Heart Chat Bubble

Veckans motivationsbild!


Systermys

Kört ett rejält benpass på gymmet! Nu blir det sushi, film och mys med lillasyster. Veckans motivationsbild kommer!


Finns inga ord för den här helgen

 Åkte till min man i fredags, blev mysmiddag bara han och jag och han hade förberett val av mat och allt. Sen hjälptes vi åt att laga den,älska dessa stunder. Hade förberett för filmmys men självklart så somna vi nästan direkt efter maten haha! Snacka om död man är på fredagar. I lördags så blev jag lite bortskämd med frukost på sängen, han är bara för bäst min man. Vi tog oss ett träningspass på eftermiddagen och sen åkte vi hem till mig och tillbringa lite tid med mina föräldrar. Har inte varit hemma på flera helger, så blev lite god middag och någon knäpp film haha.
 
Vi har även letat upp massa roliga recept som verkar riktigt bra! Vissa har vi sparat till sommaren för att det var lite sommarfeeling med dom. Men det är allt ifrån proteinrika till nyttiga recept! Det som är så bra att vi båda är träningsfreakar, vi peppar varandra och man dras inte med till det onyttiga heller eftersom vi båda satsar på träningen. Visst får man unna sig någon gång ibland, jag kör på typ en gång i veckan då man kan unna sig, och INTE en vardag utan lördag brukar det få bli. Mattias har lite lättare för att låta bli än vad jag har haha ;)
 
Jag gjorde även kaffe latte till oss idag! Invigde mjölkskummaren jag fick i julklapp! Mattias skulle ha vanligt kaffe först men sen så ångra han sig haha ;) Och min latte blev as god! Just saying! Vi har alltså bara tagit det lugnt idag, som vanligt på söndagar. Det är lat dagen i veckan! Vi har kollat kläder på nätet haha shopoholics som vi är, har smittat honom tydligen ;) Sen har lite annat kommit upp, får se om det blir något av det.. What can it be?.. ;) Nu ska jag göra mig en kopp te och slänga mig framför några avsnitt av one three hill!
 
Love Erica 
 
 
 
 

Ibland vore det 10 gånger lättare om man var hård som sten och inte kände något

Kan inte direkt klaga på mitt schema, slutar tidigt så gott som varje dag. Dock är det mycket plugg som måste göras hem, mycket. Men sitter hellre hemma och pluggar, får mycket mer gjort när det för en gångs skull är tyst och lugnt runt en. Längtar tills studenten och gymnasiåren är över, ser fram emot sista lovet med de personer jag älskar, resorna och högskolan. Ge mig det nu tack.
 
You're the best <3

Well hello there

 Har hänt mig as förbannad idag, eller inte förbannad kanske, men arg. Var riktigt skönt att ta ut sig på gymmet när man kom hem från skolan. Åkte förbi affären påväg hem, skulle bara köpa mer laktosfri mjölk men så slank det med en fitness tidning med hem också. Aldrig köpt just denna förut så får se om den kan vara något. Har även fått lite plugg gjort nu under kvällen, så jag ger mig själv en klapp på axeln. Nu ska jag ta och bädda ner mig och ta reda på om den där fitnesstidningen är något att ha. Specialicerad till tjejer och även livsstil ;) Hoppas det finns lite recept där i så man kan testa något nytt till helgen!
 

Dagarna man inte får ner ett ord

 
Sitter här, knapprar på tangent bordet, tar bort allt, skriver igen, men tar bort. Ni som skriver själva vet nog. Man har otroligt mycket i huvudet som man bara vill få ur sig, men sen när man skriver det så tar man bort det. En av tankarna med bloggen var att få ur mig saker som ligger och gnager i huvudet, men allt kan ju inte publiceras. I morse kom jag knappt upp ur sängen, visst det är ofta segt på morgonen men idag så tog det bara emot. Månadens mest onödigaste inlägg publicerat haha. Nu ska jag försöka få mig lite sömn. 
Love
 
 

Veckans motivations bild

 
 

Sommar 2013, Jag längtar efter dig!

