Heart Chat Bubble

Lite på G

 Ska ta och lägga mig framför en film och ta det lugnt resten av kvällen. Imorn ska jag upp tidigt, ringa lite samtal och sådär. I slutet på veckan släpper jag en liten bomb här på bloggen förhoppningsvis. Något som jag och Mattias tänkt lägga ner tid på, återkommer om det helt enkelt ;)
 

Ridsporten levererar! Och ni läsare är ju grymma!

Vilken dag, vilken dag! Haft en urmysig dag med hela familjen, min familj och så älskling och hans. Varit ute med båten, ätit på greken och haft det underbart! Sätter på datorn hemma och Sverige har tagit sin första OS-medalj!! I fälttävlan!! Stort grattis till Sara! Ridsporten levererar!! Och så loggar man in på bloggen, kollar översikten och... Besöksrekord!!! Behöver jag säga mer än att min dag är awesome? Jag har inte tränat på flera dagar nu, där kan jag erkänna att jag har lite ångest. Men imorn så!
 
 
 

Ut med båten

 Godmorgon på er! Jag är uppe sen långt tillbaka. Väntar nämligen på Mattias och hans föräldrar, vi ska ut med båten och göra lite sånt idag. Familjedag! Blir ut och äta sen också. Så uppdateringen kommer vara lite halv dålig nu under dagen. Men förhoppningsvis är väll ni också ute i solen? ;) Bäst att ta tillvara på alla fina och halvfina dagar!
 

Ge mig

Mitt dröm hår, wow säger jag bara. Skulle dö för de. Varför kan mitt hår inte växa snabbare för?!
 
 

Lite renovering

Tusen tusen tack för hjälpen Joen! Tur att jag har så snälla vänner som hjälper mig. Nu har bloggen ett nytt och fräsht utseende och det känns underbart! Jag trivs kanon med det brun/beiga, har ju haft det en gång tidigare och det känns så stilrent. Nu är det bara camen som ska fixas och sen är allt tiptop! Ska be mannen kolla på den imorn, förstår inte va som hänt, sluta funka från ingenstans.
 
 
 

Lata dagar

 Nu har jag haft mina lat dagar med mannen. I lördags var det nattbad med han och Carro på schemat! Mysigt värre! Va faktiskt skönt ute, lite kallt i vattnet kanske men jag kom i först! HA! Stolt som tusan ;) Igår så tog vi det lugnt hela dagen, skulle ju va bra väder men icke sa nicke. Mulet. På kvällen kom Carro över och så hade vi lite skräckfilms kväll. Haha snacka om att skita på sig! Fy tusan! Idag har vi tagit de lugnt också, vi sov så länge haha skönt att sova ut ibland. Sen var det teori kurs för mig! Riskettan check! Bara halkan kvar! Så har inte blivit någon träning idag för jag hann inte eftersom jag hade riskettan och gymemt öppna sent idag. Men imorn ska jag upp i ottan för dom har öppet imorn förmiddag också! Har precis tryckt i mig en Ben and Jerry så lite ångest här alltså haha nej då, mina bästa vänner kan jag bara inte låta bli! Det är ju så himla gott!
 
 
 

Dagens inköp

 
 
Från Bikbok
 
 
Från Bikbok
 
 
Från Monki
 
 
Från Monki
 
 
Från H&M
 

Shopping Danmark

 Här är de som fick följa med mig hem från Danmark!
 
 
Från Abercrombie & Fitch
 
 
 
Från Gant
 
 
Från pieces, ser mer rött ut på bilden men är mörkbrunt i verkligheten
 
 

Stan

 Har varit inne i stan idag med Carro, Jonathan och Viktor. Mötte även upp Josse och Julia en stund för lite lunch! Haft en super trevlig dag! Håller på att fixa inlägg med inköpen från Danmark och dagens. Så detär på gång! Mattias komemr snart hit och sen blir det nattbad med han och Carro ahha Carro och jag kommer på så härliga grejer! Blir isf första doppet i år, de är väll dags? Snart augusti för tusan.
 

