då mest i smaken!


Duktig chey!

Känne rmig lite små duktigt just nu faktiskt. Jag har pluggat hela dagen! Något som jag borde tagit tag i veckan som va egentligen. Men känns iaf as bra att jag suttit idag! Får sitta hela kvällen imorn också för jag har en redovisning på tisdag på 30 minuter. Och jag är inte riktigt klar.. Så jag ska kämpa på ikväll! Men självklart så kommer jag uppdatera här lite i mellan åt. Känner verkligen att jag måste lägga ner tid på skolan nu sista veckorna. Får slutbetyg i så mycket och jag vill göra allt för att få kanon betyg i dom ämnena då flera av dom faktiskt är de ämnen jag har haft så svårt för. Känner även att jag har fått en liten push på att blogga! Våren gör rätt mycket faktiskt, på vintrarna är det lite segt med bloggandet och skolan men nu j*klar!



Lite summering av de två senaste dagarna

Ja, blogg har ju varit nere lite som ni märkt. Men jag har haft fullt upp! I fredags så var jag ute med tjejerna och firade mig. Vi åt på O'learys och fastnade sedan där då vi fick sällskap av några engelsmän som även betalade dricka åt oss. Sweet! Bra att vara tjej alltså haha. Kvällen blev iaf grymt lyckad!
Så igår mådde man som man förtjänade men det var bara att gå upp för klockan ett fick jag gäster som skulle fira mig. Fick massor av fina presenter! Alltfrån smycken till godis och presentkort och grejer. Sen mot kvällen så drog vi ett gäng och åt thai mat och sen drog vi vidare till Tobbe där resten av kvällen spenderades.
Har helt enkelt haft två riktigt bra dagar! Och denna söndag kommer spenderas med plugg haha..
Här kommer lite bilder från fredagen!

 








Presenterna från mina älskade föräldrar <3

Här kommer det jag fick av mina föräldrar och min syster. Är så otroligt glad över allt! <3









Detta fick jag av min lilla syster! Tre stora av min favorit choklad, två stora temuggar och ett armband som det står älskade syster på





Sen när vi satt och åt igår på restaurangen så sa dom helt plötsligt att jag skulle få en grej till. Frida bah du får fan inte skrika nu... Så tog mamma upp ett stort kuvert och jag satt typ som ett frågetecken ahha. Sen när jag öpnna det så var det bilder och grejer och så stod det att en resa till London är bokad!! Och jag som ville skrika av glädje börja nästan böla istället haha snacka om glad jag blev! Hotellet ligger as nära oxfordstreet så det blir en maaassa shopping! Har världens bästa föräldrar! <3


Tagga!

Nu ska jag fixa det sista och sen ska jag draaa! Möter tjejerna vid sju och sen blir det en kanon kväll med dom! Ska först äta och sen får vi se vad som händer. You'll never know!
Puss puss



Me tonight, den nya blåa blusen fick åka på ikväll och high heelsen med!


Inköpen

Här kommer lite snabbtagna bilder på de jag köpte igår! Märks att det är snabb taget när den blåa blusen är ut och in HAHA men men, man ser hur den ser ut iaf.



Blus från Salt



Blus från Monki



Linne H&M



Jeansshorts Carlings, färgade shorts Ginatricot



Underkläder H&M



Läppglans H&M, Foundation Åhléns, Lösögonfransar Cubus


God morgon på er!

Sovit över tolv timmar, helt sjuukt.. Och jag är fortfarande trött.. Men ska ta tag i mitt rum nu, måste städas eftersom vi får främmande imorn. Ska fira mig lite! Batteriet till kameran ligger just nu på laddning så ni ska få lite tidinställda inlägg under dagen/kvällen eftersom jag är ute med tjejerna. Nu ska jag sätta på lite musik på högsta volym!




.


Update!

