Heart Chat Bubble

Natti natt!

Nu säger jag god natt för mig, måste vara pigg imorn ;)


Feeling fresh!

Då va naglarna i sin ordning igen. Jag HATAR att springa runt i korta, ofixade naglar aa you name it. Men ni känner jag mig fin och fräsh igen!



Stan med min fina

En lektion blev ingen lektion ahah sjukt! Så jag drog på stan med Josse, vi sprang runt som galningar för att hitta något snyggt för vi ska ut imorn och vi tycker att vi inte har några kläder ahha! Så blev lite nytt efter ett antal timmars provande och springande. Vi tog en mysig fika på coffe house och har haft en jätte mysig dag. Imorn taggar vi utgång! Jga hann inte mer än att komma innanför dörren innan det va dags att bege sig ut till stallet. Gick riktigt bra idag också! Är så glad! Nu sitter jag och fixar mina naglar ;)




Turen är med mig

Vill inte säga to much så lite saker håller jag för mig själv ett tag ;)
Gick iaf skit bra i stallet idag! Har pratat med mannen lite nyss och nu ska jag strax dejta min kudde, är riktigt trött. Imorn har jag bara en lektion så blir stan med Josse i väntan på den, wonderful!
Nej, nu vill jag bara krypa ner i sängen.



.

Nu har jag slängt i mig lite keso och ska byta om. Ska ut till stallet och idag har jag lite publik, en som är intresserad av henne som ska titta idag. Så blir mer uppdatering när jag kommer hem! Mamma ska lägga undan ugnspannkaka till mig mmmhm min favvo!


Kommer sova såååå gott

Åh, det har verkligen varit min dag idag! Förutom att jag fick säga R.I.P till min mobil.. Eller den kanske funkar om någon dag! Får hålla tummarna, lite fuktskador här och där hahaha så kan det gå när det blir toadoppad hahahaha! Imorn har jag dessutom sovmorgon och typ ingen lektion. Ska bara snackas lite betyg typ. Tur att det snart är helg för är så grymt taggad på denna! Börjar hända lite saker i mitt liv ;) Nej nu ska jag mysa ner mig i sängen. F@n va jag saknar Mattias.. Haha bomba han när han hade träning oups, men inte lätt att sakna alltid. Vi kommer typ knappt ses tiden som är nu.. Jag åker ju till London nästa helg och så är det lite andra saker bokade. Känner lite panik faktiskt hehe. Dock så är det ju fotbolls EM när jag kommer hem från London, tror ni jag har ett leende på läpparna? haha nja ;) Men nu ska jag sova, så min huvudvärk försvinner! Kram sötnosar


Modelljobb!

Rubriken säger ju det mesta.. Ska fotas av en av Sveriges bästa fotografer om två veckor! Helt sjukt! Nyp mig! Ja, jag svävar på moln idag som ni kanske kan förstå haha. Jag bloggar mer senare för måste måste plugga och äta och lite sånt där nödvändigt ni vet!



Ny dag, nya tag!




Vilken härlig dag vi har framför oss! Ny dag, nya tag! Och det bästa... En dag närmare helgen!
Sätt ett leende på läpparna och ta dagen med storm! Puss!


Sweet dreams

Verkligen försökt plugga nu ikväll, känner stressen tyvärr.. Känns iiinte bra... Kan inte sluta längta till nästa vecka! För då händer det så mycket grejer! Mer än bara skolavslutning kan jag säga ;) Och helgen längtar jag inte mindre till! Nej nu ska jag ta och duscha och sova tror jag. Imorn håller vi i aktivteter för en förskola! Då ska man nog inte stå och sova!

Vi hörs imorn gullungar!



Ja, jag ska se till att fixa camen så det inte bara blir en massa gamla bilder haha


aa tack :)

Smycken - Woven skull bracelet gold
Accessoarer - Skull scarf white


I'm back bitches!

Hej på er mina fina!

