Heart Chat Bubble

Nya sak till rummet

Hade med mig en ny grej hem idag som ska ta plats på min vägg under sportlovet! Ska köpa lite mer grejer hihi. Tänkte att jag lägger upp bild på de jag fick med mig hem idag imorn. Eller ska ni få vänta och se när allt är upp istället?
Har även fundering på en liten förändring på mig själv till våren/sommaren, men that's a secret until then! Ibland önskar man dock att man va gjord av pengar haha. Har nyss klippt av mig mina långa fina naglar!!! Buhuuu.... Baby nails here I'm... Värsta jag vet är att ha korta naglar! Orkar inte ha lösnaglar förtillfället heller då riktiga nageln blir helt kaos istället. Så dom får vara korta ett tag, men de växer ju ut igen sen!
Skönt som tusan att det är onsdag imorn iaf! Halva veckan gått, vilket betyder snart helg igen, vilket betyder två veckor till loooov.
Nu blir det en varm skön dusch och skrubba benen som är snus torra och sen smörja in dom med min underbara body butter från Body shop med kokos luuukt, yummi!




haha

Satt och snacka med lollo på msn, sen så hittar jag inte min mobil. Inget ljud och ingen vibb, lyckat. Sen kommer mamma och sa att hon hitta den på toa hahahahah och lollo påstår att den försökte dränka sig själv för jag misshandlat den så mycket hahahahah kvälls flumm <3
Känner att jag borde lagt mig för länge sen för känner mig inte helt okej men se så bra man lyckas *host* Nu ska jag iaf göra mig i ordning och gå och lägga mig!
Gu va jag älskar att ha massa grejer i sängen apropå ingenting eller aa kuddar kanske man ska säga! Sover med minst 5 kuddar och två täcken ahahha proppfull sääääng. Men va ska man göra när mannen sin inte är här?
God naaaatttt





Får inte glömma lilla nalliii <3


skit

Min vän Johan tycker att jag ska blogga om våtservetter haha men tror jag skippar det!
Ligger och äter massa frukt, vattenmelon, passionsfrukt, gul kiwi, jordgubbar. Mums!
Dock är det dags att överanstränga min hjärna lite mer, blir lite små plugg.


Sängen <3

Kollat wallander och ätit lite smaskens! Att det är måndag imorn är inget jag direkt jublar över.. Skulle göra va som helst för att få va hemma i sängen.. Bara hålla tummarna för att veckan går fort.
Dags att släcka nu om jag ens ska ha en chans att gå upp imorn.
Hörs imorn helt enkelt!



Favoriter från Hööks

Här kommer några av mina favoriter i från Hööks


Du gör mig hel

Inte bloggat ett smack sen torsdagskväll, men jag behövde stänga av mig från allt ett tag. Drog till Mattias i fredags och har tillbringat hela helgen där. Vi har bara tagit det allmänt lugnt, kollat film, gladiatorerna och ätit god mat. Går inte att beskriva hur glad jag är att jag har honom <3
Gick faktiskt till tåget idag, var as skönt och kanon väder! Nu är jag hemma och väntar på maten och håller på att plugga allt från körtkortsteori till engelska. Som tur är så är det bara två teori lektioner kvar och endast tre veckor till sportlovet. Och efter sportlovet så har jag praktik fram till påsk, vilket känns riktigt bra!
Ska fixa mitt rum på sportlovet, vilket jag egentligen vill dra igång med nu  på en gång haha men bättre och vänta tills man har tid och kan hålla på i några dagar. No stress helt enkelt! 



Älskade mamma <3

Mamma kom hem med thai mat till mig!! Hon är så bäst hon <3
Sikken tur att jag ska till älsklingen imorn och inte han ska hit apropå ingenting haha mitt rum är K.A.O.S haha shiiit... Jag ska verkligen fixa mitt rum på mitt sportlov! Rensa lådor, garderob, ja rubbet! Och sen hänga upp sakerna som väntar på att få komma upp på min vägg. Jag är även en liten idé! Har ju små tavlor som hänger över min säng just nu på mig och Mattias, men det ska antagligen ändras lite. Bilderna ska självklart få va kvar på oss men det ska ske lite förändringar! Jag äääälskar verkligen att hålla på med mitt rum och fixa och köpa massa gulliga saker. Synd bara att mitt rum börjar bli lite fullt haha får helt enkelt börja med Mattias när jag är klar här hihi ;) Har redan fantasiplaner för min framtida lägenhet!
Nu ska jag hoppa i duschen, börja packa väskan som ska med till älsklingen och beställa lite kläder.
God natt alla trevliga människor!