Städar

 Hej på er! Inte bloggat idag, I know, dåligt av mig. Men har behövt va för mig själv lite. Tränade idag, äntligen. Saknat träningen nu när jag varit borta. Men fick inte ut de jag ville, tänkte träna hela kroppen och köra slut på mig totaly eftersom dom har stängt lördag-söndag. Men kroppen sa ifrån och jag får skylla mig själv för jag inte ätit något under dagen. Men klarade en timme iaf och alla kroppsdelar! Imorn blir det stan med lite kompisar.Behöver köpa lite nytt, elelr behöver och behöver. Garderoben behöver inte mer kläder men mitt inre gör haha! Lägger upp de jag köpt i danmark med de jag köper imorn, så ni får vänta lite med inköpen från Danmark, men de kommer de kommer. Håller just nu på att städa rummet faktiskt, halv tolv på kvällen, lite komiskt. Men jag fick ett ryck och hinner inte städa imorn. Man ser inte ens golvet här så de kan ju va ett tecken på att de behövs?
 

Danmark i bilder

Bilderna på shoppingen kommer!
 
 
 
 
 
Måste säga att underhållningen i stan gör verkligen mycket! Synd att sånt inte är tillåtet i Sverige. Dessa killar var GRYMMA på att dansa!
 
 
Lite nyttig måste man va trots semester. Och jag ääälskar ju lax så otroligt mycket!
 
 
 
 
 
 

Danmark i bilder

Bilderna på shoppingen kommer!
 
 
 
 
 
Måste säga att underhållningen i stan gör verkligen mycket! Synd att sånt inte är tillåtet i Sverige. Dessa killar var GRYMMA på att dansa!
 
 
Lite nyttig måste man va trots semester. Och jag ääälskar ju lax så otroligt mycket!
 
 
 
 
 
 

By Denmark, Hello Sweden!

 Nu är jag hemma igen, varit på äventyr i Danmark i tre dagar! Hoppas ni klarat er utan uppdatering. Jag har haft den kanon bra!! Shoppat, ätit gott, levt livet. Har lite bilder på kameran som jag tänkte lägga över. Ni får bilderna i separat inlägg för jag ska kolla lite film, tänkte bara säga att jag lever!
 
 

Mot tåget

 Ska röra mig mot tåget nu. Och såhär ser jag ut idag! Min väst, svarta jeans, håret uppsatt, stilrent! One of my favourites.
 

Natti!

 Vilken dag! Körlektionen gick suvernänt och jag ska boka in halkan och sen är det inte mycket kvar! Körkortet närmar sig äntligen! Blev hem och vända och sen till gymmet. Körde järnet idag och träna hela kroppen eftersom att jag ska vara borta i tre dagar. Va helt skakis efter haha så himla härligt! Resväskan är nu packad för imorn bär det av till Danmark. Kamerabatteriet ligger även på laddning! Men nu måste jag sova, ska upp svin tidigt. Hej på er!
 

Körlektion

 Har precis gjort mig i ordning och ska bege mig in mot stan om en stund, körlektion. Jag hatar att min cam inte funkar, och jag får den inte att funka heller. Ska kolla med Mattias om inte han kan hjälpa mig. Gamla nu ut tjatade bilder gör bloggen svin tråkig. Och anledningen till att bilderna från fisketuren inte är uppe är för att jag har glömt vart jag lagt kameran haha ååh det går så bra för mig! Men ska leta fram den idag, för jag måste ju ha med den till Danmark!
 

.

 

.

 Gymmet stängt idag. Så blev en härlig PW med Carro. Och sen lite skivstång och hantlar när jag kom hem. Yes, ni hörde rätt. Nu har jag skivstång hemma! Imorn har jag dessutom körlektion. Och sen ska jag träna sönder mig för sen är jag borta i tre dagar=Ingen träning. Ska to Denmark, komma bort lite.
 
 
 

.

 Ska ut och övningsköra med mamma om en stund. Fast helst av allt vill jag ligga inne idag och kolla film, mensvärk till tusen! Inte kul.. Men det funkar inte, ska plugga teori och lite sånt också. Jag vill verkligen ha mitt körkort nu.. Fast just nu känns det som att det är långt borta.. ååh.. Får se vad han säger imorn när jag har körlektion. Bloggar mer sen!

.

 Hittat denna läckerbit. Lite annorlunda, enkel, men med detaljer. Love it!
 

Miss my girls <3

 

Loving life

 Sitter och tittar runt lite på högskolor. Förhoppningsvis blir det stan om jag kommer in där och en lägenhet på det. Vill ha koll på allt så därför kollar jag runt så här tidigt. Ska även ta tag i att skriva CV och söka deltidsjobb. Känns konstigt, man är inte liten längre haha. Det går verkligen fort och hoppet från sjutton till arton är större än vad jag trodde det skulle va. Mer ansvar! And I like it. Ska lägga undan pengar från studeibidraget i höst också så jag kan resa mer nästa år. Jag är så taggad på livet!
 