Jag är tillbaka efter min lilla korta bloggpaus. Hände lite privata grejor som ni inte behöver veta om. Har världens finaste man som stöd i alla lägen, han är guld! <3 Men nu är jag tillbaka iaf och inte mer med det. Hade en jätte trevlig kväll hemma hos Mattias i lördags! Åt gott, drack gott och sen satt vi självklart bänkade framför eurovision! Vi betta som vanligt på vem som skulle vinna och aa alla trodde Sverige men sen så sätter Mattias som vanligt tvåan och trean också så han tog hem potten. Idag så har det varit världen chillaste skoldag! Hade sovmorgon i morse, vi skulle göra några ärenden så fick skjuts till skolan. Väl där så drog jag och Josse hem till henne och jobbade med projektet. Ja, eller inget plugg funkar utan lite starbucks ;) Sen hade vi EN lektion! Och där va det förstahjälpen grej på schemat så de va bara ploj hela lektionen haha och nu är man hemma! Min lillasyster fyller dessutom år idag så en massa grattis till henne! <3 Väntar alltså god mat idag, nam nam ;)



.....

Ingen bloggning idag på grund av personliga stjäl. Kanske ikväll, annars imorn.


Kvällens outfit

Är på väg till min älskade nu och så här ser jag ut ikväll. Bilden är inte den bästa för min mobil är inte så hightech ;-)

Lördags middag

Hej på er mina fina bloggläsare! Igår så orkad ejag inte blogga, hände ändå inget speciellt. Tillbringade min kväll i soffan med mina best friends Ben and Jerry. Idag är det dock lite andra planer! Ska hoppa i duschen nu och göra mig i ordning nämligen. För middag hemma hos mannen min ikväll. Han fyllde ju för någon vecka sen så han ska firas lite. Så nu måste jag smita så att jag hinner ahah. Det tar ju lite tid att göra sig i ordning.. Kram på er!


 


Här josse!

Okej, nu kommer en massa pinsamt gamla bilder.. Meeeen jag lovade min kära vän Josse att lägga upp bild på när jag hade mörkt hår. Men vaffan, va finns det att skämmas över? Alla har sina perioder i livet.




höhööh


Tråk göra

Back home again! Nu har jag fått lite färg iaf. Ska göra massa tråk göra nu, fixa disk och sånt där. Men sånt som måste göras! Ska duscha och sen ska jag nog göra mig en stor kopp te!


Mot solariet!


Suuuula

Jag ska ta och fixa lite mat alldeles strax, sen ska jag plugga lite och ner och lägga mig i solariet! Måste även säga att jag klarade nationella igår iiih! Och provet idag med! Känns så himla skönt! Sommarlovet närmar sig med stormsteg!


Give me Give me

Något jag verkligen tycker är riktigt hett är dessa färgdetaljer! Skor, väska eller liknande. Det gör verkligen hela outfiten! Dessa sitter jag och dreglar efter....



Med mina fina tjejer

Ja, jag har då inte gjort annat i skolan än nationella idag. Kan dock inte säga att det gick bra. Håller tummar och tår för att jag får ett G iaf, annars går jag och hänger mig ärligt talat. Nu är det bara..... Allting annat kvar blö.. Hade iaf en riktigt mysig dag på stan med Josse och Lollo. Och riktigt härligt väder har det varit!




Starbucks, the best of the best <3
Nom Nom!


Wish me luck!

Dags att sova och ladda upp för nationella i matte B imorn bitti... Jag hoppas för allt i världen att jag får godkänt, jag vet inte vad jag gör annars...



Märks att man bor i Sverige

Va världens regn och åskväder i morse och under natten, heeelt galet. Sen nu är det inte ett moln på himlen och aaaas varmt. Sverige.... Jag va hemma hos Josse en stund efter skolan. Vi har lite små tatto planer ;) Sen bar det av hemåt och nu väntar jag på maaaaaat. Bara pappa och jag hemma så blir grillat! Satan va skönt det är att det faktiskt är sommar nu. Som man längtat! Tyvärr hinner man inte ligga ute i solen för man drunknar i läxor... Blö...




Jaaa, det blir lite gamla bilder eftersom camen inte funkar...


