Heart Chat Bubble

Så mycket mer än bara nyårsafton för oss <3

 För mig och Mattias är det mer än bara nyårafton och fest. Vi har nämligen förlovningsdag idag och idag är det tre år sen vi förlovade oss. Jag är så lycklig med honom så att det inte går att beskriva. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom vid min sida, för han är så mycket för mig och min stadiga punkt i livet. Jag vet alltid vart jag har honom och jag har alltid någon att vända mig till vad det än gäller. Jag har haft sån tur, ibland förstår jag knappt själv. Jag älskar dig Mattias! <3
Gott nytt år och lyckoönskningar till er alla!
 

Gott nytt år!!

Nyårsafton startades med lite innebandymatcher, så kul! Dock tittade jag på eftersom jag inte är helt bra och jag vill hellre bli helt frisk och komma igång med träningen än bli sjuk igen.. Nu är det full fart här eftersom vi har middagen hos oss i år. Har ni några nyårslöften? Jag har, jag brukar ha men ibland har det gått åt pipan med dom.. ;) Mina för nästa år är självklart att fortsätta hålla igång träningen, bli bättre på att blogga, göra skolgrejerna i tid eftersom att det är sista terminen på gymnasiet sen STUDENT! och sen få ordning lite på mig själv helt enkelt. 2012 var ett bra år, men jag känner på mig att 2013 kommer bli mitt år. Nytt år, nya tag, nya möjligheter! 2013, I'm ready for you!
 

Solo

Ny fixade naglar! Avslutar kvällen med lite läsning ur bästa tidningen


Julklapparna jag fick av min man

 Fick det jag önska mig och lite till av min älskade Mattias!! Lite bortskämd är inget jag klagar över direkt.. ;) Ännu ett stort tack älskling för alla fina saker!!! Du är guld <3
 
 
Blazern från style by Tyra är på gång, var tvungen att byta storlek så därför låna jag en bild från hemsidan

Hi there

Haft en underbar helg! Fredagen till ringades med Mattias och Carro hemma hos Carro. Åt gott, drack gott, kollade film och hade det allmänt mys! Jag och Mattias sov kvar där, lördagen hem till honom och då blev det äntligen julklappsöppning! Och behöver jag säga mer än att jag grät av lycka? Har verkligen fått det jag önska mig och lite till! Bortskämd tjej hihi ;) ska ta kort på allt nu så ni får ta del av allt! Bjuder på en bild av en lyckligt gråtande Erica! <3


Paket

Min väska från asos har äntligen kommit!!!


Friday

Hej där! Dåligt med update men i onsdags var det full fart. Började dagen i stallet, hem göra sig i ordning och sen fira min kompis som fyllde arton. Och igår låg jag däckad, är genom förkyld så vilade ordentligt för ikväll blir det myskväll med mina två, Mattias och Carro. Så jag ska göra mig i ordning nu och packa och så, för Mattias och jag sover kvar. Puss så länge!


Tack för allt fint!

 Hoppas ni alla haft en lika mysig julafton som jag har! Är så nöjd och tacksam för alla mina julklappar, verkligen ett stort tack! Ska lägga ut en bild på allt senare tänkte jag, eller om jag delar upp det lite. Nu väntar jag bara på de sista julklapparna, som är ifrån Mattias. Sååå nyfiken!! Såhär dagen efter julafton så har jag bara tagit det lugnt faktiskt. Förmiddagen spenderades ute i stallet, red lite med M och sen red jag lite för henne. Kändes otroligt nyttigt! Har inte ridit för någon på ett tag och hon la märke till saker som ingen sagt till mig om tidigare vilket känns jätte bra. Va helt slut när jag kom hem, är lite halv dålig så att det blev lite jobbigar eän vanligt idag. Gjorde mig en kopp kaffe och slängde mig i sängen efter en varm dusch. Älskar såna här dagar! Imorgon ska jag ta ett lite lugnare pass eftersom att han gick så hårt idag och sen är det 18 års firande som gäller. Så klockan är ställd tidigt! Men finns inget bättre än att vara i stallet tidigt.
 
 
Jag och min lilla syster <3

God jul Sverige <3


Hallå där i julstöket!

Nu är exakt allt inslaget och klart, även julgranen är färdig klädd. Vi brukar ha en maffig kungsgran eftersom vi har så mycket yta och 4 m i takhöjd. Men dom va slut i år!! Årets gran känns fjuttig.. Sämst.. Så vi beställde en till nästa jul på än gång haha ;) så då behöver vi inte tänka på det next year! Nu sitter vi hela familjen i soffan, har precis tittat klart på en film. Kollar ni uppesittarkvällen? Vi skiter i den och ska kolla Svensson Svensson istället, klassiker! Har dessutom redan klämt på alla julklappar hahah jag kan verkligen inte låta bli! När det gäller paket kommer jag alltid va som ett litet barn ;) nu inväntar jag morgondagen, Christmas I'm ready for you!


