Heart Chat Bubble

Ta plats i soffan

Ska göra mig en kopp te och sätta mig i soffan och kolla film! Kom på att det är sista februari idag haha shit. Men det är as bra för då är det exakt åtta dagar tills min jacka förhoppningsvis är klar för att hämtas ut!!! Och idag är det exakt 6 veckor tills jag blir eighteeeeeen ;)
Nu blir det myskväll i soffan!



Tankar

Mitt liv är så grymt älskvärt kan jag säga er, finns ingenting jag inte är nöjd med ärligt talat. Ni kanske tror att allting bara flyter på och har gjort sen I was born. Men det är så mycket som ingen av er vet, så himla mycket. Allting har inte alltid flytit på för mig. Jag är människa precis som alla andra. Det som hänt är inget som jag tänker ta upp här. Men jag har haft riktigt hemska motgångar i mitt liv. Men det är faktiskt de små sakerna i mitt liv som fått mig att kämpa arslet av mig för att orka allt. Mina föräldrar och syster har haft en otroligt stor betydelse i mitt liv och det är inte bara dom.. Hästarna, hur ska man få en häst att förstå att den haft en så stor betdelse för en persons liv? Lite svårt, men så är det. Och Mattias.. Han har förändrat mitt liv helt. Han förändrade mitt liv till ett helt annat liv och ett liv som faktiskt hade betydelse. På något sätt så är jag glad, eller inte glad att allt hänt. Men händelserna är en stor anledning till att jag är den jag är idag. Och jag är verkligen glad att jag är den jag är. Man har lärt sig med tiden vilka man vet vart man har, man har lärt sig se igenom personers falskhet och jag kommer aldrig bli en som kan lita på människor till 100%. Aldrig. Men vem vet, det kanske på ett sätt är bra? Det återstår att se! Självklart så litar jag på min familj och min fästman till hundra, men sen finns det ju andra personer i världen än dom. Jag vet inte riktigt vad jag vill komma fram till, bara skriva av mig helt enkelt. Men ni som haft hemska motgångar i era liv som mig. Försök göra allt för att blicka framåt, se de små sakerna som gör er starkare och när ni lyckats ta er ur, tänk tillbaka och tänk efter om allt skit påverkat er på något sätt som det gjorde med mig. Ni kanske blivit starkare? Mer självsäkra? Hittat bort från falskheter eller annat? Men kom ihåg, när det är som jobbigast försök se framåt hela tiden och satsa på något, kanske har ni ett intresse så som jag hade hästarna och ta vara på allting som får dig att kämpa lite extra.
Livet har motgångar och kommer alltid ha, det är bara att möta dom och ta sig igenom.
Det finns och kommer alltid finnas personer som vill förstöra, möt dom med ett leende och visar att ni är starka och bättre än så.
Never give up <3



Filmtajm

Hemma från praktiken och tittat BB. Nu ska jag titta på en film hade jag tänkt. Nalle Puhs film faktiskt, barn filmer är älskvärda! Min syrra har somnat bredvid mig i MIN säng.. Tar upp halva sängen.. Ska försöka hålla mig vaken trots att jag är svin trött men måste kunna somna i kväll ni vet. Sjukt att det redan är torsdag imorn! Ska stänga imorn så jag har lite sovmorgon hihih.




Älsklings Ior <3 Stora favoriten för mig! Har med mig en liten Ior som maskot när jag är ute och tävlar faktiskt. Oups, där kom det fram!


Lycka

Jag har hållit på med hästar sen jag var fyra och ett halvt år gammal. Ja, ni kan ju räkna ut hur länge det är. Det är ju ett par år kan man ju säga. Hästarna är verkligen ren lycka för mig. Erica utan hästar, vad är det för tjej? Ingen kan jag säga er. Jag vet faktiskt inte hur jag ska kunna tacka mina föräldrar, för ett tack räcker inte. Dom skjutsar mig fram och tillbaka till olika tävlingar, skjutsar till och från stallet, ställer alltid upp i vått och torrt och framförallt betalar hela kalaset. Ni som inte håller på med hästar kan inte ens ana hur dyrt det är.
Tack världens bästa föräldrar som gett mig möjligheten att hålla på med världens underbaraste sport! 



Lite nya snygga träningsgrejer

Lite sugen på att klicka hem dessa faktiskt! Rosa is the shit liksom.



Sportflaska


Hallå där godingar!