 
 

.

 Som ni kanske märkt så har det inte varit någon uppdatering om ridningen på länge och det är för att jag för tillfället är utan häst. Det suger mer än jag kan förklara för er. Vet att det iaf är en läsare som har varit nyfiken på mig och hästarna. Jag har haft en del pauser, uppdateringen har varit svin kass och yada yada. Och det här är en stor anldening. Jag mår inte bra utan hästar i mitt liv. Har alltid haft hästar i livet enda sen jag var 4 år. Och nu står jag här hästlös. Det är svårt att hitta en ny häst att hjälpa till med eftersom jag gärna vill tävla också. Helst av allt vill jag ju ha en egen men åren av tjat har inte hjälpt haha, finns nog många som känner igen sig i det. Har funderat på att sluta helt. Men varför ska jag egentligen? Vill jag va nere resten av livet? Nej, tack. Och varför ska jag sluta när det verkligen har gått som bäst. No way. Jag är inte sån. Jga håller hoppet uppe och ögonen öppna, that's it. Inga hästar, inget jag.
 
 
   

Gårdagen

 Ingen uppdatering igår, sorry! Men jag hade fullt upp hela dagen. Var uppe redan halv sju och sen åkte jag ut och fiska med min syster och pappa. Daddy day! Jag har bilder som kommer upp sen idag. När jag kom hem efter ett antal timmar så vilade jag lite och sen blev det till gymmet och kötta gärnet! Men jag ska göra lite nytta nu. Ner på banken, plugga teori och sen blir det gymmet. Men håller uppdateringen igång idag, promise! Nu ska jag göra mig i ordning, puss
 

Lite mat kanske

 Jag har nästan precis kommit hem från gymmet. Idag var de armarnas tur att jobba lite. Ska alldeles strax äta, blir kyckling, proteinrikt och bra. Sen tänkte jag faktiskt försöka göra lite nytta, plugga lite körkortsteori, plocka upp på rummet och lite sånt där tråk göra. Men det måste ju faktiskt göras. Vill ha körkortet nuuuuuuuu....
 

Träning

 Direkt när jag kom hem från Mattias idag så träffa jag Carro och så begav oss vi till gymmet. Tränat arslet av mig nu i en vecka och det känns så himla underbart måste jag säga. Det ger sakta men säkert resultat och jag mår bra, riktigt bra. Det är skönt att vara igång igen sen min förkylning. Efter träningen så blev det affären och köpa lite nyttigheter eftersom jag inte varit hemma så finns inget sånt. Bunkrat upp med Kesella, Keso och frukt. Fick även en påse Creatine av min man, han är så snäll så <3
 

Träning

 Direkt när jag kom hem från Mattias idag så träffa jag Carro och så begav oss vi till gymmet. Tränat arslet av mig nu i en vecka och det känns så himla underbart måste jag säga. Det ger sakta men säkert resultat och jag mår bra, riktigt bra. Det är skönt att vara igång igen sen min förkylning. Efter träningen så blev det affären och köpa lite nyttigheter eftersom jag inte varit hemma så finns inget sånt. Bunkrat upp med Kesella, Keso och frukt. Fick även en påse Creatine av min man, han är så snäll så <3
 

Veckan

 Har varit en vecka hos min älskade och tagit en blogg paus. Det har inte hänt särskilt mycket under veckan jag varit borta från bloggen. Det är ju verkligen kasst väder här, regnat varje dag, åskat lite o s v. Så vi har inte gjort annat än tränat faktiskt. Kört sten hårt hela veckan! Det är så mycket roligare att träna tillsammans. Vi har även gjort en massa goda maträtter, så nu är det nya recept som ska fortsätta användas. Förnyelse av maträtter är wonderful! Vi är båda såna som tröttnar på vissa maträtter så att testa massa nytt är både roligt och gott. Kommer kännas väldigt tomt nu att sova ensam, är ju van att ha mannen vid min sida och någon som drar mig upp ur sängen på morgonen. Jag har varit otroligt trött så Mattias har gått upp och sen har han kommit in lite senare och tvingat upp mig ahha. Tur som jag har så tycker han det är lite gulligt med mina morgontrötta ögon som tittar åt alla håll på en och samma gång ahha ;)
 
 
Mysiga middagar vaaaarje kväll <3
 
 
 
Att hålla sig vaken vid frukosten.. Absolut, inga problem!
 

