Heart Chat Bubble

Saco mässan

Godmorgon på er! Blev ingen uppdatering igår men hade lite annat för mig. Igår kom första snön också ordentligt. Jag som hatar snö... Och nu i morse när jag gick ut, tror ni inte att det snöar ännu mer! Idag blir det saco mässan iaf och kolla högskolor, inte helt fel fredag.


Haters makes you famous

 Jag hade en tuff kväll igår, en riktigt riktigt tuff kväll.. Som tur är så har jag en underbar kille vid min sida och en häst som tröstar. Idag så skrev jag nationellt prov i engelska och sen var det hem igen, kan inte direkt klaga! Borde egentligen plugga arslet av mig just nu men jag sitte roch kollar runt på kläder och annat skoj istället. Måste se till att träffa min pingla Carro snart också!! Hon är bäst den där tjejen, de bara är så. Vet ni att det bara är tre veckor kvar i skolan?! Och på söndag är det första advent. Älskar det, det är så mysigt!!!
 

Tisdags tankar

 Vilket skit väder det varit idag! Dock tycker jag det är mysigt med regn, men sen gick det ju över till snö. Jag hatar snö.. Ska tydligen bli skit kallt till helgen. Har ni någon gång känt att ni står i mitten av allting? Att allting händer runt omkring än men inget händer en själv. Man är så glad att man har det så jäkla bra och haft sån tur, men man kan inte undvika känslan av att någon gång måste det väll hända mig något. Det är på gott och ont helt enkelt. Jag ska strax äta och sen blir det stallet. Ska bli så skönt att pussa lite på hästarna. Men först skicka iväg ett sms till Mattias och säga att jag älskar honom. Ta vara på era nära, håll dem hårt och tätt intill er.
Love Erica
 

Swedish house mafia 2012

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1370418/images/2012/pic_50b25b7de087c32eb0e4546b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1370418/images/2012/pic_50b25b7de087c32eb0e4546b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1370418/images/2012/pic_50b25bb89606ee2dff069e67.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1370418/images/2012/pic_50b25bb89606ee2dff069e67.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1370418/images/2012/pic_50b25dfc9606ee2e4dd6fee5.jpg" class="image">


Swedish House Mafia, vilken grym helg

 I fredags så var det Swedish House Mafia på schemat. Gick med Mattias, Josefine och Markus, vilken kväll alltså. Dem levererade verkligen och det var en otroligt bra stämning hela kvällen!! Nu får vi ladda upp inför summerburst i sommar ;) Mattias och jag gick ju på det i år, och det får bara inte missas i sommar! Älskar dessa tillställningar. Alla är på festhumör, alla är där för samma anledning.
Igår så satt vi framför datorn till största delen, tittade möbler och lite sånt eftersom vi ska göra om lite. Och idag har vi bara tagit det lugnt. Har en hel del saker som jag vill göra och en hel del tankar och idéer som snurrar runt i skallen just nu. Ska ta mig ett bad och tänka vidare och sen får det bli söndagsmys framför solsidan! Slänger upp bilderna från i fredags i ett separat inlägg, för dom är på mobilen.
 
 

Klädkaos

Hjälper syrran att välja kläder till skolan imorgon och swedish house mafia på lördag haha varje klädplagg hon provar duger inte och då hamnar allt på golvet. Jag har nationellt prov i svenska imorgon, skriva uppsats i 5 timmar yey. Sen på kvällen taggar jag swedish house mafia med Mattias, hans kompis och min bästa vän Josse! Kommer bli så jäkla grymt! Nu ska jag hoppa i duschen och fixa naglarna, sen blir det soffmys. Puss!


Lovet närmar sig..

 Sista veckorna på den här terminen närmar sig med storm steg. Sliter som tusan med plugget nu, har en hel del kvar innan jag kan ta lov. Tanken var att jag skulle träna idag också, men tror ni inte att jag känner av i kroppen IGEN. Nu får det va nog.. Jag vill träna.. Men jag ska ladda upp med lite tips och recept till er som tränar! Tänkte även starta med veckans motavtionsbild. Sitter just nu och tittar på Erik och Mackan haha så himla skönt program! Har ni några saker som ni har sagt att ni ska göra innan ni dör?
Det är så mycket just nu som händer, en massa skoj saker. Love life då! Mattias och jag ska göra fixa rummet hos honom också, måla om och sånt. Han nämnde IKEA också och då har han en glad Erica haha, jag älskar IKEA. Kan gå där hur länge som helst! Som på Cervera.. Haha stackarn! Jag älskar inredning och köpa massa prylar!
 