Hej på er! Varit lite segt med uppdatering här men jag fyllde ju faktiskt år igår så då spenderade jag tid med familjen. Vi var ute och åt igår på en kinesisk-mongolisk restaurang. Riktigt mysigt ställe och super god mat! Men tänkte att jag skulle berätta om mina presenter i enskilt inlägg samt lägga ut bild på det!
Idag har dagen bestått av shopping shopping shopping och åter shopping! Det ska ni också få ta del av tänkte jag. Nu så här på kvällskvisten så blir det lite egotime! Ska prova Nivea stripsen och lite sånt där. Vill känna mig fräsh inför helgen! Imorn blir det ut med tjejerna och lördag främmande.


Går kvällens outfit! Och det va inte min dag igår sååå det blev ett lite happy face hahah!



(Skorna fick jag faktiskt igår! Ett par Fred Perry, grymt snygga!)


Dinner time!

Håller på och gör mig i ordning. Färdig sminkad och nu är det bara håret kvar! Sen bär det av in mot stan för middag med min älskade familj. Har fått jätte fina presenter! Och blommorna jag fick va skit häftiga! Rosorna va två färgade! Blir bild på allting när jag har tid för nu måste jag skynda mig. Ska se om syrran inte kan ta en outfit bild som jag lägger upp senare! Ha en trevlig kväll alla, för det ska jag!




Brunch

Min lilla syster överraskade mig med brunch! Bäst som hon är! <3 Det va ugnsfrallor, kladdkaka, jordgubbar och grejer. Är så mätt nu så magen nästan spricker haha. ååh, hon är guldvärd alltså <3
Mamma kommer snart hem och då ska jag öppna presenter! Sen ska vi in till stan och möta upp pappa för att sedan äta middag på restaurang. Ingen aning om vilken faktiskt! Dom är lite små hemliga med det där haha. Så jag ska börja plocka fram kläder, duscha och lite små göra.








Detta köpte jag föresten igår. Lite små grejer bara som jag behövde. Topplack, nya märken till naglarna för ville ha lite nytt och sen ska jag testa Nivea stripsen. Har hört att dom ska va bra!


18 år idag!!!

Grattis till mig själv!





God natt!

Nu har jag fixat mina naglar så nu är dom snygga igen och nymålade och allt de där ni vet! Suttit och nickat till i soffan ett tag haha så nu är det dags för mig att sova. Har ju faktiskt en födelsedag att se fram emot imorn hihi hoppas man får något fint. Natti natti!



Underbara dagar!

Varit med Lollo i två dagar nu. Igår blev det mys med popcorn, glass, BB och en maaassa snack. Inte haft tråkigt en sekund! Idag så bar de av in mot stan i skit vädret. Vi fixade en grej och sen kolla vi affärer! Sen satt man som en dränkt katt på bussen hem igen och nu ligger jag undet täcket och försöker bli varm haha. Köpte lite små grejer! Och imorn så är det miiin daaag!!! Min vecka kommer va den grymmaste på heeela åååreeeet! Mer om det later ;) Nu ska jag fixa mina naglar!


Internet tillbaka!

Har haft krångel med internet idag, det har legat nere hela dagen fram tills nu... Därför dålig uppdatering! Har iaf varit och fikat hemma hos Carro och just nu är Lollo baby på väg till mig. Blir en tjejkväll! Och imorn ska vi in till stan och lite sånt där. Så kommer bli as najs! Nej nu måste jag plocka upp lite snabbt på rummet och såååå



You know my name, not my story

Satt och skrev att as långt inlägg om feelings och sånt där. Radera det nyss dock. Så nu är det tomt i rutan. Borde jag klickat på publicera? Nej, gjorde nog rätt i att radera. Vissa djupa tankar ska man hålla för sig själv helt enkelt! Men att först skriva ner allting och sen radera kan va rätt skönt ibland. Någon som håller med? Man måste liksom bara få ur sig vissa tankar. Ibland fattar jag inte själv hur djupt ens tankar kan komma. Jag är världens tänkare för er som inte vet, jag skulle kunna ligga i dagar och bara tänka och tänka och tänka. Jag måste sluta drömma om vissa grejer, för jag mår själv inte bra av det I think? Aldrig sluta dröma!  Det ska man inte! Men vissa drömmar får man nog dra ner lite närmare jorden liksom. Nu blev det ett lite mer deep inlägg ändå, hoppas ni överlever. Bloggen ska ju inte bli värsta depp place:et! Tur jag har en man som får mig stå med fötterna på jorden. Känns som man svävar iväg i sin egna värld ibland eller så blir man så förbannad så man flyger upp i taket hahaha! Båda fötterna ska va på jorden som sagt!
Kram på er


Give me


.