Min näsa är liiiite bättre idag och första dagen på praktiken är avklarad! För er som inte vet så går jag barn och fritids programmet med inriktning barn och nu är jag på praktik i 5 veckor. Kommer bli underbart!
Kom hem och tog mig en skagen toast till mellis. Jag, skagentoast och räkor är loooove! Nu har jag gjort något konstigt med texten igen.. Suck..
Nej nu ska jag kolla lite film!



Då va denna helg över

Det är nästan läskigt hur snabbt dagarna går faktiskt. Man hinner inte ens blinka innan helgen är slut. Skönt att jag iaf har praktik nu i fem veckor. Denna kväll avslutades som alltid med Wallander och en kopp te. Borde dessutom sova nu för jag är ju inte så pigg, är ju förkyld. 
Har lite funderingar på att göra en ny blogg, byta bloggportal och lite sånt där. Satsa lite större liksom. Vi får se hur det blir med det ;)
Nu är det dags för mig att sova!


 


Inspiration

Image 1 of Vanessa Bruno Athe Tan BagImage 4 of Reverse Dress Beaded Bodydoll Shape
Image 1 of ASOS BITTEN Leather Platform T Bar High Sandal  Image 1 of Full Circle Shirt With Asymmetric Hem

Fet lääänk!!!

Min käre vän Carro har gjort en ny blogg så här ska ni få en fet länk till den!!
Här kan ni läsa om ALLT! Och finns det någon av er som är western intresserade så är det här definitivt något för dig!
Kika in här:
http://calwi.blogg.se/


Kläder

Här kommer bilder på skorna och kläderna som jag fick hem i fredags. Bilderna gör dom dock inte rättvisa.
Men dom är as snygga på! Riktigt nöjd faktiskt.







Virkade ballerina!


Och vem är förkyld?

Jo jag.. Känns lagom tajmat till praktiken, not. Har haft en underbar helg med mannen! Hade en super mysig söndagsmorgon dessutom. Det är galet vad mycket jag älskar min prins <3  Sen blev det ut till stallet och mysa lite med pållen. Och nu så ska jag ta mig en varm dusch, äta lite och sen krypa ner i soffan och vila resten av kvällen! Juste, jag fick ju hem kläderna i fredags ;) Gick ju as fort efter samtalet till dom! Har fått massa sms från mina kära vänner som är lite nyfikna haha så bilder kommer upp efter jag ätit middag ;)



Lördags mys

Sitter i soffan och myser med älskling. Idag lyxa vi lite med vofflor till frukost och sen har vi bara tagit det lugnt, kollat på the walking dead bland annat. Ni som missat att den serien existerar så MÅSTE ni kolla den för den är G.R.Y.M! Ikväll blir det mys framför melodifestivalen. Mattias sitter just nu med lurarna på och lyssnar på kvällens bidrag haha jag vill inte höra så här i för väg så han fick sätta på sig lurarna hihi. Snart blir det även lite god mat. Nu ska jag pussa lite på mannen min <3 trevlig kväll!

(mobilblogg)

Sitter på tåget nu på väg till Mattias <3 vi ska träna och lite sånt ikväll. Mina kläder har kommit dessutom! Mamma hämtade ut dom nu precis innan jag drog så blir bild på dom när jag är hemma från mannen sen. Kram på er och trevlig kväll!

Att vänta suger..

God eftermiddag mina fina läsare!
Idag är det fredag, hääärligt värre! Jag sitter och väntar på att tiden ska gå snabbare. Ska till min man ikväll, han jobbar ju så det är bara för mig att vänta. Har försökt fördröja tiden med allt från filmer till att läsa bloggar. Men idag verkar inget hjälpa haha surt.. Väskan packade jag redna igår kväll! Japp, så mycket kan man sakna någon så att väskan packas ett dygn innan. Men ni som har förhållande vet att man blir lite galen!
Men nu ska jag iaf göra mig lite lunch och sen duscha och göra mig i ordning och yada yada.



Låt man aldrig kan tröttna på <3

Haha förra inlägget.. Vet inte va som hände men jag kom åt massa knappar så det hände massa konstigheter lite här och där. Ska duscha IGEN haha och sen göra mig en kopp te och lägga mig tidigt tror jag? Eller.. Försöka iaf! 
Hörs imooorn!




This song makes me horny, okej lite överdrivet men jag kan verkligen inte tröttna på den! Love it <3




.

Suger apa att de är sista dagen på lovet imorn... Fast känns skönt att jag har praktik i fem veckor direkt efter ;)
Kläderna som jag beställde för flera veckor sen har inte kommit en. Ringde och ordern hade inte gått in och de va något problem med rabattkoden och yada yada. Men nu ska ordern ha gått in iaf och sakern kommer förhoppningsvis i början på nästa vecka! Blit det strul en gång till så tänker jag skita i att beställa där ifrån..
Jag är as frusen så funderar på att bada fast jag redan duschat men ändå! 



