Heart Chat Bubble

Imorgon, då är det de allra sista som görs i skolan

Uppdateringen har varit kass, jag vet. Men imorgon görs den allra sista uppgiften i skolan, en redovisning, och sen är jag sååå klar med gymnasiet!! Har pluggat som en galning, tränat och jobbat. Träningen har fått vara min lilla vilostund om man säger så. I lördags så blev det lite shopping med Mattias också, jag behövde släppa allt för en dag. Eller en halv i alla fall.. Blev lite smått och gott och så åt vi lunch på Jensens bofhouse (hur gör man sånt konstigt o?). Hade en jätte mysig dag! Så fick nya krafter, vilket behövdes.
 
Så bloggningen kommer komma igång igen ordentligt. Det kommer hända mycket i år och ni som vill får följa med på min resa! 16 dagar kvar <3
 
 
 
 
 

Breakfast


20 maj

Jag har sån bloggtorka just nu, help me. All tid går liksom till plugg just nu, hinner inte med så mycket annat. Idag har jag i alla fall tagit spruta, intressant va ;) Ska ta mig lite te nu, bloggenergin kanske är tillbaka imorgon! Lite extra kärlek till er alla idag!
 

Nytt i garderoben

Klickade hem den här i onsdags och den kom redan i fredags, det kallar jag bra tid på leverans ;) Så himla söt nu till sommaren! Kommer matcha den med en svart, enkel, tajt klänning under och ett par snygga pjuck. Min nya favorit garanterat!
 
 
 

Nya krafter

Haft en underbar helg! Nu har jag nya krafter inför veckan. Min man fyllde år i onsdags så igår firade vi honom lite. Vi åt gott och drack gott, och sen satt vi med öl framför hockeyn såklart. Går ju inte att missa! Matchen var dock tråkig måste jag säga, hände ju ingenting. På kvällen var det ju även eurovision, så det blev mycket tv haha ;) Satt ute och prata med min svärmor fram tills dess (kl: 21.00) och gu va skönt det är att det är sommar! Dessa kvällar är verkligen ovärderliga!
 
Mattias fick en piké tröja av mig, från barbour, och en dyrare olivolja. Fint ska det va ;) Han blev i alla fall glad och tröjan satt som smäck!
 
 

Future <3

Tänkte bara säga att jag lever, behövde ta en liten paus ifrån bloggen. Men nu är jag tillbaka igen! Saker och ting börjar ljusna lite, två veckor kvar tills betygen sätts. Om exakt en månad tar jag studenten! Helt sjukt! Har redan börjat fundera på vad jag ska göra efter högskolan sen, den ni haha långt tänk här.. ;) Men med tanke på boende o s v, tror jag vet vart jag ska sätta ner min fot så blir nog att ställa sig i bostadskö där redan nu. Står redan i kö för lägenhet nu för åren på högskola, men efter det blir det flytt igen hade jag tänkt mig. Fatta vad jag längtar! Det är nu livet börjar på riktigt!
 
Men vi hörs mer later, time for some sleep! Nu vet ni iaf att jag lever ;)
 
 

This day is finally over

Gu va jag kämpat mig igenom den här dagen. Den har varit allt annat än lätt, livet har sina uppförsbackar kan man ju säga. Drog till pinglan en stund efter skolan, hon fick lyssna på mitt babbel ett bra tag. Men den tjejen, hon får en att le hur mycket man än vill sjunka genom jorden! En bättre vän kan man inte ha <3
 
Tänkte faktiskt duscha och hoppa i sängen, behöver lite sömn. Imorgon är jag dessutom ledig, två dagars vecka, de ni ;) Inget att klaga på! För kursen jag hade på tisdagar (hade bara den lektionen) den är over nu, så en ledig dag känns ganska bra. Men ska ju dock plugga här hemma! Har tusen saker som måste göras.... Men ska hinna med lite träning också ;)
 

Summer feelings <3

 
Haft en riktigt skön dag idag, tagit den som den kommit. Fick för mig att baka egna macarons så det gjorde jag! Fyra timmar tog det haha kan ju säga att det helt klart är en utmaning för sig ;) När man var klar så va det bara att börja fixa mat, så jag har inte gjort annat än stått i köket idag. But I love it! Fick bli lite grillat, kött, hallomi sallad, Bruschetta och mozarella. Har verkligen haft sommarkänsla idag måste jag säga! Längtar tills de lite svalare vindarna försvinner och det verkligen är grönt ute och man kan sitta ute hela nätterna långa. Dags för lite mysiga sommarkvällar tycker jag allt!
 
 
 

Legday!

I tisdags kom jag igång med träningen igen! Finns inget som kan beskriva den härliga känslan! Igår körde jag lite core och idag legday! Så härligt alltså! Lycka i överflöd haha. Har inte bloggat för i tisdags var det Beppe för alla oss som tar studenten, alla skolor träffas och så skriver man på varandras beppemössor. Dagarna bara flyger fram! Men det är mycket som ska bli klart innan dess.
 
Igår hann jag träffa Carro en stund, fota till vår gemensamma blogg (www.ecfitness.blogg.se) om ni är mega intresserade av min träning så kika in där. Kommer ha kvar den här bloggen för det här är ju om mitt liv i allmänhet. Men i alla fall, när jag kom hem så ät jag och pluggade, satt uppe till efter 12 för att få arbetet klart då det skulle va inne idag. Så det var en trött Erica som åkte till skolan. Men det är bara bita ihop!
 
Imorgon är det ju trots allt fredag och jag har laddat upp med några filmer. Men innan slöheten så ska jag träna ;)
Men oj va rörigt inlägget blev haha handlar om allt på en och samma gång. Hoppas ni överlever! Nu ska jag fixa en smoothie och kolla lite tv. Har en liten grej jag uppdaterar om senare också.. ;)
 
Love Erica
 
 
 
Dagens middag!