Heart Chat Bubble

High on life!

Fast jag inte mår som allra bäst så är jag ändå så sjukt happy! Jag är stolt över mig själv, ja, jag går emot svenskheten. För jag ÄR stolt över mig själv, min egen prestation här i livet, över vem jag är som person med mera. Jag har verkligen framtiden framför fötterna och det finns inget som kan beskriva längtan till studenten och tills gymnasietiden är över. Bara några veckor kvar nu, sen börjar en helt ny period i mitt liv, en period jag längtat så mycket efter.
 
Planer, resor, högskola (förhoppningsvis), eventuellt flytt. Åren går så fort verkligen, snart står man där på kanten över till vuxenlivet, så jä*la häftigt! Wow, det är det enda jag kan säga.
 
Love Erica
 
 
 

Världscup finalerna

Den här helgen är det jag som har tagit över tv:n, igår var det världscup final i dressyr och nu klockan två är det i hoppning. Kan inte missas! Så jag ska alldeles strax bänka min framför tv:n igen ;) Efter det blir det plugg..
 
Bild: Idag har jag tagit över tv:n! Världscupfinalerna i Göteborg, kan inte missas
 
 

Bloggen får lida lite tyvärr..

Jag är otroligt stressad, sover dåligt, halvt nere och så vidare och så vidare.. Har jätte mycket i skolan, har suttit och pluggat från när jag kommit hem till 8-9 på kvällen, men lite rast för middag. Tror ni förstår varför bloggen ekar lite för tillfället. Har bara några veckor kvar tills betygen sätts, är mycket ledigt och jag har hundra saker som ska göras, och mer kommer.. Jag är dock stolt över mig själv, att jag tar tag i allt, och min prestation trots alla bollar i luften. På något sätt ska det här i alla fall gå haha..
 
Tackar i alla fall för att jag har världens bästa mamma! Skulle städa rummet idag när jag kom hem så det är snyggt till helgen. När jag går in i rummet så är det städat. Mamma städade åt mig i morse. Så spara minst en timme som jag kunde lägga på plugg istället=lite mindre stress. Mitt guldkorn <3
 
Jag ska ta lite paus från plugget i helgen, så jag uppdatering ska det bli. Men jag hoppas ni förstår läget at the moment! Om någon vecka eller två så ska det nog va lugnare hoppas jag. Men jag ska uppdatera så mycket som bara går och orkas.
 
Love från en trött Erica
 

När man är genomförkyld för andra veckan i rad.....

.....och inte kan träna. Så får man roa sig på annat sätt.


New beginning

Så ligger jag här igen, helt j**la genomförkyld, igen.. Var det hela förra veckan, lördag söndag mådde jag bra, igår däcka jag igen. Känns jätte bra det här.. Någon högre makt som är emot att jag ska träna? Ibland känns det ju så, suck..
 
I söndags tillbringade jag i alla fall hela kvällen framför datorn och skicka in allt ifrån ansökan till högskola till att fixa konto och ställa sig i bostadskö. Jag längtar faktiskt tills studenten är done, min sommar kommer äga, har två resor inbokade (jag och Mattias har bokat resa till Barcelona ;) och så blir det ju Grekland). Mitt nya liv kommer börja, det är dags. Man känner verkligen när man kommer på ett annat plan i livet, ens synsätt, prioriteringar och tankesätt ändras.
 
Jag lever väll inte det typiska galna tonårslivet, men jag vill ha det så, jag trivs med att ha det så, jag älskar det. Jag har mina framtidsplaner upplagda för mig, bara mig. Och samtidigt har jag en fast relation sen snart 4 år tillbaka med en man jag älskar med hela mitt hjärta, som jag vill spendera min framtid med och som jag faktiskt planerar min framtid med. Jag ångrar inte att jag inte lever det galna livet, kommer aldrig göra det.
 
