Heart Chat Bubble

Pustar ut!

Dagen då resultatet på mitt livs andra tenta skulle komma upp på min sida. Vilken nervositet det är alltså! Men det gick bra, fixade även denna! Inte nöjd med min prestation så lite arg på mig själv, men det får jag försöka släppa. Vet vad jag ska tänka på nästa gång i alla fall. Keep it up liksom.
 
Resultatet för praktiken kom upp idag också, även den godkänd och klar! Det rullar på ganska så bra i skolan helt enkelt. Har en små jobbig kurs just nu, prata inför folk, inte min grej.. Men det är kort, tre tal som ska göras. Så biter ihop lite.
 
Har en massa kul att se fram emot i helgen som tur är! Fullbokad!
 
 

2013-11-26

Hej på er! Som ni märkt har jag haft en paus från bloggen, motivationen har verkligen inte funnits där.. Men nu ska vi ta lite nya tag. Allt bra med er? Själv mår jag toppen! Livet rullar på som det ska och mår allmänt bra i mig själv efter ett par omotiverade veckor.
 
Träffat två av mina kusiner och lottat lite inför julklapparna i år. Vi ska nämligen ha stor jul! Hur underbaret är inte det?! Jag älskar julen, men nästan så är tiden fram dit, från första advent det allra bästa. Får sån mysig och ljuvlig känsla i kroppen! Nästa helg får julpyntet börja åka fram! Än tycker jag det är lite för tidigt.
 
Var även barnvakt åt lilltjejen en stund idag. Man längtar ju inte lite tills det är dags för egna knoddar.. Men det får vänta ett tag.. ;)
 
Beställde en byxdress förra helgen, som kom idag, äntligen!! Från Lipsy London är den och ska åka på i helgen. Lite speciellt tillfälle då nämligen! Men mer om det later.. Nu ska jag beställa böcker och plugga! Underbart att lägga pengar på det.. host.. Lite julklappar kanske beställs också.. Skönt att få det gjort ;)
 
Puss och kram!
 
 

Personlig coaching by me

Hej på er! Sliter som ett djur med pluggandet. Har dock hunnit med att besöka min handledare inför praktiken idag, luncha på stan och fräsha till håret hos frissan. Onsdag ska tentan in, så det är bara kämpa på. Imorgon ska jag göra återbesök hos läkaren, mitt face har ju inte varit på min sida riktigt. Hoppas på att han säger att allt ser bra ut imorgon!
 
Pappa har bett mig om lite coaching med kost och träning också. Han har ett mål som ska nås i slutet på november, så jag ska hjälpa honom att lägga upp en plan och ge han en spark i baken. Borde kanske byta inriktning och bli PT och kostrådgivare istället? ;)
 
Nej nu ska jag återgå till plugget, måste få ihop det här!
 

Hälsotallrik på stan, dagens lunch
 
 
Håret fick bli mörkare idag, men sparade lite ljusa slingor för att behålla livet i det. Awsome!