 Jag har en sån längtan efter, vår, sommar och värme. Det är så otroligt mycket att se fram emot i år och jag är bara så äckligt trött på snön och mörkret! Studenten står bakom hörnet, har en massa nya snygga kläder som väntar på att tas fram, en ny väska och ett par skor på ingång. Och resa... En resa är bokad, i Juni efter studenten åker jag till Kos, Grekland med familjen! 5 stjärnigt hotell, gym, 19 pooler, sushi resturanger m.m, all inclusive. Behöver jag säga mer? ;) Resa nummer 2 som inte ännu är bokad är självklart med min man!! Sist var vi ju i Alanya, Turkiet. Men i år är planerna att kombinera en sol och shoppingsemester, så tankarna är åt motsatt håll ifrån Turkiet. I veckan ska jag även slänga in mitt CV och jag hoppas för allt i världen att jag får ett deltidsjobb! Skulle rädda mig, för ekonomin är knaper när man bara får studiebidrag.
 
Vårt hotell på Kos ;)

Underbar helg

 
 Har haft det tufft senaste tiden, inte varit på topp eller mått sådär kanon bra. Så min man sa att i helgen skulle vi göra saker, bara han och jag. Så i fredags bar det av till Heron City, gick på The hobbit 3D och åt ute. Igår så sov vi ut ordnrtligt, snacka om trötta! Vi sov till ett, och vi brukar i vanliga fall vara uppe vid 10-11. Sen tog vi dagen som den kom, gick ut och gick i vinterkylan men det var det värt! För det var sol och kanonväder! Sen tog vi det ganska lugnt, fixade filmer inför kvällen, åt tacos och sen blev det filmmys. Vi gjorde det lite extra mysigt och hann med två filmer! Idag så vart det iaf lite träning, kan ju inte slappa alltför mycket haha ;) Har i alla fall haft en underbar helg med min man, en väldigt välbehövlig en. Dags att ladda upp för en ny vecka med träning och plugg. Nytt schema också, vilket känns as bra!  
 
 

MVG!

Mitt sjätte MVG fick ta plats bland mina slutbetyg idag! Så jäkla stolt över mig själv och glad! Allt arbete lönar sig! Nu har jag gjort mig en lätt lunch, men nyttig. Sluta tidigt idag så då kan jag träna tidigt också, perfekt ;) är så fullt på gymmet senare! Men det lugnar sig väll om ett tag, alla har ju typ det som nyårslöfte haha ;)


Snart dags för lite träning!

Ska fixa min proteinshake nu. Sen blir det dags för lite träning! Armpass står på schemat, opa!


Tips!!

Hej där! Dåligt med bloggning idag. Men hade kvalitetstid med min älskade vän Carro! Vi har inte träffats på as länge för hon har varit i sälen. Okej, en vecka.. Haha men de är länge för oss!
   Tänkte ge er ett litet tips. Finns ju hur många olika recept när det gäller proteinpulver. Jag och Mattias testade ett i söndags till frukost. Vi hade protein pulver ifrån fitnessguru med smaken choklad, hasselnöt. Till frukost gjorde vi havregrynsgröt och i slutet blandade vi i proteinpulvret. Blev riktigt gott faktiskt! Och tycker man det är jobbigt att bara dricka sitt pulver så var iaf det här ett bra recept! Thumbs up!
 
 
(Gammal bild)

Träning träning träning, I love you

Hello bitches! Har ni haft en bra helg? Imorgon är det ju en ny vecka, så jag ligger just nu och lägger upp schemat för träningen. Därav är min tidning framme, finns mycket bra övningar där i och min lilla bok är också framme!! Ett bra tips till er som ska igång med träningen, ta en skrivbok, skriv upp vikten och måtten runt armar, lår, midja, rumpa och bröst. Mät sedan och väg dig med jämna mellanrum så är det lättare att följa upp sin väg mot målet. Oftast så ser man inte förändringarna så tydligt med bara ögat, så det kan bli en liten pepp för en själv också när man ser att måtten minskar. Men kom ihåg, försök att bortse från vikten och fokusera på måtten! För muskler väger mer än fett! I boken kan ni även skriva korta loggar efter varje träning, vad ni tar i vikt på de olika maskinerna och övningarna. Man kan även fylla i dagar man äter sötsaker/onyttigt så får man en bra översikt.
  
