Heart Chat Bubble

Grattis Mamma! <3

 Idag fyller min älskade mamma år! Vi får lite främmande nu och så blir det lite tårta. Mannen min kommer också och ikväll blir det troligen ut och äta. Nu måste jag kila, kusinerna kommer!
 

.

 Ledsen för dålig uppdatering idag. Har köpt färg och sånt så jag kan fixa klart sängbordet och sen har jag haft en härlig dag med Jonathan och Joen. Vi har grillat lite, snackat lite och haft det allmänt trevligt. Nu har jag myskväll med min fina pappa som jag knappt träffat senaste tiden.
 
 

Ibland undrar man..

 Ska försöka sova nu. Tänkte ta mig upp hyfsat faktiskt. Har en hel del inplanerat imorn. Behöver köpa lite grejer så jag kan fixa klart sängbordet och sen göra klart den. Sen ska jag träffa Jonathan och Joen en sväng också och sen ha en riktigt härlig kväll med pappa som jag knappt träffat den senaste tiden. Någon som föresten kollade aftonbladet idag? Jag undrar ta mig tusan vart världen är på väg...
 
 

Nu är jag glad

 Ni som inte är beroende av något, var glada! Jag är shoppingberoende och inte lite heller = man blir PANK. Men man blir glad haha jag har precis beställt hem en riktigt söt topp! Är helt förälskad i den! 
 

Lite små händig

 Idag har vädret varit ganska så bra faktiskt. Lite mulet till och från men har inte regnat iaf. Hann ta mig en solstund ute och fick faktiskt lite färg. Sen startade jag upp projekt sängbord. Ska måla om det och piffa till det lite. Jag är faktiskt lite små händig! Och jag tycker det är kul med såna saker. Ska ner och köpa färger och så imorn, idag hann jag bara slipa hela. Ska börja laga mat strax tror jag, idag får det bli lasagne. En av mina favorit rätter!
 
 
 
 
 
 
Ser redan bättre ut, va väldigt grått innan jag slipade det!

Ge mig lite oväntade saker tack

 Suttit ett bra tag nu och försökt få ner lite ord på skärmen. Finns en hel del i mitt huvud ikväll/natt men ändå får jag inte ner ett enda ord. Vart ska man börja någonstans bland alla tankar? Det är lättare sagt än gjort att skriva inlägg ibland. Varför kan det aldrig hända något? Allting är så otroligt förutsägbart så det finns inte. Händer aldrig något oväntat eller överraskande. Allt går i samma bana hela tiden. Jag vill just nu tillbaka till London, gu va jag saknar den staden och dess puls.
 
 
 

Det bästa med sommaren

Det är nog dom härliga stunderna man får med sina vänner, spontana grejer. Varit med Jonathan och Joen idag, haft det lite trevligt, grillat lite, spelat lite och pratat om en hel del. Riktigt mysig dag måste jag säga! Och solen har varit framme!
 
 
Dagens, älskar urringningen i ryggen!
 
 
Grillmästarn Joen!
 
 
 
 
Jonathans aaaaas söta katt! I'm in love i den!!!!
 

God morgon God morgon!

 Jag har varit uppe med tuppen idag! Klockan FEM! De ni! Nej men jag har haft körlektion, kvart i sju för att vara exakt. PÅ MITT SOMMARLOV! Erkänn duktigt. Och idag händer.... Vad? Nej då, jag ska träffa en killkompis faktiskt, eller två. Det var lite prat om bio men vi får se hur det blir med det. Det är ju premiär för Ice age 4 idag!!! Wohoooo!!!! För er som inte vet, jag ääälskar barn filmer hihi. Ska nog bara ta det lugnt medans jag väntar på att gossarna ska vakna till liv.
 
 

3 år med min man idag <3

 Tre år.. Kan knappt förstå det själv. Tre år klingar fint i min tanke. Man brukar säga att tiden går fort när man har roligt, jag säger nog åren går fort när man är lycklig. Det har varit dom bästa åren i mitt liv. Jag är glad att jag har en kille som Mattias vid min sida. Han är så mycket mer än bara min fästman, han är min allra bästa vän. Jag har verkligen killen jag vill leva mitt liv tillsammans med vid min sida och jag kan verkligen skatta mig lycklig.
Love you until the end and forever after <3
 
 
 
 
 
 

.