Lite deep shit massa talk här, sånt som händer!
Sweet Dreams
Love Erica
 
 
Min prins <3

The best dad in the world <3

Haft en as bra födelsedag! I fredags va kusinerna här, Mattias och pinglan. Blev lite kvällsfika. Tack alla för presenterna! Och igår kom pappa hem från USA, las vegas ;) så fick lite smått och gott! Show you soon ;)


10 april

I söndags så däcka jag i världens förkylning. Har vilat varje dag nu, skippat alla måste och "måsten", som bloggen. Var en stund med pinglan i måndags för har inte träffat henne på länge. Men vi låg i sängen och prata massa strunt haha så ingen ansträngning där ;) Hon tipsa om fetaste appen, (följ vår träningsblogg www.ecfitness.blogg.se), så nu drogar jag den med. Vi tipsar varandra om typ.. Allt! Ni vet hon är ganska bra, den där pinglan ;)
 
Min studentklänning kom dessutom igår! Så söt! Är helt okej nöjd med den! Men den har jag ingen bra bild på än, så den får ni vänta med att se.
 
Men håller på att plocka lite på rummet, för imorgon är det ju faktiskt min lilla dag ;) Med lite hopp om att förkylningen är borta till på måndag ska jag nu städa vidare!
 
 

Allt verkar va på sin plats

Trots två tre veckor utan regelbunden träning så är musklerna ändå kvar på sin plats. Lite mindre, men still there. På tal om det vet jag inte om jag har ansträngningsastma på gång, när jag kör cardio är det typ kört efter 2 min med andningen. Ska känna av lite annars blir det boka tid på vårdcentralen. Stammis där eller?.. Eftersom min pollenallergi blivit värre vet jag inte om det har med de att göra?
 
Kändes as skönt att komma igång igår igen! Två pass på gymmet, ben på förmiddag och bröst på kvällen med älsklingen. Han har hjälpt mig med att fixa ett kost- och träningsschema också. Bäst som han är ;) Har även pratat lite om sommaren, vad vi ska hitta på för kul. Kanske ta en spakryssning till Tallin? Riga? kommer inte ihåg haha. Saknat Mattias mer än vanligt den här veckan, va  så skönt att få krypa ner i hans famn igår. Finns inget som beskriver den känslan alltså.
 
Efter påsken är över och kryssningen så är jag åter tillbaka på nyttighetsfronten. Man känner verkligen skillnad i kroppen och det är ju sååå mycket godare med nyttig mat! Ser tusen gånger godare ut också ;)
 
 
Vadå muskel vid handleden haha ;)
 
 
Snabbt och enkelt!

God morgon!

Sitter med frukosten at the moment. Efter så ska jag till gymmet och köra lite ben. Och ikväll blir det pass två, fast med Mattias och då får armarna sitt. Behöver köra igenom ordentligt nu efter kryssningen känner jag.


Måndags Motivation

Vilken härlig dag de varit! Jag har dock legat inne med sprängande huvudvärk vilket inte var dagens planer egentligen.. Men ibland så blir det som det blir tyvärr. Bye bye dagens träning.. Jag ska på kryssning imorgon också så det blir lite tomt på inlägg i två dagar. Men sen blir det säkert lite bilder från studentkryssningen ;) På torsdag är iaf jag tillbaka på gymmet igen! Var över hos Pinglan en stund idag och rota igenom hennes garderob, kläder ni vet.. ;) Det är tur att hon och jag typ har samma storlek i allt ;)
 
Men imorgon ska jag upp i tid, ska in till stan och fixa lite innan kryssningen. Kommer bli en lite stressdag men aa, får ta det! Ska skriva upp vad jag önskar mig också och ge till mamma. Fyller ju snart, presenter i mitt hjärta ;)
 
Här får ni lite motivation inför veckan! Känner ni att ni vill läsa något nu när min blogg är nere under kryssningen så gå in på min och Carros nystartade blogg. En ren träningsblogg, men självklart kommer jag fortsätta blogga här då jag skriver om mer privata och andra grejer här samt träningen också.
 
www.ecfitness.blogg.se
 
 

.