Heart Chat Bubble

filmdags!

nu ska jag fixa lite äppelbitar och ett glas saft, sen blir de lägga sig och titta en film. Imorn ska jag faktiskt ut och springa! *stolt* inte sprungit på över en vecka. Dåligt av mig.. Ha en trevlig kväll alla!


Puss ekkiz <3


Tom mage

uuush så hungrig jag är! inga hemma idag så blir fixa middag själv. Funderar faktiskt på att göra sallad? Känner verkligen för de! Plus att de är hur gott som helst! Inte uppdaterat på ett bra tag. Men varit med min underbara kille och då blir de inget bloggande. Måste iaf fixa en nu header!! Kollat runt lite på kläder och så, hittat lite b la en klänning och två toppar. Dags att förnya sig lite igen! Nej nu hålle rmin mage på att dö!



Puss ekkiz <3



Klänning från BikBok


bikbok





Topp från Gina






Topp från BikBok


Jobb Jobb Jobb

Jobbar till på fredag, suger verkligen när de är så här bvra väder *suck* Men men, de är skönt att koppla av ute i stallet. Ska rida för kjell ikväll, har lunch nu så ska dra o fixa lite mat. Blir nog sallad idag igen. Va faktiskt ute och sprang igår! Är stolt haha. Hoppas ni solar och har de skönt!


Puss ekkiz <3


Lunch

Jobbar ju den här veckan i stallet. Malin är borta så dom behövde lite hjälp. Kom en ny hingst vid ett tiden i natt, han är snart tre år och är här för inridning. Min häst är då inte liiiiite kåt i honom, hon är helt cp nu haha. Har lunch nu iaf och ska snart tillbaka för att ta in några av dom för alla går inte ute på nätterna. Ska nog ta en liten tupplur!!!


Puss ekkiz<3


Träna idag!

Va ute i stallet och tränade för kjell, drar ut på tävling snart med pållen min. äntligen! Sen bar de av till arlanda och vinka av syrran. Hon ska på rid/språkläger i england i 2 veckor. Skönt att vara utan henne ett tag hihi. Blir jobba i stallet hela veckan, enda tills älskling kommer hem från kreta. Saknar honom som tusan!!... skulle ha dragit ut och sprungit ikväll men så börjar de då att spöregna, oj va kul.. får ta de imorgon eller något. Nu blir de film!


Puss ekkiz <3


SOMMARLOV!

GU VA SKÖÖÖNT!!!! Äntligen är de lov, ny skola till hösten, super! Hade klänningen från gina idag, dock va de piss dåligt väder. Har nyss beställt nya underkläder, härligt! Älskling har åkt till kreta nu och jag saknar honom redan... Han stod med en blombukett när jag öppnade dörren igår och så fick jag present kort. Jag har världens bästa kille! <3 Ska sova någon timme nu tror jag sen blir de göra sig i ordning och dra till Danni. Kanske drar på fest hos yrpelle (oscar) sen. Får se vart vi hamnar. Ha en bra kväll!



Puss ekkiz <3



avslutning



Blommorna, sjukt fina!

buketten


Balen!

Vart en sjukt lyckad kväll verkligen, tack alla! dans från 9 till efter halv tolv. SNACKA OM ONT I FÖTTENRA! Jag o mathilda bytte skor en stund. Trevligt folk va de! Håret vart faktiskt bra tycker jag, mycke man kan göra själv o inte slösa pengar. Nu sitter jag o väntar på älskling som ska komma hit, han åker imorgon så ska inte rida idag utan tillbringa all tid med honom <3333333333 Ha en bra kväll! Imorgon är de avslutning vilket betyder LOOOOV!!!


Puss ekkiz <3


så här vart håret =)

håret


Bal ikväll!

Shit, redan slutet av terminen. Skolavslutning på fredag och ikväll är de bal. Bestämde mig för att fixa hår och allt själv, mamma hade bokat tid hos frisören men varför lägga ner pengar på de? hmm.. Vi får väll se hur bra de blir, ska hoppa i duschen om en stund. Syrran min är tvingad till att ta kort innan vi går in så de blir bilder sen. Ha en trevlig kväll alla för de ska jag!


Puss ekkiz <3

Trött på svarta designen dessutom, någon som kan fixa ny åt mig?


suuul!

min underbara pojke tog studenten i fredags så va ledig från skolan. Han va super stilig! <3 igår va jag ute, träffade massa folk o så grillade vi lite vid sjön. Idag blir de bara ta de lugnt, hur trött som helst! inte blivit mycke sömn den här helgen. Ska hämta ett äpple (har en äppel period?) o sätta mig i solen. Antagligen så somnar man. Ha de gött!


Puss ekkiz <3