 Här har det varit lite tunt med inlägg i två dagar. Men har känt att jag behövt en liten paus från allt och bara leva lite. Igår va jag uppe svin tidigt för att sitta i biljett kö till swedish house mafia. Fick man några biljetter? Nej.. Sen bar det av in till stan med två killkompisar, köpte present till min mamma och sen hade jag körlektion mot kvällen. Idag var det samma visa, upp tidigt för att sitta i biljett kö eftersom dom bestämt sig för att ha en extra spelning. Fick man några biljetter idag då? Nej! Flera timmars väntan på ingenting, suck. Är dessutom världens piss väder så jag har faktiskt inte kommit särskilt långt idag. Legat och tittat på film hela dagen. Men ingen ångest för det, mår inte bra så då gör det inget att vädret är lite dåligt. Får faktiskt bli hämtmat till middag! Lite grekiskt! Har ätit nyttigt senaste dagarna så ingen skam där heller ;)
 

Dags att sova kanske?

 Ja, jag ska strax dejta kudden. Jag har dessutom en tatuering på gång som jag förhoppningsvis gör i augusti! ooo spännande va ;) Josse har hjälpt mig lite att göra en ungefärlig skiss, men den får vara lite hemlig än så länge ;) Nu säger jag god natt!
 

Söndag

 Hej på er, söndag redan. Sjukt vad helgerna går fort nu för tiden. Mobilbloggningen har inte funkat som det ska som jag sa. Men nu är jag tillbaka hemma igen och en ny vecka ligger framför fötterna. Får dock chilla lite med träningen, har åkt på förkylning igen. Så fort jag kommit igång med träningen så kommer det en förkylning, verkar inte va meningen att jag ska träna haha. Hoppas den här veckan bjuder på något roligt! Imorn kommer jag vara uppe med tuppen iaf. Har en hel del som ska göras imorn. Bland annat köpa present till mamma som fyller år i veckan och så har jag körlektion. Ska ta mig en sväng förbi frysen nu och se om det finns någon glass ;)
 
 
 

Midsommar helgen

Hej på er! Hoppas ni haft en riktigt fin midsommar. Jag har inte uppdaterat för att det har inte fungerat att blogga från mobilen, vet inte vad som var felet. Men jag hade en riktigt underbar midsommarafton med min man, hans familj och lite vänner. Vi hade lite fem kamp, grillade och hade trevligt. Det var ju riktigt kanon väder igår! Så vi är båda två små tomater idag haha! Det blir ju ofta så när man är nära vatten och det blåser lite, man känner inte att det tar så mycket som det gör ;) Idag tar vi det bara lugnt, har ätit lite glass och jordgubbar och spelat lite tv spel. Får se vad dagen mer har att bjuda på! 
Kram från tomaten
 

Grattis på födelsedagen älskling!!!

 Idag är det ingen vanlig dag för det är min babes födelsedag!!! Grattis på 18-års dagen hjärtat!! Nu kan du äntligen va med och röja!! <3
Älskar diiig bästa <3
 
 
 
 

Lite kass uppdatering här va?

Det tycker iaf jag! Igår var det fullt ös, började dagen med min fina vän Carro och vi tog oss en stund i köket och bakade lite. Sen bar jag mig av till gymmet och körde ett hårt ben pass. Kan säga att det känns idag! Och idag så har jag inte gjort annat än städat, vuxen poäng till mig! Har städat hela huset så nu är det rent och snyggt. Ätit lite grillat nu på kvällen och haft lite sister time med lille syrran. Tjejer och välja kläder ni vet ;)
 
 
Bloggare och kameror haha ;)
 
Länk till min fina Carros blogg! <3
 
www.carrobarroo.blogg.se

Shopping London, Toppar

 
 
Body
 
 
 
 
 
 

Godmorgon Sunshines!

Vilket kanon väder vi har idag! Sitter med lite keso och bara njuter. Carro kommer om en liten stund och då blir det cupcakes bak så det står härliga till! I eftermiddag så blir det lite träning och ikväll får vi se vad som händer. Snart helg! Vilket jag längtar lite efter eftersom mannen min jobbar. Tycker lite synd om honom eftersom det är sånt kanonväder idag.
 

