Heart Chat Bubble

sjukan..

Just nu vill jag seriöst bara dö... Helt ärligt... Finns de någon sämre människa än mig? nä, skulle inte tro de...
Aja.. sjukhuset för mig imorn, på nyårsafton.. Wonderful...
God Natt på er... <3


Sjukling..

Är helt genomförkyld, därav ingen uppdatering igår kväll. Tog de lugnt, låg och tittade på film med syrran min. Har inte orkat leta upp sladden till kameran heller, så bilden tar vi en annan dag.. Ligger i sängen även idag och försöker vila upp mig. De är ju ändå nyårs afton imorn och min och Mattias förlovningsdag. Så jag MÅSTE bara bli bättre till imorn!!!
 Nu ska jag gå och fixa en kopp te och sätta på en ny film.

Puss och kram <3




Underbaraste <3

Min älskling är vääärldens underbaraste!!! Och vi har haft helt sjukt underbara dagar!!! <3 De går inte att beskriva<3333 Han åkte för någon timme sen och jag saknar honom redan.. Visst vi ses på nyår men.. de är ju två dar!! Hur ska jag kunna sova? Hatar att sova ensam och va utan honom. De blir verkligen tomt <3 Får sova bort morgondagen så att tiden går snabbare hihi <3 Vi hade ju lilljulafton den 26e, fick världens bästa julklappar av han och hans familj!! Tack så himla mycke!! <333

Årets julklappar:
*Mobil
*Babyliss platt/locktång
*Kudde
*Pengar
Lotter
*Justin Bieber skiva!! Den som inte kommer släppas i sverige
*Film sex and the city 2
*Pandora armband
*Underkläder

Från älskling:
*Parfym
*Trosor
*Neccesär med shampoo och balsam

Sen hahah så ska jag ta kort på de jag fick av mathilda, för de va lite kul =)
Ser till att fixa de ikväll =)

Pussss <3


18 månader

18 månader, ett och ett halvt år <3
 Jag älskar dig nu och föralltid älskling <3
 Du och jag, de är evig kärlek <3



25e december

Dåligt med uppdatering idag va? yes! Men här kommer ett inlägg! Drog till morfar direkt när vi hade vaknat här, för morbror och min kusin kom och hälsa på. Sen va de direkt ut till tage och mocka och skritta honom lite sen bar de ut till min älskade Ziden! Red lite och gulligulla lite med sötnosen! Har man en kelig pålle så har man hihi<3 Va där hela kvällen, kom hem vid halv åtta. Passade på att ta kvällsfodringen så Kjell fick en ledig kväll. Sen satt hela familjen tillsammans och kollade på toy story 3. NU sitter jag här och bara väntar på att de ska bli ny dag! För imorgon kommer min älskade Mattias!!!!! <33333333333333 Så lär nog bli dåligt med uppdatering fram till 30e typ, så ni kan ju kika in då! 

Ha en super vecka!!! För de ska jag!!! <3 


JULAFTON!!

Har varit i stallet nu på morgonen och förmiddagen. Hur mysigt är inte de?!! Kom nyss ur duschen, ska sminka mig och fixa håret lite hade jag tänkt. Någon mer än jag som sitter heeela dagen och väntar på dom där dumma julklapparna? hahaha jag är som ett litet barn när de gäller presenter.. Min lilla syster va redan uppe i natt och klämde på paketen när mamma och pappa sov ahahha! Blir mer uppdatering ikväll och imorn hade jag tänkt att försöka lägga in lite bilder.
Ha en super julafton gullungar!

Puss <3


God Jul!


Godmorgon!

Precis vaknat. Slutade ju skolan igår och guuu va skönt de va att sova ut!! Sitter just nu och lyssnar på musik, tänkte fixa frukost om en liten stund.

 Idag är planerna:
*Träffa Matte, hon och jag ska byta julklappar
*Rida
*Klä granen med familjen

Morgonens låt:
http://www.youtube.com/watch?v=mo-ABr0KvIM&feature=related


ZZzzzzZZZZ..

HÄR ÄR VI TRÖTTA!! Sitter här med tobbe, dom andra har dragit. Har varit en sjuuukt galen och rolig kväll!! Inte är vi normala va? haha. Tobbe och jag somnar snart, två trötta personer som varit uppe tidigt. SNARK!!