Äntligen jullov!

Kan inte beskriva glädjen och TRÖTTHETEN som sakta smygit ikapp en under eftermiddagen. Blev en fika på stan med Josse efter avslutningen och inköp av de sista julklapparna. Igår va jag föresten hemma hos pinglan och röjde haha därför ingen update. Blev iaf klar med inslagningen av alla paket idag vilket känns as skönt! Nu blir det tv, eller kanske sova..

Paketen till mannen, undrar vad de kan vara...

Så trött..

 
 Har inte gjort så mycket mer än sovit sen jag kom hem, och nu ska jag sova igen. Hann med lite plugg nånstans men sen har jag bara velat sova. Är inte bara trött trött just nu, är trött på saker, trött på skolan, trött på.. Allt. Skulle lätt sova fram till julafton om man nu kunde. Hoppas min väska kommer imorgon så något bra iaf händer. Time for sleep! Again.. PUSS
 
 
 
Miss my pingla <3

Julklapp till mig själv

 Uppdatering har fått vara kass idag, men ligger och försöker trycka in saker i skallen och gjort sen jag kom hem. Har prov imorgon och ingenting fastnar, ingenting har fastnat i helgen heller så varför försöker jag ens? Ush.. Jag behöver lovet nu. Orkar liksom inte mer, det har varit så sjukligt mycket hela hösten. I need a break. Beställde hem en "julklapp" till mig själv igår som plåster på såren. Börjar nästan känna att jag behöver en till haha.. Vem vet vad som har klickats hem innan den här kvällen/natten av plugg har tagit slut. Nej, nu måste jag plugga vidare..
 
Image 1 of ASOS Nude Quilted Across Body Bag
 
Julklapp till mig själv för att jag är så otroligt jäkla awesome!
 

Eget företag?..

Har en hel del idéer uppe i huvudet, något som jag är riktigt sugen på att ta tag i. Ligger och bollar lite med en kompis som har eget ;) det är mycket som ska tas tag i innan man kan få ett resultat av det hela, men det är väll bara sätta igång ;)


Bitch please, take a break

 
 Måste bara avreagera mig lite angående den här hysterin över hela jä*la facebook som pågår just nu om att Sverige inte längre är Sverige och att traditioner förstörs och yada yada. Folk borde läsa på liiite innan dem öppnar munnen. Det med att en svart docka är borttagen  och någon gubbe i tomteverkstaden som visas på julafton har försjuttsingen inget med Sverige att göra, det är Disney som bestämt det. What to do liksom? Saker och ting förändras och man kanske inte måste dra det till rasism och grejer. Och det där med att man inte får vara pepparkaka i Lucia tåget, det var i EN jäkla skola. Så please, chilla och sluta bomba hela facebook och gör det till värsta feta grejen. Har dom tagit bort hela kalle anka eller? Nej. Har dom tagit bort hela Lucia tåget och förbjudet pepparkakor? Nej. Så chilla för guds skull och gör det inte till värsta grejen, det är ju som om att jorden gått under eller något. Ingen tradition är borttagen så lägg ner. Över 20 personer har blivit ihjäl skjutna i USA, varav 18 (?) av dom var barn och ni klagar på tecknad film. Det finns så mycket värre saker som händer.
 
 
 
 
 

Sjukligt mysig helg

 Som ni kanske märkt har jag haft en otroligt mysig helg med Mattias. Det börjar dessutom kännas att julen är på ingång och Mattias har fått stå ut med mitt tjat om julklappar haha jag blir som ett barn, han får ha koll på mig för att jag inte ska springa och leta för dom är tydligen inte inslagna än. Just nu sitter jag hemma i soffan, har ätit lite fruktsallad med familjen och nu tittar jag på jul med Ernst. En vecka kvar, gu vad jag längtar! Älskar verkligen julen.
 
 
Yesterday <3

Pepparkaksbak

Jag och Mattias startade dagen med att åka till Colorama och titta på tapeter. Sen blev det pepparkaksbak! Nu sitter vi och avnjuter ett glas rött medans vi lagar maten. Älskade lördagskväll ❤


Lucia 2012

Hej på er! Blev ingen bloggning i onsdags för jag hade genrep inför lucia tåget vilket tog lite tid. Jag var årets lucia, de ni ;) Och eftersom att igår så släppte all spändhet så somna jag när jag kom hem och sen blev det lite plugg och lucia mys med mamma och syster framför brasan. Ska strax ner mot tåget och åka till Mattias så vi hörs sen, bjuder på lite bilder sålänge.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1370418/images/2012/pic_50cb604be087c35047776cc8.jpg" class="image">


Chilldag

 Kan inte annat än älska mina tisdagar. Slutar as tidigt, har bara två lektioner och har tagit till vana att svänga förbi hemköp och köpa lunch varje tisdag haha. Dom har ju salladsbar där man kan plocka ihop sin egen sallad vilket jag tycker är riktigt bra! Finns allt möjligt att välja på, dagens hiss. Äntligen är bloggappen igång igen, har ju varit problem med den. Därför blev det ingen bloggning igår för var inte hemma, slutade sent och sen träffade jag pinglan ;) Nu ska jag försöka liva upp mig själv lite, har legat och degat och kollat på 90210 sen jag kom hem. Ska klicka hem lite julklappar, har två personer kvar ;)
 

Inte hittat den perfekta klänningen till nyår?