Ge mig fredag.. Nu..

Känns så jäkla bra att det är fredag imorn. Hoppas skoldagen går skit fort bara.
Kom hem iaf och la mig under täcket med en varm kopp te och vindruvor. Kollade på ponnyakuten eftersom jag missat ett avsnitt. Ni har väl inte missat att det är en ny säsong? Tycker programet är bra faktiskt, man kan få med sig massa små tips i bagaget genom att titta. Synd att det inte finns för dem med stor häst, hade ni i så fall  sökt om ni hade problem med eran häst?
Jag treoe jag ska göra mig en kopp te till, har fortfarande inte tinat! Är verkligen iskall! Hoppas mamsen kommer hem snart så vi kan äta för magen kurrar hihi. Ska kolla om hon har tid att beställa hem lite kläder också!



Go kväll

Redovisningen gick helt okej om ni frågar mig, men fick VG iaf vilket jag är as nöjd med!
Väl hemma från skolan så har jag bara legat och kollat på film och varit lite social med min kära pappa.
Just nu ligger jag och kollar kläder, finns så äckligt mycket som jag vill ha. Har hittat lite jag ska beställa iaf! Ska se om jag inte kan göra det imorn.
Ska ha riktiga slapp kläder imorn! Har bara två lektioner plus mentor så har sovmorgon plus hem tidigt. Fett skönt, orka skola. Som tur är så är de snart fredag.
Lägger ut bild på de jag beställt om det är så att jag beställer imorn.
Sov gott!




Lite härlig kvällsmusik sådär


"When nothing goes right, go left"

Kvällens humör ä obeskrivligt. Inte lite panik inför morgondagen.. Redovisning i historia på 5 min, men min blev 7... fail.. Och sen glosor som jag inte ens haft tid att kolla på... Känns inte alls bra de här...
Har dessutom tryckt i mig en hel choklad under kvällen.. Ush...
Nej nu måste jag sova!!!! Ni får höra hur misslyckad min morgon dag kommer ha slutat imorn haha. Sov goooott!!!


Bilder

Just nu önskar jag att Mattias va här, så att jag kunde få prata ut om allt mellan himmel och jord. Finns ingen bättre lyssnare än han. Älskling, jag behöver din famn.. <3
Jag hade körkortsteori idag efter skolan. Nu är det bara två lektioner kvaaaar!!!! Sen pluggade jag lite när jag kom hem och nu ligger jag och pratar med min ängel till färstman <3
Tog även bild på saken jag inte hann ta på igår innan kameran dog. Så här kommer de jag köpte förra veckan!



Pälskrage som jag ska ha till skinnjackan när det börjar bli varmare! Måste dock köpa en ny jacka för min är lite sliten..



Två halsringar, en i silver och en i guld.





Så här såg klänningen ut som jag hade i fredags bakifrån. Den öppna ryggen är verkligen dö läcker!!! Dock är klänningen en storlek för stor för jag ville så gärna ha den och den va slut i min storlek haha.. Men ska försöka fixa den på något sätt så jag kan ha den oftare!



Åt lite jordgubbar förut när jag plugga! 


"Jag kanske är ledsen för att jag är jag, men jag är glad att jag inte är du"


Kärlekslås

Aldrig tidigare hört talas om det förrän igår.
Kärlekslås är en österländsk tratidion som innebär att ett brudpar ska sätta fast ett hänglås med sina initialer på vid en bro och sedan slänga nyckeln i vattnet. Enligt legenden så ska denna akt göra så att kärleken vara för evigt. Kärlekslås traditionen kommer ursprungligen från Kina men utövas nu i hela världen. Traditionen kom till Sverige och Jönköping 2008, I januari 2009 nådde den Stockholm.
Det är fint på något underligt sätt!