Halloj i kylan!

Börjar nästan tro att jag bor uppe i lappland.. Någon mer än jag som tröttnat på den här istiden? Igår kom jag hem typ kvart över sju på kvällen! Kom ingen buss! Gud va sur jag va... stod ute i kylan över en timme... Inte kul kan jag ju säga... Skulle bli ännu kallar eimorn tror jag..
Imorn är de iaf skolavslutning! Äntligen! Vi brudar ska in till stan sen och käka lite lunch innan vi beger oss hemåt =)
JUSTE! fick ny data igår också, pappa kom hem med den =D så ja, har inga bilder på den här än och så. Men jag hoppas ni överlever.
Nu ska jag smita i duschen!
Puss godnatt <3


JAAAAAAAAA!!

ERIK OCH LIN ÄR VIDARE I FINALEN I PARADISE!!!! WOHOOOO!!!! Hoppas dom vinner hela skiten!
Klockan är snart tio hahaha och måste sätta mig och fixa klart svenskan tror jag hmm... Äh! Lite te först!
Dessutom så finns de vissa personer som är helt sjuka asg kan inte säga de här på bloggen men herregud alltså...
Jag har ingen blogglust, inte så mycke att skriva om dessutom. Hittade ett skit snyggt linne som jag ska beställa till sommaren hihi!
Nej nu ska jag ringa och berätta de senaste för mathilda hahahahah asg puss på er! <3



Myggor på hennes hals om ni undrar


Prov? ja men precis..

Har prov och shit imorn, inte direkt tagit upp papprena eller ens tittat på dom.. dåligt av mig...
Suttit och kollat lite kläder och sådär. Inte orkat bloggat för mitt humör har varit sämst, ilska hit och tårar dit. Jaja.. Imorn ska jag iaf ta och va med Mikkis! <3 Hahah vi åkte buss tillsammans idag och gu va mycke vi hade att prata om!
Ska hoppa i duschen och sen fläta mitt hår, tänkte ha lite lockigt imorn.
Orkar inte blogga... Nöj er puss hej <3



Sista dagen på helgen

Har inte blivit någon uppdatering i helgen för jag har varit grymt depp och så. Ledsen för de, men här kommer ett litet inlägg.

I torsdag när jag kom hem från stallet så hörde jag att musik va på i mitt rum, men jag hade ju inte haft någon på. Och när jag gick in så satt en sprillans ny stereo där! Den har sjukt bra ljud och så har den trådlösa hörlurar! Den är inte så stor heller så den tar inte upp så mycke plats på väggen. UNDERBART!!! Tack pappsen! <3

I fredags så va jag med matte (mathilda) på kvällen. Vi kollade idol finalen men de slutade med att vi låg i en hög i hennes säng och lyssna på kärleksmusik och bara pratade. Eller pratade tills vi tillslut halv sov hahaha underbar kväll <3

Lördags så va jag ute i stallet, passar tage i helgen. Sen bar de av till skhlm för vi skulle hämta min lillasyrra och hennes kompis. Men jag och mamma gick lite i affärer först haha. Köpte ett par nya leggins och två ringar.

Idag va jag ute hos tage igen, red och lite så. Sen har jag faktiskt plockat upp på mitt rum haha, så är städat nu. Ni hörde väl om självmordsbombaren? Ush, läskigt faktiskt.. Men nu ska jag hämta en bulle, mamma har bakat, och så ska jag ta och ringa matte hihihi nyheter på g!


Pusss <3

Lite bling bling på, man ser inte så bra men. Från ginatricot


Ringar från ginatricot


Ögonbryn va de ja

Haha har fått många komplimanger om mina ögonbryn och många som frågat om jag färgat dom. Tack för de första =) Har varken färgat dom eller bett någon fixa dom åt mig, dom är naturliga och noppar dom helt själv haha =)

God Natt på er! <3



Hej där i kylan!

Blev inget bloggande igår. Men här kommer ett litet inlägg! Idag va jag och Sandra på stan efter skolan och köpte julklappar till våra små pojkar. Gud va kul de är att reta älskling! Han är alltid lika nyfiken haha <3333 råkade köpa lite saker till mig själv också haha  men de va inget speciellt. Två tjocktröjor och två linnen. De som är kvar är att köpa något till familjen, men de får jag ta antingen i helgen eller nästa vecka.
Har kollat paradise hotel och sitter just nu i mjukiskläderna. Ska snart fixa te och lite frukt, tänkte sätta mig framför en film. Har ju sovmorgon till sju imorn  wohooo!! hahah de låter lite konstigt, men en timme gör väääldigt mycke kan jag säga.
Tänkte kika in på nellys också, är ju fri frakt där just nu hihi!