 
Latest
 

Långa tjejer

Har pratat om det förut, men finns ingen anledning att inte ta upp det igen. Jag är lång som en giraff som dem flesta säkert vet om. Stadiga 182 cm. När man var liten fick man alltid höra att man långa tjejer är så snyggt och fint. Man var riktigt stolt över att vara dom där centimetrarna längre än alla andra. Jag har alltid varit lång, längre än andra. Men som ni vet så ändras mycket med tiden. Idag är jag 182 cm lång, som en skyskrapa. Och något jag fullkomligt älskar är höga klackar, riktigt höga. Och där har vi dagens problem! Från att ha gått från en stolt lång tjej till en osäker tjej som vill glida runt i high heels. Jag har alltid varit en som står på mig, och det gör jag. Men att folk ska klanka ner, alltid slänga den där kommenatren "Du blir så jäkla lång!!". Jag har till och med fått höra "Får du något syre där uppe?". Jag slänger bak kommentarerna i huvudet, försöker alltid förtränga. Men klart som tusan att dom finns kvar i bakhuvudet. Jag tycker det är synd att långa tjejer ska få höra sånt, för jag tror inte att jag är ensam om det här. Jag är glad att jag är stark, jag bryr mig inte lika mycket längre. Iaf visas det inte utåt. Folk som slänger kommentarerna vet inte ens att jag får tio gånger bättre hållning i högklackat än plattskor=en rygg som jag inte kommer få ont i. Att gå i högklackat i skolan är det värsta, för det är där kommentarerna kommer. Går jag i det på fritiden, på stan och liknande. Nobody cares, visst folk ger blickar men det omvänder man till något bra. Jag önskar att fler långa tjejer vågar göra som jag. Ha på er det ni vill, var stolta, även fast det kan vara svårt ibland. Det är viktigt att stå på sig, framförallt om det är något man tycker om och som är just du. För att du är du, det är viktigt.
 
Love Erica
 

Keep that smile on your face

 Jag är totalt överlycklig! Slutet på november och ingen snö i sikte! Bara för det så kommer det säkert snöa den här veckan.. Fast något jag längtar efter är julafton, men endast för maten och julklapparna. Jag ÄLSKAR julklappar, är som ett litet barn. Och i år har jag en önskelista på 20 sidor haha så jag hoppas att jag varit extra snäll i år.. Får blinka lite extra med ögonen för Mattias ;) Jag fick med mig lite smågrejer hem ifrån Cervera i lördags. Ska ta en sväng till dit när jag och Mattias besrtämt oss för vilket märke vi ska ha på glas och så. Jag vill ha det matchat kräsen som jag är. Mattias och jag sa att det kommer bli krig för vi har fastnat för olika stilar haha. Så vi får se hur allt slutar.. ;) Igår tog jag en sväng förbi Carro och så hade vi lite tjejkväll och såklart solsidan! Hon är en härlig liten filur i mitt liv <3
 
 
Här ser man mina blonda slingor, dom kommer fram i vissa ljus haha weird.. Måste fylla på!

Gucci ridkollektion

För er som inte vet så har Gucci en ridkollektion. Och det som faller mig mest i smaken är den snygga västen och schabraket, skulle inte vara helt fel att piffa upp sin och hästens garderob med ;) 
 
us_cr13_mn_urtw_29
 
black saddle blanket with gucci crest patch from eq ...

Suck..

Inlägget som kom upp ni innan skulle ha kommit upp tidigare i veckan... Men men!!! Idag har jag och Mattias varit på cervera och köpt lite smått och gott. Har tagit plats i soffan, mannen kollar fotboll. Måste säga att det är lite gulligt när han pratar med sig själv/tv:n haha ❤ god mat väntas och en mysig lördagskväll. Jag har bestämt att vi ska se Ted ikväll!


Here we go!!

Nu ska jag igång igen efter en veckas förkylning. Bra musik i öronen, nu jäklar!