Take a deep breath

Ska ta mig en dusch alldeles strax och sen försöka sova. Natten som var nu så sov jag så ruskigt dåligt alltså. Ush.. Hoppas på en bättre sömn i natt istället.




Dagens words för moi!


Places I want to go to











Inte alltid lätt att ligga på topp

Jag borde verkligen verkligen ligga och plugga just nu. Men att ha massa annat i skallen gör det svårt att plugga. Såååå det får ligga på hyllan så länge. Dumt nog eftersom att jag har en helvetes vecka... Men men, får skylla mig själv i slutändan. Min cam funkar fortfarande inteeee, sämst. Så måste be syrran om hjälp. Hon är teknisk, inte jag.



Sweet dreams

Nu ska jag ta och dejta kudden. Skola imorn ju.. Ush.. Hate iiiiiit... Skulle man få välja så skulle jag gärna va i stallet hela dagen. Tur det ska bli bra väder iaf!



Underbara du

Kom nyss hem från stallet. Och jag är alldeles varm i hela kroppen. Hon gick riktigt bra idag och har fått så fina kommentarer så jag blir alldeles ååh. Kommer sova som en prinsessa i natt alltså. F*n va jag älskar livet! <3



God morgon sötnosar!

Sjukt att det redan är söndag. Långhelgen har bara sprungit iväg! Men som tur är så är det snart sommarlov. Ligger och drömmer mig bort lite. Om tre veckor så drar jag äntligen till London, längtar så sjuuukt mycket kan jag säga! Vill dit nu nu nu! Men väntar man på något gott längtar man aldrig för länge, right? ;) Skönt att komma bort från Sverige lite! Idag består dock min dag av plugg, plugg och åter plugg. Ska ta en paus sen och dra ut till stallet och sola solarium hihi.


Shopping

Här kommer bilder på det jag köpte igår. Utöver kläderna köpte jag lite små grejer men det orkar jag inte ta bild på, tror ni klarar er ;)



Ryggen på denna är grrrr!










Basplagg, köpte en till vit också!



Älskar detaljerna med spets, dragkedja och att den är lite kortare fram! Loveeee! Bilden gör den inte rättvis dock


update

Inte uppdaterat något de här två dagarna. Skulle gjort det igår faktiskt med vart lite stressigt till tåget. Igår så hade jag en härlig dag med min mamma. Vi åkte in till stan (jag körde ooh) och så fixade vi pass eftersom dom går ut snart och drar ju till London om two weeks ;) Sen blev det en mysig fika och lite shopping. Ja, ni hörde shopping.. Jag som skulle försöka hålla mig till London men det gick inte så bra.. Så nu är jag pank, ekar på mitt konto. Sen när vi kom hem igen så drog vi och solade lite. Dags att sola regelbundet så man kan visa sig i shorts snart. Tycker det är så himla skönt att ligga i solariet haha. Sen va det bara hem och duscha och göra sig i ordning och sen dra till mannen där jag sovit till idag. Men nu är jag hemma igen! Någon som hört ordetplugg förut? Kan ju säga att det förstör mitt liv just nu....
Nu ska jag ta bild på allt jag köpte! Min cam funkar inte by the way... Försökte fixa det själv men de sluta inte så bra. Teknisk som man är.. Får helt enkelt vänta på att lillsyrran ska komma hem från Götet.


Härlig dag

Haft en riktigt härlig dag! Jag och Mattias sov ut och sen åkte vi ut till stallet. Jobbade henne ordentligt idag, igår va jag bara ute och busa lite. Idag blev det fältet som uppvärmning och sen bomövningar och även några skutt som avslut. Hon gick riktigt riktigt bra idag! Är så kul att jobba med henne för hon är så himla glad och positiv till arbete. Underbara häst! <3 Nu på kvällen så har jag som alla andra kollat hockeyn. Helt värdelöst som vanligt. När det väl gäller så suger Sverige alltid apa. Fett ovärt att kolla. Mannen min jobbat imorn så ska passa på att fixa lite saker under dagen.