Puss och kram <3

Kvällens låt:
http://www.youtube.com/watch?v=cYvYHgxx3hI

Mjukisdressen LOVE <3


Snart lov!

Sitter bara och väntar på att de där jullovet ska komma haha. Är så otroligt skoltrött och de är så mycke just nu. Ush!

Haft världens underbaraste helg! Mysig vinter promenad med älskling i lördags och massa mys framför tv:n. De är så skönt att krypa ner under en filt med en kopp te med den man älskar och sen bara ligga kvar och gosa på morgonen. De är lite extra mysigt när de är vinter eller är höst och spö regnar utanför fönstret. Jag älskar min Mattias mer än allt annat!!! <33333333333

I går red jag även med Matte. Hon och jag tog en liten barbacka tur på Ziden och Ella, sen efter så hoppade vi Cnoc och Jennifer. Skönt att dom va lite lugnare än i torsdags iaf hahaha. Men de känns verkligen att jag inte hoppat sen förra vintern! Menmen min och Zidens grej de är ju dressyr =)

Ska snart äta och sen blir de ju paradise hotel hihi! Love it! Ska fixa lite te och så hade jag tänkt till de. Sen på onsdag ska jag och Sandra stanna kvar i stan efter skolan och köpa lite julklappar. Kan vara skönt att va ute i tid tycker jag.

Puss <3



Bild över sjön från min och älskling promenix <3


Skuuulan

Sitter i skolan. Passar på att slänga in ett inlägg nu eftersom att jag kanske inte får tid till de i helgen. För helgen ska tillbringas med vääärldens underbaraste kille hihi <33333 Sen på söndag ska jag rida med Mathilda <3 Hhahaha hon och jag hade kvällsfodringen igår och de va heeelt galet. Först vågade vi inte gå in i ridhuset och tända för man måste gå hela vägen in till mitten för de är sån som tänds automatiskt hahaha och matte börja snacka om att de kan finnas mördare inne och jaaa de sluta ju med att det tog tio minuter innan vi kom in eller rättare sagt JAG för matte knuffade in mig så jag sprang och skrek där innen hahahhaha. Vi hoppade lite sen och de va lika galet de hahah två pigga och galna hästar. Cnoc lekte rodeo med mig och jennifer ville inget annat än att springa i sitt egna tempo hahaha så kan de bli ibland, kallt ute=pigga hästar. Inga avramlingar iaf =) Ha en mysig helg i vinter mörkret puss och kram! <3


<3

Kärlek är de bästa som finns!

Älskling du är allt och lite till, du är de värdefullast jag har. Inget skulle funka utan dig. Du är livets mening, du är mina andetag. De underbaraste som finns är att få ligga i din famn, bara känna dina armar om mig, din närhet. Tryggheten du ger mig är obeskrivlig, känslorna jag har för dig finns de inga ord för <3 Jag kommer aldrig att sluta älska dig <3 Det finns inget slut, bara en fortsättning <3 Du och jag förevigt, jag lovar <3






WOHOOO!!

Alexandra åkte från paradise hotel! Äntligen hahaha. Mindre bra är att jag typ kommer få ig på den där dumma redovisningen imorn öhö.. Jaja... Mamma och jag ska fixa te och kolla på en film lite senare, vi är ensamma hemma, skööönt. 
Borde dessutom ägna mig lite tid åt att ta bilder haha märker att de är samma bilder som laddas upp här.
Puss och kramiz! <3


Kvällens låååt:
http://www.youtube.com/watch?v=cYvYHgxx3hI



 


Ledig

Ledig idag ju, eller typ vi har något med skolan så jag ska städa här hemma hahah. Min grej verkligen not. Ska rensa mitt rum till att börja med, de är trots allt viktigast?
Jaja, nu ska jag fixa lite lunch och sen sätta igång! Vi hörs pusss <3


höst bild, bara för att jag HATAR snö! va minus 24 här i morse.. ush...