Heart Chat Bubble

Ny solad!

Har nyss solat solarium, hur skönt som helst. Framförallt när de är fåligt väder ute+att man får fin färg hihi. Ska va med älskling idag? <3 Och imorn ska han och jag på bröllop så blir inte så mycke bloggande. Dessutom åker jag till Gotland måndag morgon! Hoppas de blir fint väder! Nej nu ska jag hoppa i duschen, puss puss <3


Regn..

Ush vilket väder. Fast ändå är de mysigt, krypa ner under en filt framför TV:n och titta film. Har varit och köpt ett par skor till bröllopet på lördag och nya lösnaglar. Ska iväg och sola innan stallet hade jag tänkt och sen ikväll ska jag rida för Kjell. Ska prata lite nu inför tävlingarna och så.

z


Hemma från älskling <3

Sov hos älskling till idag. Gud va underbart de är att vara kär!!! Han va på AIK matchen nu på kvällen så då drog jag hem, är inte så dragen till fotboll och framförallt inte AIK hihi och de gillas inte av hnm haha. Men troligen så ska vi va imorn igen (torsdag), fast jag ska ju rida för kjell då och hur förtjust är älskling i hästar? hmm.. haha vi älskar varandras hobbys som nu kanske märker hahaha. Men hoppas vi ses ändå. Nu ska jag göra ett försök att sova! ska kolla skor imorn  till bröllopet på lördag. PUSS PUSS <3


Underbara unge!

Danni är världens sjukaste och underbaraste unge! Gud va kul man har med den tjejen alltså! Vi va ute i början på kvällen, sen drog vi in och kollade film til 4 på natten. Varav en skräckfilm och två komedier. Sen va de ÖVER flumm enda till nio på morgonen hahaha vi ringde massa vid sex på morgonen och vissa va gladare än andra hahaha. Sen drog jag ut till stallet nu på eftermiddagen, fan vilken envis häst jag har.. Men de gick bättre i slutet iaf haha. Sitter just nu och väntar på maten. Och vet ni.. Jag och min älskling har 13 månader idag. Livet kan inte va bättre! Älskar honom mer än allt! <33333 Nu är de starx mat, är super hungrig! Blir sova tidigt idag eftersom natten inte bjöd på så mycke sömn. Puss puss!<3






Tjejmys!

Idag kommer min älskade Danni och ska sova här, saknat henne massor! Vi får se vad som hittas på ikväll, om de blir dra ut eller hemma mys =) Ska duscha och så nu, städa lite på rummet för de är INTE särskilt fint haha. Ha en trevlig kväll alla, för de ska jag ha muhaha!!

puss ekkiz <3


God natt!

Lillesyrran står och dampar här, hon stänger snart av strömmen den tönten haha.
Så ska ta och kolla en film till.
Sov gott!


Mitt huve..

Har extrem huvudvärk!! Ush!! Ska gå och ta en alvedon tror jag.. Sen blir de att sätta på en film och fixa lite popcorn. Älskling är på kryssning nu och ingen mottagning.. *suck* Kommer, dööö! Behöver nya saker till rummet har jag kommit på OCH KLÄDER!!! så ska se om mamma kan åka med mig till IKEA på måndag och sen på tisdag blir de eventuellt shoppa med Mikkis =) Ha en trevlig kväll alla!


Puss ekkiz <3

k


Jag tycker till

Läst på bloggar att dom större bloggarna inte ska få vinna sko tävlingen? tycker dock att de är dåligt, alla har väll rätt till att vara med? Och de är nog inte bara dom som lägger upp och vill att folk ska rösta. De här va väll en grej för alla? hmm... jaja, nu har jag sagt vad jag tycker :-)


Har kommit hem från ööh alla ställen jag nu varit på.. Kom hem igår och packade om väskan direkt och drog till min pojke <3 Sov där i natt och sen va de bara för mig att åka hem igen, för han ska med sin familj på kryssning och kommer hem på måndag(?). Blir nog en chill kväll ikväll, har ont i huvet och är riktigt seg! Ska nog ladda med popcorn och en film. Hej så länge!


Mot sjön!

Ska träffa Danni nu och så drar vi ut till sjön för ett kvälls dopp och massa prat och mys. Får se om de blir något inlägg innan jag åker imorn, annars får ni ha de så bra! Kramiz <3


Jag är en idiot?

hmm.. allmänt sur på mig själv.. kan typ gå och stänga in mig någonstans. Precis beställt klart licenser och så nu iaf. Dags att anmäla sig till tävlingar och så. Skulle rida idag men mina ben är HELT döda, kan inte gå och sitta elr nånting blöö. Gör så sjukt ont! Så blir hemma idag, ska packa och så för imorn åker jag. Typ inte sovit alls inatt, så borde försöka sova en stund men nej. Dessutom är de kallt idag! Någon mer än jag som tycker de? Dumma blåst. Aja ha en forsatt trevlig dag, nu ska jag kolla lite kläder på internet =)



outfit


02:54?!