Med mina favvisar <3


åååh lång heeelg!!!!

Fy tusan va skönt och väl behövligt!!!! Känner en lättnad dessutom att eneglska redovisningen och inlämningen avklarades idag. Puh, två saker mindre. Ska alldeles strax bege mig ut till stallet och sen blir det mys med min man.


Nom Nom...






Jisses....

Jag kan inte annat än skratta idag. Fy fan va less jag är på vissa ahah helt otroligt alltså, jisses haha. Vad har ni för er då? Själv har jag suttit och pluggat järnet enda sen jag kom hem och arbetet som ska va inne imorn börjar faktiskt närma sig slutet. Äntligen.. Så jag kämpat, men ändå är det inte bra gjort. Men men, blir glad om jag får G iaf. Man kan ju inte alltid ligga på topp! Mår illa bara av att tänka på nästa vecka. Helt fullbokad med prov. Vet inte hur jag ska fixa det riktigt. Och det jobbigaste är att alla dem kurserna slutar nu.
Jag tror jag behöver lite shopping för att lätta upp livet lite. Men så är man ju pank.. ahha ååh så irriterad jag är just nu! Imorn kommer mannen min iaf, ska ge han lite presenter och sånt där. Och så får han göra mig lite glad, för det är han bäst på!



Grattis älskling! <3

En massa grattis till min man som blir 21 idag!
Älskar dig <3


Gjort massa nödvändiga saker idag

Idag har jag tagit tag i pluggandet faktiskt, tro det eller ej. Sen har jag fixat med lite andra grejer, mycket ansvar nu när man är arton alltså. Men känner att jag börjar få lite struktur på saker och ting. Har fått skaffa mig en pärm eftersom man samlar på sig en del papper. Skönt att det är helg snart igen iaf. Känns som jag kommer hinna gå in i väggen nu under dom två sista veckorna. Har så sjukt mycket i skolan alltså.


Någon som vet?

Finns det någon där ute som vet vart jag kan köpa dessa godbitar? Är heeelt förälskad i dom! Need them in my garderob <3


Älskade lilla sessa <3




Lite saker man gjort under helgen!

Ja, igår så märkte ni säkert att jag inte blogga. För jag var faktist på China teatern på dirty dancing! Innan så satt vi på champagne baren på NK och hade det trevligt. Sen bar det av till China teatern och jag måste bara säga att Dirty dancing är meeeeer än sevärd!!! Så himla grymt musikal! Jag är dessutom ett dunder fan av filmen och sett den minst tusen gånger haha så det va riktigt kul att se musikalen! Vi fick även goodiebag eftersom vi hade lyx biljett+gratis dricka i pausen och sånt där oooh ;)  Efter det så bar det av till Café Milano för att äta middag. Italienskt <3 Sen hem till mannen för lite lördagsmys och där sov jag i natt. Och nu kom jag nyss hem från stallet. Har varit ute och galoppat på fältet. Mamma va me doch tog kort också så slänger upp lite bilder strax! 





En till film, kanon ;) 


One day..


När jag mår som allra bäst

Hej på er! Allt bra med er? Här är det faktiskt bara bra! Nu iaf. Vart as deppig idag men sen kommer man hem och åker ut till stallet och där ute försvinner allt. Ikväll blir det myskväll med min älskade mamma. Vi har ätit från greken och nu ska vi båda duscha eftersom vi varit i stallet, sen krypa ner i soffan med myskläder, kolla film och äta lite gotti gott. Så nu mår jag bra kan jag säga.