 Letar du efter den perfekta klänningen till nyår? Tänkte dela med mig av mina tre favoriter ifrån Nelly, har valt ut tre olika typer av klänningar.
 
 

Månadens goda gärning

 Har gjort en god gärning idag! På väg hem från Mattias så såg jag och mamma något på vägen, det var en hund som smitit. Vi stannade, ringde polisen och försökte få in hunden dock untan större framsteg eftersom den var så stressad. Vi fick iaf ner hunden bort ifrån skogen och ner mot gården. Tyvärr finns det ju idioter i trafiken och hunden var en cm från att bli påkörd mitt framför ögonen på mig.. Fy fan alltså, jag har aldrig mått så illa i hela mitt liv. Och bilen bara fortsatte köra, han bromsa inte ens. Vi fick in hunden på grusvägen mot gården iaf och så kom det en bil, personen i bilen trodde den visste vems hunden var och ringde dem han trodde va ägarna. Och det var deras hund! Vilken jäkla tur alltså. Vi bar oss iväg hemåt sen och hoppas för allt i världen dom fick in hunden. Är glad över att man är sån varmhjärtad människa.
Förövrigt har jag haft en as skön helg. I fredags hade jag mys med mamma och pappa. I går så blev det handla julklappar med min syster och nu har jag bara hennes julklappar kvar. Tycker det är så skönt att vara ute i tid!! Efter det tog jag en sväng och hälsa på mina kusiner medans jag väntade på att Mattias skulle komma hem. Träffar dem så sällan vilket är jätte tråkigt! Idag har jag och Mattias bara tagit det lugnt, ätit en brakfrukost framför julkalendern och sen bara legat i soffan. Han är världens gulligaste kille dessutom! För hittade en blus i tisdags som jag inte hann köpa och sen kom jag på hur mycket jag ville ha den haha.. Så Mattias var ur gullig och köpte den till mig i veckan!! Har tur att han jobbar inne i stan hihi. Nu ska jag snart äta och sen blir det plugga lite till. Har så mycket just nu.. Just den här veckan också, fun.
Puss Erica

Shopping


Mys dag på stan

Sitter nere på stan och tar en fika med pinglan <3


Ny energi

 När jag har svackor så får jag en jäkla energi till plugget!!! Helt sjukt, har haft värsta raketfarten sen jag kom hem idag. Gymmat också så att nu är det bara skriftliga kvar på det projektet. Känns skönt att min vecka är.. Ganska så chill också! Imorgon slutar jag tidigt så då blir det fika med Carro inne i stan.
 

Sovmorgon

Älskar mina måndagar! Börjar halv ett! Hinner göra ordentlig frukost och idag är jag även hundvakt ;)


Första advent

Jag har haft en otroligt bra helg. I fredags var det mässa där jag hittade en hel del intressanta alternativ! Måste ta tiden att läsa igenom allt bara, har bland annat intresserat mig för ett college i London. Hej då skit Sverige! Vore inte helt fel va? På vägen hem mötte jag upp min pingla Carro på tåget och sen va vi hemma hos mig några timmar och knäppa oss. Vilken vän jag har. Allting bara glöms för ett tag men ändå vet jag att hon vet hur jag mår. Den tjejen ger mitt liv det stora feta knäppa läskiga leendet!!! Senare på kvällen kom min Mattias, vi hade kvällsmys med mina föräldrar, fikade framför brasan och sen tittade vi tv. Hade en painful kväll/natt och den hade aldrig tagit slut om inte min man varit där. Ibland undrar jag hur mycket tårar det egentligen finns bakom dom små ögonen haha. Jag har tur som har två änglar vid min sida! I lördags var det dop på schemat och sen kvällsmys med älskling. Och idag är det första advent, helt galet. Måste dock erkänna att även om snö är typ det värsta jag vet så har det sina mysiga stunder också.. Dock när man är innanför dörren, inte utanför! Jag åkte iväg på julmarknad med mina svärföräldrar, Mattias stanna hellre kvar i soffan ;) Blev en adventsfika väl hemma, en god söndagsmiddag med efterrätt! Men den bästa efterrätten va nog faktiskt den mysiga stunden med min älskade i soffan efter, framför en film och levande ljus. Vissa dagar kan jag bara inte må bättre än bäst, idag var en sån dag.