Heart Chat Bubble

Shopping! <3

wohooo!! ska in till sthlm med mikkis o shoppa. ÄNTLIGEN har man pengar! så nu blir de nytt i garderoben! sen ska älskling sova här! bäääst!!! <3333333333333333333

Ha de gött!

Puss ekkiz <3


sämst

Den här dan har verkligen varit sämst! helt seriöst, så jag orkar inte uppdatera....

Ha de gött!

Puss ekkiz <3


walla

Hej på er! Seg dag idag, plus att de är skola imorn. Bajs på de. Ha iaf en sjuuukt kul kväll igår med lite roligt folk! haha flumit värre. Idag blir de plugga lite eftersom jag varit sjuk och sen så ska jag rida för therese, sista träningen innan uppvisningen som är på lördag. Hoppas de blir bra och att vilje inte bryr sig så mycke om allt folk. Men man vet ju aldrig, han är ju trotsallt unghäst. Bara hoppas på de bästa =)

Ha de gött!


Puss ekkiz <3

n


Sjukling!

Vakna igår morse o mådde skit, så jag va hemma igår. Fick feber o lite sånt o yr i mössan. Så är hemma idag med o kollar film så de skriker om de. Hoppas på att bli bra till imorn för ska ju shoppa med Jozzi då, så bara hålla tummarna.

Ha de gött!


Puss ekkiz <3


hål! =D

Wallaaa! har hål från äckel spanskan! Wohoooo!!! slipper vitlöksläraren! så ska fixa lite lunch nu o ta de lugnt. Sen blir de tillbaka till skolan för o ha matte o sol o sen slutar man. Skön dag!


Ha de gött!


Puss ekkiz <3


Plugg -.-

märkte att vi har mer läxor än vad jag först trodde. Så blir tyvärr att sätta sig att plugga nu. Plus att de är världens tråkigaste ämnen! USH!



ha de gött!


Puss ekkiz <3


2 veckor kvar typ

Gymmade idag sen hem o vila o sen drog jag ut till stallet. Träningen inför uppvisning som är den 30e. LADDAD! gick skit bra idag, vilje gick skit fint! fast mathildas häst är kåt i min hahah så mitt ben vart lite mos för han va lite närgången hahahha. dålig uppdatering för sovit hos älskling =) <33333333333


ha de gött!



Puss ekkiz <3


Lång lunch<3

Kom nyss hem, har lång lunch i skolan så gick hem för att käka eftersom jag har så nära. Va ändå äcklig mat i skolan! soppa! blööö!! Så åt nyss o nu sitter jag o dunkar musik. Gymma idag igen kanske, får se om jag hinner o så.


Ha de gött!


Puss ekkiz <3


13 januari <3

Vääärldens segaste dag! Somna i skolan o jag vet inte vad.. sen hände de massa kul HAHAHAH men de orkar jag nog inte skriva för de är rätt mycke o skriva om man ska fatta =D sen är de mycke läxor, jag hänger verkligen inte med.. ska försöka uppdatera varje dag men blir lite svårt ibland. Dags för mig att skärpa till mig när de gäller skolarbetet!! fy!!




ha de gött!



puss ekkiz <3


HAHA!

Jag o Felleeeh har kommit fram till att vi är världens sämsta hamsterägare! HAHAHAHA! de enda man kan säga är dammsugare, ishink o dörr HAHAH farliga saker för dom små xD Nu ska mina dumma lillasyster låna datan, illa! Så ska sätta på en film o fixa te!


Ha de gött!



Puss ekkiz <3


Aldrig?

Har insett att man aldrig blir nöjd med sig själv, även fast man kanske borde. Man känner alltid den där lilla extra pressen på att ens utseende måste vara perfekt. Men ingen är egentligen perfekt. Bara jag som känner igen mig? Lix alla borde bli älskade för de dom är, men hur många blir de egentligen?

aja, segis dag idag igen. Va ute i stallet en snabbis för min bebis är flyttad till ett annat stall. Riktigt fint ställe! Han v erkar trivas bra iaf =) o fel person åkte ut ur paradise hotel igår!!! Bort med Catja, Dalin o Rami!!!


Ha de gött!



Puss ekkiz <3


segis dag

Dagen har varit allmänt seg. Gick och la mig efter 5 i morse, satt uppe och pratade med älskling <3 sen blir man väckt klockan 12 och kunde inte somna om. Så varit slappa dag för har inte orkat göra nå. Skön med mjukiskläder som omväxling. Jag o Jozzi ska in o shoppa på freda evetuellt. Äntligen! Har hittat jätte mycke som jag ''MÅSTE'' ha. Hoppas bara pengarna räcker =)


Ha de gött!



Puss ekkiz <3




n


PH!

Yes! Paradise hotel drar igång idag igen! och de med dubbel avsnitt! wohoooo!! beroende? hmm... nej? =D Blir fram med Ben and Jerry's glassen o sen sätta sig framför TV:n. 1 timme kvar! Någon mer än jag som är fast vi PH?

Nya kläder ska köpas och nya skor är på G, snart pank igen ;o



Ha de gött!



Puss ekkiz <3


Bild från i somras bara för att jag längtar GRYMT mycke dit!

sommar


Älskling! <3

yes! idag ska jag leka med älskling =D saknat hnm huuuuuur mycke som helst! även fast vi sågs för nån dag sen... kanske sussar där, elr jag tror de iaf =) <33333333333333333333 Lyckad kväll igår också! jesper kom ist för kim =) HAHAHAH jävla fegis är jesper, satt o gömde sig och höll martin i handen xD


Ha de gött!




Puss ekkiz <3


Nytt år!

Nu är de nytt år och 2010 ska bli så himla mycke bättre än 2009! Jag hade världens bästa nyår hemma hos älskling! Va uppe till 6 på morronen och sov till 2 men gick inte upp förän halv sju hahaha xD Tack för bästa nyår älskling! <33333333333333333 Idag blir de filmkväll hos mej med Jozzi, Danni, Mikkis, Martin, Kim o kanske älskling =) kommer bli bäst som alla andra gånger =)




Ha de gött!





Puss ekkiz <3