Rulig video haha!

 


Bitch

När ska vissa sluta beté sig som idoiter?! Okej, hårt språk här. Men seriöst. Tjejer är nog dom största skitstövlarna jag vet. Tjejer trycker ner andra, slänger dumma kommentarer, sprider rykten, förlöjligar andra och massa annat skit heeeeeeeeela tiden. Det är absolut inte konstigt att så många mår dåligt idag, det är långt ifrån konstigt. Och det roliga är att tjejer trycker ner varandra så det skriker om det. Och seriöst, LÄGG AV!! Borde man inte ge komplimanger till varandra istället och bygga på varandras självförtroende, ge positiv kritik till de som vågar se annorlunda ut och bara acceptera att alla är olika till både utseendet och sättet? Det tycker iaf jag och har man något pissigt man vill säga så håll det för er själva istället. Jag är sååå trött på dagens samhälle ärligt talat. USH! Gör något och skapa en förändring, för ni förstör andra.  
Nu har jag fått ut mitt, tack och hej!



Mys promenix

Vart ute och gått med Mikkis. Kanon skönt ute och härligt väder! Fint när solen gick ner dessutom. Men det bästa är nog att typ all snö är borta!! Jag hoppas för allt i världen att våren kommer nu!!!





Snacka om att det är sjöar överallt!





Haha stackars Mikkis tar sig igenom sjön på vägen! Dagens problem, skor som läckte in...


See you later!

Nu är jag klar, blev att fixa sig lite snabbt. Ska ut och träffa Mikkis en stund nu. Tänkte även va duktig och ta med kameran ahha jag suger verkligen på det där med att ta med den men jag ska verkligen bättra mig så att det blir lite mer bilder här!
Puss så länge



Jag är klaaar!!!

Efter fyra dagars städning så är jag äntligen heeetl klar med rummet!!!!! Bara en sak till som ska upp på väggen men det tar jag ikväll! För nu ska jag hoppa i duschen och göra mig i ordning!


Nattiii

Blev inte helt klar med rummet idag, men fixar klart imorn. MÅSTE. Har legat och bombat Mattias lite, han sover för han jobbar ju. Hahha kul god morgon lär han ju få iaf! Tänkte faktiskt börja tänka på refrängen jag med. Vill inte vända dygnet alltför mycket.






Kaoset börjar försvinna

Börjar äntligen hända något med mitt rum! Jag har bara hyllorna att rensa ur sen är rensningen heeelt klart. Satan va jag slitit med rummet, tre dagar liksom. Imorn blir det göra det sista som damma, damsuga igen och moppa golvet. Och mamma ska få plocka ner allt som är på min garderob för jag är rädd att det är spindlar där haha!


 


Kuvertväskan

Här kommer bild på kuvertväskan jag köpte igår!




Har du dessa shorts?

Är det någon av er som har dessa shorts och inte vill ha kvar dom? Säg gärna till då för jag är ute efter ett par men dom är slut överallt verkligen.



Håller på för fullt i mitt rum

God eftermiddag bitches!
Jag håller på och stäkar i mitt rum nu för tredje dagen i rad. Garderoben och byrån är ur plockade, rensade och damsugna invändigt. Känner att jag börjar komma någonstans nu haha! Nu är det bara resten av rummet kvar dock.. Men jag har stött på et liiiiiitet problem... Jag har inte plats för alla mina kläder!!!! Satt nyss och snacka med mamma om vart jag skulle få plats med en byrå till haha är det nu man borde inse att man har lite mycket kläder? Mamma tycker det i alla fall, men inte jag. Har faktiskt gett lite til min lilla syster eftersom man är så snäll! Jag har faktiskt hittat kläder eller aa "hittat" kläder som jag glömt att jag ens hade haha. 
Nej nu ska jag städa vidare! Slänger in bild på väskan sen också.


Hemma! Med lite nytt...

Nu är jag hemma igen! Bilden är fixad och köpte ram till den. Sen köpte jag även en kuvertväska och en skinnjacka! Så nu ekar det lite på mitt konto.. Tänker inte tala om vad jackan gick på.. Men kan lägga upp bild på väskan sen iaf och bild på fotot kommer när de är uppe! Och skinnjackan kommer bild på när jag hämtat den, för den är hos skräddaren just nu för att fixas till lite ;) Längtar som tusan till våren nu och att få hämta den så jag kan börja använda den!!!