File:Västerbron kärlekslås 2009.jpg


Batteriet dog..

Skulle lägga upp bilder på det jag köpt nu men mitt batteri dog innan jag tagit klart.. Så bilderna kommer upp imorn! Denna söndag kväll ligger och kollar hundvalpisar på blocket, utan älsklingen snyft. Men hitta en liten filur som jag tycker borde få komma till vår lilla familj! Ska tjata lite lite mer på Mattias hihi! Man kan aldrig tjata för mycket, right? ;)
Någon mer än jag som blir typ as stressad och depp på söndagkvällar? Tack vare tanken på att en ny skolvecka väntar.. Ush..
Hade iaf lite kvällsmys med mamma och pappa. Vi dippade lite grönsaker och kollade på wallander!
Nej nu ska jag sova faktiskt! Eller jag ska försöka, först prata lite med min älskade <3
Men god natt på er!



söndag

När man precis börjar vakna på söndagsmorgonen och känner sin älskades armar om sig, en varm famn, då vill man inget annat än att stanna i sängen hela dagen. Det är nog det bästa på hela söndagen om jag ska va ärlig och det finns inget bättre sätt att vakna upp på.
Känslan när jag är i Mattias armar är så sjukt underbar, det går inte att beskriva. Man känner sig så liten och trygg.
Igår tog vi det bara lugnt, tittade på handbolls VM när Sverige skämde ut sig totalt och sen blev det gladiatorerna. Mattias somnade tidigt och jag började kolla på en film. Men såg inte klart den, slutade med att jag somnade också.
Han är på träning nu och jag ska plugga. Men ska fixa något smarrigt till lunch först! Tänkte slänga in bild på klänningen jag hade på mig i fredags och lite jag köpt i veckan, men det gör jag sen.


woop woop!

Igår var det feeeeezzzztttt!! Josse fyllde ju arton i torsdags så de va arton års fest igår!
Jag och Maja stressa som satan innan haha vi slutade ju halv 5 och behövdeköpa lite grejer på stan så vi sprang runt som två idioter där haha! Sen blev det hem till Maja och fixa oss och lite så och sen drog vi.
Snacka om att man är seg idag, ska kolla film heeeela dagen. Mattias ska komma också så då får jag lite mysigt sällskap.
Började denna lördag med en super god räkmacka till frukost som mamma köpt till mig! Hon är så snäll hon <3



Johan som gjorde förra inlägget

Johan som gjorde förra inlägget hahahahaha han hade tråkigt så han fick göra ett inlägg så han sluta tjata. Börjar nästan tro att hans förebild är kissie.. Hahaha!

Asså dah shit!

Idag har jag typ bloggat hela dagen, köpt smink för 900tusen! Har ätit barnmat, för så gör kissie! Xoxo gossip girl hihi

Sur...

Skit skön dag idag, kommer älska torsdagar framöver! Har sovmorgon plus att jag slutar två så det är inte helt fel ;) Behövde inte ens åka buss hem idag! Mamma hade svängarna förbi så vi gick på stan en stund och jag köpte lite små saker. I'll show you later!
Sen har jag pluggat sne jag kom hem, hela tiden! Nästan iaf. Kollade på kläder hihi och jag har hittat ett par shorts som jag seriöst blev kär i!!! Skulle beställa dom men så säger syrran att hon ville kolla om hon skulle beställa något med. Och tror ni inte att shortsen är slut 10 minuter senare!!!! Fy satan va sur och ledsen jag blev seriöst!!... Jag ville verkligen ha dom shortsen... Mejlade in till kundtjänst och frågade om dom skulle få in fler men dom hade inte en aning... Och sen har jag kollat andra hemsidor och märkets hemsida men tror ni inte att det bara fanns L och XL kvar... Ush... =(
Nu måste jag packa och duscha för vi ska ju fira Josse imorn!
Känns dock lite sådär att man slutar halv 5 på en fredag...
Kanske hinner kolla lite mer kläder innan jag går och lägger mig? Finns väl allti tid för det!
God natt!




