Heart Chat Bubble

Såååå trööööööttt...

Märks verkligen att jag är trött, med alla konstigheter och klumpigheter som hänt mig igår och idag.. Suck Erica.. Sover inte så bra om nätterna heller.
Red på banan idag iaf, inte bara jag som är trött hahah hästen också! Helt sick! Men fick igång honom bättre på slutet. Det jobbigaste nu är att torsdag och fredag är dom segaste skoldagarna för mig. Men tur att helgen står bakom hörnet! Ser fram emot den.


<3



Jag älskar dig
<3


Men..

Men hej där! Vilka godbitar ni är! Ni är väldigt välkomna hem till min garderob! Finns nog lite plats.. ;)




Jeffrey Campbell skor (inte de översta), I´m in love!


Not My Day..

Ingen bloggning igår. Hoppas ni överlevde! Idag är det iaf iiiiinte min dag och kommer inte säga varför för de är skämmit.. Mattias skratta ihjäl sig.. =( Klantig chey!
Kändes verkligen som att de va fredag idag, men väldigt stor besvikelse när man ser att de bara är tisdag. Är glad att jag tar tag i pluggandet direkt iaf! Okej inte gått så lång tid, men hoppas jag fortsätter i samma spår för de är skönt att få allting gjort.
Är döds trött och aaaas sur just nu. Och jag har bloggtorka!





Spårad kväll

Hade as kul igår! Dock spårade den ur lite för mig.. Har sina anledningar, but I´m alive! Har världens bästa kompisar som tur är <3
Maja och jag käkade bakis frukost på donken idag haha sen blev de sängen för mig direkt när jag kom hem. Har legat och kollat film och väntar på maten nu. As hungrig!
Taggad inför skolan imorn? Nja, inte direeeekt. Har skit lång dag imorn, slutar halv fem, hemma vid kvart i sju.. Yey..


NUUUU......

KÖR VI!!!!!
Drar mig mot bussen nu, dags för en najs kväll med trevligt folk!!







Nu kör vi!

Chill kväll igår, låg och kollade film med syrran min hela kvällen och käkade lite godis.
Ska städa rummet lite en aning sådär, ''små'' stökigt.
Men ikväll så kör vi! Feeeest!
Ska bli skönt att komma bort lite från verkligheten och bara köra. Vi ses i dimman!
Woop Woop!





Efterlängtade fredag!

Äntligen helg! Ingenting planerat idag. En vecka avklarad iaf=nio veckor kvar till lovet hihi.
Hoppas allting går fort nu, så trött på skolan. haha gått typ fyra dagar men ändå, orkar inte.
Grillning står på schemat idag iaf, får se vad det blir.
Ska ni göra nå kul i helgen?




"True Love Never Ends.."

Hemma från stallet nu. Kändes riktigt riktigt bra idag mot slutet! Han hade verkligen den där framåt bjudningen som saknades i början och kändes riktigt fin. Just nu sitter jag med en sandwich uppstoppad i munnen! Så älskvärd glass och SÅ ÄLSKVÄRD HÄST!!! ''Lilla'' gullepluttisen <3
Hur funkar era dagar med skola och allt då?
Va som en zombie i morse men orkade mig igenom skoldagen ändå. Men morgondagen är jag inte särskilt taggad på... Idrott.. Suck.. Ett av mina hat ämnen haha.. Men ska väl klara det med.
Sluta ju egentligen halv fem på fredagar men imorn så har jag tur, slutar tidigare! underbart!
(Räknar redan veckorna till lovet hihi)
Maja har dessutom dekorerat mitt schema en aning haha så söt hon är <3 Får se vad som blir nästa offer haha
Nu ska jag börja göra mig i ordning för sängen!






Oh yeah!

Angående mitt stora leende och den glada känslan igår var för att jag kommer komma ut på tävlingsbanan igen! Ett år sedan senaste tävling men nu j*vlar kör vi! Med ny häst dessutom.

Första skoldagen efter schemat idag. Tror det här kommer bli super bra! Känner verkligen suget efter mina inriktingskurser, går ju Barn och Fritid med inriktning barn. Och satan va taggad jag är på dom ämnena! Hoppas bara att matten och historian funkar bra också, två ämnen som jag måste lägga ner tid på.. Bara ett år kvar innan studenten efter de här så de är bara tuta och köra!
När jag kom hem va de bara byta om och dra ut till stallet. Carro och jag va ute och galoppa lite o skogen. Hann precis tillbaka till stallet innan regnet kom.
Just nu ligger jag och gottar mig under täcket, ny duschad och med en glass i handen! Håller på att fylla i kalendern och stallboken för att ha ordning på allt. Får se hur länge den ordningen håller..