 
Ett tips från mig! Fitnessguru har kommit ut med en ny grej, en träningsdagbok. För er som vill lägga ner pengar och vill ha hjälp med upplägg av loggbok o s v. Funderar själv på att beställa en bara för att den är läcker ;)
 
 

Myslördag

Hoppas ni alla haft en bra dag! Åkte till mannen igår, jag somna sjukt tidigt. Inte så konstigt kanske eftersom jag sovit dåligt hela veckan. Sen när jag har Mattias vid min sida så blir jag snabbt lugn och känner mig trygg igen. Idag har vi tagit det ganska lugnt, vi har kollar lite på resa. Lutar åt Barcelona faktiskt! Sen så fastnar vi som vanligt på gymsidorna haha ;) jag ska beställa hem lite smått och gott hade jag tänkt! Så kan det gå med ett par som älskar träning ;) denna lördag avslutas med hembakad morotskaka och irishcoffey!! Morotskakan är dessutom nyttig, är specialsocker som knappt innehåller kalorier ;) Love Erica!


Jag är så sjukt stolt över mig själv, för visst får man?

 
 Det går riktigt bra för mig i skolan just nu, MVG på MVG. Jag är stolt över mig själv, min förbättring från högstadiet till gymnasiet är enorm. Jag ska verkligen verkligen lägga ner fokus nu i vår, ännu mer. För jag ska försöka höja mig i fler ämnen. Det är bara bita ihop alltså! Det är ett stort tips till er som har ett tag kvar på gymnasiet, slappa inte, ligg i redan från början, för det är såå värt det! Trivs du inte i klassen? Skippa skolkandet och lägg all fokus på plugget, du kommer bara ångra dig. Är det mycket? Se till att planera ordentlig, jag själv skulle aldrig överleva utan kalendern. Gymnasiet är verkligen grunden för framtiden, släng inte bort det.
 
 

Satsar

Jag har verkligen lagt ner tid på min träning den här veckan och min kost. Därav inte så bra update. Men det kommer nu! Det är helg snart och då finns det ju tid. Ska även ta vilodag eftersom jag tränat varje dag nu. Är lite mer aktiv på instagram, så vill ni se mer bilder, följ mig där: ericasjostroms. Puss och kram!


Benpass

 
Dagens workout, ben! Körde ett ordentligt benpass idag, och jag som skulle komma igång lugnt.. Lättare sagt än gjort haha ;) Men känns bra att vara igång igen! Och när man knappt kan sätta på sig skorna efter för att man skakar så mycket, då har man tränat ;) Nu ska jag sova faktiskt, har ju skola imorgon.. Suck! Bye bye lovet..  Som tur är så är det en kort dag. Hade typ dött annars haha!
Sweet dreams
 

Deep shit

 
 Jag har mycket i huvudet för tillfället, har haft det ett tag. Jag är lätt irriterad och pappa kom in till mig och frågade hur det var. Satt och prata med honom och känner mig lättare. Det är mycket som snurrar runt där uppe, inte bara personliga saker utan framtids grejer också. Den här terminen kommer liksom gå riktigt fort, och man ska ha sökt in redan i april till exempel. Och vart ska jag ta vägen? Flytta till London, vara kvar, flytta till någon annan del av Sverige eller tänk om jag inte ens kommer in? På något sätt kommer allt i alla fall gå ihop, jag måste bara komma underfund med hur.. Som tur är så har jag mina föräldrar och Mattias, diamanter i lite mer jobbiga situationer. Det ska i alla fall bli skönt att starta på nytt i höst, jag längtar så otroligt mycket. Men nog med deep shit nu, imorgon är det sista dagen på lovet. Många chillar nog gärnet medans jag ska plugga och träna. Ska igång med träningen nu igen, och ni ska få följa, få recept, tips och smått och gott. Jag har hittat ny motivation till bloggningen! Men nu tänkte jag skicka iväg lite mejl och sen försöka sova, vill komma upp hyfsat imorgon så man tar sig upp på tisdag ;) Ska handla lite nyttigheter imorgon också!
Love Erica
 