Arm pass

 Kört ett rejält arm pass, va spy färdig och nu är min över kropp gelé. DÅ har man kört hårt! Och jag har inte känt mig 100 idag men ändå lassa jag på 2,5 kg mer på ALLT och pressa mig. Får skylla mig själv lite men nu är överkroppen helt igenom körd iaf, and it fells awesome!! Imorgon ska benen få sig en ordentlig omgång också.
 
 
Det här är mitt mål, så här fit ska jag bara va sommaren 2013.

Ny dag, nya möjligheter

Jag kan inte direkt påstå att jag gillar måndagar, även fast jag har sovmorgon. Måndagar gäller det att tänka extra positivt på, annars får man sämsta starten på veckan. Något bra just nu är ju faktiskt att solen är framme idag! Ska göra mig klar nu och sen börja röra mig mot skolan.


Godmorgon!


Fars dag

  Kom hem idag, har firat pappa lite nu på kvällen. Han har fått lite presenter av oss och så har vi ätit glass. Jag tycker att det är viktigt att visa uppskattning till sina föräldrar, det är något som jag faktiskt brukar lägga ner energi på. Även i vardagen. Jag har fått en hel del gjort på skolfronten idag också, ett till arbete klart. Känner för varje sak som blir klar hur lättnaden kommer fram. Har fyllt på min önskelista lite också, den är gaaanska så lång haha och det jobbiga är att jag verkligen verkligen vill ha allt på listan!!! Så får jag inget av de, men får pengar så är det en Erica som kommer shoppa loss. Jag får blinka lite extra med ögonen när jag är med Mattias haha ;) Som ni kanske märkt så har jag inte tränat i veckan. Har inte känt mig helt okej så då riskerar jag aldrig att bli värre. Men känner mig bättre nu så i veckan så kör jag igång igen. Ni ska få lite tips och så också hade jag tänkt mig. Dock går skolan först just nu, för jag har Nationella i Svenska på fredag, måste bli klar med mitt tal. Bloggen lider lite men det tas igen, I promise!
 

Jobb tack

Haft en tuff vecka, därav pausen. Mattias kom igår, hade lite myskväll. Vi va uppe tidigt idag, hästarna vänta. Jag har nu två små pållar så det blev halva dagen ute nästan. Det tar sin lilla tid ;) nu sitter jag hos farmor och farfar, blir en natt här. Har dessutom skrivit klart mitt cv!! Här ska skaffas jobb!! Nu ska ni få er en titt på nya pållen


Buuu

Skiter i träningen idag, känner mig inte helt okej och det är inte värt att göra det värre. Ligger i soffan och pluggar med pyjamasbrallorna på. Får bli hämtmat idag också för jag orkar verkligen inte laga. Snacka om slö dag. Men det är tillåtet ibland! Ska lägga mig as tidigt också.


Godmorgon!

Tisdag, slutar tidigt. Vad är planerna? Känner mig sisådär idag, tror jag har en fet förkylning som ligger på lur. Jag som tänkte köra fetaste gympasset idag. Får se hur jag känner mig senare, känns det okej tar jag det lugnt. Annars får det bli vila idag. Ska strax röra mig mot skolan, orkar inteeee. Kör på osminkad style idag.


Show me some maturity

  Sovmorgon till tio, inte helt fel måndag och absolut inte helt fel med körkort! Pluggat lite, fyllt på träningslistan på spotify så att det finns lite fräscht till morgondagen! Tänkte länka min favorit låt till träningen men så är det bara svart när jag ska lyssna på youtube? Konstigt.. Jag har så otroligt mycket den här veckan. Mitt schema är så otrolig ihoptryckt och det gäller inte bara vardagen utan även helgen. Take me away!! Tur att veckorna går så rysligt fort i alla fall. Jullovet närmar sig som tur är och även slutet av gymnasie tiden. YES! Jag har sån längtan bort från gymnasiet så det finns inte. Ska söka högskola på direkten, förhoppningsvis flytta och ta steget ut i vuxenlivet på riktigt. Det kändes att man är ett steg framåt när man stod där med körkortet i handen. Kändes som en lättnad, att känna att man kommer nånstans liksom. Jag har en enorm längtan av att lämna allt fjant bakom.  
 
 

Tips

Vill tipsa er om den här tidningen som finns ute i affär! En massa tips för hemma träning och det finns recept med mera. En riktig kanon tidning! Köpte min på Hemköp. Bra bilder, tips och beskrivningar. Go for it!


To die for

Har ni sett nya Jeffrey Campbell modellerna? Dom är verkligen to die for!!! Här har ni mina två nya favoriter!