Sista kommer upp imorn

Ska gå och sova nu. Imorn har jag lite andra planer än bara träna och städa haha ;) Sista inköpen från London kommer upp också! Pussss
 
 
 

Shopping London, Smått och gott

 
Victoria's secret
 
 
Donut, mascara Dior, hårring
 
 
Plånbok River Island

Köttat

Har tagit mig ett rejält gympass. Det känns så sjukt skönt i kroppen så här efter! Ätit nyttig frukost och lunch och till kvällsmat får jag se vad som hittas på. Till frukost åt jag keso, banan och jordgubbar. Till lunch blev det kyckling med sallad. Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, kanske lägga mig framför en film elle rnågot. Ska i alla fall hoppa i duschen nu innan det blir dags för mat. Lite peeling och sånt där får det bli, man känenr sig så otroligt fräsh efter!
 

Sweet dreams

Tänkte försöka sova, inte för jag tror det kommer gå men ;) Vill komma ibäg tidigt och träna imorn, tycker det är skönast när det inte är så mycket folk. Ska plugga lite körkorts teori också hade jag tänkt och boka in sista lektionerna. Vill bara ha det där körkortet nu!!! Ska få klart det sista i rummet också, sätta in lite papper i pärmen och sånt där tråkgöra. Men det är sånt som måste göras. Nej, nu ska jag dejta min kudde mina kuddar!


Min älskade klänning <3 ahha

Kurr kurr

Magen pratar sjukt mycket, tur att maten snart är klar. Idag blir det kycklingfilé med sötpotatis, mozzarella och bönor. Muuuuums!!! En ev mina favoriter! För er som inte ätit sötpotatis någon gång... GÖR DET!! Jag har dessutom börjat få lite ordning iaf bland alla kläder och skor. Meeen jag får trycka in resten för det är proppfullt nu överallt..


My drog

Behöver mer förvaring....

Det är ett klädkaos i mitt rum. Och problemet är att det är fullt i lådor och garderob och det ligger skor överallt. Till och med mamma tycker att det är dags att ta en sväng förbi IKEA hahaha och då är det illa.. Har kikat ut lite jag skulle behöva


Två såna här eller en längre med tre lådor. Samma märke som byrån jag redan har!


Dessa förvaringslådär är TOPPEN!!!! Jag har både i min garderob och i bokhyllan. Man har verkligen koll på sakerna och ordning vilket jag gillar. Fler såna till byrån!


Shopping London, Väskor





Märke: Mischa Barton



Väska från Harrods, ska ha till träningen. Ska man träna ska man göra det med stil ;)

Shopping London, Skor

Ja, ni som känner mig vet att jag är sko galen ;) Och i London blev det tre par som fick följa med i resväskan!






Är ni redo?

Nu har jag ätit min brunch, tagit sista bilderna på sista kläderna. Frågan är bara om jag fått med allt, kommer knappt ihåg vad jag köpt haha.. Så hittar jag något mer i den här röran så kommer det upp också ;)
Har delat upp allting i olika inlägg för det blir för mycket  på en gång annars, strukturerat och bra!


God morgon God morgon!

Ja, klockan är två.. Men sovit skiiit dåligt i natt så det får va som det är. Ska göra mig lite våfflor till frukost eller aa lunch kanske man ska säga? Brunch helt enkelt! Tanken va att jag skulle träna idag men tror jag kör imorn istället. Känner att det finns en heeel del att ta tag i här hemma. Mitt rum är ett stort ta tag i! Helt kaos ahah.. Kommer upp bilder på shoppingen idag! Så håll utkik ;)




Jga mååååååste fixa min caaam!!! Eller ja, min lilla syster måste hjälpa mig... För hur tråkigt är det inte med en massa gamla bilder, blö

Summerburst 2012

Ja, som ni vet så har jag varit på summerburst den här helgen. Fredag och lördag, festivalpass ooo ;) Fick i julklapp av min man. Och dagarna har varit heeeeelt grymma!!! Man kan inte beskriva känslan av att vara där, det är verkligen helt sjukt. Man är inte lite död i fötter och ben efter två dagars dansande ahha vi har känt oss lite smått handikappade fy satan så ont det gjort och idag har jag träningsvärk i vaderna och lite mosade tår på det. Men det har verkligen varit en helt fantastisk helg!! Och tack än en gång för bästa julklappen älskade <3 Idag har vi bara tagit det lugnt och sovit uuuut. Jag slänger upp bilderna på shoppingen imorn för är för trött för det idag.
Här kommer lite bilder som jag snott av mannen









Ni som missat så sände dom från summerburst i lördagskväll och vi kom med, ser ni oss på bilden till höger? ;) För er som vill ha lite smak på helgen så går det att titta på svt play om ni missade driektsändningen!

