Heart Chat Bubble

Uppe på molnen och ner igen

Igår hade vi lilla midsommar här! Vi var ju i Grekland på midsommarafton och ett par kompisar var i USA, så vi bestämde att vi skulle ha en lilla midsommar. Det är ju trots allt en tradition. Blev en jätte mysig kväll med mycket skratt! Bästa med sommaren, de sena kvällarna ute.
 
Idag har jag varit i min egna lilla bubbla. Helgen har känts ganska så tuff måste jag erkänna. Min pingla (Carro) kom hit nu under kvällen och lätta upp stämningen lite. Den tjejen gör mig sååå glad! Och våran humor är minst sagt egen haha ;)
 
Om en vecka åker jag i alla fall till Barcelona, resa nummer två på bara några veckor. Love it. Och dagen efter jag kommer hem får jag reda på hur min höst och de närmsta tre åren kommer se ut. Tankarna är här och var förtillfället, jag vet vad jag vill men vet inte om det kommer bli så. Men man får alltid hoppas på det bästa, och jag hoppas ni håller tummar och tår med mig. Även fast ni inte riktigt vet vad som står på spel.. ;)
 
Imorgon så drar min träning igång igen, veckan är planerad och klar och jag kan knappt vänta på att få komma igång efter förkylningen och resan!! Skönt att få ut all energi istället för att lägga den på alla konstiga tankar ;)
 
Love E
 
 
 
 

Efter en underbar vecka...

.. Har jag nu landat i Sverige, lite brunare och lite gladare. Inlägget innan publicerades aldrig (?!) så därför kom det upp nu....
 
Jag har då haft en helt underbar vecka i Grekland, på Kos för att vara exakt. 5+ stjärnigt hotell, all inclusive, 7 restauranger + buffé, 19 pooler och vid havet. Kunde inte klaga!! Träffade härliga grabbs som vi hängde med hela veckan, vilket gjorde veckan lite roligare! Älskar att träffa nya människor! Haft 38 grader så måste säga att det känns lite kallt här i Sverige.. Men det känns skönt att va hemma på ett sätt.
 
Bilder kommer laddas upp, men först måste dom över till datorn och sånt där tråkgöra. Men måste börja med att packa upp, kolla mejl och fixa pappersgrejer. Man får ju en del när man är borta...
 
 
Självklart blev det Starbucks på morgonen..
 

Nu är jag där jag trivs som bäst

Hej på er! Nu är studenten tagen, gymnasiet är över. Och det känns så fruktansvärt bra!!!! Jag har aldrig känt mig så som jag gör just nu. Jag har precis börjat den del av livet som jag längtat efter som allra mest. Jag är otroligt tillfreds med hur det ser ut just nu. Nu börjar ärligt talat MITT liv, på riktigt.
 
Igår har jag tillbringat min tid i stan, åker ju till Grekland imorgon (fredag) så har köpt lite smått och gott som behövs. Åt även god lunch med systeryster och bara hade det mysigt!
 
Och idag har jag börjat små packa och träffade pinglan en stund, vi har knappt setts den senaste tiden! Jätte tråkigt.. Men som tur är så är båda borta samma vecka ;) Har två resor nu på tre veckor, så jag klagar inte! Kommer ha det sååå bra! En vecka Grekland, sen Barcelona med min man. Älskar livet just nu!
 
 

Togafest

Har blivit lite dålig bloggning men det händer så mycket för mig just nu! I onsdags var jag ju på en väns studentmottagning. I torsdag så började min studentvecka och inleddes med en togafest. Och det är så mycket mer som händer nu den sista veckan!! Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt med härliga bilder ifrån min sista vecka i gymnasiet. Imorgon är det flottrace med bästa tjejerna och skumparty på kvällen. Ja, som sagt så är det en massa kul på gång! Bjuder på lite bilder ifrån torsdagens festligheter. Tack alla för den underbara kvällen! <3
 
 
 
 
 
 

Stort grattis på studenten!!

Kom precis hem från min barndomsväns studentmottagning. Stort grattis och lycka till gumman!! <3 Jag är då en vecka kvar, men imorgon börjar studentveckan så nu är det bara massa kul kvar innan dagen med stort D ;) Har kört ett pass på gymmet tidigt på förmiddagen och gått en PW på 7 km. Så jag har vart igång hela dagen och tänker nu lägga mig framför en film. Hoppas att min man hör av sig från Turkiet också!
 
Love Erica
 
 
 

Full fart!

 
På torsdag börjar som sagt studentveckan, och på söndag är det flottrace i ån/forsen. Jag och fyra tjejer bestämde oss för att köra! Så idag har vi haft fullt upp med flottbygge. Vi får hoppas på att flotten håller strömmen, för jag är inte sådär jätte sugen på att plumsa haha ;) Men gu va kul det ska bli! Är sjukt taggad!
 

Sunday

Hej på er! Nu är jag tillbaka som vanligt, med ny kraft och energi för bloggen. Sov ut idag, åt frukost och sen blev det en PW med pinglan på det! 6 km i solen, vadå ligga och sola? Här rör vi på fläsket ;) Var jätte skönt! Blev en iskall celcius direkt när jag kom hem. Dagens kalorier brända!
 
Igår var det fullt hus här hemma och så blev det säga hej då till Mattias. Han åkte nämligen till Turkiet tidigt i morse snyft.. Kommer inte ses förrän jag tar studenten om två veckor. Saknar han redan.. Men tiden lär nog gå fort, har fullt upp med uppladdning för studenten, på torsdag (?) börjar nämligen studentveckan!