Söndagsmys

 Haft en riktigt skön helg med mannen och världens bästa pappa dag i fredags! Sitter just nu och väntar på min kusin och hennes bebis, dom kommer förbi på en fika. Så jag har städat och haft mig hela förmiddagen. Ska bli kul att se hur stor hon blivit nu, var en månad sen vi träffades sist och då var hon tre veckor bara!
 
 
 

Grönt ska det vara

Haft en super mysig dag med pappa och Frida! Nu förbereder vi för en super middag! Jag har precis marinerat räkor, testar ett recept som jag hitta för ett tag sen. Blir lite tapas stuk ikväll med en massa plock! Älsklingen kommer också, kan fredagen bli bättre? Ser ni korgen, bara en massa färska varor. Det är så det ska va ;) och vad är en fredag utan macarons? Nu blir det en sväng till gymmet!


It's friday baby!

 Fredag och sista dagen på lovet. Ska göra mig i ordning för sen ska jag, pappa och syrran ta en sväng till trosa och fika. Sen blir det ett hååårt pass på gymmet!! Vad tycker ni om förändringen på bloggen? Visst känns det fräsht? Funderar på om man ska skaffa ett bloglovin konto så att ni kan följa bloggen lättare, är det något som ni tycker är bra eller funkar det bra som det gör? Nu måste jag sätta fart, mer update under dagen! Vill ni mer än läsa bloggen så finns jag även på instagra ericasjostroms. Ha en bra dag!
 
 

Kom igång med träningen

 När jag skulle komma igång med träningen så tog det sig ett bra tag. Jag hade svårt att komma iväg och hitta motivationen. Jag har testat allt ifrån springa, träna pass till gym. Och jag vet att jag inte är ensam om det där med att inte komma igång. Så jag tänkte ge er lite snabba tips.
 
- Hitta det som DU trivs med! Testa en massa olika träningsformer om du inte redan hittat den som du trivs med. Det är viktigt att man trivs med träningen och att man tycker det är roligt! Vi alla är olika och tycker att olika saker är kul. Jag trivs till exempel inte med passen, tränar hellre på själv i gymmet.
 
- Träna tillsammans! Har man svårt att komma iväg så kan det vara bra och roligt att träna med en kompis. Man kan puscha och peppa varandra. Men se till att det inte blir till det dåliga, kan inte kompisen så se till att komma iväg ändå!
 
- La musica, den gör så mycket! På passen är det alltid musik och oftast är musik på i gymmen med. Men du som gymmar, gör en egen spellista till just träningen som du kan ha i telefonen eller iPoden. Ladda spellistan med musik med tempo och låtar som taggar igång dig!
 
- Bilder som motiverar? Absolut! Titta runt på bilder som ger dig den där extra motivationen! Kanske hittar du någon som kan va ett mål för dig med träningen. Men va noga med att det är ett mål som är realistiskt!! Vi har olika kroppsbyggnader och benstommar allihopa. Glöm inte det! Jag själv har datorn full med bilder som motiverar just mig. Sätt upp dem på spegeln, innanförgarderoben, där du blir påmind av dem!
 
- Bli inte för fixerade vid eran kropp, det viktigaste är att man mår bra och har en bra hälsa, kom ihåg det! Och det viktigakste av allt, ha kul när ni tränar och var inte rädda för att svettas. Ni är där för att träna!
 
 
 
 

Pictures

 Här kommer det lite bilder ifrån gårdagen!
 
 
 
 
 
 

.

 Ingen uppdatering förrän nu, hemskt ledsen! Men jag vet inte vad det är idag. Börja med att jag sovit 14 timmar, alltså helst sjukt. Nu ligger jag med huvudvärk och känt mig helt död enda sen jag vakna. Kroppen är inte riktigt med idag. Har börjat känna av stressen igen eftersom lovet redan är slut och jag inte har pluggat så mycket som jag borde gjort. Jag är inte särskilt sugen på att gå in i väggen som artonåring haha. Ska se till så att ett arbete blir klart nu ikväll iaf. För imorgon är tanken att det ska bli en dag med älskade pappa! Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra en, men det kommer bli bra oavsett vad vi gör. Har lite inlägg på G till er också! Och på lördag händer det även något.. ;) Nu ska jag plugga klart sen blir det tv en stund!