Gäsp

Klockan är 6 och jag är redan uppe. Ska hoppa i duschen och sen åka in mot stan för jag ska klippa mig. Sen ska jag och mannen på summerburst!!!! Woop woop!!! Vi har två dagars pass så vi är ute och spårar nu i två dagar. Så ni får klara er lite utan mig ;) Hinner nog göra några inlägg från mobilen under dagarna. Nej nu måste jag kila! Trevlig fredag gott folk!



Bara för att jag är gryyyyym på paint!

WTF?

Jag är heeeelt lost nu på blogg.se haha allt här ju heeeeelt omgjort!!!! Jahapp, bara börja försöka lära sig nu då. Haha känns helt weird! Jag har inte hunnit göra några tidsinställda inlägg med shoppingen. Tog verkligen vara på tiden med sessi idag och jag hoppas ni förstår det. Men allting är fotat så på söndag så smäller det!!! Håll tålamodet uppe mina fina läsare. Nu måste jag sova för ska upp tidigt imorn!


For the last time

Ska rida min lilla sessa för sista gången idag. Hon flyttar nämligen till helgen, buhu.. Jobbigt.. Men är otroligt glad för tiden med denna lilla filur! Älskade vän <3






God morgon Världen!

Har ni sovit gott? Det har inte jag för min lille syster är pain in the ass. Ska flytta har jag bestämt, idag. Ska hoppa i träningskläderna och röra mig mot gymmet. Sen blir det stallet och lite sånt där. Ska även fota det jag shoppade i London och fixa lite inlägg som kommer komma upp fredag och lördag, för jag är nämligen inte hemma ;) SUMMERBURST!


London Dag 3

Dag 3 i London, söndag och sista dagen. Vi va uppe med tuppen idag också. Packade ihop allt efter frukosten och sen gick vi till Hydé park. Jag fullkomligt äääälskar miljöerna i London! Parkerna ska vi inte ens tala om! Det är helt annorlunda jämfört med Sverige, hundarna går lösa för alla har sån pli på dom, massa fina platser i parkerna och i Hydé park har dom till och med ridbanor och man har möjlighet att kunna rida runt hela parken. Det är något jag ska göra nästa gång jag åker dit! Vi stannade faktiskt vid en av ridbanorna då några av vakterna tränade med sina hästar. Sikken tajming! Efter det gick vi vidare mot Harrods. Behöver jag ens beskriva känslan där inne? haha! Sen hann vi inte med så mycket mer, vi begav oss mot flyget och helgen tog slut på två minuter kändes det som. Tiden flög verkligen iväg den helgen! Finns så grymt mycket mer jag vill se i den staden. Är förälskad i staden och är riktigt sugen på att dra dit och leva livet ett bra tag. Vill tillbaka dit snarast!




Hydé park









Harrods <3





Mitt älskade Starbucks <3


.

Alla va så fina på balen ikväll! Min syster och hennes partner samt deras kompisar åkte dit på bästa sättet haha jag lägger upp bilder imorn för jag ligger och kollar filmer just nu. Det enda jag har planerat imorn är träna och lite plugg! Så imorn blir det lite mer smaskiga inlägg.


Systers bal

Ska alldeles strax dra mig ner för att titta på min lille syster eftersom att dom har nians bal idag. Lägger upp lite fina bilder när jag kommer tillbaka sen! Har slängt på mig lite stilrena kläder och slängt upp håret idag. Kör på ett par heels till det!


London Dag 2

Den här dagen var vi uppe tidigt. Vi började med lite sevärdheter, åkte bort till Big Ben och Buckingham palace där vi tittade på vaktbyte och lite sånt där. Sen var det shopping, shopping shopping i åtta timmar! Vi var helt slut i fötterna efter dagen ahha. Vi åkte snabbt tillbaka till hotellet när vi shoppat färdigt för att byta om lite snabbt. Sen tog vi taxi till Londons sky bar. Ett av inne ställena, svin dyrt ;) Vi tog några drinkar där och sen tog vi taxi till en italiensk restaurang. Shoppingen kommer i separat inlägg sen.









Ett av mitt livs största häst upplevelser ska jag säga er! Tänk er flera hundra hästar på en och samma gång, var alldeles till mig haha. Såå häftigt!!