Tjohoooo!!! Eller inte.. Nej ush, den här dagen kan jag inte säga är på topp. Har legat i sängen hela dagen ahha.. Men jag är liksom inte på humör idag. Kollat lyckan i LA och lite sånt där. Mys dag helt enkelt. Men imorn blir det lite mer fart! Äsh, det är ju söndag. Då måste man väl få va lite halvt död? Skönt med lov iaf! Och jag fyller snart åååår. Vad tycks om mina fina punkt rubriker? haha





.

Vad har hänt med att visa andra människor respekt? Seriöst? Herregud.. Vet dagens människor ens va visa respekt är för någonting? Okej, många frågor men tänker högt. För jag är trött på folk som inte visar andra medmänniskor respekt. Och folk som raggar på de som är upptagna. Men herregud säger jag bara! Är världen så tom på singlar eller?! Seriöst! Vad är problemet?! Är det så osynligt när någon har ett förhållande? Nej! Suck alltså! Vad håller människor på med? USH! Aja, slut klagat nu. Men va tvungen att skriva av mig.
Känner att det är slut på godis för min del ett tag fram över. Att äta godis bara idag fick mig att känna ush och fy haha. Nu är påsken över, dags att ta tag i det nyttiga och kanske till och med träningen. Powerwalks ska det bli iaf! Hoppas bara vädret håller sig nu i veckan.. Hope soooo! Måste plugga arslet av mig i veckan också. Nice.. Nu vill jag bara sova. Saknar Mattias så jäkla mycket.. <3<3<3



Full mage..

Fy satan så mätt jag är.. Har även fått påsk ägg från mamma och pappa nu! Blev en trisslott, presentkort på H&M (yes!) och lite lite godis. Just nu sitter jag och roar mig med att störa syrran när hon tar egobilder i min spegel ahha hon blir tokig när man kollar på henne! Lite måste man ju få roa sig haha! Tänk att den lilla fisen börjar bli stor. Fast.. Hon kommer alltid va en liten fjärt i mina ögon! Nej, nu ska jag slänga mig i soffan och kolla lite film men den lilla fisen till syster. Hon ska fota mig imorn! Om hon orkar.. men det ska jag se till! Så blir lite nya fräsha bilder o s v.




GLAD PÅSK!

Hade en riktigt trevlig kväll igår! Bastade med svärmor, åt gott och drack gott. Vi satt även och spelade sällskapsspel efter maten. När vi gick upp i morse så fick vi leta påskägg, älska treditioner! Dom hade gömt medans vi sov hihi. Sen bar det av hemåt för mig, lite släkt är här. Blev fika dirket när jag kom, med cupcakes! Guuu så gott det ääär! Nu blir det påskmat för hela slanten!





Mot babe

Hej på er! Slänger in ett snabbt inlägg. Har städat och gjort mig i ordning och yada yada. Ska bege mig mot mannen min nu för en trevlig kväll med svärföräldrarna! Ha en bra dag!



LOOOV!!!

Hade sovmorgon idag, två lektioner och mentorstid. Soft dag! Sen drog jag ner på stan med älskade Josse. Gick lite i affärer och tog varsin cheeseburgare på donken. Provade ett par byxor som jag dreglat över aaaas länge. Men ja, långa ben och smal... Det är satans svårt med byxor! Dessa satt som en sopsäck runt rumpan och midjan.. Så inga byxor för mig.. Skit också..  Sen skulle hon hem för hon skulle träna och eftersom jag skulle vänta på mor min så fick jag sällskap av Felix och Henke! Snälla som dom var! När mamma kom så köpte vi en av mina födelsedagspresenter haha hon tyckte det var bäst att jag var med ;) Nu ska jag städa rummet och jag hoppas att maten är klar snart för min mage kurrar..