Älskar dig bästa vän! <3


Grattis gumman!!!!

404187_2945584847175_1487886534_33040683_986183788_n


Massa massa grattis på 18 års dagen babe!!! <3


Vuxen poäng till mig

Har diskat och städat i köket! De ni. Klarade ett distansprov dessutom men är inte helt klar med frågorna i körkortsboken. Men det får vara nu! Min hjärna måste vila, den går på högvarv hela dagarna.
Ska plocka ur diskmaskinen för den blev precis klar och sen ska jag bättra på mina naglar lite. Målar dem ju med överlack varannan dag för att det ska hålla så länge som möjligt. Fick värsta komplimangen för mina naglar idag av min matte lärare haha så gulligt!
Ush, jag längtar så himla mycket till våren och sommaren så man kan få börja använda lite lättare och snyggare kläder!!!!! Har tröttnat på vinterjackan nu, tycker det är dags att hänga undan den. Hoppas verkligen att det blir en tidig vår i år!!!







Mina vår/sommar fina naglar med blommor som jag fixade i somras. Längtar tills det blir läge för att få på lite blommor igen! Är ju inte direkt läge för det nu haha





Kaos

Allt är lite kaos just nu, vet inte hur jag ska klara kommande veckans läxor. Det är verkligen för mycket, jag typ flyger i taket när som helst känns det som.
Skönt att det är helg snart igen iaf! Har  fått lite körkorts teori gjord nu under eftermiddagen iaf, ska fortsätta nu. Ni får räkna med att det blir lite tomt på uppdateringsfronten kommande dagarna men skolan går först! Och det känns inte så kul att blogga om skolan.
Efter skolan när jag satt och vänta på bussen så försökte Johan lära mig hur man gör med iPhone hahah vart lite pinsamt när jag inte fatta.. Men kul hade vi!
Fick även en kommentar på inlägget seg cheey som löd "Random bild som inte har med texten att göra" från Anonym och ursäkta men... Vaffan har de för betydelse! Jag lägger upp vilken jävla bild jag vill och snacka om att inte ha ett liv som kommenterar en sån sak. Är det irriterande så läs inte bloggen punkt slut. Jag lägger upp vilken bild jag vill här för det är min blogg och en bild behöver inte alltid ha med texten att göra. Fegt av dig att kommentera anonymt också och inte stå för det du säger pysen =)




JLWEFHHWRIF

Härlig rubrik haha! Blev ingen träning idag, satsar på torsdag!
Jag tror hela jag har lagt av haha skulel plugga, lägger fram alla grejer och sen bah näe.... Så skiter jag i allt istället. De är seriöst inte bra för jag har as mycket som jag måste få gjort!
Sätter nog på en film istället, måste plugga imorn. Slutar ju lite tidigare då så då kanske jag är lite piggare iaf och har nog ork.
Nu ska jag sätta på en film!



Seg cheeey

Stort grattis till Roffe som tog hem jerringpriset igår kväll!! Så jäääkla grymt!!!! Och han vann dessutom med 44,6% av rösterna!! Han va verkligen värd de här!!!


Jag är så läskigt seg idag alltså. Det har gått en vecka och typ två dagar sen lovet och jag är redan helt off i huvudet. Hur sjuttsingen ska man klara 5 veckor till?
Finns ju massa grejer man vill lägga ner tid på istället för skolan.. Jaja, thats's life.
Vet inte om det blir någon träning idag, för jag får inte tag på Mikkis. Men blir det ingen träning så har jag ju tid för lite plugg och körkortsteori! Vilket är bra, eftersom att det är så mycket just nu.



Rösta på Roffe!!!!!!

Rolf-Göran Bengtsson är en av de nominerade till Jerringpriset och ni som missat det RÖSTA RÖSTA RÖSTA!!!
 Han tog EM-Guld i år och satte ett spår i Svenskridsports historia.
Han om någon är värd det!
Telfon nummer hittar ni här:
http://www.tidningenridsport.se/Nyheter/Sverige/2012/1/Rosta-pa-Rolf-Goran-/


Jag är faktiskt taggad!