Stod och prata med en av poliserna ett tag också. Dom har så sjukt fina hästar!



Dags för en utekväll!



Baren låg högst upp på våning 31, de ni ;)
Man såg ut över heeeela London verkligen!


London dag 1

Känns som jag har så mycket att skriva om så jag har delat upp allting!
Vi åkte ju i fredags. Tillbringade verkligen timmar på arlanda då flyget blev riktigt försenat för att det va storm i London. Vi kom alltså sent till hotellet, tror klockan var tio svensk tid om jag inte minns fel. Som tur var så hade hotell restaurangen fortfarande öppet så vi tog en snabb middag där. Måste bara säga att Englands egen gjorda hamburgare är elva av tio! Riiiktigt goda! Måste ni äta om ni drar dit någon gång ;) Efter det så gick vi upp till rummet faktiskt, hade ju varit en lång dag så vi kollade lite tv innan vi somna. En inte så händelserik fredag helt enkelt.




Lunch på arlanda, älskade räksallad <3


Plåtning - Check

Nu har jag hunnit landa här hemma igen. Var riiiiktigt roligt plåtning och vart bra slutresultat! Vi var 5 stycken som hoppa på studsmatta på stranden precis vid vattnet och så en hund ahah. En riktigt rolig plåtning faktiskt och trevliga människor att jobba med! Bilden kommer publiceras i höst, sä är ett tag kvar ;) Nu ligger jag och funderar på hur jag ska lägga upp london bilderna.. Hmm.. Tror det får bli så här!:

Dag 1
Dag 2
Dag 3
Shopping:
Skor
Kläder
Accesoarer
o s v



Hemma i Sverige igen!

Hej på er, nu är jag tillbaka vid tangenterna! Jag har sååå mycket att uppdatera om. Tänkte att jag får dela upp det för det blir to much annars haha. Och Carros inlägg in my heart! Hon är bra hon, min Carro :) Ni fick reda på lite om mig också ahah ;) Men nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag faktiskt iväg igen för idag är det plåtning på schemat. Kom hem sent och så iväg tidigt, här har man ingen lugn stund ;) Men ni har iaf en smaskig uppdatering framför er! Men det får bli när jag kommit hem igen. Kraaaam!


 


Smaskigt inlägg

Som ni vet är Erica i londom och har det gött och man är ju inte ett dugg avensjuk.. eller? 
Hon har varit noga med att uppdatera oss om vad som händer och man blir inte mindre sugen på att åka dit, jag skulle absolut inte säga nej!
Hon kommer hem sent ikväll som ni redan vet och just nu så går hon runt o shoppar, hörde rykten att hon skulle in på victoria's secret haha, jag är inte ett dugg avensjuk ( hoppas ni förstår att jag är GRYMT ironisk ).
Ni som läser bloggen har kanske träffat denna tjej?, ni som inte har gjort det utan bara läser bloggen har säker en uppfattning om hur dann hon är eller hur? alla dessa fina bilder men nu ska ni få se en liten inblick i hur det kan se ut att umgås med denna tjej, man har aldrig tråkigt!



Tur att jag hade min hårddisk hos pappa så jag kunde lägga in dessa bilder, ja som ni ser helt crazy, det är kanske endå dom bättre bilderna haha, har tyvär bara 1 gammla bild som jag hittade annars skulle ni fått flera!
2008 på Gotland
Okej lite rolig fakta om Erica då:
- Säger att hon inte fasnar på bild men egentligen är det motsattsen.
- Äter det mesta.
- Hon såg one three hill non stopp för ett tag sen, gick inte ens på toa under programmet utan väntade tills det var slut.
- Har grymt mycket snygga kläder
- Något som alla vet, hon var en av dom största fjortisarna ( höhöh kul tycker jag )
- Kan släppa loss

Känns som att det har tagit tid och skriva dethära inlägget haha, har kollat på film samtidigt kan nog vara det?
Jag som har uppdaterat er heter carolin!


Det var allt för den hära gången hoppas att alla har det gött!



Bye bye bitches!

Nu ska jag hoppa ut i bilen och åka mot arlanda! Jag är hemma sent söndag kväll och på måndag är det plåtning så det blir ingen uppdate förrän måndag kväll. Men jag har en liten vikarie haha kika in senare så får ni se ;) Kameran är full laddad så jag lovar er en massa bilder när jag kommer tillbaka! Och självklart lite nytt till min lilla garderob ;)
Ha det så bra mina fina läsare!
Hej då Sverige och heeeeej London!