Me and Carrooooouuuw hehe <3


Första skoldagen efter lov - Check!

Fy bubblan va trött jag va i morse.. Snacka om att knappt ha sovit i natt.. Lyckades ta mig upp iaf och ta mig till skolan. Va lite prat och sen va de korvgrillning. Börjar efter schemat IMORN redan. Vet inte hur jag ska orka hösten alltså.. Sova va de enda jag tänkte på idag, så aa önska mig lycka till!
Väl hemma va de bara byta om för att sen dra ut till stallet, mellis finns inte på schemat såna här dagar. Carro och jag körde moppe race hela vägen haha hon drog ifrån i uppförbackarna, raksträckorna så kom jag i full fart! Så ja, frågan är.. Vem vann Carro?!
Blev trimning på banan idag, red lite för liselott. Kändes rätt bra faktiskt.
Och jag kommer somna med ett JÄTTE leende på läpparna i natt!!! 
Mer om det... Imorn kanske? 




Stor stark tottohäst! hahah <3 


Kanske dags att sova?

Ny duschad och klar för att sova! Eller försöka iaf. Glad att jag börja skolan senare än de flesta iaf, slutade tidigt, börjar sent. NAJS! Klockan är ställd på 6 nu, bara att försöka ta sig upp imorn. Första dagen efter lovet here I come....
Vet vilken höst/vinter jacka jag vill ha iaf! Från Jofama By Kenza, Älskar den.



Nu ska jag stänga av. Ska drömma om min man i natt! Kommer dööö utan honom, fredag är så långt borta..
I miss you baby <3


God natt!


Tagga skola imorn? NJA!!

Lite sådär små ångest att skolan börjar imorn faktiskt.. Mitt schema SUGER så som de ser ut just nu.. Hoppas dom ändrar det. Tänker INTE sluta halv 5 på en FREDAG! Och åter till ensamma nätter i veckorna.. Hur ska jag klara mig att träffa Mattias så lite? Gaaah... Dags att börja räkna dagarna till lovet helt enkelt. Sen hoppas jag att jag kommer upp imorn, älskling och jag sov till halv tre idag hihi!<3 Små vänt lite på dygnet haha.
Ska försöka planera bättre de här året, säger jag varje år men nu måste jag verkligen. Ettan va lite aa... Tog allt som de kom istället för att ta tag i allt. Hoppas jag lyckas med de bara.
Jag och Carro har börjat komma igång med våran blogg också, länkar den när uppdateringen är igång helt!
Jag och Mattias har eget recept på pasta carbonara, vi åt de till frukost idag och den är verkligen KANON GOD!
Vi äger i köket!
<3





<3

Haft as kul med carro igår, i natt och aa denna sega morgon!
Och nu.. Mot älskling!
<3



Kvällen i bilder!

Här kommer galna bilder från min och Carros lite små konstiga tjejkväll. Titta och njut! <3

















Good night!

//Erica och Carro


Hemma..

Och ny duschad! Övningskörde till stallet (även till Mattias i förr går) och det går riktigt bra nu! Sitter och väntar på att Carro ska komma. Får se vad för galenskaper som väntar hahahah. Mjukiskläderna är på iaf!




Bästa låten med sötaste videon!


God morgon!

Har ni sovit gott? De har inte jag! Ensamt som sjutton har de varit utan älskling.. Ska köpa en jätte stor nalle som kan ta lite plats i sängen när jag sover ensam så sängen inte känns så oändligt stor. Dock är de ju inte samma sak som Mattias.... I miss him.. <3
Och idag händer?.. Först ska jag ta mig ut till stallet. sen ska Mikkis komma hit en kortis för aa hon ska göra en sak här men kan inte skriva ut de för de är en hemlis för hennes kille ;) Sen kommer Carro hit och vi ska ha tjejkväll! 
Men nu måste jag lägga på ett kål, mot stallet!


 


!