När jag mår som allra bäst <3


Stay strong

Idag har det varit en riktig piss dag. Varit helt off kan man ju säga och jag är så jääääkla trött på en massa. Ååh säger jag bara!!! Skulle lätt kunna kasta massa saker i väggen just nu. Jag är trött på att va i de här stadiet i livet tror jag. Don't want to be here. Nej nu ska jag inte deppa ihop totalt. Mina djuaste tankar tänker jag dessutom hålla alldeles för mig själv. Okej, inte det bästa kanske. Har verkligen börjat stänga av.. Nej, nu till de bättre av dagen. Jag va med Mathilda idag som jag inte varit med på aaaaaas länge! Hon följde med när jag fixa en grej och sen blev det en massa girl talk hemma hos mig. Riktigt trevligt! <3 Sen hade jag bokat in ett möte på banken så jag har fått lite grejer fixade. Skönt att något flyter på iaf. Imorn är det som tur är fredag, mer än efterlängtat kan jag säga. Ja, det blev ett lite små deppigt inlägg. But I'm a human, dööhhh. Nu ska jag sova för jag är as trött, varit uppe sen 5.. Juste! Hade körlektion i morse vilken gick riktigt bra!



Din dag idag

Idag skulle du fyllt arton år, hoppas du har det bra där uppe <3
Grattis på födelsedagen vår ängel <3


Nu ni!

Nu ska ni få lite förklarat för er och veta lite om senaste dagarna. Har haft fullt upp från morgon till kväll kan jag säga er. I går så va iaf hela klassen i Norrköping  för att besöka högskolan där och lite sånt. Vi hade ju kanon väder vilket va riktigt toppen eftersom vi gick i mellan massa platser. Så glajjerna va på! Sen så va det bara hem och byta om för mig och sen mot stallet. Provred ett 12 årigt sto och fastna direkt! Så grymt underbar häst! Riktigt positiv till arbete och med en hel del sprut i baken haha inte lite energi där inte. Hon är sån häst som jag inte är så van vid att rida då jag har haft mer kraftigare hästar med mer shvung i. Tanken är då att jag ska hjälpa till med henne tills hon säljs då hon ligger ute på annons. Ser verkligen fram emot tiden med denna häst! Trots att det nog inte varar så länge. Men känns riktigt bra med henne faktiskt! Så dett aser jag fram emot! Har varit ute och ridit henne idag också. Ikväll blev det en runda runt fältet och en tur i skogen. Som tur var så höll sig regnet kvar uppe i molnen under tiden!
Hunnit med att plugga lite också så det är väl dags att nanna kudde. Jag ska upp 5(!) imorn.. Har körlektion.. Sen tid på banken på kvällen och lite små grejer som ska göras. Fullbokad every day kan jag ju säga! Men älskar mitt liv till tusen <3


  


Små stressigt

Jag kom nyss hem och sitter och trycker i mig keso. Keso och banan är så jäääkla gott!!!!! Tips! Ska alldeles strax ta mig ut till stallet. Inte det roligaste vädret dock.. Blir nog inte så sent idag så uppdatering kommer när jag kommer hem!


Finns så mycket att berätta!

Ojoj vilken dag det varit alltså.. Hänt mycket haha! Men jag ska sova, kom hem sent och hinner inte blogga ordentligt. Varit full ös sen jag vakna!
Hörs mer imorn!


Morgondagen

Tänkte att jag kanske ska avslöja lite om mitt samtal och om morgondagen. Ska provrida en häst imorn som jag förhoppningsvis ska hjälpa till med nu under tiden den är ute på annons. Ett litet sto! Känns riktigt bra faktiskt! Blir alltså något tillfälligt medans jag letar runt.


.

Nu är jag äntligen hemma! Haft utvecklingssamtal eller va det heter med min mentor. Och det ser riiiktigt bra ut må jag säga! På vägen hem svängde man förbi affären och nu har jag bunkrat upp med keso, tonfisk, grönsaker och frukt i massor. Gonna lose some weight! Lite träning på det förstås.
Nu ska jag vara lite duktig och beställa hem kläder plugga.



Young, wild and free

Kvällsprommis med bästaste Carro <3








.

Nu är jag hemma från stallet. Finns inget bättre slut på veckan en söndagsmys där! Och att det är sånt kanon väder gör saken bara ännu bättre! Lite hästpussar kan väl ingen tacka nej till heller haha. Nej gu, nu känns det redan lite bättre faktiskt! Någon som föresten är lite nyfiken på samtalet jag ringde igår? Ni som är får dock hålla er en dag till, tänkte jag avslöjar lite mer imorn ;)



.