Fit for fight

 Haft fullt upp hela helgen! I fredags så åkte jag till mannen, körde ett rejält gympass på kvällen. Känns obeskrivligt skönt att vara igång igen!! Och träningsvärk till max i överkroppen.. Dock bygger jag muskler j*vligt fort verkar det som, mina bicepsmuskler kom fram på ett pass. Inte helt fel måste jag säga och det gav mig lite extra motivation. Pumpa gärnet! Igår blev det upp tidigt för oss. Dagen spenderades med rejääält shopping på IKEA, siba och mio. Mattias rum är nu klart!! Blev så grymt snyggt!! Såg massa snygag grejer som jag själv vill ha hem, älskar inredning och fixa och ha mig. Så går kvällen spenderades med montering och få i ordning, det sista blir gjort idag. Min blazer från stylebytyra har dessutom kommit!!
 
 

Svar på kommentar

 Anonym:
oj visste inte att butiker klipper simkortet åt en, haha vilken butik gick du till? :)
 
Svar:
Jag  klippte mitt inne på phone house. Men ska du köpa en iphone 5 måste man beställa nytt sim då det krävs ett tunnare simkort =)

New in!

Va på stan med pinglan idag, hon skulle köpa en kjol och jag skulle fixa mina klockor. Sluta med att jag kom hem med ett par nya snygga shorts med lite bling på ;) ge mig sommar!


Svar på kommentar

Anonym:
 hej, du köpte ju en iphone så jag undrar vilken sida du beställde från och om man kan betala med faktura på den sida.

ha ett gott nytt år du med! :)
 
Svar:
Jag köpte min på applestore och betalade hela mobilen på en gång, alltså inte en viss summa i månaden. Har även kvar samma simkort då det bara var att gå till en butik och klippa det. Smidigt! Så min var inte operatörsbunden eller något när jag köpte den, vilket den kan va om man köper i vissa butiker. Dock vet jag inte det där med faktura då det inte var jag som betala den, men det brukar ju gå att välja betalsätt! =)

2013, bästa året på länge? Hoppas!

  Det är mycket som kommer hända det här året, till en början så är jag inne på min sista termin i trean och studenten väntar. Det är många val som ska göras och mycket att tänka över. Men jag känner mig redo, redo att ta mig snäppet längre i livet och steget ut i det verkliga livet. Nya beslut att fatta, val att göra och alla dessa möjligheter som väntar runt hörnet. Jag känner verkligen att saker och ting behöver en stor förändring.
 

Viktigaste måltiden på dagen

Bra start!


1 Januari 2013

 
 Det blev en lång natt, tror vi inte va i säng förrän typ halv 5 i morse. Mattias käka mat igen vid fyra på morgonen haha! Så kan det va ;) Va otroligt skönt att vakna upp senare i min mans famn kan jag säga er. Måste erkänna att morgnarna är en av de bästa tiderna på dagen, dom är lite extra mysiga och vi brukar alltid ligga och prata ett bra tag innan vi går upp. Det är något speciellt med morgonen alltså.. Love! Segaste dagen på länge startades iaf med en brakfrukost tillsammans med våra föräldrar, otroligt mysigt! Jag älskar att våra familjer har så bra kontakt med varandra. Just nu ligger jag här och slänger ihop massa nyttiga recept som jag har hittat och gör ett dokument med allt som jag sedan tänker skriva ut. Vilket är ett jätte bra tips till er! Kanske att ni vill att jag delar med mig av vissa sen när jag testat dom? Ska nämligen komma igång med träningen igen nu så snart jag känner mig helt okej, har ju ett mål att nå till sommaren! Ska lägga upp ett tränings schema, ta det lite lugnt nu i början eftersom jag har en kropp som verkar bli sjuk så fort jag kommit igång ordentligt. Så jag tänkte ta det lite sakta med säkert den här gången. Ska även väga/mäta om mig, det har ju trots allt varit jul haha... ;) Vill ni hänga med på resan? Och att jag ska blogga mer om träning/kost?  
 
 

Gott nytt år mina älskade läsare!!!!