Inte varit någon uppdatering för drog till min man igår! Men nu är jag hemma igen för någon dag I think. Sitter och väntar på att mamma ska komma hem med min maaat. Thai mat is the shit! Sen ska jag ut och träffa Mikkis en sväng. Någon som vet hur man på ett bra sätt övertalar sina föräldrar föresten? För jag vill verkligen verkligen en grej! Men det där med övertalning är inte min starka sida..
Fick dessutom lite saker från bodyshop av älsklings föräldrar! Luktar dunder gott! Kokos och choklad, skulle kunna äta upp de hihi!
Men nu kom maten!



Okej..

Blev inga bilder igår heller, sorry. Kanske sätta upp de och sen ta kort?
Galen dag i stallet idag iaf haha. Carro och jag red ut idag, dagen slutade med ett vattenkrig hahahah. Jag är verkligen helt slut i benen!
Så jag ska lägga mig framför en film och äta jordgubbar!




PW

Blev ingen sovmorgon idag eller.. Egentligen jo, men klockan va ställd på tio och det tycker inte jag är sovmorgon. Gick upp i tid (nästan) för att få i mig något för att inte få håll. För Carro kom till mig vid kvart över elva för vi va hurtiga och tog oss ut på en PW! Nu har vi bestämt oss för att ta tag i träningen och träna tillsammans för att det ska bli roligare. Jag tycker nämligen att det inte är det roligaste att träna.. Så nu ska vi köra hårt! Vi va heeelt slut när vi kom hem till mig igen. Power walk på lite mer än 6 km när det är as kvavt ute är döds jobbigt. Carro åkte för en stund sen och jag har precis fått i mig lite lunch. Blå koppen soppa och vatten melon! Nu ska jag ta mig en dusch sen ska jag ta kort på grejerna.





Oups

Blev inga bilder på grejerna. Har verkligen inte haft ork till något idag så vi tar de när den är tillbaka. Är fortfarande lika "glad", yey..  Varit ute och kört lite med mamma iaf, går riktigt bra nu och känns rätt bra faktiskt. Sen kollade jag och mamma buskis nu på kvällen, älskar det! Just nu sitter jag och kollar efter en sak, men turen är aldrig på min sida.. Hoppas ni har haft en bättre dag än mig! Imorn får jag mina sista brev från my best friend Maja! Don´t ask, can´t explaine ;) En solklar galen Maja och Erica grej helt enkelt! <3
Och nu då? skit dag..
Imorn ska jag försöka med en gladare och roligare uppdatering!




Jag är sååå inte glad just nu....

Kunde lika bra stannat kvar på Gotland till imorn och skolan kan lika bra börja på tisdag...
Men nu pratar vi om något annat!
Åter till Gotland..
Första veckan va super! As bra väder och solade vaaarje dag. Carro va uppe en dag och aa haha den dagen på stranden vart galen! Sen veckan som har varit nu har vädret vart helt skit. Eller aa de va sol någon dag men kallt som sjutton! Gick inte ens att sola för jag frös ihjäl.. Så har åkt runt lite dom dåliga dagarna och så.
Varit i visby en dag och köpte lite saker bland annat till rummet. Fixar bilder på grejerna senare idag!
Skönt att vara igång med bloggningen iaf!



Home sweet home <3

Men hejsan folket!
Jga är nu ääääntligeeen hemma efter två veckor på Gotland! Eller aa, tolv dagar. Vi bestämde oss för att åka hem tidigare eftersom vädret inte har varit de bästa dom senaste dagarna och det inte har varit direkt varmt i luften heller. Så vi bokade om biljetterna och kom hem idag istället! Vilken tur för er, nu blir det ju lite uppdatering på den här saken! Tänkte slänga in ett inlägg efter min skönhets sömn med lite mer om veckorna som gått och så. Klockan är ju som sagt halv två på natten och jag behöver min sömn hihi. 
Så mer om allt senare idag helt enkelt!
Sweet dreams!



MOOOOOT....

Gotland! 
Blir en liten kort uppdatering nu.
Jag ska försöka mobilblogga lite nu när jag är borta om det funkar som det ska, men ja. Uppdateringen kommer inte va som vanligt. Hoppas iaf på att det kommer va bra väder så jag kan bättra på brännan en aning! Ska försöka dra mig ut och gå varje dag också, får hoppas att jag fixar det! Har latat mig alldeles för mycket tycker jag..
Men nu måste jag kila!