.

 Tänkte bara säga att jag lever. Men jag slänger upp mer genomtänkta inlägg om en stund, ska nämligen äta alldeles strax. Så ni får stå ut lite till ;)
 

Matdags snart

 Tränat och hunnit varva ner lite. Det börjar ta sig nu! Ser skillnad på kroppen, armarna har börjat få muskler och det ska bli meeeer. Ska bli fit som tusan! Mannen står i köket och håller på med maten. Blir ännu ett nytt recept idag, vi har bara testat ny mat senaste dagarna och allting har blivit så otroligt gott! 
 

Kötta

 Vi ska röra oss mot gymmet nu, kötta järnet! Jag kommer hem imorn så då blir det lite bättre med uppdateringen. Har lite news också, eller news och news, en grej helt enkelt ;) Men nu ska jag köra slut på mig! See ya!
 
 
 

Livstecken

 Hej på er, Erica här! Tänkte bara säga att jag faktiskt lever, har inte gått upp i rök. Jag behövde en liten paus från bloggen, har haft en liten down med blogglusten och har därför tillbringat all min tid med min man, träning and no computer. Sånt behövs ibland! Men nu har blogglusten kommit tillbaka och jag är tillbaka vid tangenterna. Trots pauserna (man sällan har) så älskar jag ju min blogg och den är svår att faktiskt ta en paus ifrån. Men ibland behövs det för att ni ska få det bästa att läsa. 
Idag så har vi vilodag, har tränat varje dag. Så jag sitter och bloggar just nu och Mattias spelar fifa. Är igång med träningen igen, riktigt ordentligt till och med sen min förkylning. Känns mer än bra och det är härligt att ta ut sig! Ikväll ska vi på bio med mina föräldrar och min lillesyster. Får se när dom hämtar upp oss, inte fått tag på dom. Men vi ska iaf se på cockpit. Någon som sett den? Har hört att den ska vara ganska bra?
Ett stort tack till min älskade vän Carro som alltid ställer upp i vått och torrt! <3
Ska försöka dra ut Mattias på en prommis nu, see you later
 
 
 
 

We just met but hello how are you?

Hallå där Carro här igen som skriver, hemma i våran lilla stad är det tydligen dunder åska och regn, oväder med andra ord!
Jag befinner mig uppe i sälen sen söndags v.28 och är med andra ord på semester, när jag hör att det är sånt skitväder hemma så sitter jag här uppe och slipper höra åskan så känner jag en sån bra feeling men nyss förstördes den för det regnar, nej det regnar inte det spöregnar.
Hade tänkt mig att slänga upp lite sköna bilder för har inte så värst mycket att berätta och då blir bilder den perfekta lösningen!
 
  

Its so funny

Jag fick nyss en uppenbarelse!
Det är sååååhäääääär mycket roligare att blogga på andras bloggar än sin egen, ganska konstigt egenligen men endå inte hur ska man förklara det? att blogga på sin egen blogg kan vara tråkigt tycker jag, ni vet man tappar blogglusten osv jadd jadda och man funderar varför i hela h*lvetet skapade jag bloggen för? men sen dagen efter så tänker man thank god för att jag skapade dig, vart skulle jag annars skriva av mig på? så har mna dystrat ner sin blogg o så får man värsta pang ideen som är lagom rolig o då kan man våldgästa en "väninas" blogg för att skriva ett roligt inlägg typ om 3 grisar som heter knorr men det är inte det som jag ska skriva om egentligen utan detta:
Igår så var vi påväg mot stugan och hade lagom stigit ur bilen så står en äldre dam på trappan med sina 2st hundar, taxar närmare bestämt och säger åt dom "kom till mamma kom här" och man kan ju inte unvika att kolla och i det ögonblicket så kollar hon upp o säger "barn som barn" till oss och i sekunden efter så säger hon "gå till pappa" och där står hennes man i dörr öppningen och ta imot en av hundarna glatt fast dock inte som ååååh mitt lilla barn glatt utan mera min lilla hund, som det brukar vara.
Det kanske inte låter så kul men i verkligheten så höll jag på att spricka och gick med raska steg därifrån för att kunna släppa på allt skratt så att dom inte såg, man måste vara lite snäll när man är lite elak..
För henne var säker hundarna hennes små älsklings barn och det är väl inget större fel med det men dock så är det lite lagom kul när man får höra allt, thats all! 
En uppdatering ena taxen var någon annans tydligen, oklart om det var deras son eller någon annan..