Tro det eller ej men jag är taggad på den nya skolterminen! Framförallt vårt projektarbete, men tänker inte nämna något om det än!
Visst är jag redan skit stressad men det försvinner säkert så fort historia saken är avklarad. Det är mycket nu med plugg och körkortsteori men jag har själv valt att gör teorin nu och då är de bara att stå ut.
Jag valde att skippa pluggandet nu på kvällen, min hjärna är helt slut. Skola hela dagen och sen teori på kvällen, det tar på krafterna kan jag säga.
Idag har jag en känsla som säger " F*n va glad jag är att jag är jag!". Vet inte vart den ploppat upp ifrån men just nu känns det så och det är inte ofta jag känner så haha. 
Och jag fastna absolut inte på bild idag, men ett inlägg är tråkigt utan bilder så ni får stå ut med skit bilder haha. Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag går och lägger mig. Kanske göra lite länkbyten med er läsare?









Många tror föresten att jag har lösnaglar,
men belive it or not de är mina riktiga så nu behöver ni inte fråga mer om det haha


Drömmer mig bort

Visst är det skönt att göra det ibland? Att drömma sig bort alltså. Jag är väl en sån person som gör det mer än ofta. Men ibland är det så skönt att ha sina drömmar. För jag till exempel vill så mycket här i livet, saker som jag tyvärr inte tror jag kommer nå upp till. Därför är det så skönt att dagdrömma om det, för då finns det där på en liten kant iaf.



Har precis målat klart naglarna, nu känns dom fräsha igen. Blir lite dåligt med bloggning imorn för har körtkortsteori efter skolan. Men ska försöka att uppdatera lite på vägen dit så att det inte är helt dött.
Ligger just nu och lyssnar på musik och ska väl snart börja tänka på refrängen.




Önskeinlägg

Klara om träningsdags!:
En fråga, hur mycket rider du egentligen? kan inte du skriva ett inlägg om detta? Vore kul å läsa om ;D

Svar:
Självklart så kan jag skriva ett inlägg om det! Och här kommer det! =)

Eftersom jag fått ett önskemål om att jag ska skriva ett inlägg om hur mycket jag rider så gör jag det. Just nu så har jag och Tello haft en liten paus under vintern eftersom att vi inte har ridhus så har inte underlaget varit helt okej och vädret har inte alltid tillåtit. Men annars så rider jag väldigt ofta. Kan inte säga exakta dagar eftersom det beror på hur hårda passen är och ibland så tar ju faktiskt skolan mycket tid. Men det är i vanliga fall flera gånger i veckan. Ska börja sätta igång han så snart det går eftersom att målet i år är att komma ut på tävlingar. Skulle kunna skriva ett mer exakt inlägg när jag börjat komma igång med allt igen. Har ju haft önskemål tidigare om att det finns intresse av att följa mig och Tello och det kommer ni att få göra! Så ni får ursäkta att det inte har blivit så mycket uppdatering om oss, men det kommer! Finns det intresse för tips, utrustning och annat så vore det jätte kul om ni kommenterade så att jag vet lite vad ni vill läsa =)
Hoppas du fått ett okej svar iaf Klara, lovar att det kommer komma mer om oss och ridningen =)







 


Sega söndag

Alla söndagar är verkligen sega! Mattias har åkt för han har träning och jag tänkte göra distanstest för håller ju på med körkortsteorin. Men jag förstår inte riktigt så får kolla med min lärare imorn eller något.
Har tagit plats i syrrans rum för lite sällskap haha vi sitte roch lyssnar musik och lite sånt.
Ska måla om mina naglar och lite sånt idag, lite små pyssel helt enkelt. Fick även ett önskemål från en tjej så ska skriva ihop ett litet inlägg =)



Mys med älski <3

Ligger i sängen och myser med älsklingen <3
Han fixar tipset och han har fixat virus skydd till mig!!!! Hihi bäst som han är <3
Vi ska snart upp och kolla på match, kanske dags att gå upp haha.
Seeeee yoooouuuu lateeeeeer!!!
Har även fått ett önskemål av en läsare, men tar det sen =)