Snabbt inlägg!

Skirver ett snabbt inlägg, jag ska nämligen in till stan och fixa lite grejer. Mamma dag blir det!
Idag har jag på mig svarta jeans, blus från Zara, halsring från gina.
Puss så länge måste kila!


Wantiiiis!!

Nelly  Shoes - Elvira

Klicka för att förstora bilden

Klicka för att förstora bilden
Klicka för att stänga fönstret

Dessa med nitar och de blåa är nästan ett måste för mig i sommar!!!! Ska beställas hem direkt om jag har pengar till det!!!!


Halv klar?

Nu har jag städat HELA dagen oavbrutet! Och tror ni jag är klar? neeeeeeeeeeej........ Eller jag städade ju först, men så skulle jag rensa garderoben och lådor vilket har lett till ett kaos nu. Jag är inte ens klar med rensningen!!! Garderoben är klar iaf och underklädslådan samt två lådor med skit som tillslut blev en låda med skit och en till låda till mina underkläder. Ett steg fram iaf! Men jag är långt ifrån klar.. Och hur ska jag kunna sova i natt när sängen är full av grejer? hmm... Får slänga ner allt på golvet? Kommer inte kunna fixa kalrt allt imorn för har lite andra planer då ;) Men måste få klart allt på onsdag/torsdag. Måste! Eller kan ju forstätta ikväll om jag ställer in någon stark lampa här för min taklampa är sönder haha har bara lampan vid sängen, illa. Har dock lite plats problem.. Får be Mattias hjälpa mig komma på något! Han är bra på de jag inte är bra på haha, så bra såå <3


God morgon bitches!!!

Hade nästa glömt att jag hade lov faktiskt haha. Sovit ut nu, ätit lite fil till frukost och nu har jag satt musiken på högsta nivå och ska städ rummet! Imorn ska jag även åka in till  stan och fixa den där bild förstoringen. Allting som väntar på att få komma upp på vägarna ska upp också! Inte tagit mig tid till det men nu är det dags tycker jag. Först städa, sen rensa garderob och lådor. Rensar jag först innan jag städat så kommer det bli som andra världskriget här inne.....
Fick nyss sms från älsklingen haha stackarn jobbar ju så han har inte lov och är lite avis haha <3




 Ny vaken chey, bjuder.


På något sätt så är det söndagsfix

Söndagar blir oftast lite pyssel om sig själv. Tog en lång vaaaaarm dusch och skrubbade hela kroppen verkligen, la hårinpackning och yada yada. Jag är helt bebis len nu! Använder produkter från Body shop. På något sätt så är det söndags göra, blir det så för er med? Fräsh inför kommande vecka!
Sen åt jag faktiskt glass och kollade på Wallander. Blev sedan att kolla BB fram tills nu. Lite coolt att Amandus är från the same place like me va ;) Nej nu ska jag ta och sova, är ju faktiskt en dag imorn också och jag är ine så sugen på att vända dygnet helt och hållet. Imorn tar jag tag i mitt otroligt rena rum!
Puss och kram




Söndags mys

Har varit och myst i stallet nu på dagen. Va riktigt skönt ute idag! Plus grader! Jag hoppas för allt i världen att snön försvinner nu.. Sen övningskörde jag ett tag med mamma.
Nu ska jag strax äta lite middag. Blir pasta med kräftstjärtar och brushetta (stavning?) till förrätt. Finns det något bättre än god mat?! haha tvivlar, I love food. Skönt att det är lov också så man kan göra sig lite extra goda frukostar ;) Köpt lite jordgubbar och grejer idag!




Vill ut på tävlingsbanan igen! Hoppas det blir några starter med Tellobello i år.


Skit bidrag rent ut sagt!!!

Jag fattar verkligen inte.. Fan vilka skit bidrag de va ikväll rent ut sagt.. Och seriöst, Ranelid till final? Hur sjutton tänker folk?! Hade Mattias gått vidare med Molly så hade det varit den bästa lösningen för kvällens bidrag eller va man nu ska säga. Ja, ni fattar? Nu hoppas jag för allt i världen att Loreen tar hem hela skiten i finalen. Satan va jag ska rösta! Hhaha lite små irriterad? Japp!

 


Soffan here I come

Nyss ätit massa god mat. Räktoast till förrätt och sen blev det kött med klyftpotatis och massa grejer till. Nu är det dags att inta soffan för att kolla på melodifestivalen. Blir lite dipp och grönsaker till det!