Dags att nanna kudde

Jag har packat klart väskan nu, fixat till mina naglar och fräshat upp mig lite. Det är dags att börja dra sig mot sängen nu tror jag så jag orkar morgondagen. Bloggar innan jag smiter iväg imorn! Jag ser fram emot den här helgen så gryyyymt mycket ska ni veta.



Packar för fullt

Som ni vet så drar jag till London imorn ;) Håller på och packar för fullt! Försöker få med mig så lite som möjligt så jag kan shoppa desto mer ;) Lyssnar lite gamla godingar så länge!


SOMMARLOOOOOVVV!!!!!

FY SATAN VA OVERKLIGT DET KÄNNS!!! Hhaha ingen skola på weeks nu, omg.. Efter avslutning blev det tårtbak hemma hos Josse och en mysig avslutningsfika med mina favvo tjejer. Väl hemma så bytte jag om och drog till gymmet med Carro som faktiskt fyller år idag också! Vi kötta där i en och en halv timme, inte illa. Nu blir det dock paus med träningen eftersom jag ska iväg, plåtas och lite sånt där. Nu ska jag hoppa i duschen och äta lite mat på det!



Vad gör jag med munnen?.. haha!





 


Och så till slut.... GRATTIS PÅ FÖEDELSEDAGEN GUMMAN!!! <3
www.carrobarroo.blogg.se


Det här med nationaldag..

En massa snack om att sveriges nationaldag är rasistisk och blablabla. Fattar inte riktigt vart dom åsikterna kommer ifrån, alla länder har försjuttsingen en national dag. Fine, vissa länder har väl nationaldag på grund av enn viss händelse om jag inte har fel? Men alla ska väl få ha en nationaldag?! Så mycket onödigt babbel om det här tycker jag. Hur kan det va rasistiskt när alla som bor i sverige faktiskt är svenskar oavsett bakgrund. Jag vet väl inte så mycket om nationaldagen för firar det inte direkt men ändå, orka höra på allt snack varje år. 



Avslutning imorn

Nu börjar min dag lida mot sitt slut. Precis hem kommer från stallet, har ridit en härlig runda ute i den fina kvälls solen. Man kan inte få ett bättre avslut på en dag. Nu är det bara hoppa i duschen och lägga fram kläder till imorn. För imorn är det skolavslutning! Kan inte riktigt fatta för tiden har gått så otroligt fort. Mitt sista sommarlov dessutom och nästa år studenten. Ska nog fixa mig en kopp te innan säng dags också! Vi hörs imorn!


God morgon finisar!

Jag har precis vaknat och idag har jag mycket som ska hinnas med. Ska till två olika stall, sola, börja packa och helst ut och gå en pw också. Men är tveksam att jag hinner med det. Ska sätta kameran på laddning också så att ni får en massa bilder från London! Nej det är väl dags att gå upp ur sängen och trycka i sig lite frukost. 

 




Måste fixa min cam snarast.. Helt lame att bara lägga upp en massa gamla bilder som varit uppe förut. Får se vad syrran kan göra, är ju inte så teknisk av mig.


Duscha halv ett på kvällen?

Japp, men jag är ju lite knäpp. Hur många gånger har jag inte duschat idag liksom?
 Sen en gång till nu på natten haha jani.. Vill ha min man hos mig..




Mamma kväll

Nu har jag hämtat andan lite och fått i mig lite keso och banan. Ska strax bege mig ut till stallet och sen blir det mamma kväll! Hoppas vi äter något gott till middag... Thai mat skulle absolut inte sitta fel!  Kommer bli en mysig tisdags kväll. Mamma stunder är det bästa som finns! Det har vi jämnt ute i stallet i och för sig men en härlig hemma kväll på det är aldrig fel.



Bränt lite fett!