Im good whitout lies, i like the truth more


Hello there

Medans bloggägaren har andra saker för sig så våldgästar jag hennes blogg och ger er ett eller flera gosiga inlägg att läsa!
Dagens problem som man inte kan kalla dagens egentligen är att innan man sätter sig vid datorn så har man massa underbara små ideer i sitt huvud om vad man ska skriva om men så fort man har skrivit in andvändarnamnet samt lösenordet och kommit in till den underbara startsidan och klickar på nytt inlägg så säger det bara kaboff i huvudet och alla ideer är spårlöst försvunna som en koloni av möss varit i ett brödskaferi inte en smula kvar.
Så sitter man där och ser ut som ett frågetäcken och strycker fingrar längs med tangentbordet och helt plötsligt börjar man sjunga och dansa helt crazy snyggt ( eller?), ialla fall i ens eget huvud är det snyggt så det är bara att hoppas att ingen såg när man gjorde sin lilla dans såkallad " jag har inga ideer så jag sjunger o dansar istället ".
När man väl har samlat sig igen efter sitt lilla uppträdande och ska skriva ett inlägg, ett seriöst sådant så gör man från ingenstans en grimas som man själv tycker är förskräckligt rolig så man börjar skratta och sedan upptäcker man att " shit jag sitter och skrattar åt mig själv " och blir genast seriös igen för så kan man ju inte hålla på men ärligt talat så börjar man skratta igen och gör x antal olika miner till bara för att.
Poängen i det hela? ja ni det kan man fundera på men efter funderande så är det nog bara såhär att ett inlägg kan ta väldigt varierande tid att skriva, finns både snabba långa, snabba korta, långsamma lång osv ja ni fattar!

Slutresultat

 Nu är det klart! Målat hela dagen, eller ja, hela min dag kanske man ska säga eftersom jag vakna så sent. Bokstäverna blev lite konstiga, men dom fixar jag till sen.
 
Före
 
 
Efter
 
 
Jag kan va händig jag med ;)

Nästa inköp

 När jag får pengar så ska dessa Christian Louboutin skor beställas direkt!
 

God morgon..

..eller ja, god middag ska jag nog säga! Klockan är liksom tre?! Har ju garanterat vänt på dygnet. Men men, sommarlov är sommarlov. Har gjort en smoothie till frukost iaf, the best of the best. Och idag händer... Absolut ingenting. Ska nog fixa klart mitt sängbord, om jag får upp färgburken det vill säga.. Haha annars får jag väll ringa efter förstärkning ;)
 
 
 
Från helgen <3

Bilder från helgen

 Varit igång hela helgen! I fredags var det utgång med Mattias och Josse, var först på Lotsen och sen blev det lite efterfest hos Josse. Var rätt segt på Lotsen och när det väl börja bli fart så stängde dom, sämst att dom stänger redan klockan två. Igår var det 18 års fest på schemat, en kompis till mig fyllde år och självklart så hade jag Josse med mig! Blev en så otroligt grym kväll! Badade i poolen, live band spelade, dansade och träffa en massa härliga människor. Kan inte säga mer än att helgen har varit riktigt underbar! Här kommer lite bilder jag lånat eftersom jag själv inte tog några.
 
 
 
Klia lite myggbett! haha ;)
 
 
 
 

wow, vilken helg!

 Som ni märkt så har jag inte uppdaterat alls i helgen. Min helg har bara bestått av fest ahha så jag är lagom seg idag. Tänkte fixa lite mat och så. Ni får en bättre uppdate om helgen lite senare då jag får låna lite bilder eftersom jag själv inte fota något ;) Kram så länge!
 
 

Ny topp

 Jag är sååååååååhääääääääääääär taggad på den här helgen och framförallt kvällen!!!! Idag blir det utgång med mannen min, Josse och sen några till. Kommer bli en riktig kanon kväll!!! Jag hann som tur va få min nya topp också från Elise Ryan. Hämtade ut den direkt när jag såg att den kommit, typ sprang haha! Tänk att man kan bli så glad av lite kläder.
 
Den va lite stor upptill så den sitter inte perfekt på den här bilden, men jag har sytt in den lite så nu sitter den som smäck!
 