Nog finns det annorlunda skor..



Vad säger ni fotbollsbrudar? ;)




Lugn lördag

Nu har jag varit i stallet så det är bara att ta det lugnt resten av kvällen! Övningskörde även lite med mamma och sen åt jag skagen toast till lunch. Finns det något godare? Knappast. Räkor i alla former är så otroligt gott!
Ska läsa lite bloggar nu och lyssna lite musik. Skönt att ha dagar då man gör absolut ingenting faktiskt. Imorn ska jag dessutom ta tag i mitt rum! Ska fixa bildförstoring i veckan också. Nu ska det hända grejer!


Mot stallet!

Nu ska jag bege mig ut mot stallet.
Kollat igenom gamla bilder och jag saknar hoppningen lite faktiskt.. Ja, dressyrtanten tävlade hoppning en gång i tiden. De ni! ;)


God morgon snyggingar!

Jag bloggade inget igår, sorry for that. Men jag hade mys kväll med mamma och pappa! Lite familjetid är skönt ibland. Vi åt thaimat och sen kollade en film. Eller ja, jag somna haha! Helt sjukt att jag somna halv nio! Jag vet inte när jag somna tidigt senast.. Märks att skolstressen är borta. För nu är det ju loooooov!!! Så jääääkla skönt! Och lovet följs sedan av fem veckors praktik vilket känns helt wonderful. Ingen skola på 6 veckor, oh yeah! Ska be syrran fota mig någon dag i veckan. Känner att behovet av en ny header aldrig varit större. Ska även fixa mitt rum och rensa lite bland alla mina kläder.
Min käre vän Josse åkte dessutom till Gran Canaria i natt den lyckosten.. Hoppas hon får en as bra vecka och solar lite åt mig! <3
Bjuder på en av de bästa låtarna just nu bitches




It reminds me of everything..

Jag känner att jag kommer bli pank innan jag ens hunnit blinka haha shit va jag är shopping sugen.. Klickat hem en del men det kryper fortfarande i fingrarna för det finns såååå mycket jag vill ha. Hade ju beställt hem grejer förra veckan som faktiskt inte har kommit än. Ska ringa imorn och kolla om det hänt något med beställningen eller något.
Men jag ska dejta kudden nu, behöver min skönhetssömn ;)

 


Bikini+skor

Bild på bikinin jag köpte idag och önskebild på skorna när dom sitter på!




Fika med min fina vän <3

Hoppas ni alla hade en fin alla hjärtansdag och så vidare.
Idag är det äntligen torsdag! En dag kvar till lovet! Jag och bästaste Lollo drog och fikade efter skolan idag för vi slutade tidigt. Danne kom även en stund. Mysig torsdags eftermiddag kan jag säga er! Jag han även köpa en bikini hihi äääälskar deeeen! Den hade inte satts ut i butiken än, men det gick bra att köpa ändå mohaha. Tänkteslänga upp en bild på den om en stund! Sen önskade Mikkis att se bild på mina skor när dom sitter på så det ska jag fixa också.
Så blir lite bilder om en stund!






(mobilblogg)

Kom till skolan idag och då satt det hjärtan på våra skåp. Riktigt gulligt gjort! Detta satt på mitt...

Glad alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag mina fina bloggläsare!
Kram Erica



Familjen annorlunda

Hhahaha det programet gör mina måndagar! Så sjuk mysigt program! Pluggade faktiskt lite men slutade med att jag somnade.. Great.. Så blev tv:n slutet på kvällen. Nu ska jag gå och lägga mig! Är trött som en jag vet inte vad..



If you give up on something, you never really wanted it in the first place

Känslan av att de är sista måndagen inna sportlov och fem veckors praktik är riktigt najs kan jag säga er! Kollade kalendern idag och veckorna till sommarlovet kommer verkligen rusa iväg. Att komma på under dagen att man inte har sista lektionen och kommer hem tidigt är inte heller helt fel kan jag säga! Har tagit de lite lugnt nu sen jag kom hem men nu är det plugg för mig som gäller. Har äckligt mycket plugg nu den här veckan... Lite myskläder och musik får lätta upp stämningen lite! Någon av er läsare som föresten provat på chili burn? Är lite nyfiken på om det funkar. Kommentera gärna om du testat det!