Seg som en snigel idag alltså. Mattias drog tidigt för han har match så jag har fastnat i sängen idag. Men ska strax bege mig ut till stallet. Borde plugga också men känner mig fett down. Får väl göra det senare. Är en helvetes stress för den här veckan kan jag säga. Vet inte hur jag ska hinna med allting.. En vecka och tre dagar, sen är det lång helg igen som tur är. Och tur man har hästarna och mannen som lättar upp så mycket. Guld till dom!


"You make your own fairytale"

Hej på er! Lördag, härliga lördag.. Igår kom mannen min hit och kvällen bestod av hockey tittande. Idag har vi sovit ut och bara tagit det lugnt. Sprungit runt i myskläder hela dagen. Skönt att göra det ibland faktiskt. Jag har ringt ett samtal och har en grej på G ;) Men det tar vi mer om... Imorn kanske? Vi har precis handlat lite mat till ikväll så det blir god mat idag. Blir kolla lite hockey och sådär idag med. Myskväll helt enkelt!  Nu ska jag gå och ge min älskade en feeet puss! Trevlig kväll gullungar!



Seg chey idag


"Personer du inte mår bra av är inte värda din tid"

Ligger just nu och bara toook längtar till imorn. Fredag fredag fredag in my heart. Försöker förtränga att det är skola först. Lyckas dock inte så bra med det. Men hoppas att dagen går riktigt fort. Jag ska sussa nu, är ap trött.. Imorn ska det ringas några samtal och lite sånt där också! Tror jag komemr gå in i väggen snart, har så fruktansvärt mycket som jag måste göra och ta tag i.. Blööö...

 


Fixat lite

Vart och fixat lite grejer. Hämtat ut medicin för min pollen skit och fixat min klocka. Banken hade tydligen bara öppet till 6 och inte sju så de får jag fixa nästa vecka. Kom hem med en liten grej på köpet också! Men inget är säkert så det förblir en hemlis ett tag ;) Uppdaterar er om något bestäms helt enkelt! Jag ska faktiskt va duktigt och plugga lite nu. Känner mig så stressad så det finns inte.


Pust

Nu har jag varit ute och gått och har precis gjort klart övningar och kört lite med hantlar här hemma! Känner mig riktigt duktig faktiskt. Imorn ska jag ut och gå igen samt köra övningar. Nu jäklar! Nu blir det dusch och fixa en frukttallrik men vattenmelon och grejer. Nam nam! Ska ta tag i kosten och allt nu, samt hålla igång med träning. Ja, jag har sagt det tusen gånger förut men nu jäklar alltså. Sista chansen innan sommaren! Man kanske iaf kan se hyfsad ut på stranden hehe!



PW!

Nu ska jag ge mig ut på en PW i den härliga kvällssolen! Man får passa på nu medans det är bra väder!


Dör....

Sitter just nu på bussen på väg hem. Och bussens ventilation är trasig! Så är världens bastu.... Seriöst, man typ dör.. Fattar inte hur dom kan köra bussar som inte har ventilation när det är så här varmt! Dagens diss, en stor fet en..

Första maj!

Ny månad, nya tag! Hoppas ni alla haft en trevlig Valborg. Jag drog till Mannen igår igen som ni såg. Han jobbade ju igår så därför drog jag hem till mig i söndags för att fixa lite grejer här hemma. Vi hade iaf en riktigt mysig kväll! Började med grillning och sen gick vi ner till brasan en kortis sen hem igen, drack lite gott och bara hade en myskväll. Idag så gick jag ut med svärmor på en ordentlig powerwalk. 7-8 km blev det! De ni! Va riktigt mör i kroppen efter kan jag säga er haha blev ju sjuk när jag började gymma så är långt i från igång i kroppen. Nu ska jag iaf köra på! Imorn blir det en pw igen om vädret tillåter, annars får det bli gym. Har lite små ärenden som ska göras i veckan också. Sen måste jag fixa allergi medicin för jag håller på dööööö av allt pollen...