Justin Bieber biljetter

 Jag vaknar upp, går in på datorn och satan så irriterad jag är nu. Det finns tusentals tjejer som sparat och sparat för att kunna gå när Justin Bieber kommer till Sverige (läst en massa på evenemangets sida på fb) och som inte fått biljetter. Visst det är svårt att få biljetter. Men då kommer vi till hela grejen till varför jag just är irriterad... Idioter köper hur många biljetter som helst fast dom inte ska gå bara för att dom antingen hatar Justin Bieber och ska bränna biljetter eller för att sälja skiten dubbelt så dyrt?! Jag lider seriöst med alla tjejer som verkligen vill gå och inte får biljetter på grund av dessa idioter. Varför kan folk bara inte låta biljetterna va så att dom som verkligen verkligen vill gå kan ha en lite större chans till att få biljett? Vad är folks problem?
 

Mysdagar med bästa vän

 Tisdag-Onsdag spenderades med Josse. Vi började tisdagen med en fika på stan och sen gick vi hem och bytte om och tog en PW på tre timmar. Vi handlade även en massa gott till kvällen. Sen fixade vi mat, lyssna på en massa härliga låtar, drack rosé och hade det allmänt mysigt. Det slutade med att vi stod och dansa hela natten lång ute på balkongen och hade det allmänt galet. De galna bilderna får utebli ;) Man kan inte ha det roligare än va vi har, alltid lika kul tillsammans! Till frukost på onsdagen så blev det pannkakor alá lyx och sen blev den en seg dag ute i solen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bildbomb later

 Jag slänger in ett snabbt inlägg nu ikväll bara. För min klocka är ställd på FYRA I NATT då mamma var tvungen att åka till götet med jobbet i sista minuten och jag har klörlektion kvart i sju imorgon bitti. Brukar åka med henne när hon åker till jobbet men nu måste jag ta halv 6 tåget, yey. Så imorn kommer ett mumsigt inlägg med massa bilder från dagarna med min bästa vän! God natt på er
 

Vilken häärlig dag!

 God morgon på er! Gu va jag är glad idag! Jag har varit uppe ett tag nu, håller på och gör mig i ordning för sen drar jag över till Josse. Jag är så sjukt pepp på den här veckan måste jag säga! Helgen kommer dessutom bli helt crazy. Men nu måste jag göra mig klar, PUSS
 
20120702-221040.jpg
 
Standard!

Vart lite fart idag

 Idag har jag inte legat och tittat upp i taket hela dagen. Dagen började med körlektion vilket gick riktigt bra! Sen bar det av in till stan och göra lite ärenden. Köpte lite små grejer som behövdes och sen åt jag middag med mamma och syster ute. Har hjälpt mannen att kolla ut lite kläder som han sedan beställde. Va bra va, nu kan han inte klaga på mig ;) Imorn står det en hel del på schemat! Förhoppningsvis funkar det att mobilblogga annars lånar jag Josses dator lite snabbt.
 
Dagens:
 
 

.

 Bilder är ju inte min starka sida här i bloggen eftersom jag oftast glömmer min kamera... Men här kommer två från mammas födelsedag, på mig och tårtan ;) Väljer att inte lägga ut bild på min familj och så eftersom att alla inte vill synas.
 
Är det stressigt så får håret bli... Platt.
 

.

 Nu har jag kört lite bil, har körlektion i morgon bitti så det blir upp tidigt. Tycker faktiskt det är skönt att köra tidigt på morgonen. Hur har er helg varit? Min har varit kanon! Igår fyllde ju mamma år så va lite tårtkalas med släkten här på dagen och så kom mannen min sen. Då bar det av till restaurang och guuu va god mat vi åt! Va mätt som en jag vet inte vad efter en förrätt och varmrätt, men delade på en choklad mousse med jordgubabbar med min älskade. När vi kom hem sen så tog vi plats i soffan allihopa och tittade på Hamilton. Folk säger att den ska vara ritkigt bra men jag tycker faktiskt att den var seg. Idag har vi tagit det lugnt, tittat på film och kollat efter resa. Förhoppningsvis åker vi redan nästa vecka jag och min älskade. Känns som att det är liiiite drygt att vara här i Sverige måste jag säga. Är de höst eller?
 
 
Förra året var vi ju i Alanya. Miss it <3

Köra lite

 Hej på er! Jag har pratat en stund med min saknade vän. Ska ut och övningsköra lite nu så jag uppdaterar mer när jag kommer in.