 


I'm back

Har haft lite bloggpaus, I needed it. Men nu är jag tillbaka! I fredags va jag heeeelt ensam hemma så jag satte mig och kollade film hela kvällen och dippade grönsaker. I lördags var det upp tidigt för skulle till tandläkare. Hade inte varit där på två år, va dessutom på nytt ställe för jag bytte för drivdes inte med gamla tandläkaren. Har lite tandläkarskräck så för mig är det viktigt att känna mig trygg hehe. Och nu är jag så jääääkla glad att jag bytte tandläkare! Gu va härlig hon va alltså, jätte trevlig och försiktigt och pratglad! Hahaha de första hon sa när hon såg mig va att jag skulle söka till modell haha gulligt ;) Hade dessutom inte ett enda hål, har aldrig haft för att skryta lite ;) Men känns as skönt, va inte ens i närheten till hål någonstans. Så ska bara på en rutinkontroll i slutet på nästa år eftersom de då blir sista gången jag går gratis. Sen behöver jag inte gå förän slutet på 2015! YES! Hahah hur skönt är det att inte höra de liksom? Bra start på lördagen va de kan jag säga! Sen på väg till bilen så "råkade" jag visst köpa med mig massa underkläder och en eyeliner, oupsiii. Men jag behövde, okej behövde och behövde, lite nytt i min underklädslåda. Känner mig så sjukt fräsh om jag har snygga underkläder, är jag ensam om det? haha skor och underkläder är min stora kärlek!
Jag åkte iaf direkt till Mattias efter. Tog det bara lugnt under dagen och på kvällen gick vi och åkte skridskor. Vi va helt ensamma vilket kändes bra eftersom jag suger på att åka haha bambi.. Men älskling lärde mig! Sen när vi kom in så va det direkt till soffan och titta på melodifestivalen och så åt vi små tomater haha. Det va iaf rätt som gick direkt till finalen!
Idag så hann vi inte göra så mycket. Vi sov ut och sen va det bara äta frukost sen va det bara för mig att bege mig till tåget. Ponken har ju träning på söndagar och jag har ju stallet så. När jag kom hem så va det ut till stallet och massa söndagsmys. Skönt att det inte är så kallt nu för det är inte så kul att va hästmänniska när de är 20 minus haha. Men idag va det riktigt skönt! Va faktiskt lite vårkänsla. Kanon väder!
Har precis haft ansiktsmask och tagit en lååååång vaaaaarm dusch! Ska göra mig te och en frukttallrik nu för det är ju faktiskt Wallander nu klockan nio. Ett bra slut på denna helg! Shit va långt inlägg jag skrivit för en gångs skull haha ett litet plus till mig känner jag. Jag hoppas att de andra jag beställde i början på förra veckan kommer nu imorn eller på tisdag! Håller tummarna



Kort paus?

Fick kommentarer om skorna, inte bara jag som är lite små kär i dom och har även fått sms från några kompisar haha tror jag kommer få låsa in dom om nätterna!
Har inte så mycket att skriva om denna onsdag, händer inte så mycket. Ska kolla om det går att beställa hem förstoring av bilder, annars ber jag mamma fixa det någon dag på stan. Mamma visade mig en grej som jag inte sett förut. Jag va 6 år på bilderna och platina blond haha erkänn lite häftigt! Jag är ju inte direkt platina blond nu men har faktiskt kvar EN blond slinga fram i håret haha gulligt värre.
Tar faktiskt en kort bloggpaus, just for tonight. Blir säkert inlägg imorn ska ni se!




Min blonda slinga, sweeeeet


God kväll bitches!

Har smygit runt i mina skor hela kvällen nu haha så jäkla kär i dom! Resten som jag beställt kommer förhoppningsvis i slutet på veckan. Hoppas de sitter lika bra som skorna jag fick hem idag hihi.
Jag ska plugga lite nu, gör mig en stor kopp varm choklad till det. Min mage kommer dö och svullna upp men jag är verkligen sugen på varm choklad! Åt aaaaaaaaas god mat idag som vanligt haha wook, kan äta hur mycket som helst av det. Nej men nu får det bli lite tisdagsmys! Onsdag imorn satan så veckorna går fort..