Heeeelt sluuuut

Kom precis hem och jag är helt slut! Känns att man inte tränat på ett tag haha. Men nu jäklar ska jag hålla igång! Köpte termins kort idag också så nu finns det ingen återvändo haha nej men det ska nog inte vara några problem att hålla nyårslöftet.
 Ska hoppa i duschen nu och sen lägga mig och kolla gossip girl, sovmorgon imorn igen! Yey!
Min syrra suger iaf på att steka... Hon hade för hög värme så nu luktar de bränt vart man än går haha..




Träningsdags!

Hemma från skolan och ska strax äta. Blir vegitariska biffar med sallad! Jag tycker verkligen det är super gott med vegitariskt. Vem vet, kanske blir en kanin snart haha ;) Sen ska jag iväg och träna! Idag blir det Zumba.
Och inte nog med det så är känslan av att det är fredag imorn i kroppen! Fredagen är verkligen efterlängtad!
Men nu ska jag äta, hörs senare!


Snön är borta

Vart inte lite glad när all snö smält bort under natten! Fast nu är det dock minus grader igen.. suck..
Har kollat gossip girl beroende som jag är haha och nu ska jag faktiskt plugga lite körkortsteori.
Och jag har sovmorgon imorn!! Och fredag med! Inte helt fel faktiskt.
Veckan har seriöst gått as fort! Imorn drar jag igång med träningen igen dessutom!
Måste  bara komma in i äta nyttigt vanorna också, vilket är lite svårare.. Haha men det är bara kämpa på!



Tränings start

Träningen börjar egentligen idag efter juluppehållet, men när skolan nu börjat så har jag inte haft tid till träning idag. Skolan har kvällens övertag tyvärr.. Men torsdag blir det nog träning! Måste köpa nytt terminskort också. Hoppas jag kan hålla igång och inte börjar slappa.
Jag och Maja var även hos syo och pratade lite om högskolor igår. Visst, vi har ett år kvar men känns skönt att kolla saker i tid och man kan ställa sig i bostadskö redan nu.
För mig lutar det mot Norrköping, Stockholm eller Uppsala. Men har ju en himla massa tid att bestämma mig haha. Men jag längtar verkligen skit mycket!!
Nu ska jag duscha och kolla ett avsnitt av Gossip girl innan det är dags att sova. Pluggandet har jag gett upp!



"Kära skola, jag hatar dig för du tar upp all min fritid"


Skola..

Övningskörningen gick bra!! Förutom en sak haha.. Men körkort ska man nog klara av!
Imorn har jag min första teori lektion. Har 5 stycken 5 måndagar i rad sen är teorin avklarad och bara provet återstår!
Har även målat om mina naglar och fixat dom lite så nu är dom snygga igen! Skola imorn.. Juste.. Aja,6 veckor till sportlovet och efter det har jag 5 veckors praktik vilket inte är helt fel. Veckorna går säkert fort!



Tack för att du alltid finns här för mig när livet har sina svåra dagar,
 tack för att du alltid finns vid min sida älskling.
Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dig..
Jag älskar dig <3


Bio!

Jag va faktiskt uppe tidigt idag!! Har varit på bio med familjen. Tittade på Stig-Helmer story eller va den heter. Den va sådär, dom riktiga filmerna eller va man säger är bättre.
Nu har man iaf ett huvud som dunkar sönder, har typ inte sovit ett piss i natt.
Men ska strax ut och övningsköra lite!
Sen står det väl mellan plugg och gossip girl. Hmm.. undra vilket det blir! haha nej men ska faktiskt plugga lite iaf.



Hem klickat!

Precis haft lite kvällsmys med familjen och jag har klickat hem lite grejer!
Dessa..




Just because a person smiles all the time, doesn't mean their life is perfect. That smile is a symbol of hope and strenght.