.

Livet är så jäkla sämst ibland och så himla svårt.
Satt och prata med mamma ett tag, är så himla skönt att ha henne kan jag säga. Och sen ha Mattias vid min sida, han är min trygga och stadiga punkt i livet. Han får mig stå med båda fötterna på jorden och får en att tänka bort allt runtomkring när det behövs. Tuff värld och tuff dag. Nu ska jag inte sänka ner hela bloggen ner för ett stup så här säger jag god natt! Kram på er alla underbara människor där ute




.

Skoldagen gick ändå hyfsat snabbt idag faktiskt. Tänkte kolla lite kläder, inget hemklickandes för mig! Inte just nu iaf haha om det blir pengar kvar efter shopping nästa vecka så ska jag nog klicka hem lite! Känner mig lite sisådär idag.. Blir nog kolla lite film ikväll. Känner att jag kan ta tag i pluggandet imorn istället, vilken dag som helst men inte idag bara. Ska se vilken dag syrran kan fota mig också och hjälpa mig fixa ny header och sånt där. Bloggen måste få en liten upp piffning!






Låten som spelas gång på gång i mina högtalare



Älskar dig <3

Kommer alltid vara du, du är allt baby.
Du är min trygghet, du är mitt liv.
I´m nothing without you <3


Hello there!

Jag har kollat BB sen jag kom hem för missat de senaste avsnitten. Men nu är jag ikapp igen! Skolan gick riktigt segt idag, känns ju inte bättre att jag slutar en timme senare för helt plötsligt har dom kommit på att vi har för lite matte timmar.. Så har TVÅ matte lektioner nu på onsdagar.. Yey.. Jag ska snart hoppa i duschen iaf! 
 Känner att jag börjat komma igång igen med bloggandet. Har ju varit dålig på det haha de går typ i vågor. Men skärpning nu!




Ja tack!


*DUNK DUNK DUNK*

Sitter och dunkar musik på högsta volym! Slapp ta bussen hem idag, för mamma hade möte i närheten så jag fick köra hem till och med ;) Men i morse, satan va segt det va att gå upp! Måste ju gå upp 6 varje dag.. Bara att bita ihop, snart lov och inte långt kvar till sommarlovet heller. Dessutom är jag aaaaaas taggad för nästa vecka!!!! Blir ju arton på onsdagen och fredagen ska jag firas med brudarna. Kommer bli en grym kväll! Läääängtaaaaa! Igår hade jag mina high heels, när jag kom till Carro så var det någon som blev heeeelt in love i dom ;) Så idag så beställde även hon hem ett par! Och Mikkis har jag också gjort lite in love så hon är på G med ett par också. Nice huh? ;) Skönaste skorna ever! Nej, nu ska jag plugga lite. Helt ärligt, så är det lite skönt att va igång med plugget igen. Idag kände jag vilken energi jag har till att plugga! Praktiken har gjort att jag fått ny energi vilket känns as bra. Nu är det bara att tuta och köra de veckor som är kvar!




Trött chey


Baka kaka

Haha hade en galen dag med Carro! Vi bakade muffins, sluta med mjöl krig och allt va det var hahahah. Men muffinsen blev goda iaf! Jag snåla iiiinte med smet i mina så dom vart degiga.... Men goda! Tack för dagen bästaste! <3
Nu ska jag hoppa i duschen, känner mig riktigt taggad på skola imorn! Not... ÅÅh.. Jag hatar skolan.. Hatar..







Söndag redan..

Varför ska helgerna gå så fort för?.. Hatar det.. Mannen åkte iväg tidigt i morse för att skulle på fotboll och lite sånt där. Men jag somna om och sov till halv ett! Kanske inte det bästa eftersom man ska komma upp imorn haha men men. Back to school! Men ska bli skönt att träffa mina tjejer igen <3 Ska äta lite strax och göra mig i ordning och sen ska jag röra mig mot Carro!