Vad finns i paketet jag nyss hämta ut? ;)







Men hallå där snyggingar och välkommen till min garderob!!! Alltså jag dör! Dom sitter så jävla bra rent ut sagt och är så sjuuuukt snygga så man dör bara av att kolla på dom!! Kommer seriöst bo i dom här när snön orkat försvinna!! Sko orgasm på hög nivå!! Dom är så jäkla sköna att gå i!! Okej, märks det att jag älskar skor?.. Jaja, jag är i alla fall så grymt nöjd med köpet!!! Puss på skorna haha


Skriva av sig lite

Det här med livet alltså, vilken stor tankebubbla man kan hamna i. Finns så sjukt mycket som snurrar runt i ens huvud ibland, känner ni igen er? Jag är nog en extrem tänkare, men alla har nog tänkt någon gång. Kvällar är för mig stunden då de flesta tankarna snurrar runt.
Men till lite ärlighet. Förtillfället kan jag inte direkt säga "F*N VA JAG ÄLSKAR LIVET!" men jag kan inte säga att jag ogillar det för de gör jag inte. Jag trivs helt enkelt, jag trivs så jäkla bra, precis som allting är. Och det känns bra någonstans där inne.
Livet har sina prövningar och tuffa dagar, men shit va de är vackert på samma sätt och vad mycket man går igenom, vissa mer än andra. Jag har så sjukt fina personer vid min sida dag som natt, personer som faktiskt gör mig lycklig så det skriker om det. Jag har nog haft tur, att mitt liv skulle se ut så här året jag fyllde arton trodde jag aldrig. Visst har jag inte tur med allt, för det kan nog ingen ha. Men jag har haft tur i mycket. Jag trivs läskigt mycket med livet, vilket på ett sätt skrämmer än men samtidigt känns det så hiiiiimla bra.



Jag längtar till livet som vuxen <3


Sista körkortslektionen-Check!

Nu va sista körkortslektionen avklarad! Bara att hålla igång nu innan teoriprovet och träna körningen och sen hoppas på körkort! Sitter just nu i soffan och tittar på Familjen annorlunda med mamma, så himla mysigt program. Har även paket som ska hämtas ut imorn ;) Ska ta det på direkt på väg hem! Spännande... ;)
Nu ska jag kolla klort de här och sen blir det two and half men! Mysig måndagkväll, ska fixa mig lite te också så är kvällen komplett.




God morgon bitches!

Dags för mig att stressa till bussen, måndag mornar ni vet.. suck.. Vi hörs senare idag för jag har sista körkortsteori lektionen idag efter skolan! Yeeey!!! Så hörs efter det någon gång. Dålig uppdate idag helt enkelt!
Seee yaaa




<3

Du betyder obeskrivligt för mig.
Du är mer än allt för mig.
Utan dig är jag ingenting.
Tack för att du finns i mitt liv älskling och får mig att må bra <3
Du är hela min värld <3





Söndags mys

Kollat ponny akuten och ska duscha nu för att sedan sätta mig i soffan och kolla wallander. Jag har total skitit i skolan den här helgen, inte ens öppnat för att kolla i min kalender. Känns as skönt för behövde verkligen en paus i helgen och har istället ägnat mig åt de som får mig att må bra. Så nu ska jag väl va iaf lite laddad inför kommande vecka? Don't think so.. Men men bara kämpa på, två veckor kvar sen är de lov! 
Jag måååste göra om bloggen nu bums. Har haft headern och designen sen i somras tror jag? Ska kolla om någon inte kan hjälpa mig. It's time for a change.
Längtar så gaaaalet mycket till våren! Snön kan ta och försvinna nu tycker jag så man kan lägga undan vinterkläderna och ta fram allt snyggt! Blir galen snart!
Nej nu måste jag hoppa i duschen om jag ska hinna bli klar innan wallander. Ska göra mig en tallrik frukt också!


 

Bara för jag gillar den här bilden på mig och inte orkat ta någon ny idag 


Give me









Helgen <3

Bloggade inte igår, oupsi!
Men jag va uppe tidigt, gick upp vid kvar i åtta. Dock va jag vaken tio över 6 för sov skit hela natten. Men gick upp iaf och gjorde mig i ordning och yada yada. Sen gick jag upp till hallen för Mattias hade fotbolls cup så där satt jag från tio till halv två haha. Men drog med mig mina kära vän Carro som sällskap, snällt av mig att dra upp henne åtta på en lördag morgon ;) Tur jag har som har en så snäll kompis! hihi <3
Sen följde Mattias med mig hem och vi tog det lugnt heeeela dagen. Tvingade honom att kolla the notebook med mig haha även fast jag sett den förut. Slutar ändå alltid med att han tycker mina favorit filmer är bra hihi! Kvällen kollade iaf på melodifestivalen. Va det någon mer som gjorde det? Vem hejade ni på? Jag höll självklart på Loreen!!! Och Mattias på Dead by april haha. Vilken tur att båda gick vidare då!
Idag vaknade jag upp i min älsklings famn. Söndag morgon, gu va underbara dom är på något sätt. Vi låg kvar ett bra tag innan vi gick upp och åt en bamse frukost med frukt och grejer. Vill verkligen hissa helg frukostar när man kan lägga ner lite mer tid på det och fixa lite extra gott! Tiden rann tyvärr iväg alldeles för fort. Älsklingen behövde åka för han hade träning så jag passade på att dra mig ut till stallet samtidigt. Blev lite mys söndagsmys med pållen också vilket han verkade uppskatta väldigt mycket han med.
Övningskörde lite med mamma också vilket går as bra nu! Körde en sväng förbi Carro och hälsade på lite. Och nu ligger jag här med en kurrande mage och hoppas att pappa kan skynda sig lite med maten!