Shises!!! Igår var det besöksrekord för mig!!
Hoppas att det är några nya läsare som fastnat här.
Om det är något som ni tycker saknas eller något ni undrar över så är det bara att slänga in en kommentar.
Vore ett litet plus eftersom jag har lite bloggtorka för tillfället och det är alltid kul att höra vad ni tycker och tänker :)

Idag har jag pluggat lite faktiskt och bara varit. Nu ska jag gå och trycka i mig lite god mat!
Uppdaterar mer sen



 


Kärlek

Man kan inte annat än älska Jeffrey Campbell skorna!! Är helt upp över öronen kär i framförallt modellen Lita.
Dom ska få flytta in i min garderob some day, men just nu håller inte ekonomin för ett par *snyft*








En fet länk!!!

Matilda har börjat blogga igen så här kommer en länk till hennes blogg!
Kolla in den, de är värt de

www.matildahallenbring.blogg.se


What doesn't kill you makes you stronger

Lite dåligt med inlägg här idag.
Men sov ut och sen skulle jag och Mikkis gymma med så var det STÄNGT. Fatta sura och besvikna vi blev då. Så vi hamnade hemma hos mig, började kolla på en film men slutade med att vi satt och pratade istället.
Sen har jag kollat på tv med mams och paps och sen satt jag klistrad framför gossip girl. Jag är sjukt beroende av den serien!!!!!
Jag måste fixa en ny header och design apropå ingenting...


 


Måste!

Helt kär i dessa virkade ballerina skor! Ska se till att klicka hem dom inom kort! Redan imorn kanske? Oh ja!!! Måste bara ha dom i min garderob! Så himla fint till sommaren!





Lite sent

Klockan är kvart över ett och jag som ska vända på dygnet hade jag tänkt. Men det går inte så bra.. Somnade as sent igår, ingen tid nämns, och jag hade ställt klockan tidigt så jag skulle somna ikväll. Men tror ni inte jag somnar mitt på dagen och sitter vaken nu? Jo.. Fail Erica.. Nytt försök imorn helt enkelt!
Saknar Mattias as mycket också.. Stackarn jobbar ju haha <3 Så ligger och gosar med Nalliii, tur att jag fick han av Mattias våran första jul så att jag har någon att krama om när jag inte har han hos mig hihi <3
Nej nu ska jag kolla lite kläder!!!



Tjej kväll

Mikkis är just nu på väg hit och vi ska kolla lite film och bara ta det lugnt så myskläderna är på.
xoxo





Nyårslöfte

Sa ju att jag skulle ta mina nyårslöften i ett annat inlägg så här kommer de. Har ni några speciella nyårslöften? Brukar ni klara att hålla dom? För mig går det bra typ.. Halva året haha sen går det oftast utför. Men ska verkligen kämpa i år!


Tja bitches!

Ingen uppdatering igår som ni kanske märkte. Men det var ingen sån dag helt enkelt.
Jag har precis röjt i mitt rum, eller aa städat men jag borde gå igenom alla mina kläder och rensa lådor. För jag har ett litet plats problem just nu. Får se om jag kanske tar tag i det nu innan lovet är slut för de behövs verkligen. Kanske köpa en klädstång?



God fortsättning eller vad man säger?

Första inlägget på det nya året.
Jag ser verkligen fram emot 2012. Det här året måste bara bli grymt!!
Hoppas ni alla hade en bra nyårsafton. Min va iaf underbar!
Började dagen med stallet, sen basta jag med svärmor och sen blev dagen bara bättre och bättre. Hahha kvällen blev lite små crazy.
Tänkte att jag drar mina nyårslöften i ett enskilt inlägg sen. Ja, jag har faktiskt några nyårslöften! Får se hur bra man lyckas hålla vissa bara haha.
Gårdagen var iaf riktigt seg. Vet inte när jag och Mattias kom upp, men dagen efter nyår får faktiskt va så. Vi åt lite och kollade film, sen så somnade jag haha.
Idag hade jag körlektion och det går riktigt bra nu!! Saker och ting börjar ske automatiskt nu och jag kommer framåt i utbildningen hela tiden. *Klapp på axeln*
Nu ska jag lägga mig framför Gossip Girl, är helt inne i serien!
Lite bilder från nyår kanske?