Omg, ännu en sen kväll.. Jag har verkligen vänt på dygnet HELT. Sovit hos älsklingen sen i fredags, underbarare dagar kan man inte ha. Allting är så bäst när jag är med honom! Men inatt så drömde jag en hemsk dröm, så inte varit min dag direkt.. stackars älskling som fått stå ut med mig... Lyckad sista dag när man inte ses på kanske över en vecka? hmm nja.. Hatar drömmar ibland, ush.. Aja, borde egentligen tänka på att sova men nej, inte trött alls. Va uppe ett tag till tror jag och sen FÖRSÖKA gå och sova. Jag åker dessutom till västervik (?) på tisdag morgon och vidare till kalmar på onsdag och vidare till öland tror jag på torsdag. Natti Natti!


Bästa dan!

Grönan igår va så jävla bäst!! Shit så kul vi hade. Och tåget hem hhahah jaa så kan de gå. Sen när vi åkte förbi hnm för han skulle hämta grejer (eftersom vi skulle sova hos mig) så satte han på datan och bad mig kolla på skärmen. OCH DÅ HADE HAN LADDAT NER REMEMBER ME ÅT MIG!! IIIH!! Jag har verkligen väntat på den! Har världens bästa kille!! <3 Så vi tittade på den idag medans vi åt frukost och jag rekomenderar den VERKLIGEN!! haha jag låg och grät.. Nu ska jag poppa popcorn och kolla film!

Puss o kram ekkiz <3


Grönan!

Ska strax gå och lägga mig, ska med min pojke till grönan idag. Kommer bli en super dag!! Sen sover han hos mig hihi<33333
Sov gott!



Puss ekkiz <3


VM finalen!

Satt och tittade finalen med min älskade mamma. Vi hade en tjej kväll hon och jag för min syster och pappa är kvar hos farmor och farfar. Vi va också där men åkte hem efter en natt hihi. Så mamma och jag har solat solarium och ätit super god mat!! Dessutom va de helt klart rätt lag som vann VM!!  SPANIEN!!! Imorn ska jag va med min älskade man <3 Han skulle gymma innan så jag lär få fördriva min tid på egen hand första delen av dagen, skulle tydligen åska imorn bitti?! jag HATAR åska.. haha är livrädd. Men nu hade jag tänkt att gå och titta på någon film, hmm.. får se vilken de blir.



Natti Natti alla!
Pusss <3


...

Skit kul dag igår med Danni, Ola, Felipe och Gino! Vet inte riktigt va vi höll på med men jag tappa iaf HELA min glass i knät *suck* lyckat med vita shortsen på? hmm.. nej! hahaha men fan va vi skratta. Den här dagen kan iaf ta sig någonstans och helgen kan gå och dö.. Nu ska jag dra ut och rida! Gud va skönt de är att ha hästarna när livet är helt upp och ner.



Puss ekkiz <3


Stallet

Inget sola för mig idag, ska rida med klara =) skönt med sällskap =) Sen saknar jag min underbara älskling något otroligt... <3333 blir bara ett kort inlägg. Ha en solig dag!


Puss ekkiz <3


En dag med Micha!

Wohooo!! Micha kom hit idag, träffats en gång på 2 år!! OMG.. Vi tappade kontakten ett tag tror jag? men nu är dne återupptagen och gud va jag saknat den underbara tjejen!! Haft en super dag verkligen!! <3 Imorn blir de stallet såklart. Klara ska rida samtidigt så får sällskap, blir kanske en tur i skogen =) härligt!!! Nu ska jag poppa popcorn och sätta på en film, ha en trevlig kväll!


Puss ekkiz <3


Fika dags!

Natta kom från Norrköping igår så vi ska gå och ta en fika, mysigt. Sen senare så kommer min älskling! <3 ha en trevlig dag alla, för de ska jag!



Puss ekkiz <3


Tröööööött

Ingen uppdatering idag, sov rätt länge och så orkade jag inte sätta på datan. Låg och kolla film ist och sen bar de av till stallet. Red en stund för Kjell och sen red jag ut med Malin. Ziden gick skit bra idag! Tävlingsdags framåt slutet på sommaren och början på hösten. Får se hur bra de går haha. Ha en trvlig kväll nu ska jag lägga mig och titta film!



Puss ekkiz <3




Jag och min svarta skönhet <3
z


Smoothie!!

Börjar morgonen med en smoothie och ett äpple haha. Så himla gott!!! Ska vila magen nu ett tag sen ska jag ut o röra på fläsket! springa springa spring! får se vad som händer resten av dagen sen, ska rida ikväll iaf.



Puss ekkiz <3