Okej, inte för att jag har särskilt mycket. Eller, inget alls? Men har iaf varit och tränat i en och en halv timme! Kört järnet verkligen och köpte ett gymkort. De ni. Nu ska jag verkligen komma igång. Beach 2012 in my ass faktiskt, för sent att börja träna blablabla. Det är aldrig för sent för att börja träna! Anledningen till att jag är så pepp på träningen för en gångsskull är för att jag börjat acceptera mig själv som jag är, med lite kurvor och så vidare. Låter helt sjukt va? Men så är det. När pressen i mitt huvud började försvinna nu så har jag börjat se träning som en kul grej istället för ett måste för att bli snygg. Ni fattar grejen va? Gör inget för att ni känner att ni måste, gör saker för att ni vill! Mitt motto.Vill jag inte fortsätta träna i framtiden så kommer jag heller inte göra det. Jag är sån som är mig själv fullt ut och vääägrar att ändra på mig för att andra vill. Man måste lära sig att tycka om sig själv precis som man är, det är sjukt viktigt.



On my way...

Jag är på väg någonstans mohaha ;) Hörs senare!


God morgon!


Snark... God morgon på er! Är ni vakna? Jag är uppe med tuppen som vanligt. Men att gå upp idag va inte lätt alltså. Blir myskläder idag, går ju ändå bara halv dag. Dessutom är man ju ledig imorn!


Sugen på livet

Jag är så grymt taggad på livet just nu! Det händer en massa saker och det finns så mycket mer jag vill. Det är en ny del i mitt liv just nu känns det som. London blir starten och sen kommer allt flyta på, plåtning, konsert, resa, you name it. Ska försöka tjata till mig en sån här liten filur av mannen min också hihi.


Pengar va det ja..


Bianca Heel  i gruppen Skor hos Style by Tyra AB (PET16r)


.

Kom hem as tidigt idag, har dock bara legat och vilat för är as trött. Så har kollat filmer och lite sånt där. Kände att det var dags att blogga lite. Inget plugg för mig idag heller, ovanligt. Not. Åh blir så irriterad på mig själv ibland haha. Ska chilla vidare tror jag! Skönt att det snart är sommarlov, bara imorgon kvar typ. Ledig onsdag och skolavslutning torsdag!


Fett värd dag!

Not... Kommer till skolan, har projektarbete och sen slutar man. Projektet kunde jag gjort hemma, kul. Jag som sovit piss i natt också. Nu väntar jag på bussen hem iaf. Snygg Lollo hälsar! hahah <3 


Feeling good!

Helt sjukt, ska plåtas om en vecka. Fått mejl från stylistens assisten och grejer, det närmar sig! Känns inte lite bra! Skolavslutning, London, plåtning, summerburst aa.. Dessa två kommande veckor ser jag verkligen fram emot. Känns som det blir en helt nu del i mitt liv på många sätt.



Mys dag

Vilket skit väder vi har... Men har iaf haft en riktigt najs helg! I fredags va det utgång på schemat och kvällen blev riktigt grym! Först kände jag och Josse att det nog blir en skit kväll på grund av vädret ahha men blev tvärtom som tur var. Igår så var man bakis och skakis men upp tidigt var det. Gick ner på marknaden som va här med Carro i spöregnet. Fy va kall man va efter. Så vi la oss i soffan och käka remmar framför en film, sluta med att vi båda låg och sov haha! Sen kom min käre gamle vän Amanda förbi en stund, hon bor ju i eskilstuna nu för tiden så vi ses inte alls ofta längre. Men var riktigt kul att ses! Sen va det middag med hela familjen (vi och svärföräldrarna) och sen så somna jag och älskling så fint i soffan senare på kvällen. Idag så låg vi i sängen till tre. Så himla mysigt, låg och prata i timmar om allt mellan himmel och jord. Jag älskar såna stunder och vi kommer inte ses på ett tag eftersom att jag åker till London på fredag och så är det jobb och skola i veckan. Så vi har bara tagit det lugnt och haft det mysigt idag. Och nu kom jag nyss hem från stallet, har varit där ute och myst lite med pållarna. Jag har helt enkelt haft en mys söndag! Och den fortsätter!
Lite bilder från i fredags kanske..

  


Det kommer det kommer

Jag hinner inte uppdatera ordentligt just nu! Men det kommer! Jag har massa bilder från igår som ska upp sen också. Är riktigt seg idag men måste hoppa i duschen nu för det blir familje middag! Min och älsklings familj, så himla mysigt. Men det kommer en ordentlig uppdatering!
Puss på er



Taggaaaaa!!!

Vi håller på och fixar oss och förar lite och laddar upp inför en awesome kväll!
Trevlig kväll snyggingar, nu kör vi!