hahahaha någon ser lite besvärad ut hahaha Carro <3


Fina du

Haft myskväll med mamma och pappa! Först va de bara jag och mamma så vi åt lite god mat och satt och prata. Sen när syrran och pappa kom hem så kollade iaf jag mamma och pappa på film. Men måste sova nu för jag ska upp tidigt imorn!
Vill bara säga att jag har så jäkla fina vänner. Emma gjorde mig så grymt glad nu ikväll <3


Äntligen fredag!!

Finns inget bättre! Hra varit as trött idag, somnade på engelskan lite smått sådär.. Men men nu är man hemma och en mysig fredagkväll väntar! Mamma kommer strax hem och då blir det lite tjejmys med grillad kyckling och lite smått och gott. Älskar mamma kvällar! Får se om jag tar en sväng förbi Carro sen.



Happy face!!

För stunden så är jag glad!!! först tryckte jag i mig lite kebab pizza och sen så beställde jag lite grejer äntligen!!! Va lite krångel på en av sidorna så jag ska beställa resten imorn för måste ringa kundtjänst. Suck alltid är det något. Men men, just nu är jag glad för stunden iaf!
Ska ta mig en dusch nu och lägga mig för att sova!


Ush på vädret..

Va -17 grader när jag gick upp i morse, de är seriöst sjukt.. Och nu snöar det fy satan.. Jag hatar vintern..
Slutade som tur va tidigt så har tagit plats i sängen! Ska läsa lite i engelska boken innan mamma kommer hem för då ska vi beställa klädeeeer!!! och skor (a) Kommer bli pank *snyft*.




Mössa <3


Imorn ska det beställas grejer!!!

Nu har jag hittat endel som ska klickas hem! Det ska fixas imorn! Kommer bli pank dock.. Men men man fyller ju år sen så ;) Och vem får inte pengar då liksom? Ni kan inte ens ana vilken beslutsångest jag haft här ikväll hahahah valt mellan as många par skor ahha men bestämt mig för ett par jag ska beställa! Sen ska jag smöra för min lilla syster att hon ska köpa ett annat par i födelsedagspresent åt mig, rea liksom? hahah ;) nej men min syrra brukar oftast vara snäll faktiskt!
Har nyss delat med mig av min lilla förändrings idé jag pratade om här om dagen till min kära vän Carro, behövde någon att diskutera det med haha. Men hon tror faktiskt det kommer bli najs! Så jag hoppas hon har rätt haha men ni andra får vänta och se!
Jag ska ta och sova nu, redan torsdag imorn fatta va veckorna går snabbt! Sovmorgon för mig, två lektioner och mentor och sen dra hem vid två. Oh yeah!
God naaaattt!!



Carro kommer absolut inte döda mig för den här bilden haha flumm bild från en galen natt i somras!
Brudarna bjuder!


käääääär!!

Jag har hittat ett par skor som jag MÅSTE ha!!! Är två jäkla kronor från fri frakt så ska tvinga lill syrran att beställa något också hahahahaha. För skorna måste jag bara ha!!! Dom är dessutom prissänkta med 300!!! När det gäller skor så får man faktiskt va hur desperat som helst hahaha!
Hoppas hon kommer hem snart den lilla fisen, hon är på nå gymnasie tror jag.
Ska sitta och dregla lite till framför skorna så länge!



Isbit

Skit dag.. Sov as dåligt i natt, sen har jag varit frusen helda dagen. Ligger under två täcken just nu men hjälper det? nej! Är helt fläckig (blir det när jag är kall) och har gås hud från topp till tå. Ush.. Ska fixa lite varm mat nu, fisk med räksås mums! Sen måste jag nog göra mig en kopp te eller något så jag blir varm någon gång. Kommer inte gå upp ur sängen sen alltså. Känns ju jätte bra att det snöar också.. Ge mig våååår!!!!